Alle innlegg Sukkerforum

Hva har dere spist til middag?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lusa sø. 6 jan. 2013 17:49

Jeg fisker i grunn bare etter tips til egen middag.

Jeg er på vei hjem snart, er sulten NÅ, men har ikke lyst på noe som hest.

Jeg innser at dette er en kjedelig tråd, men jeg kan jo gjøre den litt mer juicy gjennom å dømme og fordømme dere som spiser for kjip mat/bruker for dårlige råvarer/er usunn i matveien/ikke finnes kreative osv...

Nei glem det forresten, jeg vil bare ha tips. Enkle og raske tips :)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 17:52 Privat melding

haha..

Lagde lasagne idag (fra bunn) og hadde en rucolasalat med balasamico ved. Kjempe godt!

Skjult ID med pseudonym Diaz sø. 6 jan. 2013 17:53

Stekte kjøttdeig.rød løk og tomater.
Salt og pepper. Masse smør.
Kokte litt pasta.
Tok under 10 min.
God og mett.

Godt? Joda. Kunne vært bedre.

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 6 jan. 2013 17:53 Privat melding

laks i form!
Et stykke laks (eller annen fisk), skivede grønnsaker og poteter som du slenger oppi med fisken, et par klatter smør, og ønsket krydder. Ca 200-225 grader i et kvarter-tjue min :)
Enjoy!
Det er snoooop <3

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 6 jan. 2013 17:54

Kyllingfilet med stekte poteter

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 6 jan. 2013 17:55

Hadde også laks i form, oppå der hadde jeg en saus av yoghurt naturell, fersk persille og revet sitron. Kokte ris til. Til dessert 1 kiwi :) Foretrekker fisk anyday :)

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen sø. 6 jan. 2013 17:57

Lystig cognac lag er lagt bort for denne helgen så her ble det servert laxe-filet, poterer og grønnsaker.
Litt sunn kost iblant er viktig, selv om man er alene en solskinns-søndag !!

Skjult ID med pseudonym silaerec sø. 6 jan. 2013 17:57

Skal kjøpe meg en kebab snart.

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 6 jan. 2013 17:59 Privat melding

jeg har ikke hatt middag idag... kom vel egentlig bare med et tips :)

Men vurderer å steke biff og fløtegratinerte poteter til vesla og meg. Ellers blir det bare at vi koser oss med hjemmebakt brød når det er ferdigstekt. Gjerne med speilegg og karbonade til :)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 6 jan. 2013 18:02

Hjemmebakt brød er digg :) hmm kansje jeg må bake igjen snart ? :)

Skjult ID med pseudonym silaerec sø. 6 jan. 2013 18:03

Finner fram popcorn hehe. Hold on!

Skjult ID med pseudonym Jeno sø. 6 jan. 2013 18:05

Salat med kyllingfilet, bacon, fetaost, tomat og agurk. Dressing av yoghurt naturell med karri i :)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 18:06 Privat melding

Aldeles nydelig og perfekt krydra Jambalaya.
Ok, da, får vel innrømme at den ble inntatt på den lokale restauranten før noen faktisk tror jeg KAN lage mat.

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 6 jan. 2013 18:07 Privat melding

det syns jeg du skal -m-!

Jeg elsker å bake, men har aldri vært flink på brødbakst, så der jukser jeg litt.... Kjøpte meg brødbakemaskin, og det har jeg ikke angra et sekund på! Våkner opp om morgenen til lukta av nybakt brød, og har alltid helt ferskt varmt og godt på morgenen :)
I tillegg er det veldig greit å vite akkurat hva som er i maten jeg putter i unga syns jeg. -Er ikke så stor fan av ferdigmat. Klart det blir brukt innimellom, men foretrekker å lage det meste fra grunn :)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 18:07 Privat melding

@Fektern

Kan jeg anbefale dem ett kokkekurs ?

(mann 34 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 18:08 Privat melding

@nilaya

tar ikke slikt utstyr utrolig mye plass ?

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 18:08

silaerec:

Husk destilert drikke ala vodka til så du får tatt livet av de levnede bakterier rundtom i mange tvilsomme boder.
Slik tar jeg under tvil om venner tvinger meg natt til lørdag/søndag mellom 02-05 om jeg ha tatt spit i forkant.

Vil helst ikke ha diare igjen nei.

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 6 jan. 2013 18:18 Privat melding

@calabria
Hvilket utstyr?
Brødbakemaskinen?

Syns ikke den tar så veldig stor plass egentlig (ca 35x35x35 cm). Uansett, så er det verdt det!

(mann 51 år fra Vestfold) sø. 6 jan. 2013 18:30 Privat melding

Jegergryte..

Skjult ID med pseudonym silaerec sø. 6 jan. 2013 18:31

Haha få mer popcorn.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 18:32

Calabria - De kan gjerne anbeale meg et kokkekurs!

Skjult ID med pseudonym silaerec sø. 6 jan. 2013 18:34

Jeg kan lære deg popcorn,hehe

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 jan. 2013 18:34

Jeg må slå opp for å huske hvor lenge et bløtkokt egg skal koke!

Skjult ID med pseudonym camo sø. 6 jan. 2013 18:38

Ingenting til middag i dag, orker ikke.

Skjult ID med pseudonym silaerec sø. 6 jan. 2013 18:39

Bløtkokte egg lukter sæd. Så den kunnskapen trengs ikke.

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 18:44

@Calabria, hva med en minikurs her på forumet? En egen tråd?

Skjult ID med pseudonym silaerec sø. 6 jan. 2013 18:45

Popcorn var ment komisk. Det er liksom et uttrykk på sukker.

Skjult ID med pseudonym TeeZer sø. 6 jan. 2013 18:49

Tok en lefse med to klætter rømme og en klætt rød gugge. En stripe revet ost og en toppet stekeskje med kjøttdeig i fajitaskrydder med sånn omtrent en boks mais pent dandert over.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 6 jan. 2013 19:02

Gode greier folkens!

Jeg hadde jo selvfølgelig glemt å ta fornuftige råvarer ut av fryseren, og i kjøleskapet var det stort sett bare grønnfor og frokostmat. Hastverk hadde jeg jo også, jeg kom nesten krypende over dørstokken hjemme.

Heldigvis hadde jeg noen tortillalefser, så en par sånn røk inn i ovnen i en fei, og fikk på seg noe rømme, avocado, salat, spekemat og krydder, og *vips* nå er jeg i stand til å tenke igjen.

Benytter anledningen til å smelle inn en los lefsos til inn i ovnen. Med... laks.. eller blåskimmelost.

Hurra!

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 6 jan. 2013 19:04

Hjemmelaget pai til middag her.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 19:05 Privat melding

Faen, Teezer har rappa oppskriften min!

Skjult ID med pseudonym Elin sø. 6 jan. 2013 19:05

Hvorfor snakker alltid noen om popcorn? Tom i samtaler som ikke har med matretter å gjøre.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 6 jan. 2013 19:10

Ja, det var det jeg skulle kommentere forresten.. TeeZer, var ikke det en av de første rusbrusene som kom på markedet?

Og du @camo: Bløtkokt egg? Seriøst? Det har jeg aldri reflektert over... :-o

(kvinne 36 år fra Akershus) sø. 6 jan. 2013 19:23 Privat melding

jeg er superstolt!! har laget skinkeseik, saus, grønnsaker, og poteter, og det var supergodt!! første gangen jeg har laget det :-) :-)

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 6 jan. 2013 19:27

Haha!
Godt jobbet @MiniOgmy :))

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 19:27

Åssen smakte det?

(mann 34 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 19:30 Privat melding

@ z

Hva slags type mat liker du best? Eller er du ute etter sånn typisk "mye forskjellig" kurs? Var på kurs for ca 10 år siden, men Italieneren som lærte meg opp flyttet tilbake til Italia. Men kan sikkert høre med en kollega av meg som var på kurs for ikke mange mnd siden.

@Skjult ID

Nei, det orker jeg ikke..

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 6 jan. 2013 19:32

nilaya

Enig med deg prøver også å spise mest mulig rent og ekte sånn at man vet hva som er i maten man spiser og jr spiser. Stor sett er det hjemmebakt brød her også men hender det blir butikkjøpt og. Har ikke brødbakemaskin nå lenger xsamboern fikk den i "oppgjøret" så den står sikkert der og støver ned ;) Er litt terapi i å kna brøa sjøl syns jeg, elsker å bake :) Nå fremover blir det nok mest brød som blir bakt vårhalvåret er alltid det sunne halvåret mitt med full fokus :)

Skjult ID med pseudonym camo sø. 6 jan. 2013 19:39

Jeg har ikke sagt noe om egg! Jeg spiser ikke i dag.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 6 jan. 2013 19:42

det ble nok observert :)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 6 jan. 2013 19:55

Jeg kan sikkert gi en liten munnfull av noe nærende, 1 ml ihvertfall :-)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 6 jan. 2013 19:57 Privat melding

@Lowry

you nasty mother****

hehehe

Skjult ID med pseudonym Lacarus sø. 6 jan. 2013 20:02

Noen ganger opplever jeg verden som rasistisk. Også matmessig. Egg er daglig akseptert kost. Sædceller derimot? Kunne ikke bare de fått vokst seg større. Jeg hadde hatet det hvis alle egg rundt meg havnet på eksklusive restauranter og vi andre ikke i det hele tatt ble verdsatt.

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 6 jan. 2013 20:40

Seksualundervisningen på sukker på oppfriskes hvis man skal definere sædceller som egg.

Skjult ID med pseudonym Lacarus sø. 6 jan. 2013 20:44

Du skal påstå at jeg er dum. Mente ikke!

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 6 jan. 2013 20:50

@fyr84, jeg tror nok mange på forum sov eller skulket i de timene og/eller trenger repetisjon, eller trenger å gå om igjen, og de får ikke slippe ut av klasserommet før de står i dobbelt forstand.

Skjult ID med pseudonym Lacarus sø. 6 jan. 2013 20:52

Mente ikke betyr at ikke skulle stått i forrige setning. Sånn: Du skal ikke påspå at jeg er dum.

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 6 jan. 2013 20:54

Når du står med dritt til halsen så nytter det ikke å henge med hodet.

Skjult ID med pseudonym Lacarus sø. 6 jan. 2013 20:55

Egghodet?

Skjult ID med pseudonym TeeZer sø. 6 jan. 2013 21:39

@HerrFekt ... Unnskyld. Det skal aldri skje igjen noensinne.

@lusa ... God hukommelse!

(mann 41 år fra Telemark) sø. 6 jan. 2013 22:30 Privat melding

Torsk med kidney bønner og spinat som tilbehør.

(kvinne 33 år fra Buskerud) sø. 6 jan. 2013 22:31 Privat melding

Kjøpte en hamburgergrill på Gudvangen. Weee.

Skjult ID sø. 6 jan. 2013 23:47

middag er oppskrytt

Skjult ID med pseudonym iPodagra ti. 8 jan. 2013 20:55

Prøvde å lage tunfiskburgere for første gang i dag. Det gikk! Tunfisk i vanlig form er ganske kjedelig, så dette var en spennende (og varm) variant. Kjekt med billig proteinkilde.

Skjult ID med pseudonym nederst on. 9 jan. 2013 00:05

I Amerika blir man omtalt som kanibal hvis man spiser poteter. Kanskje ikke uten grunn.

Skjult ID med pseudonym _________ on. 9 jan. 2013 00:10

Sjekk Facebook, har hørt at det er den nye matbloggen.

Skjult ID med pseudonym nederst on. 9 jan. 2013 00:14

@_______
Seriøst? (Jeg tulla)

Skjult ID med pseudonym _________ on. 9 jan. 2013 00:17

Ok.

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 9 jan. 2013 07:05

Tunfiskburger? Åssen gjorde du det?

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 9 jan. 2013 19:12

1 boks tunfisk, 1 egg, salt og pepper (evt annet foretrukket krydder). Stavmiks hele jævelen litt, form burgere (blir nok 2 stk av en boks) - Stek. Kjapt og enkelt. Til og med jeg klarte det!

Har et tips til på lur også. Men bare ett.

(kvinne 34 år fra Rogaland) on. 9 jan. 2013 19:44 Privat melding

ble hjemmelagde vårruller her idag :)

(kvinne 33 år fra Buskerud) on. 9 jan. 2013 19:45 Privat melding

Jeg har jo vært på harrytur og hamstret fläskfilet, så idag skar jeg den i strimler, fyrte på med hvitløkspulver, grillkrydder og chiliexplosion før jeg stekte de kjapt og gæli i panna sammen med brokkoli, sopp i småbiter, fløte og karri. Ja, den "oppskriften" gjentas rimelig ofte.

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 9 jan. 2013 20:08

@ipodagra

Tunfisk i vann da? Det skal jeg jaggu prøve engang.

Skjult ID med pseudonym _________ on. 9 jan. 2013 20:11

Protip: Pizzabunn fra Rimi (ca. 14kr), hiv på rikelig med god ost (ikke Norvegia eller Jarlsberg, altså, med mindre du liker sånt), og div. andre ting man måtte ønske. Kjapt og mye bedre enn Grandiosa.

Skjult ID med pseudonym friskis on. 9 jan. 2013 20:12

ble visst kremtopp på meg...

Skjult ID med pseudonym -m- on. 9 jan. 2013 20:23

laks i form igjen...jeg er en enkel sjel :P

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 20:39

Jeg er ihvertfall mett som en julegris.

Indrefilet av hjort, ovnsstekte båtpoteter, fersk rosenkål og blomkål - og hjemmelagettranebærgele. Kanskje litt merkelig mat å spise alene på en arbeidsdag, men det var jo engang hjorten jeg hadde fisket opp fra fysen i går.

Nå har jeg vondt alle steder, siden både kjøtt og poteter er sånt jeg til vanlig spiser litt lite av. Men pytt. Da blir det ihvertfall lenge til neste gang :)

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 21:09

Makan.. her nyter jeg norsk husmannskost, nøt nytrukkede kjøttkaker i brun saus med poteter og grønnsaker til.
Og her kommer "dyret" å mesker seg meg indrefilet på en onsdag .

Luxus-lusa har "tatt meg" på senga atter en gang !! ..skulle vært dasket litt.... "frem med fluesmekkern.."

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 21:15

... fordi jeg fortjener det, vøtt. Kvalitetsmat, altså :)

Skjult ID med pseudonym camo on. 9 jan. 2013 21:17

Ble ingen middag på meg i dag heller. Tipper det var greit å vite :D

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 21:25

Så det du sier er at man bare må legge seg ned og la deg krype rundt, nyte servering, på vår hud og alt du ellers måtte ønske deg...En nytende forførende luxus-lus ?? "Intressant"

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 21:35

Hobbylegen) - on. 9 jan. 21:25

Nå blir du for sær for meg igjen ass.. Tror kanskje du må ta deg en pille :-/

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 21:39

Lus er en gruppe insekter som lever av mange ulike næringsstoffer. Noen gnager på planter, alger og sopp og lignende, mens andre er parasitter og suger ut kroppsvæske eller spiser av et vertsdyr.

Pels- og fjærlus lever på hud eller i fjær og pels. De er hudparasitter som lever på pattedyr og fugler, noen arter også på mennesker. De får næring ved å suge blod, eller gnage på pels og fjær. De er ektoparasitter som vil si at de lever på (og av) sin vert, uten å drepe den.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 21:40

Lowry! Ikke prøv deg.

Du er Hobbylegen.

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 21:42

Kom og gi meg en ritalin, skulle akkurat til å smekke deg diskre til kvelds lusa...

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 21:43

Haha, du er så avslørt ;)

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 21:47

Og som i sommer, kan jeg visst behøve noen troll som kan skille lowry fra "medsin-mannen"

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 21:47

Hm. 21:45 mente du egentlig å poste som Lowry, ikke sant? Åjada..

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 21:48

Hm. Redigeringer måtte også til?

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 21:53

Luse-snupps da..kommer du snart.....

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 21:58

Jeg har vel ikke tenkt å komme noe sted. Jeg har bare tenkt å sitte her og vente på at du innrømmer faktiske forhold ;)

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 22:03

Det skal vi se på...Dasker deg med flue-smerkkern til du kommer deg til sjekk hos medisin-mannen..

" Fastlegen din"" vil ikke forveksles med Lowry...

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 22:08

Det finnes bare innlegg fra kun en Lowry i denne tråden akkurat nå, og @lusa, av en eller annen grunn har jeg blitt forvekslet med en annen her inne, en som er litt mykere og softere, vet ikke hvorfor.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 22:09

Hobbylegen) - on. 9 jan. 22:03

Problemet du har, er at selv om karakterene er ulike, så er gjennomføringen temmelig prikk lik. Riktig så avslørende og fint ;)

Skjult ID med pseudonym sugardaddy on. 9 jan. 2013 22:10

Hobbylowry@

Gi opp dette her. Du har tapt denne...

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 22:12

@lusa, prikk lik, så du må drive to sett knipeøvelser?

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 22:15

Lowry) - on. 9 jan. 22:12

Whatevvah, gutten. Hoho!

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 22:20

Hva Lowry har av skjelett som må skjules vites ikke men..

Som "MEDISIN-MANNEN" vil jeg helst slippe å stå å flashe anonyme mails og stå med lua i hånda på schaus plass som lowry. !!


Er lusa mer avslappet og tilfredstilt til kvelds !!

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 22:21

Åja, søren heller.. Jeg lures til å slette egne innlegg pga at de flyttes på av en eller annen grunn.

Vel, jeg skrev noe ala

Ja hei og alt det der Lommelegen - on. 9 jan. 22:15, ingen hemmelighet dette vel ;)

- Men det forteller heller ikke at du ikke er Lowry også

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 22:21

Hobbylegen, mente jeg :/

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 22:23

Ja, den hobbyprofilen hadde jeg sett før flere ganger, så nå får hobbyprofilen direkte besøk og mange mail, og det var forresten, bare en gang jeg stod utenfor Schous bryggeri og ventet forgjeves på ei pinglete forumkvinne som ikke turde å komme og heller ikke turde melde avbud, det tullet med forumkvinner er jeg ferdig med, heldigvis, orker ikke vente utenfor Schous til jeg blir et skjelett heller.

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 22:24

Vanskelig du er å få rett medisinert og da luse-snupps..
Du finner ikke meg rundt schaus plass.. foretrekker Etoile og litt mer eleganse iblant lus-snupps..!!

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 22:26

@lusa, vi trenger enda en som kan poste åpent og si han/hun/det er Lowry, siste som gjorde det var det nok ingen som tok seriøst.

Skjult ID med pseudonym Broom... on. 9 jan. 2013 22:26

Ok!!

Lowry og Lusa... Hvorfor ender hvert topic på forumet med off-topic hver gang dere skriver?

Fra hva man hadde til middag til hobbylege og pinglete forumkvinne...

Hva skjer....

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 22:30

Broom...) - on. 9 jan. 22:26

Men.. Du'a. Jeg vil jo bare ha en innrømmelse på noe jeg er bombesikker på. Og når han ikke fikser det, så må jeg være litt tålmodig :)

Dessuten er det jo min egen tråd, som jo egentlig handlet om middagstips på søndag. Den er gått ut på dato uans. Ja.. Greit eller?

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 22:35

@lusa, bombesikker på hva da?

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 22:36

Vi er nok fanget i lusa sitt småklissete "eddekopp.nett" Broom... om vi liker det eller ei. men tilbake til tråden :

Hva lusa skulle fått til dessert som matcher Hjorte-filet , og selveste "luxus-lusa" blir jo litt vanskelig å anbefale
( har jo en formening men) så ukjent hun er pr d.d. !!

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 22:38

Lowry) - on. 9 jan. 22:35

Duh. Ikke gjør deg til nå.

At de mest markante og typete karakterene her inne, nemlig du og Hobbylegen er samme person. I tillegg til en tredje karakter helt av samme ulla, som fantes her da jeg sist brukte disse sidene: Hingsty.

Så det :)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 22:43

@lusa, hvis du sender mail til den adressen jeg flasher av og til, og avtaler møte med meg, og så sender mail til hobbylegen og avtaler møte med ham, og treffer begge, så finner du ut at vi er forskjellige, eller du kan slå to fluer i et smekk og avtale møte med begge samtidig, så tar vi en trekant med deg i sentrum ;-)

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 22:49

Lowry) - on. 9 jan. 22:43

Haha. God gang :))

Tror definitivt du trenger deg en pille. Jeg liker spill altså, men det skjer ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen on. 9 jan. 2013 22:52

@lusa, 22.38

For et "Night--mare"

En lystig og vilter luxus-lus, nyte i sus og dus, kabbende på pugen til en luxus-stallion,
uten å kunne hverken forsvare eller klø seg.

Ajaj.. stakkar hingsty, godt han ikke er her ikveld ;-)))

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 22:53

@lusa, trenger ingen pille, alt virker helt utmerket uten, bare kom hit, så får du erfare det, og trekant har du sikkert gjort før :-)

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 23:00

Hobbylegen) - on. 9 jan. 22:52

Se der ja. Takk, da er vi jo et lite stykke på vei. Ikke for det, jeg skjønner jo at du ikke vil legge deg flat i "full offentlighet" på forumet, men nå hadde vi det jo så hyggelig her.
Jeg tolker denne innrømmelsen som en avledningsmanøvre. Feel free to confess ;-p

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 23:04

@lusa, prøv en tur til sengs, som sagt, så merker du forskjell, først et besøk hos meg, og så et besøk til hobbylegen neste dag :-)

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 23:08

Lowry) - on. 9 jan. 23:04

Spesielt godt liker jeg at dere aldri skriver det samme, men at dere utfyller hverandre så fint. Vakkert:)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 9 jan. 2013 23:13

@lusa, han er ikke meg, så derfor skriver vi forskjellig, han prøver å gjøre det hyggelig for kvinner med litt raffinert forspill etc, jeg gir blanke i gjøre det hyggelig for henne, jeg går bare rett på sak for å tilfredsstille meg selv, og bryr meg ikke om hun ikke får noe ut av akten.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 9 jan. 2013 23:16

hahaha XD alt man skal lese :P

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 23:17

Ja, det har jeg skjønt, men det er de markante og konsekvente karakterende som er likheten, ikke karakterene i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen to. 10 jan. 2013 01:06

Tror jeg setter meg på gjerde og dingler diskre og lar dere fortsette. Lusa/Lowry (muligens to kledelige totter")
Dasker lusa bestemt md fluefangern og nyter friske dyfter på veg ut av det lett opphertede tråden.
Vil helst ikke ha et luse-lik som følge av hjerteinfarkt og risikere "medisin-mann" lisensen..

Foretrekker å unngå forum og opptre i andre omgivelser på dagtig imotsetning til en viss annen karakter..!!.

Svisj..borte for natten..

Skjult ID med pseudonym e to. 10 jan. 2013 01:10

Jeg har spist brune tallerkener med pizza.

Skjult ID med pseudonym bat to. 10 jan. 2013 09:42

Jeg tviler på om det er nok at Lusa får litt dask av Hobbylegen.

Her er det snakk om et behov for langvarig disiplin og straff.

Skjult ID med pseudonym lusa to. 10 jan. 2013 17:23

Tilbake til trådens tema:

Jeg kommer meg ikke hjem med det første i dag, så jeg tenkte å bare kjøpe noe lynende enkel ferdigguff nede på Megaen som jeg kunne smelle inn i microen på jobb. Coop kjøttboller i en sånn ferdigpakke ble det, inn i ovnen *vips* Ferdig. Kebablukten hang tungt i gangene.. Fysøren. Men må man, så må man, og mat må jeg ha.

Dette var den salteste guffa jeg noen gang har smakt. Ikke sjans i havet å få det der ned.. Er det ikke lover mot sånt? Tror jaggu konserveringseffekten kommer til å gi meg et par ekstra leveår.

(kvinne 33 år fra Buskerud) to. 10 jan. 2013 18:08 Privat melding

Idag har jeg lørdag på en torsdag. Jeg har rett og slett bestemt meg for å skjeie ut idag (og imorra) så idag står fløtepoteter med hvitløk og ost i ovnen, og stekepanna er klar med indrefilet av svin, sopp og brokkoli. Jeg har åpnet en halvliter og trives egentlig riktig så godt.

(mann 41 år fra Telemark) to. 10 jan. 2013 18:31 Privat melding

Idag blir det fiskegryte!

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 10 jan. 2013 19:03 Privat melding

Her ble det jubel i huset, da svaret på hva vi skulle ha til middag, gikk fra å være "må se hva jeg finner i kjøleskuffen" til å bli "biff og fløtegratinerte poteter" :)

(mann 34 år fra Oslo) to. 10 jan. 2013 19:05 Privat melding

Er på slankern, så ble brokkoli og kylling idag. Smakte godt, men litt trist :(

Skjult ID med pseudonym nilaya to. 10 jan. 2013 19:06

brokkoli og kylling er aldri trist! Det er jo digg!

Skjult ID med pseudonym iPodagra to. 10 jan. 2013 19:12

@fyr84

Alltid tunfisk i vann! Det er en regel.

I dag ble det en svæær form med poteter, gulrøtter, løk, sitronsaft, fersk champignon, tomat og masse protein i form av karbonadedeig, kalkun på boks (á la picnicskinke), mager kjøttpølser og kyllingfileter. Og litt ost på toppen da. Jeg har sånn fancy kuttemaskin, så det går rimelig fort. Også enkelt selvfølgelig. Har mat i et par uker nå. Når det fryses ned of course. Middag til 10 kr dagen eller rundt der et sted. Rimelig snedig om jeg kan si det selv.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 14 jan. 2013 20:00

Idag ble det hjemmelaget lapskaus på min egen oppskrift (ergo, ingen oppskrift). Snart ferdig. Tre timer på å koke griseknoke. Tror jeg skal forberede mer neste gang!

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 14 jan. 2013 21:31 Privat melding

Ble hjemmelaga pizza her idag. Enkelt, raskt og godt :)

(mann 34 år fra Oslo) ma. 14 jan. 2013 21:58 Privat melding

avokado, cottage cheese og div annet frukt :-)

(mann 42 år fra Akershus) ma. 14 jan. 2013 22:15 Privat melding

Selvlaget "bolognese" , hvilket minner meg om at jeg må få overskuddet inn i kjøleskapet om det skal være spiselig en annen gang...

Skjult ID ma. 14 jan. 2013 22:36

Frekke Katrin, sweet cat.

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 15 jan. 2013 20:37

Lange dager og ingenting tatt ut av frysen resulterte i at jeg spiste grøt.

Jeg kan melde om det kjentes som lim i munnen og som stein i magen. Tennene grein av sukkeret og smøret hang i halsen. Jeg har nå fått oppfrisket minnet mitt, og skjønner hvorfor jeg ikke har spist grøt de siste 15 årene. Nå blir det 15 nye til neste gang.

Til sist: Gå og skam deg, hvis du har grøt som lørdagstradisjon (evt frokosttradisjon, om du er svensk). Dette var vemmelig!

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 15 jan. 2013 20:58

En pose micro-popcorn, greide faktisk å svi den også... ;P
*grøt høres faktisk innmari fristende ut*

Skjult ID med pseudonym iPodagra ti. 15 jan. 2013 21:32

I dag ble det litt kjip tomatsuppe m/makaroni og karbonadedeig. I går derimot, presterte jeg å lage hjemmelaget rotmos for første gang! Av den sunnere sorten. Byttet ut smør og fløte, brukte kun ekstra lett melk og philadelphiaost, viktig med muskat i, i tillegg til annet vanlig krydder of course. Ble utmerket! Og med mager kjøttpølse til.

Skjult ID med pseudonym lusa to. 24 jan. 2013 20:49

Kom akkurat hjem, og ingen har laget middag til meg i dag heller. Fillern.

Skjult ID med pseudonym 50+ to. 24 jan. 2013 20:56

Hadde barna mine på middag i dag, jeg lusa. Laget svinefilet til dem. Kanskje jeg skal adoptere deg lusa så du får komme hit av og til for å spise sammen med oss?

Skjult ID med pseudonym lusa to. 24 jan. 2013 20:57

50+, det synes jeg høres ut som en førsteklasses idé:)

Skjult ID med pseudonym padde to. 24 jan. 2013 21:08

En tallerken med assorterte insekter i honning, bl.a. noen lus.

Skjult ID med pseudonym Refilos to. 24 jan. 2013 21:10

Fløtegratinerte poteter og ostepølser

Skjult ID med pseudonym lusa to. 24 jan. 2013 21:10

Eyh. Jeg ser deg, padde.

Skjult ID med pseudonym iPodagra to. 24 jan. 2013 22:31

Spiste to middager i dag faktisk. Kalkunburgere i pita, med bacon og salat. Og middag nr.2 var en ny variant jeg testet: Tacolett. Altså tacokrydret karbonadedeig som jeg bare stelte i stand en omelettrøre og helte over, med div småsnacks i. Tommel opp! Takk til Kristine Weber for den. Kan ikke skryte på meg å ha funnet på den varianten selv.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 24 jan. 2013 22:38

i dag bestilte jeg faktisk pizza, pepperoni. stakkars pizzabudet som måtte ut i ca 20minus hehe... :P

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 24 jan. 2013 23:01

Kebabmiddag fra Nesbru *host host*