Alle innlegg Sukkerforum

Er det greit?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym me on. 9 jan. 2013 02:34

At jenter har former og ikke er syltynne? (Jeg sier ikke at det er galt å være tynn) jeg er en jente med former og er fornøyd men lurer på hva dere gutta synes :)

Skjult ID med pseudonym Pondus on. 9 jan. 2013 04:20

Dei syltynne modeljentene er nå ikke noget å se på

(mann 43 år fra Oslo) on. 9 jan. 2013 06:12 Privat melding

Finns ikke fasit svar på dette spørsmålet...

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 jan. 2013 06:12 Privat melding

Hvor mange millioner ganger må det spørsmålet stilles? Kan ikke dere usikre jenter mase til dere bekreftelse på andre måter?

Du bruker negativt ladede ord som "syltynn", og polariserer det med det mer positive "former". . . jeg lurer virkelig på hvilket svar du fisker etter..

(mann 33 år fra Akershus) on. 9 jan. 2013 08:19 Privat melding

Dårlig:
Syltynn, radmager, anorektisk

Bra:
Slank, atletisk, timeglassformet

Også dårlig:
Feit, lubben, pæreformet

Skjult ID on. 9 jan. 2013 10:16

+1 koraboros

En ting jeg har lært av å være på sukker, er at disse vektbetegnelser er utrolig subjektive. Så å si alle damer jeg har møtt som som sier de har former har ikke d folk flest kaller former, dvs timeglass, har ikke ofte sett en timeglass med valker. Og et par kg for mye.. Når et par er mer et tosifret tall, ja da er d ikke "et par"...

Men så har vi overvekt/fedme problemet i samfunnet, det gjør jo at det som er "normalvektig" nå er det som var lubben før, særlig når nesten halvparten av alle voksne mennesker er overvektige...

(mann 48 år fra Oslo) on. 9 jan. 2013 10:18 Privat melding

Det viktigste er vel at du selv er fornøyd, for det synes på utsiden om du er komfortabel med deg selv, og det betyr en del for hvilket inntrykk du gjør.

Jeg har datet både tynne, "normale" og tykke damer, og synes de er vakre alle sammen. Det viktige for meg er glimtet i øynene og humoren. Liker godt om det er litt å ta i og har ingen problemer med det.

Som jeg har gitt uttrykk for i en annen tråd så synes jeg kroppsfokuset her inne blir litt voldsomt. Man hverken kan eller bør styre hva folk liker eller ikke, folk er forskjellige og godt er det, men det blir for mye mas om det og for mange stygge utsagn om kropp. Så, for all del, ikke dann deg inntrykk av hva folk liker på bakgrunn av det du finner på forumet. Tro at du er mer enn fin nok, og i den rettes øyne er du mer enn fin nok, - og ta det derfra.

(kvinne 49 år fra Buskerud) on. 9 jan. 2013 10:34 Privat melding

Beauty lies in the eyes of the beholder! Enkelt og greit :)

Skjult ID med pseudonym camo on. 9 jan. 2013 11:05

For en tullete tråd!

Skjult ID med pseudonym -m- on. 9 jan. 2013 11:31

Enig med tenker 1914. Jeg syns også at du TS må se bort i fra det som skrives på forum er mye negative mennesker her ( heldigvis noen positive da!) og alle er vi så forskjellige med forskjellige preferanser på hvilke mennesketyper vi liker og kommer over ens med. Jeg tror helt sikkert at det fins en mann der ute som syns du er helt nydelig akkurat sånn som du er :)

Skjult ID med pseudonym -o- on. 9 jan. 2013 11:40

Sexylubben!

Skjult ID on. 9 jan. 2013 12:48

når du sier former mener du timeglass eller mener du at du er tjukk? mange sier "former" men de mener egentlig "jeg er feit"

pic related http://i.imgur.com/ye3d6.jpg

Skjult ID med pseudonym The Vips on. 9 jan. 2013 13:01

TS, om du er fornøyd deg selv, hvorfor gidder du å bruke tid på
å spørre om dette?
Noen liker mora, andre liker dattera osv, og du vil aldri
få noe entydig svar, uansett.

Glem hele tråden og bruk tida til noe bedre.

Skjult ID med pseudonym Dag on. 9 jan. 2013 13:07

@Karvinen

Hadde spørsmålet vært omvendt,hadde da vært greit å skrive f eks.

Hva skal jeg med ei bælfeit dame like tjukk og stor som en michelinmann? Hvor jeg blir redd for å kveles når jeg gir henne en klem.
Og tenk da, om det kommer et vindkast fra siden så velter bilen hvis hun sitter på motsatt side fra der vinden kommer fra!
Jeg syns at damer må har former en kvinnelig og feminine kropp, det sier det vel.

Ha en fin dag.

?

Skjult ID med pseudonym hmm on. 9 jan. 2013 16:35

Noen liker former, noen liker tynne damer. Selv foretrekker jeg damer med former. Heller 10kg for mye, enn 5 for lite.
Men det viktigste er at man er fornøyd selv. Damer som er konstant på slankern og føler seg for tjukke selv om de er mer enn fine nok er slitsomt.

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 9 jan. 2013 17:34 Privat melding

Jeg tenker at jeg er driiiiitalei alle meninger om dette. Jeg tenker at det er jævlig mye mer interessant med en person som TRIVES enten det nå går den ene eller den andre jævla veien, for trivsel SYNES..mer enn 5 kg for mye eller 5 kg for lite. Så tenker jeg at vi (jeg inkludert) burde lære oss å gi mer fullstendig beng i hva andre synes og mener om alt, og heller lære oss at vi er dritkule, morsomme, givende, engasjerte, kompetanserike mennesker. bla bla. Vil du ikke ha meg, vil jeg neppe ha deg. Vil jeg ikke ha deg, så vil du garantert ikke ha meg. Jattajattajatta, ta en halvliter og chill out. Osv.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 jan. 2013 17:44 Privat melding

Selvfølgelig er det greit!

Verste jeg veit er syltynne damer uten rumpe og lår!

Nei, vettu. Vær fornøyd med deg selv :-)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 9 jan. 2013 17:52

appalus for -bene- !

(mann 52 år fra Vestfold) on. 9 jan. 2013 17:57 Privat melding

De vakreste kvinnene er de som er fornøyd med seg selv og sitt eget liv uansett om de har utseende som en modell eller er ferm og frodig eller tynn og hengslete. Hvis man er lett påvirkelig så slutt å les ukeblader, slutt å se på såpeserier og annet ræl som propper huet deres fullt av idéaler ang trening, kropp og helse. Sammfunnet vårt i dag har aldri vært mere sjukt, selvopptatt, selvsentrert og egoistisk enn det er nå på tross all helsefokuset og treningiveren vi har i disse dager. Det som egentlig skulle vært et gode med normal aktivitet er blitt en blanding av treningsaddiction, motegalskap og et forferdelig press for å se sunn og vellykket ut og konsekvensen er en haug med folk, både menn og kvinner som aldri føler seg gode nok. Nå tok jeg allt og alle under en kam, og det er jo som å banne i kirka men jeg får heller la det stå til for å få frem budskapet.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 9 jan. 2013 18:03

me) - on. 9 jan. 02:34

Hva gutta synes? Hvis noen forumkarer liker noe annet enn det du er, har du tenkt å forandre kroppen din da? Og om et halvår når det er nye folk her inne med andre meninger, vil du gå etter deres mal også da? Det høres hektisk ut.

Jeg foreslår at du gir filla i gutta og gjør som du selv vil. Så lenge kroppen er sunn nok, så er vel dette bare snakk om trivsel og selvbilde.

Og - dette burde være en selvfølge - for alle.

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 9 jan. 2013 18:41

jo mer og ta i jo mer å være gla i.....

(mann 29 år fra Vestfold) on. 9 jan. 2013 19:16 Privat melding

kvinnfolk skal det være litt forma på!

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 9 jan. 2013 23:53

"Er det greit?"

Jepp! ;-)