Alle innlegg Sukkerforum

Ingen respons fra jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ladden ti. 24 juli 2007 16:37

Ser på innlegg at endel av oss har problemer med å få respons på våre mail / profil.
Dette er normalt, jentene er inne og kikker om det er noen med et supert utseende, og da er isåfall interessen voldsom.
Ellers får man ikke svar på hyggelige, forsiktige og "bukkende" mail.
(Ta bort bildene dine og sett inn bilde av en superpen person, og dere har masse (hundrevis) av sex-gærne jenter på et blunk.)
(Hvordan vet man at bildene av jentene er egne og/eller ikke fra flere år/kg. tilbake.?)

Noen som har seriøse forslag til profil-tekst, og/eller hvordan skrive en fengende mail, etc. ?
La oss andre få litt lærdom av dere som kjenner hemmeligheten.

(kvinne 63 år fra Telemark) ti. 24 juli 2007 16:58 Privat melding

Det er ikke bare dere gutta som har problemet. Mine bilder er up to date, og tror ikke jeg ser så avskrekkende ut. Men er vel kanskje for "gammel", eller hva....? Mange er innom og kikker, og hvorfor ikke sende en mail og ikke bare markere med hjerte. Jeg har sendt noen hyggelige mail til flere! Svar uteblir! Jeg lurer på hvor vanlig norsk folkeskikk og høflighet hos norske menn har tatt vegen. Det er for min del helt naturlig å svare og takke for oppmerksomheten, selv om interessen ikke er tilstede fra min side.

Så gutter, skjerp dere!

Skjult ID med pseudonym ladden ti. 24 juli 2007 17:16

Takk, Mari.A, er enig i at det mangler mye på god folkeskikk og høflighet.
Kan vi med dette oppfordre ALLE til å være litt hyggelig mot hverandre, - kanskje det kan bli mer enn beregnet ut av mailen(e) .

(kvinne 47 år fra Buskerud) ti. 24 juli 2007 17:22 Privat melding

Har du prøvd, ladden, å bytte ut bildene av deg selv og lage en selgende tekst? Siden du vet det funker sånn, mener jeg?

(mann 42 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 17:24 Privat melding

Vel, jeg tror ikke alle jentene er så overfladiske. Men de har jo sine preferanser. Personlig har jeg en grei følelse på hvilke damer jeg appellerer til, og "jakter" deretter.Når det gjelder bilder på egen profil, må du ha ihvertfall ett bilde hvor du smiler, og ser ufarlig ut. Så kan heller de andre bildene være av en mer "macho" karakter.

De gangene jeg har fått enkel kontakt med jenter har fascinasjonen vært på de merkeligste ting. "du har fine krøller", "hei, du ligner på en jeg gikk på videregående med/en jeg så på gata/en jeg har sett på tv", "bruker du maskara på det bildet?".
Ingen sier jo det jeg skulle ønske.... "hei, jeg ser du starter eget firma, så ambisiøst og kreativt av deg, hvordan går det?" :)
Men slik er det altså, det er heldigvis nok tid til å vise personlighet på MSN/telefon/date.

Til slutt må du huske at maktfordelingen her er vanvittig skjev. Jeg vet av erfaring at det er jenter på sukker som sitter med 1000+ interessenter, og da kan du jo tenke deg selv hvor mye valgmuligheter og støy du må overvinne, før du blir lagt merke til.

Men altså, det er mulig... du trenger bare litt guts, flaks og være totalt immun mot avvisninger :)


Skjult ID med pseudonym Zuppermann ti. 24 juli 2007 17:49

Enig med de sistnevnte!

Ikke skyld på andre at de ikke liker profilen din, gjør noe med den!!! :)

Skjult ID med pseudonym M36 ti. 24 juli 2007 18:08

ladden: Du synes vel ikke det er rart at mennesker tiltrekkes av utseende? Er det den innsiktsfulle oppdagelsen som fordret en tråd? Hva tror du er avgjørende i det virkelige liv når noen bestemmer seg for å ta initiativ til kontakt med en person de ikke kjenner? (heavy sarcasm intended)

mrkrølle: "totalt immun mot avvisninger"... hehehe... konge.

Folk er her inne for å finne noe bestemt. De færreste er her for å være "høflig" med alle som måtte ramle inn døra. Det er jo heller ikke så veldig vanlig å være høflig mot "fremmede" ute i den virkelige verden. (Sånn til info så har jeg selv altså svart på *alle* henvendelser, jeg svarer til og med høflig "nei" med noen ord om hvorfor til de som markerer meg som interessant uten å ta kontakt. Hissige kvinns trenger derfor ikke gå i strupen min bare fordi jeg sier det opplagte.)

Skjult ID med pseudonym M36 ti. 24 juli 2007 18:14

Ops, vent, jeg har fått et par der det stort sett bare står "hei" som jeg ikke har svart på. Nuvel.

(kvinne 57 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 18:14 Privat melding

Hmmmmmmmm diskusjonen om markeringer og mail fortsetter...........Synes det er greit å markere interessant uten mail i første omgang, så kan en jo avgjøre om min profil er interessant eller ikke.

Skjult ID med pseudonym ladden ti. 24 juli 2007 18:16

Til Alanis: Kjenner flere som er her på Sukker.
Noen med bra utseende, som fikk mer enn hundre henv. første døgnet før de rakk å skrive teksten.

Til Zuppermann: Bør ikke profilen være sannferdig? Er det meningen å lyve til seg kontakter? IKKE JEG IALLEFALL.

(Etterlyste seriøse tips, takk til dere.)

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 24 juli 2007 21:28 Privat melding

Seriøse tips tja.
Jeg har faktisk også slitt med respons på profilen min. Men det er nok heller teksten en bildet. Jeg passer vel ikke for alle ;-) Men det er helt greit for de jeg da får kontakt med og liker, har jeg tid til å bli kjent med. Og jeg vil jo ha en jeg passer med og ikke tusenvis av andre. Det er jo ikke om å gjøre å ha flest mulig. Så jeg er ikke så veldig misunnelig på f.eks en venninne av meg som ikke en gang har plass på to-tre skjermer alle de som har skrevet henne på svært interessert.

Når jeg leser en mannlig profil er det et par ting som får meg interessert. Skriv med humor. Husk på å ha litt rom mellom linjene på passende steder så det ikke er så slitsomt å lese. Få gjerne noen andre til å lese gjennom så de merker at det er flyt i det du skriver. Hvis du ikke er noe flink til å skrive, ikke skriv for langt, prøv heller å få med et par morsomme eller spennelde ting om deg som vi blir nysgjerrige på og har lyst til å høre mer om.

Mye av dette gjelder også på meldinger du sender. Men på meldinger er det nesten viktigere å spørre henne om noe du har lyst til å vite mer om som hun interesserer seg for. Da blir det fort mye lettere å svare.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 24 juli 2007 23:10 Privat melding

Jeg anbefaler å lese en tankevekkende kronikk i Aftenposten, om vanlig norsk høflighet, eller mangel på sådan:
http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article914068.ece

Som påpekt av flere så er det 'ikke så veldig vanlig å være høflig mot "fremmede" ute i den virkelige verden' (sitat M36) dersom en begrenser perspektivet til dette lille fjellandet i nordvestre hjørne av Europakartet (note my sarcasm), og kanskje ikke så rart at samme tendensen da er tydelig på en matchingtjeneste som denne, uavhengig av kjønn...

Jeg har tidligere pleid å legge litt flid i første melding, men har kuttet ned til et 'Hei' med 1-2 spørsmål og fornavn til slutt, fordi mottakerene som hovedregel tydeligvis finner det best å holde munn, hvis vedkommende i det hele tatt brydde seg. Har også tatt flere kritiske blikk på profilen (og kan bekrefte testen med superpent bilde og 'hjernedød' tekst), men har stort sett fått kontakt med damer av utenlandsk opprinnelse eller norske som har reist en del - konklusjon: det er vel lite jeg kan gjøre med et kulturproblem :-/

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 25 juli 2007 01:36

Hey kladden!

Ingen har sagt noe om å lyve i profilen, det er som, for å sitere Arne And: "Å tørke seg i rævva før man driter" (Unnskyld tabu-ord!)

Les det Myte skriver og finn det ved deg som er interessant for andre. Hvordan finne ut det? Spør folk som kjenner deg. De kommer lettere fram til dine gode sider enn om du selv skal se i glasskula og prøve å hoste opp noe bra om deg selv. Finn et bilde som selger, og om du mot formodning skulle være lite attraktiv så finn et bilde av noe du liker og bruk det.

Det nytter ikke å starte et korstog for å få hele systemet og samfunnet til å forandre seg om man ikke får kontakt med de man ønsker. Hvordan takles dette når dere er ute på byen og blir avvist av en av det motsatte kjønn? Begynner dere å skrike opp om at samfunnet mangler moral og spilleregler?

Et sjekkested som sukker.no blir et lite økosystem, de som ikke har livets rett bukker under. I overført betydning så mener jeg at om man ikke har draget på byen og forventer at ting skal være stikk motsatt her så bommer man på skiva.

Noen ganger må man bite i det sure eplet og gjøre noe aktivt selv, sutring hjelper aldri om man virkelig ønsker forbedringer.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 25 juli 2007 14:36

Jeg tror ikke vi er totalt uenige hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Men jeg ser at her på forumet er folk skuffet over at de ikke finner den rette. De mener skylden for dette ikke ligger hos dem selv men at andre ikke skjønner hvor gode de er. Det er da jeg utfordrer og spør om ikke profilen bør endres slik at de gode egenskapene kommer bedre frem. Om dette blir sett på som at jeg "angriper" sutrere så får heller det være...

I min tidligere jobb som lærer så jeg veldig godt forskjell på de elevene som alltid skyldte på eksterne faktorer når ting ikke gikk deres vei. Og det motsatte, når man ser at noe funker så prøver man å finne grunnen og gjøre noe med den.
De som skylder på eksterne grunner kom aldri videre og skjønte fortsatt ikke hvorfor... De andre kom fremover, lærte av sine feil og lærte masse... Det er egentlig ikke verre enn det...

Det største problemet med steder som sukker, match, q500 osv er at de i reklamen for seg selv, underliggende, "lover" at single skal få seg kjæreste. Dermed har nok enkelte en ubevisst følelse av at når de lager en profil her så vil de finne noen. Og når dette *ikke* skjer så kommer bitterheten og man ser etter feil med andre eller i systemet...

Alt koker ned til at de kriteriene som gjelder for det å bli regnet som "attraktiv" i samfunnet, gjenspeiler seg her på dette stedet. Verre er det ikke...

Når det gjelder kjemi og gnist mellom to mennesker så kan det *aldri* oppdages før man møtes, og da spiller yrke, inntekt, geografisk beliggenhet, politisk tilhørighet og alt annet ingen ting, men har man mye felles er det vel en større sjanse for at man i alle fall har mye spennende å prate om? ;)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 25 juli 2007 14:40

PS!

Og når det gjelder det at man ikke får svar på meldingene; Om en attraktiv jente får 100 meldinger pr dag, derav 95 fra folk hun ikke synes er interessante, så har jeg full forståelse for at hun ikke svarer de 95... Tross alt; Sukker er noe vi gjør for vi ha lyst, ikke en forpliktelse overfor folk vi aldri kommer til å ha kontakt med.

Skjult ID med pseudonym finbil on. 25 juli 2007 14:54

Jeg tror problemet om manglende svar går begge veier, jeg har opplevd flere jenter som aldri responderer på en mail, selv om de kanskje besøker profilen min flere ganger i uken. Selvfølgelig lettere om de bare hadde marker "uinteressant", det holder for meg. Men, står det ingenting, lurer man jo på om vedkommende kanskje kan smelte etter hvert:)

Jeg avstår fra å svare enkelte jenter, rett og slett fordi de legger litt lite i sin første melding. Gidder du kun å skrive: "Hei! Står til?" så garanterer jeg at du ikke får svar.

Av erfaring har jeg hatt gode opplevelser ved å ikke skrive for mye, men f.eks kommentere noe i profilen til en person jeg kunne tenke meg å bli kjent med. Det har gjort at jeg oftere har fått et svar i alle fall.

Ellers synes jeg også det er litt trist at folk ikke har oppdaterte bilder her. Jeg har møtt jenter herfra som på ingen måte var like i virkeligheten som på bilder. Da snakker vi både pga. alder og pga. veldig mange ekstra kilo i forhold til på bildene. Kanskje overfladisk, men jeg må også etter hvert tenne på jenta, og ei jente som er meget overvektig tenner meg ikke. Former, og "noen kilo for mye" er greit, men når jenta skriver "gjennomsnittlig" eller "noen kilo for mye" i profilen, og er tydelig meget overvektig/smellfeit i virkeligheten, så blir det noe galt. Da lyver man fra første stund, og det er et dårlig utgangspunkt. Det blir jo rett og slett misvisende reklame ;)
Jeg skjønner heller ikke at folk gjør det, for de må jo vite at de blir "avslørt" når de til slutt går på date?

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 25 juli 2007 17:43 Privat melding

Du må huske på at alle mennesker har et annet syn på seg selv enn det omgivelsene har. Anorektikere er jo et ekstremt eksempel, men de kan jo veie 35 kg og se en smellfet person i speilet.
Jeg ser forskjellige ting i speilet i forhold til humør. Jeg kan se helt jævlig ut hvis jeg er i dårlig humør, og som verdens vakreste i godt humør. Hva som regnes som et par kilo for mye varierer fra person til person. Rynker synes ikke nødvendigvis så mye fra alle vinkler. Og vi legger da ut bilder som man ser best mulig ut på? Det jeg prøver å si er at det er ikke sikkert de lyver.
Jeg for mindel har alltid blitt positivt overaska når jeg har møtt folk i virkeligheten så jeg bryr meg ikke så mye om bildene lenger.
Hvis man ikke er virkelig fotogene får man ikke med sånne viktige ting som f.eks sjarm.
Og bare for å nevne, det mine bilder er oppdaterte ;-) De ligner vist på meg og i følge min eks som nylig meldte seg på her ;-)

Jeg har noen ganger lurt på hvordan jeg oppfattes av andre. Lurer på om jeg hadde likt meg selv hvis jeg kunne se meg utenifra. Litt skremmende tanke det der.

(mann 37 år fra Aust-Agder) on. 25 juli 2007 18:04 Privat melding

Hehe, det blir som å høre stemmen sin på opptak... De fleste som har vært med på den leken har aldri likt stemmen sin. Så om hvordan man skulle like bildet av seg selv kunne vært gøy å visst. Men man ser jo seg selv på bilder og da blir det nesten som utenforstående.
Men jeg vil nok tro at de fleste har størrre sjanse for å få kontakt i det virkelige liv enn her inne, fordi det er mer overfladisk her inne.
Jeg synes det er veldig greit når folk legger ut både "gamle" og nye bilder for det gjør at en person viser flere perioder av sitt liv på en måte.

Skjult ID med pseudonym jepp on. 25 juli 2007 18:05

Jeg vil også si noe! :-)

I løpet av det siste året har jeg snusa rundt på andre community-sites, f.eks møteplassen, nettby, match, meside (jadda, har ikke fritidsproblemer jeg nei!). Det som slår meg med sukker, eller folkene på sukker, er at de i langt mindre grad svarer på henvendelser. Profilen min har vært mer eller mindre den samme og med de samme bildene. I tillegg er det jeg skriver for å få kontakt også det samme.. Altså er det ikke noe med det jeg har skrevet/hvordan jeg ser ut som har noe med hvor god respons jeg får.

Så, hva kan det være? Faktisk tror jeg at sukker er en mer "seriøs" site, altså; folk her er mer selektive i forhold til hvem en velger å ha kontakt med. En svarer ikke med mindre en er 95% sikker på at personen er "den rette". Jepp jepp, så får jeg heller bruke litt lengre tid her da, før jeg finner noen å snakke med. Når endelig noen svarer så kan jeg jo være glad og fornøyd for at det er store muligheter for at hun hvertfall finner meg litt interessant! Hurra! :-)

Det jeg kanskje vil fram til er; sukker er i liten grad tidsfordriv, skal en slå ihjel litt tid så kan en alltids finne et annet nettsted :-) .. At folk på den måten virker mer "prippene, med nesen i sky" enn på andre sites får så være :-)

Var usikker på hvordan dette blir mottatt, så derfor velger jeg å være anonym :-) .. men jeg er en gutt, 28. Vært inne her ca 1 mnd.

(mann 37 år fra Aust-Agder) on. 25 juli 2007 18:12 Privat melding

Jepp: Det v'akke dummen nei...Tror du har aldeles rett jeg:-)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 25 juli 2007 18:49

Jeg prøvde q500 en periode i fjor høst og har motsatt erfaring enn jepp.
Der var det utrolig ujevn kjønnsfordeling, kunne oppleves som 20/80 jenter/gutter og det var svært vanskelig å få kontakt, dog fikk jeg etter litt prøving og feiling lengre kontakt med tilsammen 3 jenter, møtte en på date og det var fullstending krasj (Men det er en helt annen historie!!)

Av egen erfaring synes jeg sukker er best av de jeg har prøvd.

Tror du er vel streng med 95% dine jepp, mye kommer veldig an på hvem du kontakter. Da jeg etablerte profil her på sukker sendte jeg 15-20 meldinger til jenter som var "fine", fikk ikke svar fra en eneste! ;)
Lærepengen var å finne folk som hadde noe fornuftig å melde uten å være for nusselige. Vakre mennesker er stort sett veldig selvopptatte! (Null ironi!) (Men med skjevt smil! ;)

Skjult ID med pseudonym jepp on. 25 juli 2007 19:06

Zuppermann: Jeg har faktisk også vært innom q500 og har vel omtrent samme erfaring som deg. Dvs jeg fikk faktisk aldri kontakt med noen :-) hehe.. var der dog ikke så lenge :-) .. så kanskje kan konklusjonen være at folkene på q500 er om mulig ENDA mer selektive ;-) .. så vi har nok samme erfaring når det gjelder den siten.

Har faktisk talt opp antall svar jeg har fått i forhold til antall utsendelser jeg har foretatt og det ser ut som om ca 1 av 10 jenter svarer på meldingene mine. Tror ikke jeg er særlig god på melding nr 2 og 3 for de fleste faller av ganske fort. hehe.. Er det SÅ galt og nevne giftemål/samboerskap i 2. melding? ;-) hehe..

En annen ting jeg begynner å slite med er at jeg snart har trålet gjennom "alle" jenter i nærområdet her jeg bor. Så hva skal jeg gjøre nå? .. Med 1/10 svarandel og ca 100 jenter som har matchpoeng over 70 ift meg går det fort. Når igjen de fleste av 1/10 faller av etter 2. eller 3. melding kommer en raskt gjennom listen av aktuelle kandidater. Eneste løsning jeg har kommet på er at jeg må endre på svarene mine, men da er jeg jo ikke lenger meg selv.. akk.. andre som er i samme situasjon? Å utvide matchsøket til folk utenfor fylket jeg bor i har jeg ikke særlig troen på. Har dårlig (dog liten) erfaring med å sende melding til jenter som bor f.eks i Oslo (disse virker å være i flertall her, naturlig nok).

Helst skulle jeg sett de med lavere enn 70 matchpoeng. Så vil sikkert noen si at "nei, de passer du jo ikke sammen med". For min del tror jeg likevel testen er for snever/unøyaktig til at 70 matchpoeng er den absolutte grense/indikator for om en kommer til å ha bra/dårlig kjemi i virkeligheten. Men sånn det er lagt opp her er det vel umulig å se de andre jentene, med matchpoeng <70, som samtidig er fra mitt fylke uten å faktisk endre svarene mine?

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm on. 25 juli 2007 19:17

Jeg vet ikke hva jeg skal si.

Jeg har prøvd å følge rådene her, selv prøvd å sende små hyggelige meldinger. Men, tror ikke en gang folk leser dem.
Kan svaret være, at en del både menn og kvinner over en viss alder faktisk har det så bra i sin egen singeltilværelse, at de reelt ikke er på søk, men mer bruker dette som tidtrøyte?

Skjult ID med pseudonym ladden on. 25 juli 2007 19:42

Nå begynner det å ligne noe, etter disse tullete flåsete bemerkningene i starten er vi nå kommet litt nærmere poenget,
nemlig om noen har noen gode tips for å få positivt svar på mail/chat.
Noen av dere har noen intelligente setninger og poeng, fortsett slik, så lærer vi alle noe.
Man må vel anta at de fleste er her for å få kontakt, - burde være, men får følelsen av at det er mange "kikkere"

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 25 juli 2007 19:46

ladden: Legg ut profilen din så skal jeg gjerne gi deg feedback! =)

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm on. 25 juli 2007 19:54

Kanskje heller du Zuppermann skulle legge ut din profil, du har åpenbart positive erfaringer, så vi kan lese og lære? ;)

Skjult ID med pseudonym Zuppermann on. 25 juli 2007 20:28

Nja... Skeptisk!! :D

Skjult ID med pseudonym mira to. 26 juli 2007 01:03

Jeg opplever å få en god del mail og besøk på profilen, får helt klart mer mail og flere hjerter i de periodene som jeg selv er aktiv og er en del pålogget. Har flere bilder i albumet, kanskje det også hjelper.. Jeg er ikke redd for å skrive hva jeg er ute etter men føler (og skriver) at jeg også har en del å tilby. Har nok skrevet en god del i profilen min, prøver å tenke på mine positive sider. Man vil jo selge seg selv :) men skriver jo ikke noe som ikke er sant.. ;) Har opplevd å ikke få svar av 1 eller 2 stk.. max..

Det jeg ser etter i profiler hos menn:

-bilder (noe fysisk tiltrukket må jeg jo være av en potensiell kjæreste)
-er de positive, gladgutter? (bedre med en positiv gutt som ikke gir opp ved første motgang eller forlater meg om vi får en kolikkunge eller noe sånt, hehe.. )
-er han fornøyd med seg selv og hvor han er i livet?
-er han glad i og liker å nyte livet?

Turn off for meg:

-bitterhet
-korte profiltekster som ikke gir meg noe inntrykk av hvem personen er
-folk som skriver til meg og sier "flotte bilder" når de selv ikke har bilder. hvordan kan de da forvente at jeg skal svare når de selv tok kontakt pga mitt utseende?

Generelt er det best å bite seg merke i noe i en profil og spørre litt om det, f eks "ser du har vært i Roma nylig, hvordan likte du deg der?" eller lignende. Da er det større sjanse for å få svar enn når noen bare skriver "hei du var fin" eller lignende...

Skjult ID med pseudonym jepp to. 26 juli 2007 01:13

hmm.. du skriver "Har opplevd å ikke få svar av 1 eller 2 stk.. max" .. Betyr dette at du er jente og faktisk tar kontakt med gutter først??.. I så fall tror jeg du er en av få :-) .. fortsett med det! ;-)

Skjult ID med pseudonym E-kontakt to. 26 juli 2007 01:13

..trenger ikke å finne opp "kruttet på nytt" bare gå inn på svenskenes sider www.e-kontakt.se....svensken har kommet lengrer...i allefall i byrokratiet....men klipp og lim det du føler er mest "deg":-)

Skjult ID med pseudonym jepp to. 26 juli 2007 01:15

haha, E-kontakt .. nesten som rema 1000 :-) .. bare gratis! :-)

Skjult ID med pseudonym E-kontakt to. 26 juli 2007 01:24

Du likte den, jepp:-);

Skjult ID med pseudonym E-kontakt to. 26 juli 2007 01:59

...er det din " FEIL" eller snakker du om erfaring....? ...men jeg liker den måten du tenker på ...kommer lengre en langt og lengre..men "sunn fornuft"...:-)