Alle innlegg Sukkerforum

Hva har skjedd med menn på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 9 jan. 2013 19:02

Fikk en gratis uke og ble fristet til å prøve igjen etter å ha vært logget av et år, men her har det blitt kaldt!

Jeg har datet et års tid, har draget på menn og langtfra desperat. Jeg har ikke bilde på profilen min, men jeg er ikke stygg eller usikker.
Er bra dame :)

Jeg har sendt meldinger til 10 menn jeg synes hadde tiltalende profiler. 2 har ikke svart, 7 sier jeg er uinteressant fordi jeg ikke har bilde på profilen, 1 har jeg fått god kommunikasjon med. Hehe - menn gidder ikke lese prfilen min engang fordi jeg ikke har bilde??

PS jeg hadde sendt bilde på epost hvis de bare hadde spurt selvsagt.

Hva har skjedd her da? Nope - blir ikke noe nytt medlemskap her nei.. Lykke til alle sammen :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 9 jan. 2013 19:08 Privat melding

1 har du fått god kommunikasjon med.

Holder ikke det da? :)

Og, det har vært oppe hundre ganger, men hvorfor vil du sende bilde på epost? Mindre mas å bare slenge det inn i profilen med en gang.

Skjult ID on. 9 jan. 2013 19:09

Helt riktig, har du ikke bilde gidder vi ikke lese profilen din. Akkurat som de fleste damer ikke gidde lese profilen til menn som ikke har bilde.

Skjult ID on. 9 jan. 2013 19:10

Det beste hadde faktisk vært om man kunne sperre brukere uten bilde fra å se profilen.

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 9 jan. 2013 19:11

Det finnes da utallige grunner at man ikke vil legge ut bilde her. Er det vanskelig å forstå?

Er menn så overfladiske?

Skjult ID med pseudonym Lady on. 9 jan. 2013 19:11

Det har vel ikke skjedd noe nytt her verken med menn eller kvinner. Men så har vel mange av oss skrevet med noen uten bilde, "kjemien" skriftlig har vært god. Men når bildene har havnet i mailboksen er man rett og slett ikke tiltrukket
av personens utseende eller så har det vist seg at person bak profilen har vært gift. Da ender det med at en besvarer ikke mailer fra "hodeløse profiler"...Selvfølgelig vil det finnes flotte mennesker bak slike profiler, men hvorfor skal man sjekke 1000 muslinger for å kanskje finne en perle?:)

Skjult ID on. 9 jan. 2013 19:13

Det er svært få grunner til å ikke ha bilde faktisk :)

Skjult ID on. 9 jan. 2013 19:13

Noen gidder, noen gidder ikke. Vi er så forskjellige og det er fint med mangfold.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 9 jan. 2013 19:15

Vil gjerne høre noen av de utallige grunnene til å ikke ha bilder. Spar meg for privatlivets fred, for hvis dèt er argument (mao gift, samboende, opptatt) så har man fint lite med å få svar her uansett :)

Gi meg ett eneste relevant svar på god grunn til ikke å ha bilde. I dare you. (det er naturligvis opp til meg å avgjøre om det er relevant eller ikke, og jeg garanterer allerede at det skal godt gjøres)

(mann 36 år fra Oslo) on. 9 jan. 2013 19:16 Privat melding

Bilde er ikke alfa og omega, vel?

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 9 jan. 2013 19:19

er jo ikke sikkert alle har lyst til å sende noe på mail? eller gidder å lage en anonym mailadresse bare for nettdating når det er så mye enklere å legge ut her. Burde heller hatt en funksjon hvor man kan åpne albummet for interesserte. Et alternativ for de som ikke ønsker å vise seg frem for ekser, arbeidsgivere, nabon etc.

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 9 jan. 2013 19:24

Jeg er leder i en meget mannsdominert bransje, ikke alltid lett å være kvinne der. Mange i nettverket er her inne. De har INGENTING med hva jeg gjør på fritiden og jeg vil ikke at de skal vite hva jeg leter etter i en mann eller hva jeg tenker om samliv og kjærlighet. Jeg er åpen og ærlig i profilteksten..

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 jan. 2013 19:31

Jeg syns du har rett, jeg!
Synes faktisk også at mye har skjedd på et år. Det er en helt annen....stemning her på en måte.
Vanskelig å forklare, men sukker har endret seg slik jeg ser det også.
Dessverre.

Skjult ID med pseudonym Undrende on. 9 jan. 2013 19:34

Takk Z
Det er helt sant!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 9 jan. 2013 19:37 Privat melding

Er lenge siden jeg har fått bilde på mail fra noen, for generelt sett så får jeg lite lyst på kontakt når en mann ikke har profilbilde.
Og å avvise en fyr etter å ha sett bilde av han, fordi han rett og slett var milevis fra "kyssbar" i mine øyne (smaken er jo så forskjellig), er litt kjipt synes jeg.
Men dersom man på død og liv skal sende bilde på mail, så må man jo også tåle å få høre at man ikke var "min type mann/kvinne" fra den man sender til. Og få rett i fleisen at man ikke var "bra nok" rent utseendemessig for den man ønsket kontakt med.
For bra nok utseendemessig er vi jo alle sammen for noen av motsatt kjønn. Men man vil jo også være langt fra bra nok utseendemessig for ganske mange :P

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 jan. 2013 19:43

For meg har ikke endringen med bilde eller ikke bilde å gjøre. Det er "stemningen" generelt. Noe så diffust som det. Og da snakker jeg ikke om forumet. Synes bare at sukker har mistet litt av sin "personlighet/særpreg".
Nuvel. Kanskje det er bare jeg som er gammel, at verden går videre og at jeg vil at alt skal være som de var! :-)

(mann 44 år fra Oslo) on. 9 jan. 2013 19:50 Privat melding

Nå er det vel ikke bare menn som er av det kaliberet. Opplever til stadighet at damer ikke gidder å svare på meldinger. Mulig fordi jeg har dårlige bilder eller rett og slett ikke er deres type. Men uansett synes jeg en bør koste på seg ett svar....

(mann 36 år fra Oslo) on. 9 jan. 2013 19:53 Privat melding

Sant nok det mxkied..
Ikke noe bilde, ikke noe svar.

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 jan. 2013 19:54

Joda, debatten om å svare eller om et manglende svar også er det svar, vil man nok aldri bli enige i. Men prøv å ikke ta det personlig, mxkied! Personlig plages jeg ikke av manglende svar.

Æsj....jeg klarer ikke å sette fingeren på endringen jeg føler. Kanskje det er bare jeg som har endret meg:-)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 9 jan. 2013 19:55

bildeløse profiler skygger jeg og unna, enig med lady angående bilder på mail..kleeeeeint..nei da svarer jeg heller de som har bilde ja :)

Skjult ID med pseudonym _________ on. 9 jan. 2013 20:03

Ja, der har vi det, Undrende. Folk synes at bildeløse profiler er skumle.

Last opp bilde, og vær heller åpen og ærlig i privat kommunikasjon, problem løst.

Skjult ID med pseudonym kvinne 40 on. 9 jan. 2013 20:03

Hei Undrende!
Si meg - hvor mange av de 10 mennene du tok kontakt med var bildeløse?

Skjult ID med pseudonym Kvinne35 on. 9 jan. 2013 20:11

Makan til sutring fra ts da. Helt greit at du ikke vil ha bilder i profilen. Det har jeg ingenting imot. Men at du kaller menn som ikke vil skrive med deg for overfladiske har jeg problemer med å forstå. Man er da vel ikke overfladisk fordi man vil kun vil skrive med noen man finner tiltrekkende. Dette er faktisk et datingsted.

Jeg regner ikke med du skriver til bildeløse profiler heller, for da hadde du vel fått svar slik at dere kunne ha skrevet med hverandre. I såfall er du jo like overfladisk selv.
Det er nok av tiltrekkende menn og kvinner her inne MED bilde, så hvorfor kaste bort tiden på de uten. Ikke har jeg tenkt til å oppgi min egen e-postadresse for å motta bilder, og jeg har i allefall ikke tenkt å ta meg det bry å opprette en ny adresse kun for å motta bilder herfra.

Når jeg var "ny i gamet" her inne så gav jeg faktisk fra meg en e-postadresse jeg ikke benyttet lenger for å motta bilder fra 4-5 stk uten profilbilder. 3 av disse gav meg følgende eksakte garanti "du kommer ikke til å angre". INGEN av de uten bilde var tiltrekkende, i allefall ikke nok til å gi en slik garanti.

Skjult ID med pseudonym Z on. 9 jan. 2013 20:14

Makan til pepper ts får her da. Jeg sutrer jo like mye i denne tråden :-)

Men altså: Jeg har ikke bilde! Og jeg skriver oftere til menn uten bilder enn til menn med bilder vil jeg tro.
Likevel mener jeg at noe på sukker er endret. Jeg mener at endringen ikke har med bilder å gjøre for egen del.

Skjult ID on. 9 jan. 2013 20:15

Og jeg skal fortelle dere at mine beste kontakter og dates har vært med dem uten bilder. Når man får god kommunikasjon sender man bare bilder til hverandre og ferdig med det..

(mann 33 år fra Akershus) on. 9 jan. 2013 20:16 Privat melding

@Undrende
Ja, vi er virkelig så overfladiske.

Skjult ID on. 9 jan. 2013 20:17

Enig med deg, Z. Bilder kan ikke ta hele skylda.

Skjult ID med pseudonym Gobemouche on. 9 jan. 2013 20:21

Jeg har ingen problemer med bildeløseprofiler. Har noen ganger fått mail av de uten bilde og det har visst seg at alle har vært flotte og søte jenter. Men har av andre årsaker blitt med en date :) Har også sendt melding ved et par annledninger når jeg har lest en bra profiltekst.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 9 jan. 2013 20:32

Billedløse.... Jeg har skrevet med en kjempeflott mann som var billedløs her inne. Han fortalte hva som skjedde når han skrev med en billedløs dame. Når bildene ramlet ned i innboksen på hans mailadresse viste det seg at kvinnen var gift med hans beste venn... Ja, slik kan det gå.... Det var lite festlig for han for å si det pent.

Skjult ID med pseudonym Hoohoo on. 9 jan. 2013 20:47

Beklager, har prøvd å være åpen for bildeløse profiler både her og tidligere på andre nettdating steder og det blir rett og slett for slitsomt. Kanskje 1 av 50 har attrahert meg og da må man gi ett avslag. Ikke veldig gøy.

Men jeg skjønner deg TS, jeg er leder i en meget mannedominert bransje og er du en av mine veldig få kvinnlige kollegor så kan jeg rekomendere deg å ikke ha bilde da det fort kan bli veldig plagsomt på jobben...

Hadde du sagt dette til meg i din første melding så hadde jeg gitt deg sjansen å sende bilde.

Finnes andre yrker med som kan være utsatt å ha sitt bilde ute på ett nettdating sted. Barnehage, skole, Politi, Nav elelr vad det nå er.

Jeg skjønner det, men foretrekker profil med bilde.