Alle innlegg Sukkerforum

Dere som svarer på alle meldinger...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym eller... on. 9 jan. 2013 23:23

...og som mener at alle bør gjøre det samme - hvor mange meldinger er det egentlig snakk om at dere svarer på? Sånn ca? Siste måned f.eks?

(Forventer egentlig ikke å få veldig seriøse eller ærlige svar her, men verd et forsøk hehe...)

Og dere som ikke svarer på alle meldinger (men noen), hvor mange har dere svart på sånn ca, siste måned?

Skjult ID med pseudonym -m- on. 9 jan. 2013 23:34

Det blir for mye tall å huske på altså..går ikke å tenker på sånt men svarer så og si alle og akkurat nå nettop ca 10 stk..men så hadde jeg nettop et prosjekt med å sende en del mld da :P Men noen ganger kan jo noen bli litt borte og man har kansje ikke tid til å lete i innboksen men de blir nå svart til slutt sånn 98% vertfall :) ;P

Skjult ID on. 9 jan. 2013 23:37

Her kan det gå uker mellom hver gang jeg får en melding, mens andre ganger kan det komme et par stykker på en dag. Jeg svarer ikke alle, og det er rett og slett fordi noen bare skriver hei, du er deilig, eller lignende. I tillegg svarer jeg ikke de som verken har tekst eller bilder på sin profil, eller de som - etter å ha lest min profil - burde skjønt at vi ikke matcher. (F.eks. 5 barnsfar som ikke ønsker flere barn mens det er et absolutt krav hos meg).

Skjult ID med pseudonym lola on. 9 jan. 2013 23:40

Får ca 10 mld om dagen. Svarer kanskje på 2 - 3 av dem. Resten gidder jeg ikke. Nå har jeg ikke vært her sååå lenge da, men håper det roer seg ned snart. Det er slitsomt, spessielt med innpåslitne menn som kun er ute etter sex.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 9 jan. 2013 23:55

Svarer heller ikke på de useriøse dvs de som ikke har noe profiltekst/bilder eller på meldinger som går i retning av "leke.....?" osv.

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 10 jan. 2013 00:00 Privat melding

De siste 50-isj timer: 10 meldinger. Har ikke svart på 4, for de starter med "hei" eller noe annet idiotisk. Har skravlet litt med 3, mens 3 har rent ut i sanda etter en melding eller to.

Skjult ID med pseudonym dilldall to. 10 jan. 2013 21:12

Jeg har sjekket litt. Jeg har fått i snitt tre meldinger om dagen de siste seks månedene. 62% av de som besøker profilen min ligger igjen en hilsen. Jeg svarer alle men, det skjer ikke nødvendigvis umiddelbart.

Av de jeg har sendt og fått besvart så er det litt annerledes. Når jeg sender en hilsen til tomme profiler, som vanligvis bare er et "hei", så får jeg svar 29% av gangene.

Hvis hilsenen inneholder spørsmål relatert til profilteksten faller svarprosenten til 7% (..ehm..utrolig men sant). Skulle ha sendt den til -Bene- :-P

Etter å ha testet med ulike profilbilder og tekster er konklusjonen at jenter kun svarer på bilder de liker. Noen få bryr seg om profilteksten. De fleste tror de er penere enn de faktisk er og stiller høyere krav til gutter her inne enn i det daglige :-P

meh! Jeg er bare litt småsur idag :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 10 jan. 2013 21:21

Setter faktisk mer pris på en utfyllende profiltekst enn bilder. Det var uttallige tråder her om hvilken rekkefølge man utforsker en profil på, og inntrykket er trykk - album- tre - tekst. Min egen metode er derimot trykk - tekst - album. Fordi en morsom, velskrevet, interessant tekst totalt sett betyr mer.

Skjult ID med pseudonym detvardaso to. 10 jan. 2013 21:31

En velskreven tekst betyr fint lite. All statistikk tyder på det :-) (Se bloggen til OKCupid).
Profiler vurderes ut fra følgende kriterier uten unntak(men noen tror de vurderer annerledes)

1. Bilde
2. Flere bilder
3. Detaljer (tynn/tykk, høy/lav)
4. Like interesser
5. Øvrig fjas i teksten

Det å vise en skavanke eller to på profilbildet genererer flere meldinger. Derfor vil en person med tattovering/piercing har flere meldinger enn en uten. De aller peneste får færrest meldinger sammen med de minst attraktive.
De som får flest meldinger ligger midt på treet og viser noe unikt med seg selv(det er her tattisene kommer inn i bildet)

Moro med statistikk :-)

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 10 jan. 2013 21:37 Privat melding

Jeg svarer på alle meld jeg får... Hva type svar de får, er så en annen sak. Hvor mange brev jeg har å scare, er og sin egen sak. Går veldig opp og ned hos meg. Jo mer aktiv jeg er, jo fler brev får jeg, av ymse slag.
Jeg er jo ingen BABE, trivelig nok for min del. =)
Glad jeg ikke blir bombamdert med brev, liksom. Noen ganger er det tomt for brev leeeenge, andre ganger blir jeg overrasket med kanskje 7 ventende førstebrev =P
Så gidder ikke føre noe statestikk, sorry...

Skjult ID med pseudonym _________ to. 10 jan. 2013 22:21

Sist måned svarte jeg på 0 av 0. Det er jo faktisk alle!

Men egentlig burde jeg ikke svare, siden jeg ikke mener at alle burde svare på alt.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 10 jan. 2013 22:36

Jeg modtager ingen post, 0 af 0.

Skjult ID med pseudonym 4u fr. 11 jan. 2013 03:44

Jeg svarer på alle mld, nå er det ikke slik at jeg blir nedlesset med dem da. Men jeg behandler andre sli jeg selv vil bli behandlet. Men har til nå fått inntrykk av at det er en del desperados der ute, er nok kanskje litt for forsiktig av meg men.
Opplever at fler blir irriterte over at man ikke vil ha dem på Facebook osv etter kun kort tid? Skjønner ikke geia jeg. Sikkert jeg som er sær..

Skjult ID med pseudonym ensom fr. 11 jan. 2013 04:11

Men ett unntak er de eneste meldingene jeg fått i løpet av de to siste årene den månedlige fra Sukker om at medlemsskapet blir fornyet. Er nå nede i kr 4....

Min høyest subjektive oppfatning er at det har alt å si hvor du bor. Sukker handler om Oslo og omegn, befinner du deg ikke der er du fucked. Eller rettere sagt, har du ingen sjans til å oppleve akkurat det...kniiiis....