Alle innlegg Sukkerforum

Gutta: Sniker dere eller er det all in?

Vis siste innlegg
(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 9 jan. 2013 23:25 Privat melding

Mornja! De siste timene har det vært mange uberlekre karer innom min profil. Nå har ikke den særlig mye innhold enda, mtp at jeg aktiverte for typ 48 timer siden, men jeg har en plan.

Mitt spørsmål er: Når dere surfer rundt på profiler, kikker dere mye og sender en melding her og der eller sender dere melding med en gang dere finner noen som er søte?

Jeg spør av ren usikkerhet, det er nemlig 2-3 gutter som har besøkt min profil ila de siste timene som jeg godt kunne tenke meg å sende en melding til. Men så tenker jeg: de var jo innom meg først og har ikke sendt meldng...bør ikke det bety at de bare..ikke gidder? SÅ tenker jeg: naturligvis sender de ikke melding, for det er jo ikke noe info å sende melding utifra. (working on it)

Svar!

Skjult ID med pseudonym Driller on. 9 jan. 2013 23:29

Du overanalyserer.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 9 jan. 2013 23:31

Ja, det gjør jeg garantert. Er dritflink med analyser. Spesielt behovsanalyser, men det er på jobb. Så: svar?

(mann 38 år fra Oslo) on. 9 jan. 2013 23:33 Privat melding

Å dra alle gutter over en kam er ikke å overanalysere, det er å forenkle.
Svaret på ditt spørsmål er personavhengig.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 9 jan. 2013 23:34

Men kjære deg... Har du lyst til å sende en melding, hva stopper deg? Om de ikke er int, hva er det værste som kan skje? Og ER de int... Ja da er det jo supert!

Skjult ID med pseudonym hmm on. 9 jan. 2013 23:34

Kan ikke svare for de uberlekre, men selv så kikker jeg mye, og sender bare en sjelden gang melding. Kan godt være interessert likevel, men noen ganger bare kikker man rundt.

Skjult ID med pseudonym Driller on. 9 jan. 2013 23:35

Man kan ikke la være å sende melding fordi den andre ikke sender melding.
Da skjer det jo ingenting.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 9 jan. 2013 23:36

Kjem an på. Eg sender til alle nesten umiddelbart. Men tidlegare brukte eg å bruke god tid før eg sendte til nokon eg verkeleg likte. Ville liksom verkeleg tenke etter kva eg skulle skrive for å imponere eller gjere inntrykk på jenta. No driter eg i det, fordi eg veit at alt dei ser på er profilbildene og profilteksten min. Gutter er forskjellige trur eg. Jenter som tek kontakt er eit stort pluss i mine augo.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 9 jan. 2013 23:36

Klart det..men det kan jo hende at de andre ikke sender melding fordiatte...fuckit, sendte en melding :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 9 jan. 2013 23:37

har du lyst til å sende mld bene så gjør det, de kan ikke bite deg gjennom pcen ;)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 jan. 2013 23:37 Privat melding

Man surfer vanligvis innom profilene som kan ha et interessant profilbilde, også hvis de andre bildene som viser mer enn bare et ansikt ser bra ut sender vi melding. Husk gutter er mer visuelt anlagt enn jenter så vi fokuserer mer på utseendet enn dere jenter gjør.
Det kan lønne seg å skrive noe i profilen som dem gjør det lettere for dem å åpne også

Skjult ID med pseudonym Mia on. 9 jan. 2013 23:37

Ja eller så kan du evt sende ut et sånt hjerte da å se hva som skjer:)

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 9 jan. 2013 23:40

Skal få til en nogenlunde akseptabel profiltekst iløpet av natta. Skål'a ;)

Skjult ID med pseudonym The Vips on. 9 jan. 2013 23:49

Har meget god erfaring med å skrive meldinger til gutter jeg har likt oppsynet på, samt
profilen til, om de har vært inne på profilen min uten å skrive først.
Gi katten i hvorfor de ikke skriver - grip tastaturet fatt! :-)

Skjult ID med pseudonym gurrl on. 9 jan. 2013 23:51

neker å tro gutter er mer visuelt anlagt enn jenter!! Bilde(en) og hvordan bildene er tatt er noe av det første jeg ser på! oh well, call me a guy then!

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 10 jan. 2013 00:02

Joda, Malm, det er oppe til vurdering. Den ene utvalgte har valgt å ikke svare (enda) så vi får SE hva det gjør med selvtillitten. Burde ikke være på nett i det hele tatt :P

Skjult ID med pseudonym Calabria to. 10 jan. 2013 00:05

Jeg også, absolutt ikke i datingmodus. Titter og går videre bare :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 10 jan. 2013 00:06

Kan man ikke ikke være i datingmodus uten å opplyse om at man egentlig ikke er i datingmodus? ugh. hvorfor er du ikke i datingmodus?

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 10 jan. 2013 00:10

Klart du har ;)

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 10 jan. 2013 00:21

Sniker meg rundt for det meste.

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 10 jan. 2013 01:14

Maxa ut alle tekstboksene, så hvis JEG må sende førstemeldinger NÅ...fysj!

Skjult ID med pseudonym Mønø to. 10 jan. 2013 03:20

Har du lyst har du lov. Send dem en melding.

Skjult ID med pseudonym smask to. 10 jan. 2013 03:33

@Mønø
Møø

(mann 31 år fra Oslo) to. 10 jan. 2013 04:10 Privat melding

Det varierer litt egentlig. Har man vært innom en profil og du ser at ho har besøkt deg etterpå, kan det være greit med en liten melding :)

Skjult ID med pseudonym IsTe to. 10 jan. 2013 06:59

Jeg "sniker" ofte rundt og ofte setter jeg personer "på vent" med den nye funksjonen, enten fordi jeg har mange og snakke med akkurat da, muligens er denne personen en jeg føler passer meg veldig, gjerne litt utenfor min liga så jeg må finne på en god åpner. Hadde da vedkommende sendt meg en mld etter jeg var inne på profilen så hadde jeg selvfølgelig blitt kjempe glad.

Enkelt og greit kjør på!

(mann 33 år fra Akershus) to. 10 jan. 2013 09:19 Privat melding

Jeg skriver nesten aldri, og det er veldig tilfeldig hvem jeg skriver til av de mange interessante profilene jeg besøker.

(mann 36 år fra Oslo) to. 10 jan. 2013 15:37 Privat melding

synes det er litt morsomt det du nevner med å ikke sende melding til en person som har vært innom profilen din men ikke sendte deg melding... det er hvertfall absolutt min erfaring at nærmest ingen jeg har vært innom profilen til og så ikke sendt melding sender til meg etterpå hehe :D vet ikke... men synes det er litt morsomt hvordan vi alle fungerer her inne på denne merkelige siden =)

(mann 36 år fra Oslo) to. 10 jan. 2013 15:56 Privat melding

Snik snik snik

(mann 46 år fra Vestfold) to. 10 jan. 2013 16:12 Privat melding

Anbefaler en skikkelig SWOT analyse etterfulgt av grundig markedsanlyse og et par dyyyype personlighetsforstyrrende tester. Slik at du etterhvert ikke aner hverken hva du gjør her eller er på jakt etter lenger ;)

Ser du noen du liker. Reager.
Kanke la sjanser gå fra deg. Angre heller på en og annen du må blokkere ETTERPÅ enn å sitte på et gjære som bare gjør det vanskeligere å bite i det sursøte eple etterpå. :)
Goodwill hunting :-)

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 10 jan. 2013 16:15 Privat melding

hoho, I see what you just did there :)

Nåja, jeg sendte en melding og den ble lest rimelig med en gang uten tilbakemelding. Men nå skal det nevnes at hele meldingen var klein som bare det, en skikkelig "sjekkelinje". Skjønner godt at han ikke svarer..haha.

Men ok, takk for tilbakemelding, gutta.

Skjult ID med pseudonym Sta to. 10 jan. 2013 16:31

Hoho kleine sjekkelinjer funker bra det :) sniker for det meste selv også gitt...men har jeg besøkt noen er det mer sannsynlig med svar ihvertfall :) kjør på

Skjult ID to. 10 jan. 2013 16:34

Helt vanlig at jeg venter litt med å sende melding. Kanskje spesielt hvis jeg liker profilen. Da tar jeg meg tid til å skrive noe bra og det er ikke alltid man har tid eller inspirasjon til å gjøre det.

Skjult ID med pseudonym iPodagra to. 10 jan. 2013 19:39

Liker jeg jeg bildet, eller bildene, OG teksten godt nok sender jeg melding. Har det bare vært noen innom min profil, sender jeg ikke melding - så sant ikke det første jeg skrev oppfylles. Så jeg sender ikke så mange meldinger.. Men jeg får svar på anslagsvis rundt 60 - 70 % av de jeg sender. Og jeg dater kanskje rundt halvparten av det igjen. Jeg klager ikke på det. Det er jo ikke så veldig mange når alt kommer til alt, men jeg ønsker heller ikke å date masse folk jeg egentlig ikke er interessert i! Alle dater jeg har vært på har vært hyggelige og med jenter jeg har likt! Dater ikke for moro skyld heller.. Hvis du vet hvor du har vondt, hvorfor behandle hele krouuppen? U see?

(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) to. 10 jan. 2013 20:06 Privat melding

Savner egentlig mer initiativ fra damene her inne.

Slik jeg opplever det så har det for det meste (med veldig få unntak) vært oss karer som må ta det første skrittet. Sier seg også litt selv når det er de aller fleste karene som betaler, mens jeg får inntrykk av at damene bare forventer å få kontakt.

Skjult ID med pseudonym dilldall to. 10 jan. 2013 21:02

Jeg har vært innom profilen din. Du virker slank på profilbildet ditt men, resten av albumet viste at det ikke var tilfellet så da surfet jeg videre.
Mer generelt så er det ikke sikkert jeg har tid til å legge igjen en melding eller at jeg ser noe i profilen som jeg ikke liker. At den er tom, bildene er pyntet på(lys, effekter, solbriller osv)

Hvis du liker noen kan du vel bare sende ei melding.

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 10 jan. 2013 21:09

Tar det som et kompliment da profilbildet er det nyeste jeg har :)

Skjult ID med pseudonym Artigkar to. 10 jan. 2013 22:15

Hver gang jeg ser profilbildet ditt, så smiler jeg og jeg fanges til å klikke inn på profilen din hver gang, og så tar jeg meg i å "være en stalker" og blir litt flau, men er så betatt... jeg sitter her på utsiden og lar meg imponere av ditt liv, og tenker for en fantastisk tekst, for et fantastisk kvinnemenneske.. men jeg skriver ikke, for du er ikke min type, eller du hadde nok rundlurtmeg herfra til calcutta om du ville, er vel mer, at jeg ikke er din type. Du er tøff, aktiv, flott å se på, og profilteksten din viser at du er skikkelig reflektert. Vi bor ikke på samme sted, du søker ikke engang etter noen fra mitt fylke. Men jeg kommer hele tiden tilbake... har du byttet profilbilde, det var visst du igjen.. den ene som har en magnet på meg.. jeg er ikke inne på profilen din hver dag, jeg er ikke inn her hver dag engang. Men impulsen smeller "oi ei fin dame - klikk" og så er det jaggu du med et nytt profilbilde igjen.

Og så er det andre som jeg liker, men kanskje ikke helt der oppe til at jeg har lyst til å være den som tar kontakt, kanskje merker du at jeg har besøkt deg? Og kommer tilbake? Og noen ganger - helst uten rødvin skvulpende under topplokket - så skriver jeg...

Og nå som man ser "svarer sjelden" på dere så er det jo gøy å oppleve at de UTEN merket ikke svarer... men de med... de har svart... men så ble det stille igjen, ingen svar etter melding nr 2 eller 3, og jeg venter.. klikker innom deg for å vise at jeg er her av og til, før jeg mister helt interessen når du ikke svarer tilbake lenger.... vet ikke om det er et spill - for en uke siden skrev jeg for første gang på lenge til noen... jeg skrev til deg og 4 andre altså 5 stk. Jeg ble direkte blokkert av den jeg trodde jeg hadde mest felles med (og som egentlig ikke var å sikte så innmari høyt, men ok) de 4 andre svarte alle sammen... så ble det de 2-3 meldingene med noen svar: hun ene skrev "Jeg liker din profil veldig godt" med blunkjefjes. Og da blir man glad - hun var min favoritt også... og så blir det borte... jeg får ikke dialogen til å gå.. og da ender man opp med å snike innom, lurer på om hun har glemt meg eller om man bare har druknet forsiktig i massene...

Vel uansett, jeg tar det ikke så høytidelig, surfer litt rundt, leter etter kombinasjonen av pen, smart, flyttbar og vil ha meg... Ikke lett å kombinere alle de... men den som venter på noe godt...og forresten "deg" er ikke referert til TS, bare metaforsik for å illustrere hvordan jeg "sniker stille i sivet" :P

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 10 jan. 2013 22:36

DET får'n si var svaret sitt :) kudos!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 11 jan. 2013 02:45

Hæh!? Men jeg har jo ikke vært innom profilen din -Bene-! Makan altså... :P

Ser du har fått karret deg inn i riktig fylke, høvelig god match har vi også i følge Sukker.
Tror jeg må begynne å passe meg, før jeg blir outet her.. :P

Uansett, dette du tenker på varierer fra fyr til fyr. At de er innom profilen din betyr i hvertfall at de liker det de ser.
Siden profilen din ikke har mye innhold kan gjøre at de ikke skriver.
De kan være sjenerte, som meg, som gjør at de ikke skriver med en gang.

Skjult ID med pseudonym _________ fr. 11 jan. 2013 03:37

Jeg har bare evne (og vilje, forsåvidt) til å snakke for meg selv, men jeg kan besøke en profil og finne den interessant, uten at jeg sender melding med én gang.

Skjult ID med pseudonym stuck! fr. 11 jan. 2013 10:00

Det tok meg 1,5 år å skjønne at det ikke er så skummelt å skrive til damene. Så er nok mange som bare titter og håper på at den andre tar kontakt.

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 11 jan. 2013 10:04

Ooooh, bare 1,5 år, ikke verst til noen på forum å være :p

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 11 jan. 2013 10:45

Og stemmer, som åpningsinnlegget sier, det er utrolig mye usikkerhet her inne, gjør noe med det!

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 11 jan. 2013 14:09

Powpowgutt - Jeg har jo ventet så lenge på deg at jeg tilogmed har skiftet fylke i håp om at du er i nærheten :)

(mann 35 år fra Akershus) fr. 11 jan. 2013 14:23 Privat melding

Profilen min er tom... Nesten.. Hadde 3-4000 ord skrevet der, fikk ikke noe mer svar av den grunn.. Så fjernet det.. Men skriver gjerne en litt lang mld.... Men når mottaker ikke anerkjenner innsatsen, da ender vi tilbake med;Hei. Du var søt... Dere skyter dere selv i foten om dere ikke sender førstemld, og svarer andre... Har folk her inne sosialangst eller noe?!

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 11 jan. 2013 14:24

Ja, det er iallefall det legen min påstår.

(mann 35 år fra Akershus) fr. 11 jan. 2013 14:28 Privat melding

Face your fear, er det et begrep som heter.. :) No offense..

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 11 jan. 2013 14:32

Ingen fare :) Spørsmålet var mer generelt tenkt enn det som kommer fram i svarene deres :)

(mann 35 år fra Akershus) fr. 11 jan. 2013 14:45 Privat melding

Sender mld; nå, med en gang, senere, aldri, imorgen..
Hvis jeg vil ha kontakt, så sender jeg mld... Hvis jeg ikke vet hva jeg skal skrive (som oftest basert på profiltekst) så trykker jeg noen ganger på hjerte, for å se om det genererer noen form for respons.. Hvis ikke.. Null stress.. Fuckit.. :)

Skjult ID med pseudonym Hoohoo fr. 11 jan. 2013 15:57

Jeg har i prinsip droppet førstemelding, setter ett hjerte om jeg er interessert. Som ktb sa, gidder ikke anstrenge meg da folk ikke svarer om de ikke liker profilen min uansett. Liker de profilen min så får jeg hjerte tilbaks eller en melding.

Enkelt og greit.

Some play hard to get I play hard to want :), som en kamrat har sagt om meg en del ganger.

Så signerer på ktb sitt inlegg til fullo :)

Skjult ID med pseudonym Flarn sø. 13 jan. 2013 00:11

Fikk gult hjerte av en dame for etpar uker siden (mitt første), så hyggelig ut så jeg sendte henne en helt normal "førstemelding". Etter en uke uten svar tilbake syntes jeg det var helt greit å bare blokkere henne. Ser ikke vitsen med å sende ut hjerter heller hvis de ikke har tenkt å følge opp sitt eget initiativ. Kanskje det bare var enda en falsk profil i mengden.

Selv "sniker" jeg nok mest rundt uten å sende melding til damer jeg synes ser hyggelige ut, synes det er vanskelig å finne på noe å si som skiller seg ut fra de 3000 andre som også sender henne en melding, og et enkelt "Hei" er visst ikke akseptabelt for damene her inne. Det er også vanskelig å finne profiler som skiller seg ut (på en morsom måte for min del), de aller fleste har i bunn og grunn helt lik kjedelig profiltekst som egentlig ikke sier så mye om personen. Ender som oftest med at jeg skummer gjennom tekstene, for jeg vet fra før hva som står der.

Skjult ID med pseudonym tralalalal sø. 13 jan. 2013 22:10

Det hender vel at man er innom en profil man liker uten å sende melding med en gang - f.eks. fordi man gjerne vil si noe smartere enn "hei, hvordan går det", men ikke kommer på noe veldig bra der og da, eller f.eks. hvis man skjønner at profilen er helt ny og helst ser at personen skriver litt mer om seg selv først!