Alle innlegg Sukkerforum

Profiltekst oppdatert

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Oslo) ma. 30 juni 2008 17:54 Privat melding

Nå har jeg forsket endel på hvordan man bør skrive profiltekst og snakket med et par stykker, så jeg har forandret profilteksten min igjen. Er ganske fornøyd selv men vil ha tilbakemeldinger. Noen flere nybegynnerfeil jeg har begått eller?

Også trenger jeg forslag til hva jeg kan konversere om i mail nr ørten når jeg ikke har mer igjen å ta av fra profilen til folk.

Skjult ID med pseudonym s ma. 30 juni 2008 18:02

"Også trenger jeg forslag til hva jeg kan konversere om i mail nr ørten når jeg ikke har mer igjen å ta av fra profilen til folk."

Ikke fordi at det å plukke temaer fra en profil er eneste fremgangsmåte, men når en har gått tom for tema (uansett hva årsaken er) er det på høy tid å enten 1) møtes eller 2) kutte kontakten, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ma. 30 juni 2008 18:04

Møtes ja... Fungerer det også slik at det utelukkende er mannen som må ta initiativ til det?

Skjult ID med pseudonym s ma. 30 juni 2008 18:11

Jeg er ingen ekspert på gamet, men det første som slår meg: Overhodet ikke.

Har opplevd å bli invitert til å treffes lenge før jeg følte at det var naturlig å spørre om det selv - og det ble en suksess, selv om det strandet tilslutt. Og har opplevd det motsatte. Så en kan egentlig aldri vite.

Men ikke la det bli en sånn "mannen må ta initiativet" eller noe spill på noen som helst måte. Ta det som det kommer, og gjør som det føles naturlig. Hvis kommunikasjonen dør ut, eller du føler at det begynner å gå tomt for temaer, er det du som må ta steget, hvis ikke blir det bare for dumt. Sitt uansett ikke på gjerdet og vent - og plutselig kan det jo tenkes at hun kommer deg i forveien.

Skjult ID med pseudonym alex ma. 30 juni 2008 18:26

Farlig å gi råd her, man vil jo ikke ha en kompetent konkurrent, hehe... Men jeg får være sportslig og komme med mine synspunkter på saken:

Dessverre finnes det ingen skrevne eller uskrevne regler på når, hvem og hvordan ta initiativ til å møtes. Føl deg frem, alt annet må være feil uansett.

Når det gjelder temaer, så må jeg si at jeg sjelden bruker profilene så mye. Ganske raskt går jeg inn i hverdagen. Forteller om ting som skjer i mitt liv, og hører om tilsvarende om hennes. Har det rett og slett ikke skjedd så mye, er det jo ingenting i veien for å fortelle nettopp det! Er ikke hverdagen interessant nok, vel, da blir det nok ingen hverken gode eller onde dager sammen, så den er grei. Gjennom å fortelle og respondere på ting i hverdagen får du prøve å vise fram hvem du er, hva du er interessert i, hva du liker og ikke liker, hvordan en evt. hverdag sammen kan se ut, felles vaner/hobbyer, ulike vaner/hobbyer osv..

Lykke til! Tusenvis av jenter venter på deg der ute! Bare ikke stjæl fra mine interessante ;-)

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 30 juni 2008 21:13 Privat melding

Hehe takk for sist og profilen din er velskrevet og bra..Hva med og fylle opp med litt flere photos....
Og ta gjerne fra mine inntresante går greit det..Er av den rause sorten vet du...
Snakkas

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 30 juni 2008 22:31

Nå er jeg riktig nok mann, men når jeg leser:

"Er vant til å bli tilsidesatt og ignorert når folk har alternativer. Jeg fungerer bra sammen med noen veldig spesielle personer, men da også maksimalt 1-2 om gangen."

så synes jeg det ikke høres så veldig bra ut. Du stusseliggjør deg selv litt, og en ukjent leser som du skal fange interessen til vil kanskje oppfatte de ordene som litt bitre og ikke så veldig livsglade (selv om det kanskje ikke ment å utrsåle negativitett).

Hvis jeg hadde lest de ordene hos en dame jeg var innom, så ville jeg tenkt at hun kanskje ikke hadde det positive synet på livet jeg vil møte. Greit nok at man skal ha litt selvinnsikt og ikke tegne alle skyene rosa, men det regnes uansett som lite attraktivt å innta en holdning som kan se ut som en jakt på medlidenhet.

Håper du ikke oppfatter dette som fornærmende eller noe sånt, er bare mine tanker (og ja, jeg har mange rare tanker).

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ma. 30 juni 2008 23:18

@hansomspør: Jakt på medlidenhet ja.. skjønner. Må omformuleres.

@aaaboy: Skal prøve å grave opp noen bilder og snoke på dine interessenter.. :P

Skjult ID med pseudonym alex ma. 30 juni 2008 23:22

Jeg tror ikke jeg ville frontet hvor god eller dårlig jeg er til å sjekke i profilen. For det første, det kan godt hende du er bedre enn du tror. For det andre, det er ingen fasit på gutte/jente-leken. Hvor god eller dårlig du er finner hun jo uansett ut før eller siden?

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ma. 30 juni 2008 23:28

Hehe, du har ikke sett hvor håpløse enkelte er til å sjekke tydeligvis.

Ech, jeg misliker sterkt å drive med dette sjekkeopplegget, er flaut.

Skjult ID med pseudonym alex ma. 30 juni 2008 23:34

Ikke alle jenter er på dette "sjekkeopplegget". Det er ikke en hemmelig algoritme som må knekkes.

Men jeg skjønner hva du mener. Det finnes ressurser på nettet om det å kommunisere med det motsatte kjønn. Om det er stoltheten som hindrer deg i å lese dem, kan du vite at det er lettere å jobbe med stoltheten enn å jobbe med manglende sjekkeferdigheter :-)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 1 juli 2008 04:53

Ser det er gutter som har svart på denne linken så du vil kanskje ha en jentes oppfatning... :-)
De tilfeldige setningene var litt rare. Det ligger sikkert noe morsomt bak, men jeg tok den ikke.

Gis bort p.g.a.:
Jeg skjønner meg ikke på jente/gutt-leken. Har lite erfaring, liker meg ikke i sjekkesituasjoner. Målet er å finne meg en.
- Her leser jeg bare "må finne meg en dame, tar hva som helst" :-p Og muligheter for at det kan bli et kleint førstemøte i og med at du ikke er så komfortabel med dating...

Prøv heller med : "Sjarmerende gutt gis bort helt gratis til søt jente med sans for humor, igen rente eller gebyrer."
Eller noe i den duren da...

Jeg fungerer bra bare med et fåtall personer. Liker ikke byen i oslo eller store forsamlinger.
Takler det fint i jobbsammenheng, men ikke på fritida.
Et annet alternativ kan være:
Har en jobb hvor jeg omgås mange mennesker. På fritiden liker jeg derfor å tilbringe tiden med gode venner.
Er lei av byen, og setter mer pris på å møte mennesker i litt mer avslappede omgivelser.

Jeg tåler ikke baksnakkere eller dårlig hersketeknikk.- Den burde du bare ta bort, høres veldig negativ ut. Dårlig forhold til sjefen?

Hele den astrologo, astronomigreia ville jeg også tatt bort. Antar at veldig mange har spurt om du er fisk pga nicknamet ditt, men når du skriver at du ikke er det på den måten, vil det høres ut som om du ser ned på de som er interessert i astrologi. Selv om jenter spør hvilket stjernetegn du er betyr det forresten nødvendigvis ikke at de legger noe i det, eller tror på sånt. Det kan bare være et sjekketriks, smalltalk, you know

Lett å oppmuntre.
Heller naiv enn paranoid.
Flink til å reparere ting.
Sterk og kan løfte ting :D (veldig bra!!!) :-)
Flink til å nyte de gode sidene ved livet.
En som liker å glede folk uten å få noe tilbake. (kun på eget initiativ) Ville tatt bort den siste delen i parantesen.

Og at du har minst en interesse og noen venner som vi ikke deler også. Rart hvis ikke :P
Her ville jeg heller skrevet:
Ønsker å møte en jeg kan dele fritiden min med og finne på ting sammen med, men om hun har andre interesser som vi ikke har til felles er det helt i orden. Tror det er viktig at man finner på litt på egen hånd selv om man er i et forhold. Man trenger ikke være sammen hele tiden, for det er så mye koseligere å møtes etter at man har savnet hverandre litt ;-)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 1 juli 2008 04:58

Her kommer mer!!

At du ikke "vil dele venner" hørtes litt sært ut. De vil fortsatt være hennes venner hovedsakelig. Men alle vil vel at kjæresten skal ha et godt forhold til vennene dine. Regel nr 1: Bli venn med vennene!

Du får dessuten ingen konkurranse fra andre jenter: merkelig setning. Mener du: Jeg er så stusselig at ingen andre vil ha meg eller...... Når jeg er sammen med en jente jeg er glad i og ser bare henne!

Nå har jeg skrevet veeeldig mye, håper det er noen nyttige forslag jeg har kommet med :-) Ikke meningen å være en "bitch" og rasere profilen din :-p

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 1 juli 2008 09:21

Hei Fantasfisk,

Dette er det jeg leser utfra profilen din:
Jeg ser på deg som en høy, mørk og kjekk mann i din beste alder. Du er velutdannet innen et felt ikke alle kan noe om, og det er spennende! Videre er du bevisst på at du er trofast, vitebegjærlig, liker å undre deg over ting og oppdage nye ting ved livet. Du er kreativ - og du er morsom selv om du ikke alltid tror på det selv. Du er ikke ute etter å lure noen jente, men ser etter dette ene mennesket som du kan vie deg helt og fullt til. Du har verken interesse eller stor erfaring med nettsjekking, og liker egentlig ikke sjekkekodene generelt sett og synes ting hadde vært greier om man kunne forholde seg til hverandre på en enkel og real måte uten å spille "spillet" i innledende runde. Videre setter du lojalitet veldig høyt, og skygger unna mennesker som må bruke andre for å fremelske seg selv ved ulike former for hersketeknikker. Ettersom du er utdannet innen realist/naturfaget, tror du ikke på astrologi, og nicket ditt er mer et ordspill enn et hint om at du er verken en fisk i astrologisk sammenheng eller at du er en kald fisk. Ikke er du en død fisk heller forresten, ettersom du skriver at kun død fisk svømmer med strømmen ;-)

Forresten så leser jeg deg som at du er en forholdsvis rolig person som liker å være samme med gode venner fremfor å dyrke bylivet og tomheten dette kan gi deg.

Du er lett å glede, og du liker å glede andre av den enkle grunnen at du liker å se andre glad. Du er praktisk anlagt, du er sterk, og du liker å nyte livet fremfor å bekjempe det . Du er spontan, og du liker å være impulsiv. Du brenner for ting du synes er viktig, og du er oppriktig i ditt søk etter dette ene mennesket som du savner allerede før du har truffet henne.

Du lengter etter å finne en jente som du kan dele mye med, en jente som verdsetter dine sterke kvaliterer og som tåler hele deg. Og du leter etter henne som føler en slags gjenklang inni seg av ordene dine.

MEN:
Jeg stusser kun på to ting i grove trekk:
1. Du er et flott menneske og en flott fyr. Ikke selg deg selv på billigsalg, kjære. Du er like bra som alle andre - minst!
2. Ser du etter kvinnen i ditt liv, eller ser du etter en flørt? Hadde jeg vært deg hadde jeg ikke skrevet at jeg søkte flørt som kunne utvikle seg til noe mer. Selv om alle forhold starter med dette, synes jeg ikke det rimer helt med det andre seriøse du skriver.

Jeg håper du finner henne. Det fortjener du :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 1 juli 2008 09:28

Med andre ord:

Opp med hodet du sterke gutt! Våg å være akkurat den du er fordi det duger i massevis!

Det ER ikke lett å finne kjærligheten som ikke sårer, men det er mulig!

Jeg har sett fryktelig mange elendige profiler - din er oppriktig og real og jeg synes du skal stå for den :-)
Ikke bli lei deg om mange ikke svarer. Det skjer med oss alle. Våg å skrive ekte i mailene, og bruk humoren din. Den ligger nemlig og lurer i bakgrunnen og venter på å få blomstre!

Husk: DU er best til å være akkurat deg. For en triumf, ikke sant? :-)

Velment klem
fra Zitelle

Skjult ID med pseudonym fantasfisk on. 2 juli 2008 00:03

@jente:

> (...)Og muligheter for at det kan bli et kleint førstemøte i og med at du ikke er så komfortabel med dating...
Det er en reell fare. Det blir som regel et mislykket førstemøte. Det må være en spesiell dame for at det skal være bra. Derfor har jeg lyst til å skrive litt i profilen, f.eks. om at jeg ikke responderer på samme måte som de fleste til teknikker. Jeg ser gjennom dem og misliker å bli forsøkt manipulert. Det er fullstendig turnoff.

> "Er lei av byen, og setter mer pris på å møte mennesker i litt mer avslappede omgivelser."
Jeg har aldri greid å sette pris på bylivet, så jeg er ikke "lei", med mindre jeg gikk lei før jeg begynte. Jeg har blitt med et par ganger etter fester og andre ting og endt opp deprimert hver gang.

> Jeg tåler ikke baksnakkere eller dårlig hersketeknikk.- Den burde du bare ta bort, høres veldig negativ ut. Dårlig forhold til sjefen?
Vil bare få sagt at jeg blir så innmari provosert hver gang det står folk og blir hauset opp og får oppmerksomhet fordi de snakker nedlatende om de andre som er til stede, med vilje ignorerer og avbryter de som ikke snakker så ofte (guess who) og tilsvarende.

> Sterk og kan løfte ting :D (veldig bra!!!) :-)
Kanskje bytte ut hele profilen med Me Tarzan, You Jane? :P Mer av denslags kanskje?

> En som liker å glede folk uten å få noe tilbake. (kun på eget initiativ) Ville tatt bort den siste delen i parantesen.
Mja, kan misforstås :P Men jeg har forandret litt på den.

> Du får dessuten ingen konkurranse fra andre jenter: merkelig setning. Mener du: Jeg er så stusselig at ingen andre vil ha meg
> eller...... Når jeg er sammen med en jente jeg er glad i og ser bare henne!
Jeg har ikke en allmenn appell til jenter. Det kommer ofte noen og sier "Hei du ligner på *filmstjerne*" men de går gjerne med en gang jeg åpner kjeften. Men de jeg har appellert til tidligere har vært veldig fornøyd. Så da tåler jeg at de fleste regner meg for stusselig. Og syns det kan være en bra ting for den rette jenta. Samtidlig, er hun stort sett ute etter et trofé hun kan gjøre venninnene sine misunnelig med så er det muligens et lite minus.

@Zitelle:
Fin melding å få, man trenger sånne en gang i mellom :) Du er flink til å lese det positive, det som man som oftest mener.
Jeg har riktignok forandret litt på enkelte ting som jeg tror de fleste tolket feil, fikk tilbakemelding både på mail og her i tråden som jeg har fulgt opp.

Skjult ID med pseudonym fantasfisk on. 2 juli 2008 00:09

@alex:
Tips mottas med takk.. Jeg har ikke tenkt på å lete så mye etter sjekketips.. Jeg har ikke blitt spesielt imponert av tosiders-greiene til VG eller sitater fra pornopung..

Skjult ID med pseudonym jente on. 2 juli 2008 00:19

Det er nok lurt. Det som funker best er det som kommer fra hjertet ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 juli 2008 09:38

Bare vær deg selv 100% du Fantasfisk, så tror jeg både din personlige varme, humor og seriøsitet kommer frem :-)

(mann 36 år fra Møre og Romsdal) on. 2 juli 2008 23:30 Privat melding

"Kanskje bytte ut hele profilen med Me Tarzan, You Jane?"

HAHAH!! Enig med Zitelle, følg opp med humoren din. Dette kan ikke gå galt :-D