Alle innlegg Sukkerforum

Har fundert litt...;-))

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 30 juni 2008 18:47

Og snakket litt med enkelte av de jeg var ute med fra Forumet her på fredag om dette.:-)

Hvor stor fordel er det egentlig at matchen er høyest mulig, med evt fremtidig partner? Da er man jo kanskje i utgangspunktet FOR like? Eller? *ler* Jeg er av type...hm...ganske utadvendt og fremoverlent. (blant annet...) Kan sikkert bekreftes av flere...
Og er det da en fordel for meg å finne en som er like mye "der fremme" som meg? :-) Har jo liksom...been there, done that. ;-)

Kanskje jeg skulle se etter en lavere match, da? Men vet jo ikke på hvilke punkter den eventuelle matchen IKKE passer - og i tillegg blir det en hel HURV av profiler å se på...*flire* Evt sette i profilen...Jeg vil ha en som ikke er lik meg!!! *lol*

Nei dæggern, detta er jammen ikke lett...;-))

Skjult ID med pseudonym alex ma. 30 juni 2008 18:53

Tror sukker tar høyde for dette til en viss grad. En del egenskaper er definert som best hvis man IKKE er like. Men det er jo ingenting i veien for å spørre etter en innadvendt og bakoverlent fyr i profilen ;)

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 30 juni 2008 18:58 Privat melding

Like barn leker best.

Som Alex er inne på tar sukker høyde for unntak, herunder ved at du ved utfylling av relasjonsprofil for de av dine egenskaper du ønsker partner skal være ulik, kan krysse av for "ikke viktig".

Skjult ID med pseudonym s ma. 30 juni 2008 19:23

Matchtallet bryr jeg meg lite om. Men dette beregnes jo av mye forskjellig, så da tar jeg heller en titt på matchtreet hvis det er noe spesielt jeg er ute etter (enkelte ting betyr selvfølgelig mer enn andre). Et matchtall på 94 kan fortsatt bety at det er krasj på et par viktige punkter. Heldigvis er vi ikke alle like, så det er veldig individuelt hva som betyr noe og ikke.

Å bestemme meg for at jeg skal ha en med minst 9x i match blir helt feil for min del. En match på 93, 94 eller 82 for den del sier meg forholdsvis lite om personen, annet enn at vi har krysset av en del ting ganske likt. Kanskje finner jeg den som matcher meg best i virkeligheten blant noen med 88 eller 91?

Dog, jeg skal ikke påta meg verdensherrerollen og si at dette er eneste rette måten å gjøre det på for for alle :)

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 30 juni 2008 19:38

Takker for tips, og det er vel igrunnen det samme jeg har kommet frem til selv. :-) Seff...det heter at like barn leker best. Men hva mer "opposites attract" - evt motsetninger balanserer hverandre. :-) Så var det dette med på hvilke punkter, seff....hehe.
Og det er jo egenskaper man kanskje ser etter, som man vet vil balansere egenskaper man selv har? *s*

Var mest for å få en tilbakemelding, jeg spurte...utfra hva andre har opplevd etter å ha "datet" litt her inne. :o)

;ø))

(mann 51 år fra Oslo) ma. 30 juni 2008 19:50 Privat melding

Ikke ta matchtallet alt for seriøst. Selv om du har match på 97, er det ikke sikkert dere vil få ett langt og lykkelig liv sammen. Men, det er nok greit å bikke 80.

Det er greit å ha omtrent samme verdi på noen kjerneområder, som lengde på forhold og annet som du synes er viktig.

Skjult ID med pseudonym bloomie ma. 30 juni 2008 20:35

Kit er inne på noe vesentlig, Amourine ----- matchtallet sier noe om verdigrunnlaget på kjerneområder........ Utover det så har jo alle personlige egenskaper mange variasjoner hos hver enkelt......og der tror jeg ulikhetene og likhetene kan være mange selv med høyt matchtall! :-)

Jeg anser det derfor KKE som en fordel med altfor lavt matchtall naturlig nok --- for det er ganske så vesentlig for meg i min verden at grunnverdiene stemmer sånn nogenlunde........ Imidlertid lar jeg sjelden selve tallet være avgjørende...men jeg bruker det mest som en indikasjon, "rettesnor" og en informasjonskilde..

Takk for sist forresten, arti' å sjå dæ!

:-))

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 30 juni 2008 21:08 Privat melding

Hmm der røk jeg skjønner jeg,,,,, Ler
Hva er galt med oss desperate fremadstormende gutter med munndiare da trønderpie??? ler

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 30 juni 2008 22:42

Funderer man for mye blir det bare kål.

Se heller på enkeltbladene enn på det totale tallet (tror jeg).

Skjult ID med pseudonym fantasfisk ma. 30 juni 2008 23:25

Basert på timingen kan ting i denne tråden føles som et kompliment til meg.
Er det innbilskhet?

Skjult ID med pseudonym Optimisten ti. 1 juli 2008 00:10

Man styrer jo selv hvordan man svarer på de forskjellige spørsmålene. Hvis jeg ikke har forstått det feil så gjør de vel bare en slags summering der de tar hensyn til både svar og viktighet for begge parter. Hvis man har lavt matchtall er det noe man bommer på som man helst ikke burde bomme på. På den annen side så kan man vel ikke finne den perfekte.. Det mest fornuftige er vel å titte blant de 2-400 beste matchene vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Lemen ti. 1 juli 2008 16:27

Synes vel ofte at disse trærne er litt underlige. Selv biter jeg meg vel så godt merke i presentasjonsteksten, den sier ofte mye mer. I den grad treet betyr noe, er det snakk om enkeltblader. For meg er det for eksempel viktig at blader som "Lengde på forholdet" og "Ha barn" er forholdsvis grønne, mens det er mindre viktig med "Røyk", "Partefart" (hva nå det betyr) og "Naturfag". Nå får jo dette selvsagt også en viss effekt på størrelsen på bladene, men siden jeg selv ikke har gått like nøye gjennom hvert eneste spørsmål på relasjonstesten, regner jeg med at dette også gjelder mange andre.

Et tre kan være nesten helt grønt, men det er uinteressant dersom presentasjonsteksten består av enstavelsesord, SMS-språk og smileys, for å si det sånn.