Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 14 jan. 2013 07:50

Ingen som vil si noe om sukkerfesten i helga?

Skjult ID ma. 14 jan. 2013 13:19

Sukkerfesten var knallbra! Gleder meg allerede til neste fest. Beste festen jeg har vært på på lenge. Alle var åpne for å prate med nye mennesker, og noe HELT annet enn å sjekke på byen, mye enklere :)

Skjult ID med pseudonym nenetten ma. 14 jan. 2013 13:23

Håper neste fest passer for meg også :)

Høres veldig koselig ut.

(kvinne 37 år fra Rogaland) ma. 14 jan. 2013 15:38 Privat melding

Er det kun i den store hovestad at slike fester arrangeres?

Føler jeg bor på ei lita fjellhylle av og til. Skal ingenting skje her liksom?? :) Arranger her også da! Skal stille jeg;)

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 14 jan. 2013 17:19

Denne gangen var det ei som fant meg på matchkortet ihvertfall, men bildet var aldeles ikke vellykket, og ville neppe blitt godkjent her på sukker :-)

Skjult ID med pseudonym Tim ma. 14 jan. 2013 18:04

På vegne av oss som holdt stand sier jeg takk for en super fest! Mange fine damer der. Og Sukker: Er vel bare greit om festbremser holder seg hjemme.

Skjult ID med pseudonym Mann34 ma. 14 jan. 2013 19:20

Jeg var på festen med en kompis, vi synes begge festen var veldig bra! Vi møtte begge flotte damer, og planlegger dater!:) Vi jobbet begge aktivt med å bli kjent med noen! For de som sto i en krok aleine og kikka i gulvet, er muligens utfallet noe annerledes!?

Skjult ID med pseudonym 76 ma. 14 jan. 2013 20:02

helt enig med Mann34!

Festen var kjempebra! Jag gick dit med en veninne og hade kjempetriveligt hele kvelden! Det er lett og komme i prat med i stort sett alle, av begge kjønn. Det råder en fin, trivelig stemning og jag kommer absolut gå igjen hvis jeg fortsatt er singel på neste fest. Det sukker kunde førbättra är som de själva sier ting kring baren. Att det är bra om det er flere barer, ikke bare en som det blev veldigt trångt vid. Det kunde også vara fint medd fler sitteplatser, det var litt lite med tanke på veldigt mye folk :). Man kan behøva sitta lite efter några timmar på høye hæler- eller av många andra anledningar også før den saken skull :).

Jag var lenge skeptisk till disse fester, og det tog noen år som singel innan jag gick. Det ångrar jag verkligen. Många jag pratade med, både menn og kvinnor hade kommit dit alene uten venner- så det går også veldigt fint- før er som ikke har noen og gå dit med :). Atmosfären är helt enkelt øppen og inkluderande- og meget trivelig! Angående matchkorten må man ikke ta kort. Jag og min veninne gjorde ikke det. Bara og si ved fotograferingen att man ikke ønsker vare med på det. Det er ikke nødvendigt- man kommer i kontakt med de man ønsker ändå :).

Så- har du ikke varit på sukkerfest- kom og prøv neste- ar SÅ hyggeligt og bra! :)

Skjult ID med pseudonym positiv ma. 14 jan. 2013 23:02

Dratt med av to venninner helt på impuls, visste ikke om festen før kl 16.

Traff en kjempekjekk kar, og danset med han hele kvelden. Fikk kysset litt også. Om det blir noe mer,vet ikke jeg, men det hadde ikke vært meg imot.

Er det noe jeg har lært etter 4 år som singel, så er det at tar han ikke kontakt, så er han ikke interessert!

Hadde en super kveld selv om det ikke blir noe mer:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 14 jan. 2013 23:33

@positiv
Har du lært det etter 4 år som singel?
Vel, sorry to burst your bubble, men bare fordi han ikke tar kontakt så betyr det ikke at han IKKE er interessert.
Han kan faktisk være sjenert, som meg.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 14 jan. 2013 23:35

Mulig jeg er en enfoldig sjel (nei, det er jeg ikke), men jeg tenker sånn:

Ingen, altså INGEN andre enn meg er ansvarlig for egen lykke. Eller egen glede.

Om jeg går på en fest og har det rævva, så går jeg hjem. Om jeg forventer at noen skal sørge for at jeg får en vellykket fest på en eller annen måte, så lar jeg være å gå på fest. En god fest for meg er en fest der jeg er i godt humør! Om jeg går på en fest med godt humør, og likevel føler meg alene, oversett, ignorert eller på andre måter føler meg frustrert, synes jeg dette er dumt fordi jeg på en eller annen måte er skuffet over kvelden. Men ikke fordi festen i seg selv var feil, men fordi jeg selv ikke følte at jeg passet inn i festen - enten fordi det er feil type fest for meg, eller fordi jeg ikke helt var i rett humør for festen. Dette kan variere.....og jeg tror alle kan føle det sånn.

Jeg tror det kan være ekstra lett å føle seg litt "til overs" på sukkerfest. Det kan være greit å ta med i beregningen når man melder seg på, og kanskje også sørga for å treffes før festen starter på et eller annet åpent forspill der man tar en øl, snakker med noen og går litt i følge om man ikke så lett kommer i prat med folk.

Men jeg tror nok festene er kommet for å bli i det konseptet de er - på samme måte som at sukker er som det er.
Så får vi brukere selv velge hva som passer for oss, for dagsformen og for personlighetene våre.

Uansett: Jeg ville aldri føle at jeg kan skylde på en arrangør for at jeg hadde en dårlig fest. Det er min mening.

Skjult ID med pseudonym Oslojente ma. 14 jan. 2013 23:53

Festen var bra den! Jeg var der og hadde det gøy! Jeg synes likefullt være lov å kommentere konstruktivt de tingene som arrangørmessig kan gjøres bedre. Nå ser jeg jo at Sukker selv har notert seg de tingene, og antakelig i stor grad gjennom tilbakemeldinger fra brukerne/gjestene. Det å få tilbakemeldinger må i utgangspunktet være en god ting. Alle oppegående mennesker bør forstå at arrangøren ikke kan lastes om man møtte noen overfladiske personer eller ikke fikk danset, pratet eller whatever. Jeg hev meg ut på dansegulvet alene og da tok det ikke lang tid før jeg fikk noen å danse med. Det meste er hva en gjør det til selv. Men jeg tror dansingen hadde startet mye før om musikken fra DJ hadde vært annerledes. Det sa flere jeg pratet med. Men som Sukker selv oppsummerer: Da bandet gikk på scenen, ble det liv og alt i alt var det en fest med alle muligheter slik jeg ser det! Og neste gang er sikkert den faste DJen tilbake på plass. All grunn til å gå og kose seg! :-)

Skjult ID ti. 15 jan. 2013 00:50

Som de fleste forhpentlig mener..sukkerfesten var bra den..
Fikk sogar noen ord og et par glass vin med en av de mer spennede skjulte forum-frøkner.
Så får vi se om hun taklet den noe snøvlete utgaven og tar en kaffe en gang det skulle passe.. ;-))

Skjult ID med pseudonym The One ti. 15 jan. 2013 16:34

(Skjult ID med pseudonym Tim) - ma. 14 jan. 23:23

Ehhh, kan du fortelle meg hvor jeg har vært negativ i denne tråden her er du snill!

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 16 jan. 2013 01:39 Privat melding

Jeg var på festen, og har ikke noe negativt å si om den :-) møtte masse hyggelige folk, ble forsøkt sjekket opp av mange gutter(kjekke tilogmed), danset, lo og hadde det gøy :-) det eneste jeg har noe å si på, var at etter såpass mange timer på fest, var jeg skikkelig sulten, og hadde lyst på noe annet enn godteri :-P

Skjult ID med pseudonym jenta on. 16 jan. 2013 14:21

Kult nok der med positive, hyggelig og smilende arrang.
Selv var jeg ikke i helt beste formen men tar det igjen på neste fest om jeg fremdeles er singel;)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 jan. 2013 10:58

Neste fest blir 6. april! Helgen etter at påsken er ferdig.
Hold av datoen!
Samme sted, samme tid. Og vi skal få til en bedre barsituasjon. Vi var veldig nære grensen for hva lokalet kan ta sist fest så det er mulig det blir fullt for tiden denne gang!

:-)

Skjult ID med pseudonym isbj to. 17 jan. 2013 12:04

Da skal jeg sette av datoen for den..siden jeg ikke hadde mulighet for denne som var ..
Flott at dere sier fra så tidlig :-)

Skjult ID med pseudonym 76 to. 17 jan. 2013 20:36

Kan ni ha lite flere sittplatser også sukker.no? Fint att vila benen og sitte og prate litt innimellan dans (på høye hæler...)og annat :)

Skjult ID to. 17 jan. 2013 20:50

Man må virkelig passe på hvordan man ordlegger seg her på forumet, ellers trykker sukker.no på sletteknappen. Har mistet tellingen på hvor mange innlegg som har blitt slettet fra denne tråden. Nå ser jo det nesten ut som at festen var fantastisk.

Skjult ID med pseudonym 76 to. 17 jan. 2013 20:55

Festen var faktiskt fantastisk !! :)! Vældigt trevligt folk som kom dit:)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 jan. 2013 21:05

@20.50. Vi slettet uhyggen fra de som ikke hadde vært der. Det ble spurt om hvordan det var på festen, og da er det ikke greit om alle som ikke har vært der lager en negativfjasetråd ut av det. Vi tror at alle ville være tjent med om det var et litt mer positivt og kanskje realistisk fokus på forumet.
Forumet er et utstillingsvindu for Sukker og nye brukere tar ofte en titt for å se hvordan ting er, hva det prates om.
Det setter krav til det som skrives her. Hvis ikke folk klarer det selv så må vi rydde av og til.
Folk som bare er negative har jo ikke noe på Sukker å gjøre, for slike kjærester vil ikke folk ha rett og slett :-)

Vi har i dag kjørt et lass med sofaer og stoler til lager, som skal kjøres ned igjen til neste fest. Men vi ser at vi trenger endamer sitteplasser. Vi har en plan der vi tror skal bli bra. Kanskje får vi til litt nattmat også. Det er klart man blir sultne og man kan jo ikke leve hele kvelden på godteriet vi deler ut :-)

Skjult ID med pseudonym Elinor33 to. 17 jan. 2013 21:17

Jeg vil gjerne høre om noen har erfaring med å dra dit alene?
Hvordan var det? Jeg er nemlig litt sjenert...tror jeg da.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 jan. 2013 21:18

Det kostet dessverre langt mer enn det kostet deltakerende dessverre. Måtte hatt dobbelt pris om det skulle svare seg og da ville få ha blitt med som igjen ville medført 4 ganger så høy pris osv.
Er veldig med på tanken din og forstår eksakt hva du tenker på, men vi ser ikke helt hvordan vi skal få det til å gå rundt. Har du forslag så send det gjerne til support@sukker.no.

Håper det er en trøst at vi skal spille mer følsom og deilig musikk på neste fest, samt kanskje få til et stille område :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 jan. 2013 21:20

Elinor. Normalt så pleier det å være vors på en kafe i nærheten. Vi må jo satse på at det blir det neste gang også.

Skjult ID med pseudonym Bølgen to. 17 jan. 2013 21:24

Kan dere ikke samle folket på Color Line da i stedet for diss hotellfestene? ikke mulig å stikke av ute i skakkerakk og lugarfordelingen blir jo et kjempeforspill :)

Skjult ID med pseudonym sungsam to. 17 jan. 2013 21:31

appropå fjellturer.
Savner de jeg også. Man blir kjent med folk på en helt annen måte. Mye mindre stress. Og ikke minst enda mer gøy :)

Når det gjelder det at det koster for mye. Det er jo litt hva man gjør det til. Behøver strengt tatt sukker være så involvert og behøver vi å aktiviseres så mye hele tiden? Hva med å gjøre det så enkelt at sukker bare ordner selve bestillingen av hotell og setter opp busser og så klarer man seg selv?
De fleste får jo til det når de drar på ferie :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 jan. 2013 21:33

Vi er redd for at nettopp den muligheten for å dra hjem hvis man ikke er i slaget, er viktig for folk. Vi har forsøkt mye på festfronten og det vi ser er at de store festene er desidert mest populære. Rimelig er det også i forhold til mye annet.
Vi kommer jo med Straks.no snart der man kan kjøpe rabattert mat på restauranter. Kanksje skulle vi bruke det systemet til å lage en gedigen bar til bar runde? Da må det være varmere i været.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 jan. 2013 21:36

21.33
For at vi skal kunne sette vårt navn på det så må vi ha en viss form for kontroll. Hotellet må jo holde ledige plasser blant annet. Tidligere har vi hatt hele hotellet for oss selv og da må vi inn med "hud og hår". Må opp til knotten som ikke vil sove nå..

Skjult ID to. 17 jan. 2013 21:40

høres ut som at hotelturer er et tilbakelagt kapittel.
Da bør man også fjerne valget i menyen...

Skjult ID med pseudonym 76 to. 17 jan. 2013 21:53

@Elinor33

Jag pratade med flera personer på sukkerfesten som dratt dit alene. Jag hade dratt dit med min veninne. Men intrycket er att det är såpass åpen atmosfäre på festerna- folk är så åpne før kontakt att det borde absolut ikke vare noen problem og dra dit alene :)