Alle innlegg Sukkerforum

Utenlandsk mann trenger hjelp!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MørkMann ti. 15 jan. 2013 11:48

Jeg er en mørkhudet mann på 28, født og oppvokst her i Norge. Vært her på sukker i noen måneder, har vanskeligheter med å komme i kontakt med jenter/damer her. Virker som alle forhåndsdømmer meg, føler på en måte at jeg ikke får noen mulighet til å bli kjent.

Så.. har et spørsmål til dere jenter/damer der ute, er dere redde for de som ser utenlandsk ut? Ingen som liker høye mørke menn der ute? :)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 15 jan. 2013 11:58

Skulle stadig ønske jeg var utenlandsk av utseende. Da hadde jeg plutselig hatt noe å skylde på for at alle som ikke er tilttrukket av meg ikke er tiltrukket av meg, og at alle som er tiltrukket av meg er tiltrukket av meg, og alt annet som ikke er som jeg vil. Nå må jeg skylde meg selv for alt, og det er ikke noe i nærheten av like gøy.

Skjult ID med pseudonym dsadsa ti. 15 jan. 2013 12:33

Trist å høre. Mange nordmenn er dessverre ganske overflatiske.

Det er nok mange menn som synes det er vanskelig å komme i kontakt med jenter her inne. Det er ganske mange flere menn enn jenter her inne, så jeg tror det er mange jenter som får veldig mye post og derfor ikke svarer på så mye. Lite respons behøver ikke nødvendigvis henge sammen med hudfarge.

Men jeg tror en del jenter kan være overflatiske på det punktet, dessverre.Kan kanskje være greit ha med i teksten din at du er født og oppvokst i landet og litt om hva du jobber med/studerer eller noe sånt. Så du ikke blir plassert i en boks med stereotypier som folk kan om mørkhudede menn.

Til slutt vet jeg at det er mange jenter som synes fargede menn er sexy, og det er mange jenter som ikke bryr seg så mye om hudfarge.

Skjult ID med pseudonym Oslojente ti. 15 jan. 2013 12:36

Jeg liker ikke når en er sikker på at grunnen til at man ikke får kontakt er hudfargen. Det blir akkurat det samme som når en dame skriver at hun er litt stor, og spør "Si meg, liker ikke menn damer med former?"
Eller som når menn skriver: Jeg er så snill.... "si meg - liker ikke damer snille menn?"

Vi er MANGE som sliter med å svar her - menn som kvinner. Men sikkert mest menn. Den som tror de vet "svaret" på at de ikke får nok svar, er virkeligheten den som forhåndsdømmer andre. Jeg har da avvist mange lysluggete blåøyde menn opp i gjennom. Så hvorfror skullle du tenke at det sikkert er pga. hudfargen?

Jeg er ikke redd for mørkhudete menn. Mange flotte! Men min erfaring gjør at jeg er litt forsiktig - nettopp fordi de, i likhet med deg, trekker rase/farge-kortet hvis man ikke vil gå videre.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 15 jan. 2013 13:03 Privat melding

Det skal mye mindre til enn utenlandsk utseende for ikke å få kontakt her inne.. innimellom tror jeg at det er nok å være mann :p

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 15 jan. 2013 13:16

Ja, som Slemtiger skriver, så skal det ikkje rare tingene til, for at det ikkje blir kontakt.... :-(

Skjult ID med pseudonym duffa ti. 15 jan. 2013 14:22

For å være helt ærlig: ja!

Men dersom gutten har bilder sammen med norske/hvite (hjelper det på å vise at man er integrert i samfunnet og forstår de norske kodene), så hjelper det på i riktig retning - i tillegg til at han utdanner seg/har god jobb og skrevet en god profil uten skrivefeil. Dessverre så er det sånn for min del.

Mørke menn er DIGG!! - men som er integrert i samfunnet og har en norsk tankegang.

Skjult ID med pseudonym T ti. 15 jan. 2013 14:38

Duffa, Hva er Norsk tankegang? Hva har den Norske tankegangen med fargen på huden å gjøre? Jeg vil nå si Norske folket er veldig arrogante kontra veldig mange andre land, trenger bare å gå over grensen til øst også ser man forskjellen på folket. Fargen er fortsatt hvit etter det jeg husker sist jeg kjørte igjennom Sverige. Har reist og opplevd mange deler av verden og sett land med forskjellige farger og kulturer.
Hvorfor må en som er farget bevise for alle andre at han er sånn og sånn, at profilen må være uten feil, bilder med andre hvite, utdanner seg osv.
En funfact til deg, tror du det er flest fargede eller hvite som jobber for Microsoft og Apple? (bare for å ta to store selskaper)

Skjult ID med pseudonym MørkMann ti. 15 jan. 2013 15:21

Da har lest endel svar her, virker som det kan være flere faktorer her.

Noen skriver at det hudfarge ikke er noe unnskyldning og at det rammer både de fargede og hvite. Tja, kan være delvis enig. Jeg vet at det finnes flere jenter/damer der ute som liker nordmenn mer enn nye landsmenn. Dette vet jeg pga erfaring jeg har. Har nesten bare norske venner, sammenlikner jeg med de så er det en forskjell som jeg har erfart hele livet.

Alle som jeg kjenner meg sier at jeg er norsk, men det er først etter at de har blitt kjent med meg. Når jeg spør hva de tenkte ved første øyekast før de ble kjent med meg da sier de noe helt annet...

Jeg tenker at det er en selvfølge at jenter/damer som liker mørke menn er ute etter de som har norsk tankegang, at de er integrert. Noe annet ville vært merkelig og sært.

Jenter liker suksessrike mannfolk det trenger man ikke å være rakettforsker for å finne ut av. En mann med ambisjoner og har suksess hjelper på :-)

Det finnes fler gutter enn jenter her, men mørke menn finnes det få av. Det gir vel kanskje fordeler og ulemper.

Konklusjonen er vel at jeg kan være heldig og uheldig på godt og vondt :)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 15 jan. 2013 15:31

Kombinasjonen feks afrikansk far og norsk mor syns jeg er flott da, så hvis man har det utseendet kombinert med norsk oppvekst så er det værtfall en type mann jeg fort liker..MEN vi jenter har en issue der selv om vi liker mannen kjempegodt( min erfaring, ja ikke skyt meg dere andre men de er som regel bedre i senga og ;))) ), problemet kommer da med feks familien til den norske jenta. Uansett om man er såpass norsk av seg at man heter noe sånt som thomas ,vokst opp med ski på beina og har den obligatorisk norsk helgefylla godt ingegrert..sånn at det eneste som skiller er hudfargen og noen andre småting..så vil den jenta få pes av venner og/eller familie det er nesten garantert det..så er flere enn jenta som må overbevises :P Men phu...kort sagt kan du jo være reine drømmemannen! Men du har litt flere å overbevise enn en som er hvit som en melsekk i ansiktet, uansett hvor teit og dumt det er så er det fortsatt sånn...noe jeg syns er dumt da...deiter jeg en kar som heter ali eller mohammed eller moses o.l så får jeg garanter skyllebøtte både her og der uansett om det er hverdens beste fyr :P

Skjult ID med pseudonym duffa ti. 15 jan. 2013 15:54

Er det ikke nå på tide å vise seg, mister mørk mann? Nå har du fått en gjeng forhåpningsfulle damer her ;)

Skjult ID med pseudonym MørkMann ti. 15 jan. 2013 17:23

-m-:
Jeg er helt enig, at jeg må overbevise mer enn jenta. Sånn er vel det med alle, men tror jeg har mer press på meg enn andre.

duffa:
Tja.. kanskje jeg viser meg fram sånn plutselig en dag :P

Skjult ID med pseudonym MørkMann ti. 15 jan. 2013 17:42

(Skjult ID ) - ti. 15 jan. 17:29
Så vi Norske jenter er rasister fordi vi ikke vil ha en mørkhudet . FAEN TA DEG. Jeg foretrekker norske menn.
Jeg er overhodet ikke rasist, men blir tiltalt som rasist. Når jeg mener at det er negativt at utlendinger skal få fordeler. Ja la utlendinger få komme til Norge på samme prinsipper som det vi innfødte her. Norge hadde ikke vært så populært. Så nå vil dere ha fordeler med oss damer, neida det får dere ikke det er det Norske menn som skal ha.
__

Rasister!? Faen ta meg!? Vet ikke hva du prøver å være, men jeg er seriøs her.
Komme med sånne beskyldninger bør du spare deg for.

Skjult ID med pseudonym 4u ti. 15 jan. 2013 17:43

Har ingenting i mot utlendinger, jeg synes de er kjekke jeg :)

Skjult ID med pseudonym MørkMann ti. 15 jan. 2013 17:44

(Skjult ID ) - ti. 15 jan. 17:31
Mørk Mann eller Mokkamannen?
__

Jeg foretrekker faktisk neger bedre :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 15 jan. 2013 18:12 Privat melding

Det -m- skriver stemmer på generell basis, de andre klovnekommentarene kan du stort sett se bort ifra.

Men så er spørsmålet om du vil ha ei sånn dame? Hvorfor skal du trenge å bevise noe som helst, som en etnisk nordmann ikke trenger å bevise?

Alle er ikke dømmende, men svært mange er det, selv om det blånekter for det. Personlig går jeg heller for de som ikke er dømmende, de er som regel også oppegående, reflektert og bereist. Så er valget ditt, du får spille kortene du har blitt utdelt på best mulig måte:) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 15 jan. 2013 18:30

Hehe, Skjult 17:29. Ta det rolig, nå. Jeg tror ikke han krever fordeler (jeg får i all fall ikke det inntrykket); han bare søker forklaring. Dessuten, du framstår jo litt rasistisk, med mindre du med utlendinger også mener svensker, dansker, briter, osv.

Jeg er hvit mann og synes en "kulørt" dame hadde vært helt greit, men det er jo så mange faktorer som spiller inn, og farge på hud, hår, øyne, osv. er litt irrelevant i det store og det hele. I alle fall for min del.

Skjult ID med pseudonym T ti. 15 jan. 2013 19:02

(Skjult ID ) - ti. 15 jan. 17:29
Så vi Norske jenter er rasister fordi vi ikke vil ha en mørkhudet . FAEN TA DEG. Jeg foretrekker norske menn.
Jeg er overhodet ikke rasist, men blir tiltalt som rasist. Når jeg mener at det er negativt at utlendinger skal få fordeler. Ja la utlendinger få komme til Norge på samme prinsipper som det vi innfødte her. Norge hadde ikke vært så populært. Så nå vil dere ha fordeler med oss damer, neida det får dere ikke det er det Norske menn som

Etter å lese denne teksten så tenker jeg.
1. Vet denne personen hva en rasist er?
2. Vet denne personen hva en utlending er?
3. Kreve fordeler? Jeg ser ikke noe i denne tråden som handler om dette.
4. Går denne jenta naken rundt i huset sitt uten et eneste plagg laget av "utlendinger"
5. Jeg deler ikke dine tanker og meninger, jeg er norsk og innfødt her, så da har vi et lite problem her, og det er at vi ikke har samme prinsipper og vi begge er innfødt her.

Skjult ID ti. 15 jan. 2013 19:14

Det har ingenting med om du er mørk eller utlending!

Tipper Antonio Banderas eller Johnny Depp lookalikes hadde fått masser av mail:-)

Ikke sett deg selv i en gruppebås men regn deg som et individ.
La noen se på profilen din og komme med veiledning, kanskje bytte ut noen bilder osv.

Jeg selv er mørk og har en asiatisk opprinnelse men får mange meldinger
så bare legg vekk rasismekortet og vær ikke så fordomsfull selv.
Innlegget ditt lyser nemlig av dette!

Skjult ID med pseudonym lisa ti. 15 jan. 2013 19:19

"Høy og mørk" er en klisje:-)

Men jeg ser at veldig mange menn bruker nettopp dette uttrykket for å trekke til seg damer;-)

Skjult ID med pseudonym Høyoglys ti. 15 jan. 2013 19:37

Har ikke sett mange med mørk hud her inne, og de få som er utlendinger er alltid 10-15 cm lavere enn meg, så de blir blokkert sammen med de som er 10-20 år eldre, 5-10 år yngre eller bor 300 mil unna. Men selvfølgelig er det lettere å forklare det hele med at man har feil hudfarge.. Konsentrer deg heller om hva slags bilder du har i albumet, hvordan du presenterer deg i profilteksten, hva du skriver i meldingene dine og hvem du kontakter før du blir bekymret over at hudfargen er feil, jeg kan nesten garantere at det ikke er den det er noe i veien med. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 15 jan. 2013 19:55

Jeg synes -m- ti. 15 jan. 15:31 har et viktig poeng.
Det er selvfølgelig ikke bra at det er slik, men det faktisk slik at man ofte må forklare mer og stå opp for kjæresten sin dersom denne ikke har lys hudfarge. Dette kan i lengden bli veldig slitsomt, dessverre, så det er nok mange jenter som styrer litt unna fordi de også tenker på hvordan de blir møtt av de rundt seg og ikke bare på hva de selv ser etter i en mann.
Jeg synes likevel ikke dette kan kalles rasisme.
Jeg synes også at det blir helt feil å blande sammen betegnelsene utlending og mørkhudet selv om de ofte henger sammen, men det er tross alt flere skandinaviske utlendinger i norge enn mørkhudede, og det er faktisk norske statsborgere som blir født med mørk hud...

Skjult ID med pseudonym Jasmine ti. 15 jan. 2013 21:03

Er det vits å klage på forumet om en ikke får dame her inne. Det er mange etniske Norske som ikke får noe som helst her inne. Noen får, andre får ikke. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 15 jan. 2013 21:36

Ja det syns jeg også blir feil en mann som er vokst opp her i norge er jo egentlig ikke en utlending selv om mange ser det sånn han er jo like norsk som oss bare med en annen farge :) Hadde jeg vært født i kina og bodd der hele livet hadde jeg jo vært kinesisk liksom..tror og vet at det der sårer nok mange som har vokst opp her.

(kvinne 35 år fra Rogaland) ti. 15 jan. 2013 22:02 Privat melding

Kanskje jeg skyter meg sjøl i foten, men kan jo ikke annet enn å svare ærlig.
Jeg har absolutt ingenting imot mørkhudete. Jeg kjenner flere, og har også mørkhuda venner, og har også vært på date med mørkhuda.
Så til spørsmålet ditt, om jeg er redd for mørkhuda menn? -Nei, men når det kommer til stykket, så må jeg være så ærlig og si at jeg foretrekker det motsatte. Til nå har jeg enda tilgode å tenne på en mørkhudet, og det er jo faktisk en ganske viktig del av det hele om man skal få til noe mer enn et vennskap.
Når det så igjen er sagt, så er IKKE hudfarge avgjørende om jeg får en henvendelse, eller et spørsmål om å bli kjent. Og for all del, blir man kjent, og kjemien er til stede, så teller hudfargen ingenting. Til nå har det ikke blitt sånn for min del, men man skal aldri si aldri, og jeg aner jo ikke hva fremtiden eventuelt måtte bringe.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 16 jan. 2013 00:44 Privat melding

Tror at når det gjelder preferanser er vi som mennesker heldigvis veldig ulike. Hvem vi tenker på/hensynstar eller ikke i valg av partner ( mener her om andres meninger betyr noe i en slik sammenheng eller ikke) er også veldig forskjellig. Noen er mer spesefikke i preferanser, mens andre har ikke mange absolutte preferanser:)) Noe har verden som sin lekegrind, andre har nok med sin egen hage:)
Er helt sikkert noen som velger deg bort TS, og helt sikkert noen som velger deg inn:)) Det som til slutt og sist blir avgjørende er å finne hun som du velger, og som og vil velge deg.. og da tror jeg ikke hudfarge vil spille noen relevans.
For meg har aldri farge eller nasjonalitet vært noen begrensning, men sikkert noen som også velger meg bort nettopp for det :))

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 jan. 2013 09:17 Privat melding

Det har sikkert noe å si for noen, men de vil du ikke ha i livet ditt uansett. Fordommer vil du møte uansett hvor du bor i verden, om det er Europa, Afrika eller Sør Amerika.

Jeg får ikke så mange brev selv, men greier vel å skrive "bra nok" til at jeg får svar. Prøv å tenk positivt og ikke ta avslag her inne personlig, for de kjenner jo ikke deg uansett! :)

Skjult ID med pseudonym MørkMann fr. 18 jan. 2013 00:28

Takk for de som har gitt noen ordentlige svar! Det er jo et forum, så noe trolling blir det uansett :)