Alle innlegg Sukkerforum

forespørsmål om sex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hifive ti. 15 jan. 2013 13:08

Lurer på om det finnes noen damer her inne som tenner på at eldre menn skriver til dem og spør om de vil være med å leve ut noen ville sexfantasier? Uten profilbilde og for å ikke nevne at de faktisk er gift ...

For min del innebærte det igjen at jeg mistet matlysten for resten av dagen.. Til tross for at han faktisk lovet at det ville være verdt det...

Skjult ID med pseudonym isbj ti. 15 jan. 2013 13:09

Joda kommer sånn meld innimellom å ,men ingen ting overrasker meg lenger når det gjelder nett verden ..

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 15 jan. 2013 14:03

Ang. matlyst; Undres om TS mente fÅrespørsmål. Altså et spørsmål til får om sex. Det ryktes at får (sau) er anvendbare til slikt i enkelte miljøer.

(Eller kan det ha vært "forespørsel" TS mente?)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 15 jan. 2013 15:07 Privat melding

Fikk en forespørsel nylig fra ei som ville leke med jordbærsyltetøy og silkehansker....

Nei, det er ikke sant.... Det er lite sånt andre veien, nærmest skuffende lite... ;-)

Det jeg får er meldinger på dårlig engelsk (Google translate) med spørsmål om å skrive til en hotmail adresse... Antar det er mere i kategorien kjøp og salg, og har ikke giddet å svare... Men det skjer ofte....

(mann 36 år fra Oslo) ti. 15 jan. 2013 15:11 Privat melding

Ettersom menn tilsynelatende sender veldig direkte "sexmeldinger" så må man jo begynne å undre om det faktisk funker?

Er vel som med spam forøvrig, sender man ut nok søppel så er det alltids noen som biter på? ^^

Skjult ID med pseudonym Gunder ti. 15 jan. 2013 15:17

Hehe. EIt klassisk inlegg. Ei jente med uviss skjønnheit skriv og beklager seg, riktig nok i delvis fordekt format,. over at feil type menn tek kontakt med ho. Desse mennene tek kontakt med ho er av ein så uspiseleg og ekkel karakter, dei er så motbydelege, at denne jenta mister matlysten når ho blir forespurt sex. Så subtilit.

Kanskje desse jentene heller burde prøve med litt meir empati overfor desse kåte desperate sosialt klønete tilårskomne mannfolka? Kanskje for mykje å forvente av kvinner. SÅ gløym det. Kjør på med forakt.

Lurer på korleis det ville ha vore andre vegen. Innlegg av ein mann der han skriv at han får lyst å spy viss ei overvektig/gamal/ mindre pen dame tek kontakt med han. Kvifor kjem det ikkje slike innlegg? Kanskje fordi menn til tross for alt, til tross for at vi er vulgære og slemme, alltid beholder ein viss porsjon empati. Dette er kanskje ulikt damer som uansett kor onde og markstukken moral dei måtte ha alltid vil føle at dei er moralsk overlgne menn.

Skjult ID med pseudonym Hound Dog ti. 15 jan. 2013 15:24

@ TS

Problemet ditt er nok at du ikke stoler nok på folk. Han LOVET jo at det ville være verdt det! :P

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 15 jan. 2013 15:39

Oops :-)

(kvinne 37 år fra Rogaland) ti. 15 jan. 2013 15:43 Privat melding

Gunder;
Selv om det kanskje går "andre veien" også, en og annen gang, er det nok ern sterk overvekt av menn som kommer med sånne tilnærmelser. På samme måte som vi jenter sjeldent får hendvendelser fra menn ang kjøp/salg som Tenker over her nevner.

Tror nok det hadde vært et tema også blant menn om de til stadighet fikk sånne slibrige hendvendelser. Jeg tror nok at menn ikke snakker om dette, fordi det sjeldent skjer, ikke fordi de "alltid beholder en viss porsjon empati"

Hvor har du foressten det fra? Kjenner du alle menn som avviser alle damer? Jeg vet om nok av menn uten for mye sympati.., så den generaliseringen tder ror jeg er både udokumentert og høyst subjektiv.

Forøvrig har jeg heldigvis kun fått ett par sånne ekle sexmld fra menn på bestefar sin alder. Men særlig hyggelig er det ikke. Har vanskelig for å tro de får mye napp på dette.. Gjerne like mye som man får snøret i bånn ved å bærte på damer på gaten; hvor mange er det som roper tilbake, ber mennene komme tilbake og hopper inn i bilen for en liten runde, mon tro? Jeg tror suksessraten til de to fremgangsmåtene er ca like høye ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 15 jan. 2013 15:55

Sånn som f.eks her på Sukker har man ikke kontroll på hva andre velger å skrive og sende til en profil. Jeg har ihvertfall ikke det. Så dersom jeg hadde hatt en så sensitiv matlyst måtte jeg nok vurdert å logge meg ut herfra.
Noen satser alt de kan for å finne det de ønsker, uansett hva det måtte være. Selv ei blind høne kan finne korn.
Jeg tipper at slike strategier før eller siden kan funke, jeg...og da er det sikkert verdt det...uansett hvor mye matlyst det kan frata enkelte. ;-)

*Får håpe du etterhvert greier å få i deg noe mat idag, da...@hifive. :-)*

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 15 jan. 2013 15:57

hehe ja merkelige mennesker..noen har fortsatt ikke lært at de kommer lengre med respekt enn spasmiske apesyptomer :P

(kvinne 37 år fra Rogaland) ti. 15 jan. 2013 15:58 Privat melding

hahahah fine:)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 15 jan. 2013 15:58

Jeg har aldri verken fått eller sendt noen slike meldinger. Sender ikke jenter slike meldinger i det hele tatt? Eller er det jeg som ikke har skjønt greia siden jeg aldri mottar noen? "Normale" meldinger får jeg jo en del av, så det kan jo ikke være at jeg har stygge bilder eller noe. Føler meg litt utenfor i slike tråder.

*Sukk*

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 15 jan. 2013 16:15

@Oslomann
Prøv å bytte profilbilde til noe du finner ved å google "perfect man". Brått skal du se du får være med i klubben. Vi ser alle frem til dine klagetråder på forumet.
(Underforstått; i likhet med de fleste andre av oss, er du for stygg for den typen meldinger også.)

Skjult ID ti. 15 jan. 2013 16:23

Eldre menn, sier du, @hifive? Ikke bare eldre. Også yngre klarer å sende sånne meldinger. Kvinner gjør det også.

Skjult ID med pseudonym BadBoy ti. 15 jan. 2013 16:28

Respekt og godlynt babbel tenner ingen kvinner
Det er kun apekattmanerer og litt "gir vel faen i deg jeg ditt nek" som funker i lengden fordi kvinner vil som oftest bli hersjet litt med.
Tror egentlig mange er lei av androgyne kjønnsløse menn som ikke banker i bordet og krever litt

Skjult ID med pseudonym The One ti. 15 jan. 2013 16:36

Det er alt for lite sexpress fra dere damer, skjerp dere!!

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 15 jan. 2013 16:41

Ja, jeg tar gjerne etpar grisemeldinger, jeg. Ville nok gitt selvtilliten en boost om ikke annet.

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 15 jan. 2013 17:20

LOL :D

Skjult ID med pseudonym Jasmine ti. 15 jan. 2013 17:20

Det er en her inne. Han er 10 år eldre og skikkelig pervers. Han forteller at han skal ha sex med en gang , alt han vil gjøre. Vel jeg tenner ikke på en løgner. Fant ut hvem han var via skypen og blokerte han. Det var mye å lese om han på nettet. Så pass opp jenter for en pervers en fra Hordaland. Har lyst tilå raportere han til sukker, men siden jeg har blokkert han , lar jeg det være.

Skjult ID med pseudonym hifive ti. 15 jan. 2013 18:12

pgmp : skjønner, jeg skal kjøpe meg ei ordbok ! Selv om de fleste faktisk forstod hva jeg ville frem til..

Matlysten blir dårlig av generelt utro folk, ikke bare eldre.. Og jo jeg blir nok litt ekstra dårlig av å bli kontaktet av menn som er både tjue og tredve år eldre der de beskriver i detalj om hva de har lyst til å gjøre med meg..
Ingenting i profilen som hentyder at jeg er i nærheten av å tilfredstille lystene deres, og takker også for at det finnes en god del oppegående folk her inne :)

Skjult ID med pseudonym eller... ti. 15 jan. 2013 22:42

Hm, de aller fleste direkte forespørslene om sex jeg har fått, er fra unge gutter i begynnelsen av tjueårene som jeg nesten kunne vært moren til;) Har vel ikke akkurat fått meg til å miste matlysten, selv om jeg helst ville foretrukket at de ikke sendte sånne meldinger... Så det er nok ikke bare eldre menn som er så rett på sak, det var vel poenget mitt her;)