Alle innlegg Sukkerforum

Kvinneandel og kjønnsfordeling på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 16 jan. 2013 11:40

Relativt ofte kommer det tråder her der det påståes at det er så mange flere menn enn kvinner på Sukker. Dette er ikke riktig.
Vi tok en stikkprøve over alle innlogget i går og den eksakte andelen kvinner var 47,2 %.
Dette er så nære 50% at alle argumenter som går i den retningen blir feil.

Vi ønsker alle en fortsatt fin dag! :-)

Skjult ID on. 16 jan. 2013 12:14

Men hvorfor stoppe der, og ikke gi ut mer statistikk?

Jeg kan tenke meg at hvem som er innlogget til hvilken dag kan variere, hadde vært mer spennende å se antall totale profiler fordelt på kjønn, hvor mange av disse logger seg på, antall innlogginger i uka og måned osv...

Selv tipper jeg det er ganske likt fordelt som det er på utenlandske sider, de oppgir ofte en 60/40 ratio med menn/kvinner så ser ingen grunn til at det skal være så utrolig forskjellig her.

Og sist, hva med å oppdatere "Sukker i tall" siden? ;) Det som står der er nå er over ett år gammelt :P

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 16 jan. 2013 12:19

Er det så nøye hvor mange % hit og dit? Tall opp og tall ned... vi er alle en del av en statetikk...

Bare alle finner kjærligheten, så spiller det vel ingen rolle :)

Ha en super dag!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 16 jan. 2013 12:36

@ Skjult ID

Når jenter jeg kjenner snakker om nettdating så snakker de stort sett alltid om Sukker. Faktisk er nettdating for mange synonymt med Sukker, i det minste for mange jenter i alderen 20 - 35 i Oslo og omheng. Så jeg for min del tror på Sukker sine tall. Jeg er derimot mye mer skeptisk til andre datingsider som retter sin markedsføring på tv, internett etc. mot MENN, ikke mot kvinner, med påstander om at de har så mange kvinnelige brukere. Enhver som kan litt om salg og markedsføring bør vite at hvis du får kvinnene på plass så kommer mennene etter av seg selv, enten det er på et utested på byen eller på en nettdatingside. Og det er stort sett mennene som bruker mest penger, i hvertfall i gjennomsnitt. Så de smarte aktørene retter heller markedsføringen mer mot kvinner enn mot menn når det gjelder slike møteplasser og sjekkesteder. Der mener jeg at sukker.no har vært dyktige. Bare se på navnet ("Sukker"? Ikke veldig macho), design av webside (blomster, valg av farger) etc.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 16 jan. 2013 12:42

Hei, store talls lov forteller oss at en fraksjon som dette på 47,2 % ikke varierer over natten eller uken for den saks skyld, med mindre man kjører ekstremt kraftige kampanjer kun mot ett kjønn. Det gjør vi ikke, så tallet er ganske så stabilt.
Det var altså snakk om de som logget seg inn. Enig i at vi bør oppdatere Sukker i tall!
Har så mye i køen at vi skal nok få gjort det om ikke lenge!

Poenget er altså at man ikke kan klage på kjønnsfordelingen med så god balanse. Man merker ikke forskjell.

Skjult ID on. 16 jan. 2013 14:27

Heheh, tror nok jeg har litt "ekstra" sans for tall osv enn gjennomsnittet, vet ikke hvorfor men syntes slik er spennende ;P Hadde vært morro å sett f.eks. % betalende meldlemer kjønnsfordelt, selv om jeg tror vi alle skjønner at der er menn overrepresentert :P

@nenetten, "Bare alle finner kjærligheten, så spiller det vel ingen rolle :)" da tror jeg vi må vente en stund, for det skjer bare ikke! :P altså, tenker da på generaliseringen "alle", sånt fungerer jo ikke verden :P

Skjult ID med pseudonym Rosalita on. 16 jan. 2013 14:53

Nemlig! Fint at dere informerer om dette, vært mye syting om at det er så veldig mange flere menn enn kvinner på sukker.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 16 jan. 2013 17:17

Hvis vi tenker oss at sukker var et ballrom med 100 personer ville det altså være 47 kvinner og 53 menn. For enhver pardans ville 6 menn finne seg uten partner, dvs drøyt 11% av mennene.

Så er 11% overtallighet bra eller dårlig? Man kan vel si det så enkelt som at dersom du er blant de 89% beste sjekkerne på sukker så spiller det ingen rolle, mens dersom du er blant de 11% dårligste så er det et seriøst problem...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 16 jan. 2013 22:07

Mr. Det er ikke slik det foregår :-)
Du må jo også vite hvor lenge de er på Sukker. Det kan også bety at damene blir ekspedert 11% raskere enn mennene, men at kvinner og menn har eksakt lik mulighet hvis de holder seg til de tidene. Altså menn må være på Sukker 11% lenger.
Det som er sikkert er at det å gjøre seg til et offer vil virke negativt på dametekket. Tillater man bevnlig å kjenne på slike negative følelser blir det fort langt mer enn 11% ekstra tid som trengs.
Det lønner seg å tenke positivt - hele veien til man er i boks :-)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 16 jan. 2013 23:27

*high five til sukker*

Bra sagt, og kjekt med sånne tall så de mannlige gemyttene roer seg litt :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 16 jan. 2013 23:28

Jeg er enig med oslomann her. Tilogmed en tilfeldig frisør som fikset krøllene mine i sommer da jeg skulle ha et lite sosialt treff med sukkerfolk, visste hva det var, faktisk nevnte jeg det ikke engang. Jeg sa bare at det var et treff med folk fra et datingnettsted hvorpå hun spurte "åh, sukker? der var jeg medlem en gang".

Skjult ID to. 17 jan. 2013 00:07

Synes det er altfor mye negativitet på forumet. Det går på ting som at folk ikke får svar, at det er fem ganger så mye hannkjønn som hunnkjønn, at tjenesten ikke er som man ønsker osv. Det aller meste har ikke rot i virkeligheten.

Omtrent hele Norge er jo her, jeg har mange veninner her og de har ikke noen storm av innlegg hele tiden slik noen hevder. Selv om dette er damer folk faktisk snur seg etter på gaten.

Dette med at menn ikke får svar er også bare tull. Det er noen få, som antakelig gjør alt galt, som ikke får svar. Når jeg har sett hva nevnte veninner får av post, skjønner jeg godt at de ikke svarer.

Synes det er tipptopp at sukker går ut og dimiterer myten om at det er fem menn per dame her inne.

Som en "metrics junkie" hadde det vært veldig gøy om sukker kunne komme med enda mer tall :)

Skjult ID to. 17 jan. 2013 00:22

Enig med 0007 at det er flott at sukker slår ihjel myten om fem menn per dame. Det er så mye håpløst som detter inn i postkassa, men menn finner alltid på eksterne årsaker til at de ikke får svar istedetfor å innrømme at de sender spam-meldinger, bommer totalt på profilene de prøver å kontakte eller ikke tåler at det er litt køsystem i sysakene.

Skjult ID med pseudonym Nathalian to. 17 jan. 2013 01:12

Interessant.

En mail fra support sa det var 1-4% mer menn enn kvinner.

De nøyaktige tallene holder de hemmelige.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 17 jan. 2013 12:40

De nøyaktige tallene varierer. Dette fordi kjønnene har forskjellig innloggingstakt. Når vi måler på døgn nivå, altså antall innloggede siste døgn, oppga vi det tallet øverst i tråden. Når support har sagt 1-4% så er det omtrentlig og vi har ikke tid til å ta spørring av databasen for småting som dette.
Trist at folk skal være så veldig mistenksomme. Det er ikke bra for den/de som er det.

Skjult ID to. 17 jan. 2013 13:51

De er mistenksomme fordi de leter desperat etter årsaker til at de ikke får seg dame, og slikt passer ikke inn i hvordan verden ser ut. Og kombinasjonen ikke suksess-mistenksom-gjerrig gjør at noen absolutt skal få sagt at dette er bortkastede penger. Jeg tror egentlig at majoriteten her inne blåser langt i om det er 1 eller 4 % flere menn enn kvinner her inne.