Alle innlegg Sukkerforum

Overlegne jenter på sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 16 jan. 2013 17:24

Hei, jeg er en gutt på 20 år. Som er litt lei av å dra med damer fra byen etter en kveld ute. Og jeg har nå prøvd sukker litt for å finne en mer seriøs dame, men det virker som jentene her er veldig overlegne eller er det bare jeg som har feil fremgangs metode?

Skjult ID on. 16 jan. 2013 17:26

Kanskje det er du som fremstår useriøst...

Skjult ID on. 16 jan. 2013 17:31

Hva får deg til å si det da? Det er jo en grunn til at jeg er her, man finner ikke one night stands her akkurat.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 16 jan. 2013 17:31

Hvis du leser deg litt bakover på forumet vil du se at du ikke er alene om å lure på dette. De fleste sier at man burde legge en del arbeid i å ta gode bilder av deg selv / få noen til å hjelpe, skrive en god profiltekst og legge litt arbeid i meldingene du sender (et 'hei' går ofte i søpla hos mange). Og ha tålmodighet! Lykke til

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 jan. 2013 17:44 Privat melding

Vi får vel alle vår andel av meldinger som ikke blir besvart osv... Litt kan vi jo selv gjøre, legge litt i å skrive gode meldiger, sørge for å få laget en profil som viser godt hvem vi er osv... Men de som ikke svarer er ofte simpelthen ikke interesserte. Ingen vits i å gråte over det, den neste kan bli kjempeinteressert.

Å si generelt at jentene her er veldig overlegne er ihvertfall ikke lurt, og ikke sant heller. Har møtt en rekke flotte sukkerjenter (men foreløpig ikke den rette dessverre), og ingen av dem har vært overlegne...

Og, for en tid siden fikk jeg plutselig svar fra ei jeg skrev til en måned tidligere. Hun unnskyldte at hun ikke hadde lagt merke til meldingen min tidligere... Det ble meldinger frem og tilbake den kvelden og en flott date dagen etter... Så, det kan være mange grunner til manglende svar....

(mann 36 år fra Vest-Agder) on. 16 jan. 2013 17:58 Privat melding

Ann Thrax: "(et 'hei' går ofte i søpla hos mange)."

Men ikke alle :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Confu on. 16 jan. 2013 17:58

Alle venter på en ridder, på hvit hest og skinnende rustning.. Og det er jo lov det... ;)

Skjult ID med pseudonym The One on. 16 jan. 2013 17:59

Har ikke funnet en dame som er meg overlegen, det finnes ikke ;-)

Neida, by på deg selv og vær litt original. Bruk gjerne humor hvis du er god på det så får du garantert treff etterhvert :-) Lykke til!

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 jan. 2013 18:01 Privat melding

Betaler vi ikke for forumet skyld?

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 jan. 2013 20:33 Privat melding

Er du "flink" på byen, så er det definitivt lettere å komme i kontakt med damer på byen. Vil ikke si at damer her er overlegne, men de mottar sikkert veldig mange meldinger, og da sier det seg selv at man ikke gidder å svare alle. Om du er ute etter noe mere seriøst, så fungerer jo også byen dersom du ikke trives her. Du må jo ikke på liv å død høvle over dama første natten. Hva med å ha en hyggelig samtale/flørting, bytte nummer og møtes en annen gang i edru tilstand?

Skjult ID med pseudonym salamander on. 16 jan. 2013 20:43

Det er faktisk noen her som bruker pseudonymet Overlegen, i tillegg til andre i legestanden...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 16 jan. 2013 22:00

Med respekt å melde: Hvordan skal vi vite om det er noe galt med framgangsmåten din når du ikke beskriver den?

(mann 47 år fra Vestfold) to. 17 jan. 2013 04:16 Privat melding

Ikke mange seriøse jenter her. Noen er bra og de er det virkelig kvalitet over, tror jeg ! De er dt verdt å satse på, men dessverre er de nok i undertall og ignorerer meldinger en faktisk har lagt en del i. Det er mangel på respekt for en annens henvendelse, og intet å ta vare på ! Sier ikke at damene behøver å være verre enn menn på det området, men jeg tror nå de ikke er bedre ihvertfall

(mann 35 år fra Hordaland) to. 17 jan. 2013 07:12 Privat melding

Dette blir for dumt. Hva som er kvalitet og ikke kvalitet i en kvinne er subjektivt. Det er en grunn til at vi liker forskjellige damer. Det er ingen grunn til å se ned på damer bare fordi dem ikke svarer, det er ikke noen plikt å svare noen som helst. Man kan komme med argumenter at det er uhøffelig å ikke svare, men når hun ikke svarer så har hun faktisk svart. Dermed er det enda mer uhøffelig å ikke godta et nei for et nei. Jeg får en følelse av at en del her på forumet egentlig hater damer, det virker ihvertfall sånn til tider. Selv har jeg en helt annen oppfatning av damene her, dem er godt over gjennomsnittet pen, smart og alle har sine egne kvaliteter. At ikke alle er noe for meg det er helt sikkert, men det gjør dem ikke til dårlige mennesker fordeom. Jeg får svar på de fleste meldinger jeg sender. De siste 3 datene jeg har vært på har vært på er med damer som har sendt meg førstemelding. Eneste jeg gjør forskjellig fra det intrykket jeg har fått fra mange på forumet her er at jeg har brukt litt tid på å lage profilen og er likegyldig til om jeg får svar eller ikke.

@ TS - Å møte damer på byn og på nett er to litt forskjellige verdner. Bare står på og hold humøret oppe!.

(kvinne 37 år fra Rogaland) to. 17 jan. 2013 07:41 Privat melding

Riaak der sa du det.. Jeg har bare fulgt med på forumet her ca en ukes tid. Og selv om det helt klart virker å være mange hyggelig karer her(!), så har jeg ofte latt være å skrive/svare på innlegg, for jeg synes det er ekstremt mange innlegg fra menn som oser av bitterhet og ønske om å lage kvalm, og har ikke lyst å bli møtt med det. Har flere ganger denne uken tenkt det du sier, at det virker som om mange her hater kvinner. Håper det ikke stemmer...!:)

Skjult ID med pseudonym Elinor33 to. 17 jan. 2013 08:59

Hva med oss jenter som ikke får svar fra gutter. Her går det begge veier. Opplever at når jeg har sendt melding så står den som ulest, men vedkommende har sett profilen og antagelig lest meldingen via profilen. Jaja, da har vi eliminert han....

(mann 35 år fra Akershus) to. 17 jan. 2013 09:07 Privat melding

Put on your hater-shades.. ;O

Skjult ID med pseudonym storlav to. 17 jan. 2013 10:08

De er ikke overlegne, de bare finner deg ikke interesant ut i fra bioldene dine, eller profilteksten din, eller begge to.

Dynamikken ute på byen er helt anderledes enn på nett, tviler på at det er mange damer her inne som sitter og er brisne/fulle når de svarer på brev! :P Her må du være såpass oppegående til at du kan skrive noe som fanger interessen uten at det er et kort "hei på deg" eller avhandling om hvorfor du tror dere matcher sammen. Og det er faktisk ikke så vanskelig.

Så ja, du kan i alle fall starte med å bytte dine bilder, få et par venninner (ikke kompiser!!) til å se på de og la de velge ut de som ser bra ut, STOL PÅ MEG det hjelper!! ;)

Skjult ID to. 17 jan. 2013 12:47

når jeg snakker med venninner om hva de liker og vil ha så sier de det de ønsker at de likte, eller det de skulle ønske at de tenner på.

men når jeg treffer en fyr de holder på med så er han nesten uten unntak en badboy med tattiser, kjetting og litt dbol innabords. Alle er heldigvis ikke sånn, men det gjør at jeg ikke stoler på hva de sier når de gir meg tips om dating/sjekking.

Skjult ID med pseudonym s to. 17 jan. 2013 17:03

Ja vi er overlegne..fordi vi har rett til å selv velge!

Hvis du ikke mottar svar så er det fordi vi ikke er interessert.
Du kan skylde på damene for det..eller finne deg en annen måte å få kontakt med damer på.
Sutring fører iallefall ingen vei!

Skjult ID to. 17 jan. 2013 17:19

Du er 20 år TS :-)

Hvorfor stresse?
Det er jo nå en skal bare ut å flørte og bare ha det gøy:-)