Alle innlegg Sukkerforum

Date flere personer samtidig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nefret lø. 19 jan. 2013 00:57

Hva synes dere med å date flere samtidig via sukker.
Da tenker jeg et par dater og ikke noe seriøst eller noe sånt.

Hvor går grensen? Er det en gylden "regel" på noe sånt?

Skjult ID med pseudonym iPodagra lø. 19 jan. 2013 01:05

Hvis det er bare et par dater og det ikke er seriøst, må det vel kunne gå an å date én av gangen..? Jeg kan ikke reglene da, det skal sies. Men jeg kan fornuft.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 19 jan. 2013 01:10 Privat melding

Tja... Straks du føler at du lurer en eller flere har du vel krysset en grense...

Det finnes vel ingen fasit, men å ikke la det gå så langt at man leker med andres følelser er vel en god tommelfingerregel. Om du vet at du neppe vil gå for en av dem og vedkommende er i ferd med å få følelser for deg bør du si ifra tidlig heller enn sent.

Skjult ID med pseudonym :) lø. 19 jan. 2013 01:12

Jeg kunne ikke gjort det, og hadde vel ikke akkurat blitt så glad dersom jeg fant ut at daten min hadde andre dater også

Skjult ID med pseudonym @ lø. 19 jan. 2013 01:17

Ja, det er denne grensa... Man må kjenne hvor den går ellers er gresset fort grønnere på den andre siden. Men det kan fort vise seg at nei, du vil tilbake. Og hva hvis det bli for sent? Gjør sånn som du vil at andre skal gjøre mot deg, det er kanskje den mest gyldne regel mennesker imellom.

Skjult ID med pseudonym Tommy lø. 19 jan. 2013 03:07

Tror at man kan date 2-3 om gangen slik at man kan føle seg litt frem mht hvilke følelser de forskjellige gir deg på kort sikt.
Men ikke dra det ut i ukesvis og vis ansvar for andres følelser

Skjult ID med pseudonym IsTe lø. 19 jan. 2013 03:19

Jeg er veldig åpen der, akkurat nå så skal jeg treffe en for 2 gang til uka, var og tok noen pils med en annen en i går samtidig som jeg har en 3 person som kommer over på en film på søndag.

Jeg ser ikke problemet med og "date" flere samtidig ettersom ingen av de er noe seriøst med, selvfølgelig blir det antydninger til noe seriøst med en person så slutter jeg og treffe andre, men synes det er vanskelig og nesten umulig og vite om det kan bli noe seriøst etter 2-3 treffet og da er det dumt og sette alt annet på vent.

Skjult ID med pseudonym donk lø. 19 jan. 2013 04:57

Null stress, om noen liker deg / du liker noen så ordner det seg lell. Så om du har denne problemstillingen så vet du svaret på hva du driver med ;)

Skjult ID lø. 19 jan. 2013 09:04

Jenter er jo ikke som bruker og kaster, men de beviser jo til gangs at de gjør det, men om vi gutter gjør det, da er det ikke måte på, hvor fæle og slemme vi er

Skjult ID med pseudonym Uglyface lø. 19 jan. 2013 09:10

Folk må få gjøre som de vil, men jeg dater kun en om gangen.

Det jeg synes er leit med det stedet her og forøvrig andre datingsteder er at selv om en treffer en som man liker godt og har bra kjemi med så leter veldig mange etter en som er enda bedre igjen. Og søker hele tiden etter den neste og neste. Er da jammen meg ikke rart så mange forblir single?
Må vi ha det perfekte, som forøvrig ikke finnes?

Og til deg Is Te:
Hvordan klarer du å konsentrere deg om daten du har fullt og helt, tar jeg helt feil hvis jeg tror at du sitter og tenker på neste date og ikke har fullt fokus på den du er på date med ?

(mann 38 år fra Oslo) lø. 19 jan. 2013 09:55 Privat melding

Jeg har prøvet begge deler, men dater nå kun en om gangen. Det er urettferdig mot de du dater og mot deg selv. Du fører de du dater bak lyset, og lurer deg selv ved å sammenligne flere damer opp imot hverndre og innbille deg at du kan finne ei dame som har alle kvaliteter som de 3-4 damenen du dater har sammen. Dessuten finner jeg det vanskelig å utvikle følelser på samme måte som når man kun dater en person. Min erfaring er at det å date flere samtidig vanligvis ebber ut i null å niks uansett, så fokuser heller på ei du er interessert i enn å date flere du er sånn halvveis interessert i.

Skjult ID med pseudonym IsTe lø. 19 jan. 2013 11:42

@ Uglyface Jeg klarer helt og holdent og konsentrere meg om den daten jeg er på, og nei tenker ikke på den forrige eller den neste et sekund mens jeg sitter der. Nå blir det kanskje litt feil og kalle dette dater også da, veldig lite som ligger i luften enda og det er mer på "bli kjent" stadiet. Det er klart at når det er 5 og 6 gangen jeg treffer en jente så kan jeg tenke litt på hva jeg skal gjøre med nr 2 og 3, men ofte har jeg opplevd at jentene ikke ser noe mer i det og heller ikke er åpne om det, de treffer meg 5 og ja 10 ganger på kaffer, filmkvelder, tar en pils, handleturer osv osv og så viser det seg at de bare ser på meg som en venn eller at de vil fortsette og treffe andre og at vi bare er på "flørtern" da er det litt dritt om jeg har lagt alle andre på hylla, så jeg liker gjerne og ha en viss feeling på hva som skjer før jeg legger alle andre til siden.

Og ja jeg ser absolutt det med og lete etter den bedre, det er ikke det jeg gjør ved og "holde de andre varme" men mer det og ikke lukke alle dørene fordi en står åpen.

Skjult ID lø. 19 jan. 2013 15:29

Ingenting galt med det!

Jeg dater gjerne flere om gangen men kun frem til jeg bestemmer meg for hvem
jeg ønsker å gå videre med..
Det samme regner jeg med at menn gjør også.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 19 jan. 2013 15:36

Jeg vurderer å arrangere en gruppedate. Tenkte å ta det I Bergen Tinghus' sal V2 som har kapasitet for 30 tilhørere. Da tenker jeg at jeg kjører en innledende presentasjon, så vil karene etter tur få mulighet til å komme med innspill, og til slutt tar vi en generell spørsmålsrunde.

I ytterste konsekvens kan giftemål arrangeres samme dag, i 4. etg.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 19 jan. 2013 15:39

@lusa, er det ikke bedre å ta slike gruppedater på et egnet hotellrom?

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 19 jan. 2013 15:48

Lowry) - lø. 19 jan. 15:39

Ikke helt min gate, men for deg: ja. :)

Skjult ID med pseudonym oo lø. 19 jan. 2013 16:07

veldig lurt lusa
det finnes jo ala slike tv-serier i fleng - kanskje noe å melde seg på? Itillegg får du eksponert deg for flere millioner tv-seere og muligens får du enda flere tilnærmelser på privaten

:o)

Skjult ID med pseudonym Mia lø. 19 jan. 2013 21:04

Kan ikke kalle det for en date om jeg treffer en person 1 eller 4 ganger, Møtes jo bare for å bli kjent med hvem vi er, må da kunne treffe/møte så mange jeg bare orker, men de jeg treffer vet gjerne om det, uærlig om det er jeg ikke om de spør. Dateing er det når det kommer følelser/tanker om at en person kunne vare intr å bli mer kjent med, og de dukker ikke opp på ett møte eller 3....
Etterhvert forsvinner de uaktuelle bort uansett helt naturlig......