Alle innlegg Sukkerforum

Det er jo ganske rart dette her...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Krotis on. 2 juli 2008 16:01

Jeg som mange andre her inne synes det begynner å bli litt plagsomt når en sender ut kanskje 50 brev og får svar på bare 1-2 av dem.

Bak skjermen sitter det egentlig en drømmegutt, som de aller fleste jei "real life" liker og synes er en kjempekar.
En som vet hva han står for og kan gi så utrolig mye til rette jenta.

Min grunn til internett "dating" er først og fremst muligheten til å kanskje finne ei like ordentlig jente som meg selv, siden jeg ikke liker jenter som drikker seg sørpe kanon på byen og som opptrer "billig"...

Vel, skal man sjekke jenter på byen- så trenger det ikke ta så mye lengre enn 1 time før du "har henne"
Spille dette berømte "spillet" alle her inne prater om... Å være "Alfa Hannen" som jenta ikke tror hun kommer til å få og dermed får hun lyst på deg. Spille litt overfladisk og flørte og ikke virke FOR interessang i henne...
Jenter vil ja ha det de tror de ikke kan få...

Jeg vil ha ei jente man ikke trenger å spille med for å få, vil ha ei på samme plan som meg- som det går an å prate normalt med...

MEN, i de fleste profilene så søker jo jentene etter en: snill, ærlig, omtenksom gutt som kan få dem til å le...

MEN når denne gutten som de beskriver endelig sender dem et brev, så vil de ikke prate med deg??

Hva er greia?? :)

Jenter får en jo på byen om man spiller dette "spillet", men da er en jo ikke så snill og ærlig som den gutten de beskriver i profilen sin...
Det virker som om du nesten blir tvunget til å spille badass for å komme i kontakt med dere jenter...

Noen som har en forklaring? :) hehe

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 juli 2008 16:08

Jeg har ikke noen forklaring. Men jeg forstår godt hva du sier. Å spille samme spiller her inne som der ute er bare slitsomt og dumt.

Om du søker svar, kan du benytte deg av svargarantien, der du garantert får svar, og må garantere å svare på første mail :-)

Om du derimot søker forbi det å få svar, og faktisk søker dette ene mennesket.....tja, så er du som enkelte av oss andre som trenger både flaks, ståpåmot, evne til å takle motgang, mot til å gi andre vennlige avslag - og den helt store troen på at kjærligheten kommer som du aldri har sett den før eller senere.

Helst skulle den gjerne kommet før om du spør meg! ;-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Cxmshooter on. 2 juli 2008 17:20

Om bare attraksjon var noe man kunne velge, og ikke instinktivt, så ville logikken din kunne ha fungert også direkte. Sånn er det visst dessverre ikke i praksis. Du stiller de samme spørsmål som millioner av andre menn, og svarene er neppe helt de du ønsker deg. En ting er hva man tror man ønsker, men noe annet hva man har bruk for. Jeg kan bare anbefale deg å svelge den kamelen som sier at du "ikke ønsker å drive noe spill", men å erkjenne at dine kunnskaper om sjekking ikke strekker til, men at det lett kan bedres. En flying start er å melde deg på emailista til denne oteren her; http://www.DatingTechniques.com/eBook

Skjult ID med pseudonym juni on. 2 juli 2008 17:42

... innimellom får jeg litt følelsen av at vi nesten blir motstandere her inne... altså mennene og kvinnene. Vi har liksom alltid så mye rart og negativt å si om hverandre i forhold til det motsatte kjønn. Og ofte lager vi all verdens slags rare forklaringer på hvorfor det ikke lykkes for oss, ofte legger vi også skylden da på det motsatte kjønn...

Det er vel ikke så enkelt som å si at der en kvinne søker en snill, ærlig, omtenksom gutt og som kan få henne til å le, og du føler at du er akkurat slik, ja, da bare må det bli dere to? Fine egenskaper er fint, det... men det skal kanskje noe mer til?

Tror kanskje vi også bør tenke litt på at mange her inne kan allerede være i dialog med en eller flere, og synes det er vanskelig å sette igang en kommunikasjon med nok en person.

Jeg har faktisk ikke lyst til å bli stigmatisert som et kjønn som kun går etter drittsekker, rundbrennere og de som kan alle de rette sjekketriksene ut til fingerspissene, og at jeg ikke vet mitt eget beste fordi det ikke er _bare_ egenskapene snill og omsorgsfull jeg ønsker av en mann, vil nok ha litt mer enn bare det.

Jeg skylder da ikke på mannen når jeg ikke får svar fra en, to, tre, eller fire profiler.
Synes vi får unødig mye kritikk til tider her inne.

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 2 juli 2008 17:56

Juni:

Er for så vidt enig i deg, men det er litt forskjell å ikke få svar på 4 meldinger og å få 1 eller 2 svar på 50. Nå aner jeg ikke om trådstarter sender ut standardmeldinger, eller om profilen ikke er spesielt tiltalende. Men uansett - all other things equal - kan det ikke sammenlignes, og jeg skjønner en blir litt frustrert over hva en har betalt for.

Men noen ganger kan man kanskje også puste dypt og telle til ti... ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 2 juli 2008 18:15

Skal si meg bittelitt enig i Juni`s innlegg her...uten å fordype meg i svar/ikke svar - problematikken. Jeg står på svargarantilista, så det er ihvertfall ikke meg det "klages" på...*ler*

Det jeg fant litt usjarmerende med TS`s innlegg...er følgende setning:
"Min grunn til internett "dating" er først og fremst muligheten til å kanskje finne ei like ordentlig jente som meg selv, siden jeg ikke liker jenter som drikker seg sørpe kanon på byen og som opptrer "billig"..."

Dersom man skal finne noen som er like ordentlig som en selv, er ihvertfall IKKE trikset å gå på byen og finne noen...det sier seg selv. ;-) Om man tenker litt "alle over èn kam" om disse jentene? Evt...du finner jo også de samme jentene her inne, man ser det bare ikke så godt - her er det i rimelig edruelige former...stort sett? ;-))
Og dessuten finnes det jo endel andre sjekkearenaer enn nettet OG byen, da? Hehe...
Nå er det jo slik at nettdating ikke nødvendigvis er svaret for alle - og om man har et godt grep om damene IRL...ser jeg ikke behovet for å "spille med"...hverken på nett eller byen. ?

Et tips når det gjelder å få svar - kan jo være å spørre noen man kjenner? Jenter? Om hvordan de ville utformet profilen..? Får inntrykk av at TS kjenner mange hyggelig jenter, og da er det helt sikkert noen som kunne være behjelpelig med dette? *s*

*teller til ti?*

@ lemen
Hva mener du forresten man betaler for her inne? Hadde vært kjekt å høre...

;ø))

Skjult ID med pseudonym Cuxshooter on. 2 juli 2008 18:16

Temaet er interessant, og langt ifra helt nytt...I disse gåtefulle landskapene åpenbarer menneskenes adferd seg temmelig paradoksalt. Men vi er også dyr, og prinsipper fra dyreriket kan muligens ofte gjenkjennes i sjekkingens mekanismer.

Norske menn er vel stort sett forholdsvis feilorienterte angående kvinners psyke og seksualitet, spesielt om det henger igjen segmenter av påførte kristelige vrangforestillinger.

Hva med å utvikle eller forsøke disse 4 egenskapene til slikt bruk;

- Uforutsigelig

- Ukontrollerbar

- Utfordrende

- Dominant

Kanskje de funker bedre enn, eller som supplement til, "snill, ærlig og omtenksom "? Det ene MÅ ikke nødvendigvis utelukke det andre. Humoren er viktig, og den er visst allerede på plass, men kanskje den kan oppgraderes i retning av "overlegen", "spydig" eller "arrogant"?

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 2 juli 2008 18:21

Amourine:
Jeg tenker på superbrukerstatusen, som man vel nesten trenger for å ta kontakt med såvidt mange. Ikke mye, men likevel betyr det noe der og da, kanskje.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 juli 2008 18:23

Noen ganger synes jeg at vi rett og slett legger for mye vekt på HVORDAN en ting er sagt, HVORDAN et utsagn ble formulert, HVORDAN en person sa noe feil og så videre.

Jeg har så lyst til å bare ha det litt hyggelig, morsomt, gledelig, befriende og enkelt her inne på forumet nå sommerstid, jeg!
Det er så få av oss som er her, og jeg trenger dere til å muntre opp sommeren som jeg ofte synes er en litt ensom tid på godt og vondt! Hva med å gi sine synspunkter og tanker uten å si at noen andre tar feil eller formulerer seg feil? :-)

Om jeg sitter i glasshus? Javisst! Derfor snakke jeg ikke til en person, så ingen trenger å føle seg truffet. Bare tenk over det.....

Håper alle har en forrykende fin sommer forresten! :-)

Skjult ID med pseudonym Ostepop on. 2 juli 2008 18:26

Snill, ærlig og omtenksom er ikke egenskaper du kan skrive at du har, det må du vise underveis etter du har møtt personen.

Er nok bilde ditt som gjør om personen svarer eller ikke.

(mann 42 år fra Oslo) on. 2 juli 2008 18:35 Privat melding

Bildet teller 90%. Skaff et best mulig bilde. Det er den definitivt beste muligheten du har for å få flest mulig svar.
Deretter må du huske at de fleste jentene fra de "øverste hyllene" har MANGE beilere, til enhver tid. Du må klare å skinne igjennom som spennende, mystisk og sjarmerende. Den beste måten å gjøre dette på er å være pågående men ikke desperat, åpen men litt diffus, bruke mye humor og gjerne litt eplekjekk! Jenter liker dette. De vil bli "tatt med storm" (klisjé, men rimelig sant).

Skjult ID med pseudonym Ostepop on. 2 juli 2008 18:42

MrKrølle: Jeg har problemer med denne hylle-greia.. Jeg opplever at de som er veldig pene, men som ikke har så mange bikinibilder og annet i albumet sitt, er de som jeg får best respons av. Både når det gjelder svar og entusiasmen i meldingene.

Om jeg melder med noen som er liksom hakket under meg etter min subtile oppfatning, kjennes det av og til ut som å trekke tenner. Umulig å få et svar ut av de.

Når det gjelder meldinger jeg får, så er det mye rart av og til dropper det inn en melding fra en super hot chick, men da kan du faen banne på at det blir med et par meldinger frem og tilbake før hun går lei.

Poenget mitt er at jeg veit aldri på forhånd om en jente vil ha melding fra meg eller ikke, jenter liker så mye rart...

Ps. Vær cocky og bruk humor som Krølle sier. Vær frekk og utfordrene ikke needy eller komplimentêr dem før det har gått en god stund :P (før dere har barn sammen helst)

Skjult ID med pseudonym Ostepop on. 2 juli 2008 18:50

Ja, men han tror at om han skriver at han er en snill og grei gutt, så er det nok. Det kan han heller vise med handling seinere. I starten må han late som om han gir totalt faen i om jenta svarer eller ikke. Og bildene er 90% :) Det er det vi sier :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 juli 2008 18:51

Men mr. Krølle:
Er det ikke akkurat dette "spillet" trådstarter sier han er litt lei av da?

(mann 55 år fra Østfold) on. 2 juli 2008 18:55 Privat melding

har inntrykk av at mange ser matchlista
si som en liste over mulige motstandere i et spill
-det er en finurlig tanke

selv har jeg vel lett for å se hver enkelt profil
som en presentasjon av et selvstendig tenkende menneske
som ønsker å finne noen å dele opplevelser og tanker med

siden jeg ble medlem like får årsskiftet
har jeg selfølgelig sendt enkelte mailer,
kun 1 av disse ble ikke besvart
...så kanskje det er en hemning å se det som et spill?

Skjult ID med pseudonym mrkrølle on. 2 juli 2008 18:56

@Ostepop: det er godt mulig å få kontakt med jenter fra de "øvre hyllene", men det er som regel en del mer støy der, fra andre gutter. Så du må være forberedt på å være skikkelig pågående, på den rette måten.
Disse jentene vil også enkelt droppe deg(i den innledende fasen), fordi det er nok andre gutter i køen. Høres rimelig brutalt ut, men det er akkurat slik online dating er. Online dating er på mange måter den røffere utgaven av "real-life", siden alt er "klikk-velg-eller-vrak".

Alt dette her er noe jeg ikke lenger gidder bry meg med, har bare akseptert at det er slik det veldig ofte er, og til TS: ikke legg for mye i hva jenter svarer på dette spørsmålet, de kan ikke sette seg inn i hvordan det er for en gutt innen online dating. Jeg sier ikke at de nødvendigvis har det så mye bedre, de har sine utfordringer også. ;Men på en helt annen måte.

Det skal jeg sies at personlig har jeg hverken sans for eller kontroll på dette spillet. Men jeg klarer meg, og mesteparten av min lærdom på feltet har kommet når jeg har tråkket i salaten.

Espen :)

Skjult ID med pseudonym Ostepop on. 2 juli 2008 19:08

@løve62: Det må jeg si kun et ubesvart annrop :) Bra saker.. Veit ikke om det er aldersforskjellen eller hva det nå er, for om vi gutta på 25-35 ikke tar det som et spill, og tar det personlig. Ja da blir det rimelig tungt for oss :P

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 19:59

Lemen: dersom jeg hadde turt å være så aktiv at jeg sendte meldinger til 50 av mennene her inne... så ville jeg helt sikkert sittet igen med en følelse av å ikke være særlig attraktiv, siden mange ikke svarer... fordi de ikke ser på meg som drømmekvinnen. Men jeg ville fortsatt ikke ha skyldt på mennene... hvorfor skal jeg det?

Trådstarter sitt argument er like teit som at jeg som kvinne skulle tro at jeg måtte stille med et bilde med puppesprekk og en deilig trutmunn og spille dum og deilig, og har jeg ikke det, og gjør jeg ikke det, så er jeg uaktuell...

Det blir så dustete...

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 20:00

.. og skulle egentlig ønske at trådstarter kunne komme på banen for å nyansere litt...

(kvinne 41 år fra Troms) to. 3 juli 2008 20:32 Privat melding

jeg er ikke intr i å spille noe som helst spill... er det klaff,så er det klaff.
blir jeg skikkelig betatt av fyren,så får han nok vite det ganske klart...
ang hva man ønsker seg av en type: (snill, ærlig, omtenksom gutt som kan få dem til å le) så betyr det jo ikke at alle som kommer inn under den beskrivelsen, passer for akkurat meg feks :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 3 juli 2008 20:35

@Amourine

"Dersom man skal finne noen som er like ordentlig som en selv, er ihvertfall IKKE trikset å gå på byen og finne noen...det sier seg selv."

Og hvorfor ikke det?

--

Dette går igjen gang på gang: En må bare tåle at det å ikke få svar er en del av gamet, uansett respons. At en da føler at det er på tide å gi opp eller stå på videre - vel, det er opp til enhver å avgjøre når denne grensen nås.

For _noen_ er kanskje teksten vel så viktig, men som mrkrolle sier, betyr bildet veldig, veldig mye for om det i det hele tatt skal opprettes kontakt. Kan hende betyr det ikke så mye etter hvert, men da har en kanskje allerede kommet så godt i gang likevel. Det betyr ikke nødvendigvis at det kun er den objektivt sett peneste (øh, hva er liksom det?) som lykkes, men den som tar kontakt med deg liker garantert bildet ditt.

--

For min del er det litt for stor forskjell på det virkelige liv og en profil bestående av tekst og bilder til at dette konseptet skal fungere 100 %. Jeg sliter rett og slett med å fatte nok interesse for særlig mange. Og det ender som regel opp med at de ytterst få jeg kunne tenkt meg å vite mer om ikke vil ha meg, og omvendt :) Å sende melding til så mye som 50 stk. er en ren utopi for meg, i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 3 juli 2008 21:01

@ s
Du tok ikke med resten av poenget mitt (neste setning)...*ler* Som forøvrig var: "Om man tenker litt "alle over èn kam" om disse jentene?"
Ps/ Det var litt ironi det jeg skrev...som du ser - skriver jeg at jentene her inne er stort sett de du treffer på byen, kanskje i litt mer edruelig form, da. :-))

Skjult ID med pseudonym s to. 3 juli 2008 21:07

@Amourine

Fosset bare gjennom tråden fort for å se om det var noe å krangle (høh) om, og da forsvant nok oppklaringen din i forbifarten.

Beklager, men er helt enig i det du sier, ja :)

Skjult ID med pseudonym hoy to. 3 juli 2008 21:08

Halla krotis:) svaret på spørsmålet ditt er at når jenter skriver at de vil ha en snill, ærlig og omtenksom mann som kan få dem til å le, så mener de ikke en puddel de kan ha med seg i bånd og som lar dama ta alle beslutninger. Du er ikke snill om du lar dama sitte igjen med hele ansvaret, hva? Og ikke er du ærlig med deg selv eller dama heller.

Og ikke tro at alternativet er å være såkalt badass. Ja, badassene får flere damer enn de "snille" gutta, men det er damene du som regel ikke vil ha.

Badass er IKKE det samme som alfahann.

Drit i å spille, drit i alle regler du har hørt om spillet. Du vil være deg selv sier du? Flott, men da må du ha baller nok til å være deg selv også. Ta beslutninger ut fra dine preferanser, det verste du noensinne kan finne på å gjøre er å dilte etter der beslutningene som angår deg (og evnentuelle damer og andre) tas. Og slutt å undre og analysere deg i hjel på besøkstall og brev. Gjør det beste ut av det du får, og får du ikke flere, ja så må du ta noen grep for å forbedre deg. Og de som ikke vil ha deg, vel fuck it, move on, her loss. Hun vet ikke hva hun går glipp av. Next =))

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 3 juli 2008 21:10

@ s
No prob...kverulant. ;-)
Se om du finner noe annet da, så kan vi være på lag...*ler*
(husk å lese hele setninger, da...hehe)

;ø))

Skjult ID med pseudonym slitengutt to. 3 juli 2008 21:10

Zitelle: Angående svargarantien så fungerer den ikke, jeg sendte mail til ei uten at hun svarte etter å ha lest den. Og det var et par dager sida.

Trådstarter: Du har så rett... er forferdelig slitsomt å skrive brev når folk ikke svarer. Jeg har merket at de gangene jeg får svar, så er det et kort spørsmål eller rett på sak eller en påstand... Også blir det ikke kontakt utover det. Slitsomt.

Skjult ID med pseudonym s to. 3 juli 2008 21:12

@Amourine

Skal finne frem lys og lykt!

Neida, overdrev nok litt i forrige innlegg. Men leser som regel alt, det gikk bare litt fort unna i svingene nå :)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 3 juli 2008 21:15

@ slitengutt
Jeg har fått lange meldinger selv, og svart etter ei stund. Det betyr ikke at hun ikke svarer, selv om hun ikke nødvendigvis setter seg ned med èn gang...*s* Husk - det kan være det ikke passer, tidsmessig. Jeg har ofte ikke "skrivelyst" over meg...noen ganger sitter jeg bare og surrer i forum - mens andre ganger sitter jeg og svarer meldinger.
Når svargarantien er en uke...er det nok en grunn til det. :o) Tipper det er dem her inne som har fått svar etter lengre tid også...selv fra meg. :-)

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 21:17

tror egentlig jeg kan si meg veldig, veldig enig med HOY sin melding!
hehe.. var en ualminnelig befriende tekst!

Skjult ID med pseudonym s to. 3 juli 2008 21:19

@slitengutt

Problemet er at Sukker har kalt listen SvarGARANTI, noe som gir helt feil forhåpninger for noen. At noen er medlem på listen gir slett ingen garanti for svar, da folk faktisk kan velge å ikke å svare. Vedkommende ryker da ut av listen, men ikke før etter en uke etter mottatt melding som ikke besvares. Og da er det akkurat din melding som er årsaken til ekskluderingen, og derfor ingen garanti for akkurat deg.

Men om dere blir så slitne eller nedfor av manglende svar, etter å ha gjort mange forsøk, så er det kanskje på tide å ta en pause fra det hele? Hvis ikke må det jo nesten være å plage seg selv unødvendig. Ikke det at en skal gi opp hele prosjektet og kutte ut alt (og hei, hvem er jeg til å si slikt?), men det er jo ikke noe moro om en skal bli så negativt påvirket av dette.

Skjult ID med pseudonym hoy to. 3 juli 2008 21:20

;)

Skjult ID med pseudonym s to. 3 juli 2008 21:21

@hoy

Applaus!

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig to. 3 juli 2008 21:22

@hoy
I love you..hehe

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 3 juli 2008 21:24

@ hoy
Signerer den der! ;-)

@ s
Jeg er klar...har skrevet ned en hel hurv med argumenter til alle mulige tenkte tema. *ler*
Neida, jeg skjønte du hadde missa noe der...hehe.
;ø)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 3 juli 2008 21:30

@ s
Signerer jammen meg din siste også. ;-)

Take a break, smell the coffee - nyt sommeren!
;o))

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 22:07

Hoy og s er litt kloke synes jeg :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 3 juli 2008 22:24

For å være (i overkant?) diplomatisk:

Vi gjør hverandre gode alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 4 juli 2008 01:03

Sliten gutt
Du må vente en uke før du med sikkerhet vet at hun ikke svarer. Svargarantien betyr at du kan forvente svar innen en uke :-)

Skjult ID med pseudonym Holy Diver fr. 4 juli 2008 14:21

Ja, det er jaggu rart. Uansett hvor mye hun proklamerer at det er de snille og ordentlige gutta hun vil ha, er det bare innbilning fra hennes side. Hun er over hode ikke interessert i en sympatisk og ryddig kar, likevel når det kommer til stykket.
Så det er bare å bli en sjarmerende drittsekk eller dø.
Utrolig bakstreversk, idiotisk, slitsomt og forbanna teit. Men sånn er det bare.. desverre. Uansett hvor mye vi vet om alt dette. Man klarer kanskje å spille drittsekkaktig i en periode. Men så glemmer man seg bort og blir mer seg selv... og da er løpet kjørt.

Alternativt: Søk jenter i et annet land en Norge, hvor jentene faktisk setter pris på ordentlige og ærlige gutter. Du skal ikke lenger en over grensa, før du finner litt mer imøtekommenhet. Jeg tror vel i grunnen norske jenter er blandt de verste i verden når det gjelder å spille spill og forvirre seg selv med å stadig gå fullstendig på tvers av hva de tror de vil ha... eller ikke tror de vil ha, men som de likevel vil ha.. osv. Puh!

Hva om vi streiker? Alle blir enige om å ikke gi en eneste jente positiv oppmerksomhet på et år. Kanskje de blir litt mer ydmyke da?

Skjult ID med pseudonym Nea30 fr. 4 juli 2008 14:56

Signerer Løve62 og Hoy :)

Meget bra skrevet :-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 4 juli 2008 15:12

@ holy diver

Man blir ikke automatisk snill selv om man skriver det i profilteksten sin. Det er vel ingen som tar en date med en fremmed person bare fordi den fremmede skriver/sier at h*n er snill. Hvor naiv er det mulig å bli?

Les hva Hoy skriver, han har skjønt poenget.

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 16:22

@ Holy Diver (med flere...)

Altså...nå virker det som om det er en gjeng gutter som har dannet det nye sutrekoret - dere burde kalt dere "Ååhhhh, jeg vil jeg vil - men får det ikke til!" *ler*

Jeg stiller meg fullstendig bak det Hoy, S og Hansomspør skriver her - de har skjønt det. Pointet er ikke å spille en asshole av dimensjoner for å trekke damer...*lol* Heller ikke å spille Supersnill tøffelhelt...:-)
Være seg selv...er nøkkelen! Og positivitet skaper positivitet...*s*

Og med det samme kan jeg skrive...det er da mange gutter jeg ikke får kontakt med, som ikke svarer eller som kanskje rett og slett ikke har sansen for det inntrykket/bildet/approachen/utseendet/etellerannet som jeg har/er. ;-) Skal jeg da sette meg ned og grine for det, og satse på å dra til utlandet for der er de myyyyyye mer imøtekommende? Hehe...naaaaaaaaj! *lol*

Helt ærlig synes jeg norske gutter er superfantastiske!!! Det betyr ikke at alle er "ment to be" for meg, da...;ø))

PS/Utrolig brutalt å si at vi norske jenter er blant de verste i verden...*snufs*

:-))

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 4 juli 2008 16:28

Nei, nå sperrer jeg øynene opp i ren uforståenhet overfor Amourines ord!

Være seg selv....sier hun. Si meg helt ærlig og oppriktig kloke Amourine:
Hvor mange ærlig og oppriktige hannkjønn har du møtt i ditt liv? Hvor mange har virkelig fremstilt seg selv som de er og ikke som de ønsker å være? Hvem har ikke "smurt på litt" for vellykkethetens skyld av de guttene du har truffet? :-)

*Sa Zitelle med sløret ironi*

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 16:35

@ Zitelle

Shit, jeg glemte meg...;-)) Hmmm...kanskje derfor jeg sitter her, da...*lol*
Ja, for pokker - du har nesten heeeelt rett, Z. Men jeg kjenner faktisk noen...ærlige, oppriktige, fantastiske supergutter - som jeg er så heldig å få være venninne med. (og det er jeg som kjefter de opp når de tramper i salaten med dama...hehe) For de er selvfølgelig opptatt...*lol*

Og ja...alle smører på litt. ;-) Det kan vel også kalles å tilbakeholde de "mindre sjarmerende egenskapene"...evt de har et ønske om å være bedre enn de føler de er.
(Litt off topic - men å treffe noen som gjør at du ønsker å være et bedre menneske...DET er magisk, det. Og jeg snakker ikke om materielle ting, skrytelister og annet dilldall...;-))

*svarer Amourine lett påvirket av hetebølgen*

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 16:37

@ Z

Sorry....du spurte hvor mange...;-)
Oki - 0...(i første omgang, ja)

;ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 4 juli 2008 16:39

Amourine

Svarte du nå i sukkersammenheng eller i livet ditt? ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 16:50

Z

Good question. ;-)

Jeg kjenner faktisk ikke noen på Sukker godt nok til å si de har smurt på eller ikke. :-) Derfor sier jeg 0.
(Og baserer antagelsen på markedføringstaktikk på en nettdatingsside) *s*

Men i livet mitt? Hm...veldig vanskelig å svare på.Det er nok ikke mange som spiller en påtatt rolle over særlig lang tid, så jeg velger å svare at:
De jeg kjenner godt, og har kjent over lengre tid...har vist meg hvem de er. Litt etter litt. :-) Og jeg har ikke opplevd nevneverdig "sprik" mellom "presentasjonen" og virkeligheten hos disse gutta...:o)
Men et tall? *ler*

Du da?
;ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 4 juli 2008 17:01

Jeg har ikke møtt en eneste gutt ever som ikke har prøvd å selge seg selv litt til overpris i første sving!

*høhø*

Men alle som "kjenner" meg vet at jeg er ironisk over evne akkurat nå, men dog med et lite seriøsitetstrekk likevel.
Det finnes selvsagt fantastiske mennesker med utovertiss på samme måte med mennesker som deg og meg, Amourine.

Men det er med et snev av seriøsitet jeg sier at jeg stiller spørsmålstgen ved om det ikkw nettopp er et mannlig trekk å vise seg litt på en måte som skal imponere, som skal være bittelitt eller veldig mye annerledes enn de faktisk er på godt og vondt - vel og merke i et førstemøte før man kjenner personen. Men det hører også med til historien at jeg synes det er litt....søtt, og selvsagt helt akseptert. Vi jenter vet jo om dette og trekker fra det som trekkes fra bør uansett, ikke sant?

Når det er sagt så mener jeg at mange av oss jenter kunne lære litt av dette, for vi kan ha en tendens til å gjøre nettopp det motsatte.

Hilsen Soldopa ZzzZzzitelle

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 17:04

@ Z

Sorry...jeg ramla ut på at VI er fantastiske, Zitelle! :o))))
Hva sa du? *glise*

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 4 juli 2008 17:08

Det er noe dret å overselge seg skikkelig når de finner ut sannheten om at jeg klipper tånegler ved kjøkkenbordet, drikker kaffe på do og skylder på alle andre når noe går galt :P

Jeg får sitere min amerikanske venn jeg la ut link til tidligere:

"believe it or not, i'm a complete catch"

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 4 juli 2008 17:09

Da vet du alt du trenger å vite, Amourine.......Don´t worry about the rest!

Men nå ødelegger vi tråden. Ødelegg heller en av mine - jeg er vant til det fordi jeg lager tidvis så mange tråder ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 4 juli 2008 17:10

Hansomspør: Believe it or not, I`m a complete catch! Skal vi gifte oss?

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 4 juli 2008 17:13

Siden du skriver at du er det, så bør vi vel det.

Jeg legger igjen en hyggelig beskjed på telefonsvareren snart.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 4 juli 2008 17:16

ULTRAHJEEEELP!

Mennesker som sier BØR får det til å skrangle i huet mitt!

Fortell meg, hansomspør: Hva BØR man egentlig her i verden? Og hvorfor? Og ikke minst: For hvem sin skyld?

*jeg skifter tråd, Amourine og min kjære mann....bli med da vel? ;-)*

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 17:16

*ler her*

@ Z

Japp, jeg henger meg stort sett opp i de viktige tingene...hehe, ;-))

@ Hansomspør

(som jeg forøvrig også vet hvem er...var jeg den ene du refererte til? ;ø)))
Har du forresten prøvd å bytte om? Kaffe ved bordet, og neglene på do? *lol* Kan ikke ble bedre, da!
Dessuten - det er ALLTID andres feil når ting går galt...ALLTID!

Og plutselig var det frieri og greier her inne...jeg forlot tråden i nøyaktig 4 minutter...*flire*

;ø))

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 17:17

@ Z

I`m in...;-) Må sitte her litt til likevel, i dette flotte været!
Det er en skam...:-//

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 4 juli 2008 17:24

@ Amo - Yep, you are the One :)

@Z - hva er galt med bør? Jeg gjør som alltid når jeg har talefeil: skylder på dialekta.

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 4 juli 2008 17:34

@ Hansomspør

And I will never tell. Promise! :o))

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 5 juli 2008 23:11 Privat melding

uten å ha lest absolutt alle svarene her...

Hvorfor sender man ut 50 meldinger?
Er det over en lang tid, så er det en ting, men er det det?

Jeg ville ikke følt meg nevneverdig spesiell om jeg visste at jeg var en av 50, og at dersom jeg svarte, så var jeg en av "bare 1-2 svar".

Kvalitet fremfor kvantitet, det er viktigere å prøve å kontakte de man finner spesielle, en å kontakte så mange som mulig får å få noen svar, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 5 juli 2008 23:27

For så vidt enig med deg, alih, men når det er så få som gir svar, blir det fort 50 meldinger ut av det totalt...

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 5 juli 2008 23:45 Privat melding

jeg opplever det samme jeg, gutta er ikke så mye flinkere til å svare, men jeg fortsetter bare å sende melding til de som for meg fremstår som faktisk interessante likevel. Hvor mange jeg har sendt melding til totalt aner jeg ikke, men nå i løpet av den siste tiden jeg har vært her, har det ikke vært mange.

Blir vel kanskje litt motsatt jeg tror jeg, om jeg skriver noen meldinger og ikke får svar, blir jeg heller enda snevrere med meldingene mine. Heller ikke svar fra noen som jeg tror er interessante, en svar fra noen som bare kanskje er interessante og hovedsakelig en av mange kanskjer. Om du skjønner.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 7 juli 2008 13:19 Privat melding

Hei TS
Hva er greia? spør du. Jeg skal prøve meg på en forklaring.

Når kvinner skriver i profilen at de ønsker en snill mann, så mener de det. Men som noen tidligere har vært inne på; det er en egenskap som må komme fram etterhvert og som må bevises. ETTER at hun er blitt interessert! Hun blir ikke interessert utelukkende på bakgrunn av utbroderinger om hvor snill og ordentlig du er...

Jeg skulle ønske jeg var blant dem som kan si at jeg holder meg unna spill og mind games. Sannheten er at jeg at jeg i teorien ikke liker det (fordi verden da hadde blitt mye enklere) men at det i praksis viser seg at dette spillet kan være spennende og tiltrekkende - og kanskje nødvendig. Vel og merke i en startfase! Om dette spillet vedvarer, er det IKKE tiltrekkende - da ønsker jeg nemlig å se kvaliteter som f.eks. snill og ordentlig.

Se på dyrene, Det å få oppmerksomhet og legge arbeid i å "sjekke" i den innledende runden er alltid et viktig og nødvendig spill.

Tiuren spiller og bruser med fjærene, andre fulgler danser i ring og nikker opp og med hodet til den store gullmedalje - bukkene og ulvene sloss seg i mellom for å imponere og vise hvem som er sterkest. Det er ikke det snilleste individet som får parre seg, men det som imponerer mest.

Hva som trigger oss kvinner, kan variere fra person til person. For meg er f. eks. det å vise humoristisk sans tidlig, veldig viktig.

Poenget mitt er at det å sjekke er en EGENSKAP det også. Det må legges et minimum av arbeid og kløkt for å få den andre parten interessert. SÅ kan spillet oppphøre. Dyrene fortsetter heller ikke disse merkelige dansetrinnene, eller slossingen utenom parringssesongen. Tvert i mot. Resten av året må de vise andre kvaliteter som godt lederskap, samarbeid og/eller omsorgsevne for avkommet.

Vi er ikke så ulike dyrene... Jeg vil ha en snill og god mann - men i den innledende fasen kan: hei, jeg er snill - vil du ha meg? rett og slett bli for enkelt. Kall meg gjerne et dyr.

Lilleulv

Skjult ID med pseudonym Daytona ma. 7 juli 2008 13:59

Lilleulv: For et genialt innlegg, sannsynligheten er stor for at de aller fleste vet dette, men de ønsker bare ikke å innse det. Om du f.eks er en person som alltid er ytterst ydmyk og forsiktig av deg, (eller utrolig snill), er det nok vansklig å agere hingst for å tiltrekke seg en jente.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 7 juli 2008 16:29 Privat melding

Hmm - lurer på om jeg skal prøve å danse i ring og nikke med hodet til den store gullmedaljen... :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 7 juli 2008 17:32 Privat melding

Lilleulv:
Veldig bra innlegg. Dette "spillet" som alle snakker om, men ingen vil vedkjenne seg... En nødvendighet hvis forelskelse skal oppstå, er no min mening. Menn jakter på kvinner og kvinner liker å bli jaktet på.. nettopp som i dyreriket :-). Det skal ikke være for enkelt, og det gjelder begge veier. En kvinne liker å føle seg spesiell og få oppmerksomhet fra en mann hun liker. Det vekker interesse, men blir det for enkelt kan interessen lett avta. Det gjelder også begge veier. En kan være snill selv om en ikke er så lett å fange.. :-) I en innledende fase er dette "spillet" nødvendig.

TS: Dette spillet som du snakker om. Prøv å ikke se på det som noe negativt :-). Kanskje du skal spille et annet "spill" IRL enn hva du har gjor til nå. Ikke umulig at du da kommer i kontakt med andre typer jenter enn de du hittil har "fanget" på byen. Det finnes mange damer som synes det hadde vært hyggelig med kontakt på byen med en litt annen vri enn "hjem til meg eller deg i natt" type sjekking.. Jeg kan ikke fatte og begripe at det skal være så vanskelig.... men så er jeg jo ikke mann... hadde jeg vært det vet jeg akkurat hva jeg ville ha gjort.. hehe. MEN det er jo igjen lett å si. :-)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 7 juli 2008 17:37 Privat melding

*fniser*
men, man skal ikke kimse av mannfolk som danser altså, selv om den hodenikkingen nok ikke helt gjør like mye, kommer litt an på hvilke miljø man er i selvsagt..

Men tror også Lilleulv er inne på noe vesentlig, det er tross alt noe med at akkurat i innledningsfasen, der vi liksom skal "vinne" hverandre, så er det helt ok å jobbe litt for det, både jentene og gutta.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 7 juli 2008 17:40 Privat melding

hmmm, hodenikking? som i "a night at the roxbury"? "baby, don't hurt me"? ;D

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 7 juli 2008 18:13

Og kvaliteten på forumet steg betraktelig når Lilleulv kom tilbake!

*Headbanger til innlegget hennes*

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 7 juli 2008 19:39

Det var veldig hyggelig sagt!
Fint å være tilbake! (om enn for en stakket stund) :-)