Alle innlegg Sukkerforum

Sukker er toppers!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 2 juli 2008 19:59

Jeg for min del synes at sukker byr på vanvittig mange flotte damer med kunnskap og sunne interesser:-) Lær av meg gutter, jeg trenger faktisk ikke bilde engang, likevel drar jeg damer som bare det:-)) (bør leser med en solid undertone med ironi)

Skjult ID med pseudonym Tassetusta on. 2 juli 2008 20:21

Jeg er ei dame uten bilde i profilen, men det gjør ikke så mye når det kommer til stykket. Har mange som jeg er i kontakt med, og noen har jeg møtt. Fine koselige menn. Dem fleste jeg får og tar kontakt med, har ikke bilde i profilen sin. En jeg møtte hadde bilde i sin profil, men det hadde han tatt for endel år siden, jeg kjente ham nesten ikke igjen.
Mange maser om bilde, men dem får ikke. Vil heller møte dem. Jeg vil ikke være med i albummet som dem sitter å sammenligner oss damene.
Hun er stygg, hun er brukbar, henne vil jeg ha sex med, hun er også fin, hun ønsker jeg et seriøst forhold med. Jeg vil ikke være i denne bunken.

(mann 36 år fra Møre og Romsdal) on. 2 juli 2008 23:08 Privat melding

Tassetusta: Et ansikt sier *utrolig* mye mer om en person enn hvor fysisk attraktiv de er. Personligheten kommer kraftig frem.

Alle disse tingene (og mye mer som jeg ikke kommer på og sikkert ikke vet, men tar det underbevisst) gjelder:
1. Vinkelen som er valgt
2. Er bildet endret på? Sort/hvitt,brunet, bloomet på fargene?
3. Ansiksuttrykk er en sinnsykt stor faktor og forteller mye om personen som en ikke får frem på tekst. Ser man oppover eller nedover, smiler man eller har et seriøst uttrykk osv.
4. Muligens situasjonen kan si noe. De fleste (jeg også) har tatt et enkelt bilde med mobil, men noen har valgt et annet bilde.
5. Klærne sier mye. Er personen innesluttet, promiskiøs etc? Smykker og annen pynt forteller også en liten historie.

Der er sikkert en utrolig menge mer informasjon som finnes i et bilde, dette er bare noe jeg fant ved å ta en kjapp titt på de som har besøkt profilen min i det siste. Dette er ikke noe en tenker over, alt dette skjer automatisk. Evolusjonen har bygd frem vår evne til å plukke ut visuell informasjon i mange titusener av år og jeg har ikke tenkt å ignorere alt dette.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 3 juli 2008 00:56

RobbieGee? Er det lov å fortsette litt på listen din med å si at lampetten som henger bak hodet til vedkommende på bilde sier litt, likeså ølglasset i hånden, måten han har tatt med andre mennesker på bildet, sofaen han sitter i, tapeten i stua hans osv. :-)

Skjult ID med pseudonym Tassetusta to. 3 juli 2008 13:22

@RobbieGee

Selvom du har bilde, kan ikke jeg se din personlighet. Så at din personlighet kommer "kraftig" frem...... hm.
Hva skal vi se etter for å "se" hvordan person du er?

Smykker....? Hva om vedkommede ikke bruker smykker? Menn bruker sjelden smykker.

Skjult ID med pseudonym robbiegee lø. 5 juli 2008 12:55

@Tassetusta: Og hva sier det deg hvis en mann bruker smykker i så fall? Det er jo unormaliterer som sier spesielt mye på bilder. Jeg tror du ser mer enn du tror eller innrømmer du gjør.

Et bilde er et kompliment til teksten og jeg skriver sjelden til de som ikke har begge to. Har en jente et bilde og ingen tekst (vanligvis en veldig pen jente i så tilfelle, noe som fører til konklusjon 1. nedenfor) så gidder jeg ikke. Jeg lager et notat så jeg kan sjekke senere i tilfelle hun bare ikke har kommet rundt til det, men ellers må jeg konkludere med at 1. hun vil bare ha oppmerksomhet og/eller 2. mangler selvinnsikt - i begge tilfellene så er det feil person for meg.

Hvis jeg bare ser tekst og der mangler bilde, så kan det være så enkelt at hun mangler kamera - men igjen så er sannsynligheten så lav i dagens samfunn der *alle* har en kameramobil og en facebook side med 50 bilder av seg selv. Jeg har sendt brev til noen som bare har tekst, men da skal du ha en *skikkelig* god tekst. Men det er jo gambling, jeg er opptatt av utseende på en jente og jeg har ingen planer om å skjule at jeg bryr meg om det. I en samling med profiler av de som har bilde så kan jeg hoppe over de jeg synes ikke er attraktive. Hvis jeg bare skulle sett på teksten så hadde det ført til flere brev og så avslutte senere fordi jeg finner ut at jeg ikke finner henne fysisk tiltrekkende. Det er ikke så gøy, skriver en stund og blir bedre kjent, får bilde og så må jeg si at jeg beklager og synes vi kommer godt overens, men vi passer nok bedre som venner.

Igjen så kan et mangel på bilde fortelle flere ting: 1. synes ikke hun selv er tiltrekkende 2. vet mange finner henne tiltrekkende, men vil ikke ha falsk oppmerksomhet fra menn som bare bryr seg om utseende. I tilfelle 2, så... vel synd for meg, men jeg har ikke uendelig med tid å bruke på sukker. Dessuten har jeg ingen anelse om hvor vanlig det er, men jeg antar at det er forholdsvis sjelden. I tilfelle 1 så må jeg rådføre til å være litt modigere, det finnes alltid noen som synes et visst utseende er attraktivt. Attraksjon er et kulturelt fenomen, og der finnes alltid noen som skiller seg ut fra den store hopen. I begge tilfellene stiller en seg i posisjonen at en må være mer aktiv og sende brev. For den som er attraktiv for den store hopen vil jobben endre seg fra å lete opp til å avslå, for den som er attraktiv for en mindre gruppe burde få et brev en gang i blant.

Skjult ID med pseudonym robbiegee lø. 5 juli 2008 13:18

PS. Jeg burde delt opp posten over. Den første paragrafen er til tassetussa, resten er en utledning av hvordan jeg tenker.

Poenget mitt er at om jeg ser et bilde så kan jeg spare tid. Jeg ser utseende og leser personligheten i ansiktet. Begge delene gir meg informasjon nok til å enten gå videre eller klikke på profilen og lese teksten. "Attraksjon" dekker både utseende og personligheten som viser i ansiktet.

Skjult ID med pseudonym s lø. 5 juli 2008 13:49

Bilde er 100 % nødvendig.

Ulempen (i den grad en kan kalle det et ulempe) er at de jeg muligens overser ved å se på bildet i nettprofilen i virkeligheten kan være noen jeg etter å ha kjent en stund, eller vært i omgangskretsen til, kanskje kunne fattet mer interesse for. Men her blir det altså vindusshopping, med alt det innebærer.

For meg fungerer det også slilk omvendt, tror jeg. Jeg har aldri vært en som folk snur seg etter eller legger merke til i mengden, og et bilde av meg når en ikke kjenner meg er ikke nødvendigvis noen oppmerksomhetsmagnet, for å si det sånn. Men jeg har "alltid" opplevd at noen fatter interesse for meg etter å ha kjent meg en stund i diverse omgangskretser - det være seg jobb, vennekrets eller andre på arenaer. Så det er heldigvis ikke så håpløst. Er bare så kjedelig at det samme er tilfelle der som i nettverdenen: De som vil ha meg vil ikke jeg ha, og omvendt :)

Kombinasjonen av dette og at jeg sliter med å fatte denne interessen selv bare ved å se på bilder og tekst, gjør dette litt vanskelig for min del. Men det skader ikke å sjekke ut, så en er nå her ennå.

(mann 47 år fra Telemark) lø. 5 juli 2008 22:04 Privat melding

Hva er vitsen med å bli "kjent" med noen på sukker uten bilde og oppleve en eller annen grad av tiltrekning over meldinger, som kanskje blir fulgt opp med msn kontakt , så møtes man og synes mennesket er allt annet en tiltrekkende. Mye bortkastet tid. Jeg er ikke overfladisk, men tiltrekkes i likhet med alle andre også av et ytre.

Bildeløse profiler kan få en liten sjangse, om det ernoe ved teksten som fenger, men jeg bruker svært kort tid om utseende blir en godt bevart hemmlighet.

Jeg har forresten gjort et unntak, og hilste på en hyggelig jente (ikke sukker, men en nett date) hun hadd "noen kg for mye" det går tydelig frem av profilen min at jeg er optatt av en relativt aktiv livstil og trening. -hun veide godt i overkant av 100kg, og det hele ble veldig pinlig.

Et par kg for mye gjør meg ingenting, kraftig overvekt synes jeg er problematisk. I de tilfellene jeg har spurt etter bilde, der dette mangler i profilen, så har dette 9 av 10 ganger vært skikkelig nedtur, og ingen "match" når det gjelder tiltrekning.

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 5 juli 2008 22:39 Privat melding

jeg synes også bilde er vesentlig i en situasjon som nettdating, da de aller fleste av oss vel må innrømme at utseende betyr sitt.

Det å innrømme at utseende betyr noe, er ikke det samme som å si at man kun dater eller prater med modellpene mennesker, men vi har vel alle noe vi liker og noe vi ikke liker like godt? Personlig synes jeg ikke det er videre overfladisk å være opptatt av å også fysisk tiltrekkes av den man prater med.
Ett bilde kan også si noe om f.eks aktivitet, både i forhold til det å holde seg i form, og i forhold til interesser.
For noen av oss ER det faktisk viktig at den man treffer er opptatt av helse og å holde seg i form, ett bilde kan si noe om dette. Jeg trenger ikke en treningsnarkoman kjæreste, men jeg passer av erfaring skrekkelig dårlig sammen med en sofagris som ikke helt ser poenget i å spise sunt og holde kroppen i form.

Opplever også flere ganger at bildeløse profiler sender melding og i første melding tilbyr seg å sende meg bilde på epost, noe jeg ikke HELT forstår. Dersom det er så lett å sende rundt seg med bilder på mail, hvorfor ikke legge ut bilde her da? Om ikke annet, legge det i fotoalbumet, da er det ihvertfall bare superbrukere som får lov til å se (om jeg ikke har forstått helt feil.)

Jeg vil også tippe på at det er akkurat like mange flotte, kunnskapsrike og sunne mennesker her inne på sukker, som det der ute irl, vi som er her inne, sitter nemlig ikke BARE her inne, vi er der ute også. Vi er helt normale kvinner, med mange ulike interesser og verdier, og du finner oss mange steder der ute i virkeligheten, selv om vi der ikke gir like til kjenne at vi er på sjekkern som når man er her inne.

Synes forøvrig det er mye klaging på oss kvinnene her inne, det er synd, for det er veldig lite flatterende, og oppmuntrer ikke akkurat til at vi glade og lykkelige skravler ivei med alle og enhver.

*ler* ... og dette ble veldig oppstykket og snålt ser jeg, slik kan det gå når man prøver å se nyheter samtidig som man så gjerne skulle ha ment noe om noe...

Skjult ID med pseudonym MM lø. 5 juli 2008 22:57

Hi
Er det bare superbrukere som får lov til å se fotoalbumet?

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 5 juli 2008 23:52 Privat melding

jeg lurer på det, før jeg ble superbruker nå, mener jeg nemlig at jeg ikke hadde mulighet til å se fotoalbum... men mulig jeg husker feil. Det er vel kanskje mulig om den man ønsker å se, er superbruker... skal ikke være bombastisk på akkurat det.

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 6 juli 2008 21:11

Det er kun superbrukerne som får se albumene.

Skjult ID med pseudonym Female35 sø. 6 juli 2008 21:17

Den ene parten må være Super - enten den som ser, eller den som blir sett på.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 6 juli 2008 21:21 Privat melding

Ja, det stemmer Female35, jeg tok feil der.