Alle innlegg Sukkerforum

Mye bra her inne.

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Telemark) sø. 20 jan. 2013 14:13 Privat melding

Når det lages tråder på forumet om nettdating og opplevelser knyttet til dette, er det sjelden de gode opplevelsene det lages tråd om. Det klages over damer som driver med ekstremsport, det klages over menn som bare vil knulle OSV.
Det jeg vil frem til er at det klages på ting som egentlig ikke er noe tema. Det finnes mange eskempler men jeg skal holde meg til disse.

Desuten klages det rundt tema sende/motta brev,

Nå synes jeg det er på tide med en tråd om det samme men med positivt utgangspunkt.
Fordi det er nemlig mange damer som driver med ekstremsport, og fordi flertallet menn faktisk ikke bare er ute etter sex.
Og når det gjelder brev så er det mange som skriver bra og som svarer.
Jeg har selv mottat flere brev som kun er ment som kompliment til noe ved meg selv. Har fått brev fra noen damer som selv uten interesse for tilbudet jeg har gitt dem, vil gi kompliment for godt skrevet brev eller noe annet. Har også fått noen brev uten at jeg har sendt, bare fordi avsender vil skryte av noe hun finner positivt.
Nå er jeg mann og mottar derfor bare brev fra damer, men jeg er sikker på at dere damer også har fått tilsvarende brev.

For å oppsumere så vil jeg bare si at all denne negative fokusen er ufortjent, damer og menn er bedre enn sitt rykte!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 20 jan. 2013 14:41 Privat melding

Jeg er jo dame, men har fått brev fra både menn og damer her inne :)

Og det er jo heldigvis alle de hyggelige menneskene jeg husker, så jeg har jo fått min andel av hyggelige, koselige, glade, positive og interessante brev jeg også :)

Til tross for at det har vært mye annet i disse brevene enn ord fra en potensiell mr right, så kan jo andre henvendelser også gjøre en glad på et eller annet vis :)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 20 jan. 2013 14:59

Helt enig med Strings i dette. Jeg prøvde å lage en tilsvarende tråd i går, men det var null respons, og så sporet det av så da slettet jeg den tråden.

Det er veldig mange flotte mennesker her inne, og jeg har ennå ikke fått noe negativ respons på mine mailer. Jeg har blitt blokkert et par ganger, men det er alltid jenter jeg ikke har kommunisert med, så jeg tror det er noen som bare bruker blokkering for å rydde i profiler.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 20 jan. 2013 17:50

Det er ingen tvil om at mange lykkes her. Jeg derimot traff en bekjents bekjent i helgen i VIRKELIGHETEN (oOoO) som jeg flørtet pitteitt med og vi er bitt enig om å treffes igjen. Jeg føler utgangspunktet der er bedre enn å slå av noen ord her. Men det er så.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 20 jan. 2013 18:21

Grunnen til at mange av oss er her er vel at vi sliter med å få klaff der ute i den virkelige verden. Det er jo ikke noe som er bedre enn å faktisk bli kjent der ute.

Jeg er glad på dine vegne -Bene-, og håper det blir klaff :)

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 20 jan. 2013 18:24

-Bene-) - sø. 20 jan. 17:50

Giid! Virkeligheten? O_o Driver du med sånt? Du trengte vel bare å komme deg vekk fra denne ulykkesbyen (ja særlig..). G'luck 2u ;)

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 20 jan. 2013 18:43

lusa - Ja, tok rennafart og beveget meg ut blandt folk en sen fredag kveld. Humøret stiger med brennevinet og da blir utstrålinga fullstendig uimotståelig ;) y'know.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 20 jan. 2013 19:09

Jepp! Mye bra her inne! Og mye bra der ute!
*Man ser det man vil se. Knock yourself out...;-)*

Utover det synes jeg faktisk både menn og kvinner har et svært godt rykte, jeg. Om jeg skal trekke ut essensen av hva jeg leser, hører og opplever...og generalisere litt. At noen få høye stemmer gjør sitt for det _motsatte_ spiller ingen trille. Det er jo bare å velge å overhøre/overse...er det ikke? ;-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 20 jan. 2013 20:26

Er vi virkelig bedre enn vårt rykte? Hadde jeg vært det, så hadde jeg vel ikke vært singel, hadde jeg vel? :P

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 20 jan. 2013 20:31

Det gjelder sikkert for sukker men unntatt forum :-)