Alle innlegg Sukkerforum

Å lyve på alderen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tuttalutta ma. 21 jan. 2013 13:19

Jeg har ingen interesse av å date menn som kunne vært faren min (eller som jeg kunne vært moren til, jeg er 41), men så kom jeg altså borti en som løy på alderen. Han skrev at han var 49 men så var han jo nærmere 60! Vet ikke om han trodde jeg aldri skulle oppdage det eller hva. Datet ham en gang og da fikk jeg jo fullt navn, googlet ham for å finne ut mer om ham og da kom dette aldersjukset frem.
Jeg har mitt aldersspenn jeg forholder meg til, og så lyver noen seg på meg! Slike burde det vært en advarsel mot. Det er jo utrolig dårlig start å begynne med en slik løgn...eller synes man det er greit dette her?

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 15:11

Veldig mange 49 åringer her på Sukker..
Har selv vært ute for flere som lyver på bl.a.alder, høyde og vekt og i tillegg har gamle bilder.
Derfor veldig greit å ikke vente for lenge med å treffes. Antakeligvis tror de at vi vil la oss blende av deres enorme utstråling og glemme de små usannhetene.
For meg blir det bare helt feil. hva mer lyver du om tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym QQ ma. 21 jan. 2013 15:34

Synes ikke det er greit. Merkelig at noen lyver mer enn 10 år av seg i alder og opp til 10 cm på seg i høyde. Kaster bort folks tid og gjør at jeg blir superskeptisk til alle menn i slutten av 40-årene, samt blokkerer alle i 50-årene fordi jeg regner med at de har tatt av i det minste 2-3 år. Har bare hatt en bomdate, men den sved, så jeg er sint enda. Han var 9 år eldre enn han sa, et halvt hode kortere enn meg og så ut som han var gravid med trillinger selv om han var 'atletisk' og søkte en dame som var sporty og slank. Hallo. Damer lyver garantert også. Synd at en slik bom får følger for hva jeg tenker om menn her inne, for alle andre dater jeg har vært på, er jo mannen egentlig eksakt den han utgir seg for.

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 15:38

Jeg lyver om barn. De fleste vil helst ha noen med barn. Så jeg sier ikke at jeg er barnløs...

Skjult ID med pseudonym tuttalutta ma. 21 jan. 2013 15:38

Ja, det tenker jeg også - hva mer lyver du om, og er du så liten at du ikke kan stå for hvem du er? Det ville ikke falt meg inn å lyve på alderen min - hvordan i alle dager skulle jeg forklart det senere.
Har sett en fyr her inne jeg kjenner fra det virkelige liv. Han er 55, søker etter damer fra 25 til 40/50 tror jeg det var. Ikke er han noe glansbilde heller. Så skrev han at han tjente masse over 1 million og hadde sommerhus ett eller annet sted. Hva leter han etter da? annet enn sugar babies og gold diggere. Skal blir spennende å se om han ender opp med en 25 åring.
Og bare så det er sagt, jeg dømmer ingen på alderssøket. Folk må få date så unge/gamle mennesker de vil, men noen fremstår som uendelig patetisk når de ser urgamle ut og kommer med ei som ser ut som barnebarnet deres. Han typen jeg kjenner ser da ikke så ung ut at han kan lyve fra seg fem år i den alderen han er i.
Jeg tror nesten jeg har lyst å gi opp dette dategreien jeg.

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 21 jan. 2013 15:43

Jeg har også møtt en som galant trakk fra 5 år og han har akkurat den der innstillinga en her oppe nevner: alder er bare et tall. Bullshit! Han var 15 år eldre enn meg viste det seg - nå dater han en som er 30 år yngre enn seg. Og tror vel at det er meant to be.
Jeg er ikke interessert i å ende opp som en gamling sin sykepleier om 10 år.

Det var en som faktisk skrev i profilen sin at han hadde trukket fra 3 år for å komme i det segmentet hvor han følte han hørte hjemme - og det er jo en ærlig sak, da har han sagt fra med en gang.

Skjult ID med pseudonym @ ma. 21 jan. 2013 15:50

Fy Flate, @mariflyfly, det kjøper jeg. Jeg skal forandre alderen og skrive det i profilen. Men jeg tenker å gå 10 år oppover. Spennende hva som skjer?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 21 jan. 2013 15:52

Løgn? Neitakk. :-)
#Dealbreaker

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 jan. 2013 15:55

Jeg ville avsluttet alt om jeg fant ut at fyren jugde for meg. Sånt gidder jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym mann ma. 21 jan. 2013 16:08

Mange som jukser her ja. Også med bildene. Jeg har skrevet litt med en jente på noen-og-tjue en liten stund nå, og spurte omsider henne hva hun het. Derfra var det en veldig enkel sak å finne henne på facebook, siden hun også bor på et litt uvanlig sted. Bildene hun bruker her er alle fra 2008 - 2010 ser det ut til, de fleste fra 2008, en periode hun ser ut til både å ha sett yngre og søtere ut og vært i mye bedre form enn det facebookbildene fra 2012 viser hun er nå. Skulle ikke tro at det var noen poeng å bruke gamle bilder når de er 24 år og fortsatt ung ... med mindre du har noe å skjule da, som at du har lagt på deg 15 kg siden bildene ble tatt eller fått en massivt kviseproblem eller noe slikt. Får litt déjà vu følelse her, har opplevd akkurat det samme med et par unge damer før.

Uansett, har ikke lyst til å fortelle at jeg var og spionerte på facebookprofilen hennes, men tror nok jeg lar denne kontakten renne ut i ingenting...

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 21 jan. 2013 16:19

Alternativt kan du jo bare spørre henne, @mann? Jeg greier ikke se at det er så mye mer "ærlig og redelig" å snoke på noen, for så å droppe kontakt på bakgrunn av det man har funnet ut...uten noen videre forklaring.
Sånn sett. :-)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 21 jan. 2013 16:29

Altså, når jeg har spart og spart i så mange år for å bli så gammel som jeg er, gidder jeg jo ikke å juge dem bort igjen!

Skjult ID med pseudonym QQ ma. 21 jan. 2013 16:47

@ The One, ha ha. Litt enig der. Men ville sagt 'gammel og smart'.

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 17:08

Jeg er dønn ærlig i alt jeg skriver men det hjelper ikke det heller
Er jeg da en utdatert tørrpinn som ikke får meg dame? Må jeg justere litt for å komme opp på "sukkernormen" ?
Ikke har jeg FB heller så det er jo store muligheter for at det går en stund da :)

Skjult ID med pseudonym Spirrevipp ma. 21 jan. 2013 17:30

Leit å se dere kvinner bli så skuffet over et nettsammfunn som jo speiler virkeligheten enten man liker det eller ikke. Jeg tror ikke det er noen mer eller mindre løgn her enn i det virkelige liv så jeg anbefaler dere å ta på "ytterklær " (sunn skepsis) når dere hiver dere ut i nettdating. Vi er jo her fordi det sparer oss travle single menn og kvinner for nitidig leting på byen, i organsasjoner, på jobb eller fritid i jakten på en partner. Husk på at alle, absolutt alle, fremhever det beste i oss selv her inne på sukker og svært få legger ut negativ personlig info for å maksimere muligheten til en vellykket date. Jeg tror mange av oss, kvinner og menn, opplever nettora som Sukker, FB og Match som et godteributikk hvor man kommer inn og ser varene utstillt på en hylle og i en sånns setting får man enorme forventninger på egne vegne, og dertil enorm skuffelse hvis man har mannet eller kvinnet seg opp til å ta sjansen på en date for så å oppleve at virkeligheten ikke er den det så ut til å være uansett om folk har løyet eller ikke om utseende og alder.

Spirrevip er nøyaktig førtisyvkommatre år gammel og stolt av pondusen (Ènpack) og alderen :)

Skjult ID med pseudonym QQ ma. 21 jan. 2013 17:42

@ Spirrevipp, du har gode poenger der. Jeg har som sagt bare hatt en bomdate, og resten har vært bra (ingen lyving eller oppskrudde ferdigheter som jeg kunne se, bare hyggelige menn uten løgner). Men må si at bommertene kanskje svir mer enn de hyggelige møtene gjør inntrykk på noen (tydeligvis meg som fremdeles er litt hoppendes forbanna, får heller ta det oppgjøret med meg selv i et stille øyeblikk en dag og 'get over it', jepp, tar den). Den sunne skepsisen er jo der, men jeg er åpen og nysgjerrig av natur, og profiler her inne er ikke mye informasjon å gå på.

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 17:43

Skjult ID med pseudonym mariflyfly) - ma. 21 jan. 15:43
Den histoien virker litt kjent, gått opp et lys for flere håpefulle etter hvert .Keep on the good work !!