Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er du anonym

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym @ ma. 21 jan. 2013 16:22

Bruk gjerne pseudonym men svar da ærlig, er du snill.
Fortell også hvor mange nick bruker du på Sukker. Jeg mener ikke her inne på forum men på Sukker i det hele tatt.
Jeg ser nemlig at folk skifter, lager nye profiler, pynter på...

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 21 jan. 2013 16:56

@ts
Fordi jeg kan.

Hvorfor skulle jeg ikke være det?

Flere profiler? Pffft, som om jeg ikke har nok med å fylle ut den ene jeg har ;p
Men jeg skiftet nic en gang for lenge siden, det varte sånn ca 1 måneds tid, før jeg skiftet tilbake til det jeg alltid har brukt.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ma. 21 jan. 2013 16:59

Jeg er anonym fordi
- Folk rapporterer om hatpost i innboksen fra folk som ikke er enige med dem, jeg ønsker ikke å bli et mål for alt slags søppel
- Det er noen stalkere her som gjør alt for å finne ut hvem som gjemmer seg bak både pseudonym og profiler, og ikke legger to fingre imellom for å 'oute' folk
- Jeg holder søket etter kjæreste og forum adskilt, og profilen er deaktivert når jeg dater noen
- Tilbakemeldingene på ting man skriver kan være særdeles ekle til tider, som personangrep, fra andre som er anonyme men også åpne profiler
- Sukker.no tillater meg å være anonym, de som ikke liker dette får heller ta det opp med admin enn å klage på oss som benytter oss av tjenesten. Sukker sletter ofte innlegg som bryter med reglene, enten du er anonym eller ikke, og du kan alltids klage til admin hvis noen skriver noe upassende / personlig krenkende.

Et spørsmål til deg. Siden du 'ser nemlig at folk skifter, lager nye profiler, pynter på...', er du en av de stalkerne på forum som absolutt skal - og er sykelig opptatt av - å finne ut hvilken profil som er bak et innlegg eller nick? Det er en grunn til at det lønner seg å aldri vises i onlinelisten, skjønner jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 21 jan. 2013 16:59

Fordi det er lurest å være anonym her inne, det er mye rart på forum, endel tvilsomme personer en ikke vil slippe inn på seg eller ønsker å ha noe med å gjøre, så slipper en å bli utsatt for uthenging, outing, sladder, trakassering, stalking, trusler og annet ubehag, som har skjedd med endel.
Har ellers en fiskeprofil med lite suksess hittil, en person her med smågrisete (lydende) nick anbefalte folk å ha et smågrisete (lydende) nick, så måtte prøve :-)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 21 jan. 2013 17:00

Jeg er meg selv men foretrekker å vise trynet så sjeldent som mulig. :) pseudonymet er det samme som nicket...

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 18:03

Pynte på profilen trengs jo etterhvert som den gamle teksten ikke fenger mer eller man ønsker å legge til eller trekke fra en setning eller to osv. Eller lager ny profil med nye bilder, text og kanskje ærligere relasjonprofil vil være en inspirasjon til ny frisk og bedre napp?
Eller hva?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 21 jan. 2013 18:33 Privat melding

Jeg er alltid meg :)
Noen ganger uten bilde, men det er litt ettersom jeg husker å hukke av for å "gjemme" det eller ikke.

Har vel alltid hatt en filosofil om at desto mindre jeg har å skjule, desto mindre har folk å kunne "ta" meg på :P
Og jeg tror vel kanskje at typer "stalkere" av forskjellige slag bryr seg mindre om dem som er veldig åpne om mye.

Men jeg har vel forøvrig også et såpass kjedelig liv at bare det i seg selv gjør meg uinteressant B-)

Skjult ID med pseudonym MoiNoir ma. 21 jan. 2013 19:04

Samme nick på profilen som på forum. Er bare så anonym som nødvendig og så åpen som jeg velger å være. I mitt yrke er det så lett å finne ut adresse og tel. nr med bare navn i tillegg så jeg er litt forsiktig etter noen tapte anrop på telefonen fra damer herfra. Ikke greit når det ikke er avtalt.

At man oppdaterer profiltekst og relasjonsprofil litt er jo bare greit når ting forandrer seg?

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 21 jan. 2013 21:19

Er ikke anonym, selv om de fleste sikkert antar det.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 21 jan. 2013 21:52

@_________, stemmer, det er helt sikkert noen som har funnet ut hvem du er for lenge siden.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 21 jan. 2013 22:03

har hatt dette nicket lenge hadde noen andre før men det varte bare en liten stund og mest for å kødde litt :P dette nicket er ganske likt det jeg har på profilen min så syns det er greit :) Grunnen til at jeg er anonym er som mange andre har nevnt her man får fort mye pes. I begynnelsen da jeg var på forum hadde jeg alltid bilde men det var en periode hvor alle som hadde bilde og ikke var anonyme fikk grundig kjeft hele tiden for å "vise seg frem" jeg liker ikke mas og kjeft, og jeg liker å skravle uten at noen skal angripe meg som en sint okse med masse mld i innboksen. Så trives man med det og det er jo lov å være det så why not? Er en del forskellige karakterer her inne som ikke er helt behagelige også og sånn vil det jo alltid være på et nettsted, greit å ikke gjøre seg mere tilgjengelig tenker jeg..

uansett hvem profiler jeg har på nette pleier jeg aldri å hyppig bytte bilde eller tekst så sånn er det ikke her heller :)
det der er jo et irriterende nettfenomen som feks har jeg et par venner /bekjente som stadig bytter profil på facern..sånt får jeg litt noia av da,, hva er poenget liksom ? Jeg er nå meg sjøl uansett :)

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 22:10

Fordi jeg flere ganger har opplevd å få stalkere fra forumet da jeg ikke var anonym. Både kjente forumtroll og anonyme. Menn som har stått frem som de mest sympatiske og trivelige på forumet, men som viser seg å være noen psyke jævler som søker opp damer og plager dem utenfor forumet. Han ene hadde stalket ihvertfall 3 andre damer her inne som jeg vet om i tillegg til meg...

Skjult ID med pseudonym Stines ma. 21 jan. 2013 22:18

Jeg er vanligvis ikke anonym, men etter å ha lest om stalking osv. så ble jeg litt nervøs. Er det utbredt?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 jan. 2013 22:18

Mange grunner, men hovedsakelig fordi det er ganske mange jeg ikke ønsker kontakt med på sukker.no.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 21 jan. 2013 22:24

@Skjult ID, var det ikke minst en som også hadde funnet kontaktinformasjon privat og plaget dem der, eller var det det du mente?

Derfor står jeg frem som den mest usympatiske og utrivelige på forumet, mens i det virkelige liv er jeg en total psyko med ørten profiler og mailadresser, og stalker og finner ut hvem folk er, og utøver mail- og telefonterror mot alle de forumkvinner og forummenn jeg får identifisert, og de som er så uheldige å date meg sitter der og skjelver av frykt og benytter anledningen til å rømme så fort de kan.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 21 jan. 2013 22:31

Her bør en nok vokte seg hvem en omgås med, ja, og det var kanskje en fordel at forspillet før siste sukkerfest var så minimalt, og snart er det noen som skal ut og ake, skummelt og risikabelt, sier nå jeg, og da snakker jeg ikke om selve akingen, men at noen er der som er troende til litt av hvert, en liten tikkende bombe, du vet ikke hvem det er, det er litt som å spille russisk rulett.

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 22:40

Jeg synes kanskje du er litt vel skeptisk til dine medmennesker her på sukker, Lowry..

Tror de fleste er veldig koselige, jeg. Selv om jeg ikke har truffet noen av de.

Skjult ID med pseudonym colplay ma. 21 jan. 2013 22:42

... når man har nedllagt et stort antall, bytter man by, sies det. Her bytter man nickname. Ikke mer komplisert enn det.

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 22:52

@ Lowry

Ja, jeg mente ikke bare trakkasering på sukker.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 21 jan. 2013 22:53

@Skjult ID, forum, ikke sukker, forum er bare 1% av sukker, og er ikke representativt for medlemsmassen, og som du ser har noen av de sympatiske og trivelige mennene på forum også andre sider...

@colplay, en bytteby altså, hele byen er et bytte :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 22 jan. 2013 00:02

Jeg er anonym fordi jeg ønsker å være det.
Alt i alt har jeg kommet til den konklusjonen at det for det beste. Både for meg og ikke minst dere. :P
Ikke fordi jeg ikke kan stå for det jeg skriver. For det gjør jeg, og jeg er heller aldri stygg med andre enn meg selv. :P
Når jeg tenker meg om så kunne alle på forumet vært anonyme for min del, for jeg har aldri vært nysgjerrig og lurt på hvem som gjemmer seg bak i profil, hvis jeg skal være brutalt ærlig.

(kvinne 45 år fra Buskerud) ti. 22 jan. 2013 08:32 Privat melding

Er meg selv i profilen og her. For meg er poenget med et datingsted å bli kjent, og det gjør en ikke med tomme profiler, uten bilde og tekst og med mennesker som velger å skjule seg bak et nick. Hver sin lyst heter det, men jeg vil nå at mennesker her inne skal få muligheten til å bli kjent med meg.. Så til stalling og ubehageligheter.. Har bare opplevd en gang , eller var det to å få meldinger som var ubehagelige.. Person ble meldt og blokkert.. Enkelt å greit. Som motsats har jeg fått mange mange flotte meldinger, møtt mange både kvinner og menn som jeg i dag lan kalle venner:)) så regnestykket for meg går definitivt i pluss for å skrive med profilnavnet mitt:))

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 jan. 2013 09:08

"Er meg selv i profilen og her. For meg er poenget med et datingsted å bli kjent, og det gjør en ikke med tomme profiler, uten bilde og tekst og med mennesker som velger å skjule seg bak et nick. Hver sin lyst heter det, men jeg vil nå at mennesker her inne skal få muligheten til å bli kjent med meg.. "

Joda Gilla73, det går helt fint å bli kjent både uten å ha samme nick på forumet og i profilen, uten bilde og uten mye informativ tekst. Man skjuler seg ikke bak et nick, man har bare valgt en annen fremgangsmåte. Jeg er jo meg selv som person uansett om jeg kaller seg Amour eller Amore, Amen eller Adam på sukker. Det har resultert i både dating, kjærester og nære venner.

Ikke bare kan man være seg selv, man kan også være seg selv på den måten som funker best for en selv!
Luksus! :-)

Skjult ID ti. 22 jan. 2013 09:20

Jeg ble stalket to år ute i den virkelige verden av ei fra nettet. Har også opplevd å date noen som ikke virket gode. Forum er usunt. Best å holde seg unna og skal man skrive noe, bør det gjøres anonymt.

Skjult ID ti. 22 jan. 2013 09:22

Kan legge til at jeg har inntrykk av at forumet er fult av skrullinger.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 22 jan. 2013 09:56

@Skjult ID 09:20, forum er usunt, stemmer, @Skjult ID 09:22, stemmer.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 22 jan. 2013 10:57

Mitt "forumliv" holdes separat fra min "sjekkeprofil". At det er fornuftig er jeg ikke i tvil om:)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 22 jan. 2013 11:19

Synes Ann Thrax oppsummerte ganske godt ma. 21 jan. 16:59

Jeg er ALDRI anonym fordi
- Vettuge folk som leser det jeg skriver her tar direkte kontakt. Samtalene som kommer i gang på bakgrunn av foruminnlegg er langt mer givende enn de som starter med profillesing.
- Stalkere som gjør alt for å finne ut hvem som gjemmer seg bak pseudonym har ingen glede av å finne ut hvilken profil som står bak ikke-anonyme innlegg. Jeg ser frem til at stalker vil 'oute' profilen folk som ikke er anonyme.
- Folk har sin fulle rett til å være uenige, og fortelle at de er det. Alt jeg skriver er utsagn jeg kan stå for. Jeg blir mer bekymret over at enkelte av innleggene mine IKKE blir motsagt. Fordelen med de som tar kontakt direkte er at de ikke får vært anonyme slik som i forumet. De forholder seg dermed saklige, i motsetning til mange anonyme forumbrukere.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 22 jan. 2013 11:34

@pgmp, setter du pris på privat stalking, trakassering, trusler etc utenfor sukker også, enkelte beveger seg ut i privatsfæren og driver på slik?

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 22 jan. 2013 11:37

Det er forskjell på å vite profilnavn og å vite bostedsadresse og telefonnummer.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 22 jan. 2013 11:56

@pgmp, men det er enkelte som finner ut det også, og fortsetter på privaten.

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 22 jan. 2013 12:05

Jeg er anonym fordi jeg kan og fordi det passer meg best slik:)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 22 jan. 2013 14:30

@Lowry
Det spørs jo på hvordan man lager profilen. Om profilen avslører adresse og telefonnummer er sjansen for å få en stalker like stor uavhengig om man er åpen på forum eller ikke. Jeg har sett damer som har lagt ut bilde av seg og sitt (antatt nyanskaffede) førerkort med lesbart personnummer. Andre har bilder fra jobb/messer/kurs med id-kort hengende rundt halsen. Noen vil vise frem det særegne huset de bor i, kombinert med en passe nøyaktig plassering på kartet. Alt dette er eksempler på invitasjon til stalkere som folk burde tenke igjennom. Det er også en ikke-anonym her på forumet som er et eksempel på sistnevnte.

For ikke å nevne de som legger ut bilder av venner og barn.

Endel bør være mer bevisste på hvordan de presenterer seg om de vil unngå stalking.
Selv er jeg identifiserbar ved å google etter tre nøkkelord fra profilteksten, men regner ikke med at noen finner ut hvilke ord det er.

Skjult ID ti. 22 jan. 2013 17:46

pgmp, høres ut som du undervuderer hvor kreative enkelte er. Har de fornavnet og alderen din, så er som regel det nok til å finne ut hvem du er...

Stalkeren oppretter kanskje en falsk jenteprofil som tar kontakt på en uskyldig måte. Så har du det gående.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 22 jan. 2013 18:49

Har ikke sagt at det ikke er mulig. Men forhåndsreglene man bør ta for å redusere sjansen er først og fremst på et annet plan enn forumet.

Noen er også lettere å finne enn andre. For en venninne fikk man kun ett treff på gulesider hvis man slo opp hennes fornavn og landsdel østlandet. Hun reserverte seg da for nummeropplysning. Hun er norsk, med norsk navn som ikke er mer sjelden enn at jeg kjenner en til med samme navn.

Skjult ID med pseudonym frøken ti. 22 jan. 2013 19:04

jeg synes det er flaut å være her, helt enkelt. jeg er ganske ny her og jeg kommer sikkert til å ha bilde etter hvert om ingenting dukker opp, men synes ikke det er kjempegøy å bli kjent igjen her, og å legge ut en masse personlig info om meg selv..

Skjult ID med pseudonym Jente on. 23 jan. 2013 01:22

@ Ann Thrax)

Enig med deg jeg:)

@ _________

;)

Hadde en type "spion" profil dvs det var noe jeg måtte finne ut av;) I tillegg så har jeg en profil til som jeg mener å ha "rett" til siden sukker ikke har valg for å kunne søke etter kvinner og menn;)

Skjult ID med pseudonym _________ on. 23 jan. 2013 03:03

Lowry:
Trenger ikke å være Mesterdetektiven Basil Mus for å finne ut av det (hvis man har match på 70+ og leter på online-listen), siden dette er profilnavnet mitt, men underscore ser ut til brukes i fritekstsøk, så om man søker på det (9x _) får man opp en rekke profiler, uten at noen av dem er meg.

Jente:
Ja, det er vel forsåvidt kurant å ha en ekstra profil for å søke samme kjønn. Sukker ville nok sagt det finnes andre arenaer som er mer åpne for slikt, men jeg bryr meg ikke.

Hvis kommentaren var ment til meg spesielt skjønner jeg dog ikke hvorfor, siden jeg ikke helt ser sammenhengen mellom min egen post og det du skrev, men du snakket kanskje generelt til tråden? ;p

Skjult ID med pseudonym Jente on. 23 jan. 2013 11:30

@ _________

samme sted one fine day;)

siste del var generelt ja....

Skjult ID med pseudonym Mia on. 23 jan. 2013 11:53

ikke noe større deal enn at det er godt med anonymitet, hverken mer eller mindre.

Skjult ID med pseudonym Dag on. 23 jan. 2013 14:45

Da dette forumet er kjent som "resteplassen" på sukker, og jeg bare er her innimellom er det greit å være anonym.

I tillegg eier jeg ikke det eksponeringsbehovet mange andre her har.