Alle innlegg Sukkerforum

ALDER INGEN HINDRING? JO. . . .

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BadBoy ma. 21 jan. 2013 18:51

Etterhvert som man ser nok profiler så er det noe rart som oppstår og det er spriket i ønsket alder på partner
Kvinner vil ha mye yngre menn som oftest og de på 50 år søker fra 30-40 osv og de på 60 likedan men vi kan ikke finne noen seriøse menn som søker etter såpass voksne damer om de da ikke lider av noe. At det dreier seg om 3-5 år går nok, men 20 år eldre?! Da er du enten syk,dum eller gamla er stinn av penger
Allerede nå hører jeg det feminine hylekoret i bakgrunnen som selv skriker opp når en mann har kjæreste som er yngre og forplantningen går som normalt
Noen som har meninger om dette?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 jan. 2013 18:54

HYLEKOR: Jeg vil ikke ha en ung mann! Jeg vil IKKE ha en ung mann!

Jeg ble fridd til engang av en fyr som var 10 år yngre enn meg: KATASTROFE! Umoden gutt? Nei takk :-)

Skjult ID med pseudonym Broom... ma. 21 jan. 2013 18:56

Ikke her på sukker (heldigvis) men på ett annet sted hvor jeg har en profil får jeg støtt og stadig besøk av damer som er i oppi 45 - 60 års alderen. Plagsomt og ekkelt syntes jeg. Meldingene som kommer inn blir slettet og profilene blokkert.

Er "bare" 30, men syntes det er ufyselig.

Skjult ID med pseudonym MoiNoir ma. 21 jan. 2013 18:58

Z, er moden og ung en kombinasjon som ikke er mulig? Hvorfor det i så fall? :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 jan. 2013 19:01

Fordi mentalt er jeg moden for alderen, og det skal litt av en gutt til for å matche meg på det feltet i hverdagen.
Om han da er yngre enn meg, do the math! Han må være ekstraordinær, for jeg trenger også å bli utfordret ;-)

(kvinne 54 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2013 19:11 Privat melding

Hva tenker Broom om unge gutter som kikker/ sender mld til voksne damer da? Plagsomt? Ekkelt? har man profil her må man vel akseptere det.
Z....umodenhet og alder går ikke alltid som hånd i hanske, møtte mange unge, moden menn både gjennom jobb og ellers i livet, og like mange eldre, umoden menn, ingen fasit der tror jeg, verken bland menn eller kvinner.

Skjult ID med pseudonym MoiNoir ma. 21 jan. 2013 19:11

Z, skjønner, er i samme båt . Det nytter ikke så mye å gå opp bare et par år heller, men det er også andre ting i tillegg som er litt viktig for meg, så utvalget er kanskje der men vanskelig å finne en enkelt en som passer.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 jan. 2013 19:15

Helt klart ingen fasit som gjelder for alle. Men jeg har mine erfaringer, og de kan rokkes ved, men til nå er min erfaring at jeg fungerer best sammene med menn på min egen alder eller eldre :-)

Jeg sier ikke at det ikke kan være helt annerledes for andre kvinner!

Skjult ID med pseudonym superfake ma. 21 jan. 2013 19:17

Hey mr Broom du skal være glad for at damer tar kontakt med deg i det hele tatt. Spiral effekten er at hvis man får de eldre til å sende post kommer de yngre etter også, det tar bare litt tid.
Hmmm, hvilket nettsted er det forresten?? Jeg er 36 og liker litt eldre damer – de er det også mye lettere å snakke med. Mye bedre enn de unge arrogante kråkene her på sukker. De er jo ikke hyggelige en gang.
Har man først fått smaken på rosin vil man ikke ha druer. Druer er ganske sure også synes du ikke :)))

(kvinne 54 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2013 19:26 Privat melding

Og min erfaring er at jeg fungerer med både yngre og eldre, personligheten som fenger, ikke alder. Leste en statistikk der det ble påstått at kvinner burde satse på menn som var 5 år yngre, da ville man eldes noenlunde i samme tempo og leve like lenge....om en er opptatt av det da :-)

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 19:34

@ superfake
Er ikke rosiner egentlig skrukkete druer da? hehehe

(kvinne 54 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2013 19:46 Privat melding

inntørka og skrukkete......hehe...joda, der vi ekle, plagsomme gamle damer på + 45 er kommet :-)

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 19:51

@ jasidet49

Ikke alle er så skrukkete at det gjør noe ser jeg :)

(kvinne 54 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2013 19:58 Privat melding

Mulig bare inntørka da :-)

Skjult ID med pseudonym Uttørket? ma. 21 jan. 2013 20:00

Hva er egentlig snittalderen på damene her inne? Jeg er 34 år, og profilen min får relativt mye oppmerksomhet. Jeg tror ikke jeg har presentert meg helt forferdelig, men det er ikke mange som tar kontakt. Hva er greia? Er jeg for gammel for dere? Er det fordi jeg ikke vil ha flere barn?

(Jeg vet at jeg må ta action selv også, det er ikke dét dette handler om.)

Jeg bare lurer..

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ma. 21 jan. 2013 20:12

En mann som dater en 30 år yngre dame er en sugar daddy. Når ei dame dater en så mye yngre mann da er hun sugar mama. Men disse gamlingene som får napp og klarer å holde på fangsten er jo smarte - de får seg jo en fremtidig sykepleier.
Damene klarer vel å holde koken litt lengere enn gubbene, hva når en yppig dame på 40 vil ha så mye sex som bare damer på 40 kan kreve, hva da? En gubbe på 70 klarer jo ikke å gi så mye som en 30-35 åring.
Men altså, uansett, 25-30 års aldersforskjell er jo en utopi med mindre man er på jakt etter en fremtidig sykepleier/eller vil være sykepleier.

Når partneren er 40 og du 70? Nei, ingen skal få meg til å tro at noe sånt noe har noe for seg.
Jeg datet en som var 20 år eldre enn meg, og han var ikke noe tess i senga - jeg relaterte det til alderen.

Skjult ID med pseudonym syvendefar ma. 21 jan. 2013 20:21

Hvorfor skulle ikke alder være noe annet enn et tall?

Det kan jo godt være slik at en mann på 45 er like moden og utviklet mentalt som ei på 16 eller 20, og passer best sammen med noen i den aldersgruppen?

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 20:28

syvendefar

Ja, men det som er lit komisk er at de som hevder alder bare er et tall, mener det som regel bare i forhold til at de er eldst selv. De synes ikke alder bare er et tall når det går andre veien og en eventuell partner skulle vært eldst..

Skjult ID med pseudonym Uttørket ma. 21 jan. 2013 20:30

@Stjerne62 ja, nettopp. Innom og titter, men hører ikke noe mer.

Ser selvmotsigelsen, korrekturleseren var åpenbart ute av drift. ;)

Skjult ID ma. 21 jan. 2013 20:30

litt - skulle det være..

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 21 jan. 2013 20:44

@utørket
Et veldig vanlig fenomen spør du meg.. Mange tittere:)
I mitt hodet...om de ikke skriver til meg er det noe i min profil de ikke liker...og det må de få lov til. Kan jo ikke bli likt av alle. Er jeg innom en profil jeg liker,skriver jeg noen ord. Ellers går jeg videre. Går ut i fra at andre gjør det på samme måten?

@TS ...sorry avsporingen :)

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 21 jan. 2013 20:47

20 år yngre blir litt drøyt. Det er ikke så mange tiåringer her inne. Jeg tar en som er 15 år yngre, jeg.

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 21:02

@ Stjerne62 @ mariflyfly

Du har ikke fulgt med i timen ser jeg, det er i utgangspunktet snakk om damer som deg som vil ha mye yngre menn\gutter for få den sexen du mener fortjener å få når du også blir 60. Hva tror du da din spreke mann på 40 vil gjøre? Hjelpe dere med rullatoren? Eller støtte deg rundt etter hofteleddoperasjonen? Kjøpe glidekrem til dere slik at du fremdeles får den sexen du har krav på?
Gjett 1 gang hva han gjør om han allerede ikke har gjort det for 10 år siden?
mvh !

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 21 jan. 2013 21:10

Benjamin Franklin har svaret/-ene.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 21 jan. 2013 21:11

Helt enig med deg Ts egentlig alder har faktisk noe og si og når det som du nevner begynner å bli 20 års forskjell, da kunne jo den ene godt vært foreldren til den andre! Helt ærlig syns jeg det er litt ekkelt uansett om den gamle er en dame eller mann..ekkelt er det uansett og får meg til å tenke på gamle ekle gubber som drar til thailand å kjøper seg dame, eller gamle damer som utnytter smågutter i afrika..nei uff..hjelper ikke hvor aksepterende samfunnet vårt skal være for alt mulig rart i dette årtusenet..noen ting virker bare absolutt helt feil :P

Selv syns jeg en alder på -5 +5 år er den mest naturlige for min egen del værtfall da er man mere på samme nivå i livet kan strekke meg til 10 år opp og men det er absolutt grensa før det føles helt feil :P

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 21 jan. 2013 21:22 Privat melding

Undertegnede blir kontaktet av mange "unge" menn på 30+. Det er vel ikke tvil om at mange i denne aldersgruppen primært ønsker et elsker/elskerinne forhold. Noe som er helt greit om man er ærlig på det i starten. Og det er jo, må jeg innrømme, deilig med en ung elsker! Smiler!

Noen i aldersgruppen 35+ opplever jeg er mer enn åpne for en langvarig relasjon. For min egen del kjenner jeg på at aldersspriket da ikke må bli for stort.

Selv trives jeg best i selskap med menn som gjerne er både 5 og 10 år yngre enn meg! (Noe som i min verden ikke er for stort sprik!) ”Problemet” blir ofte at disse mennene gjerne har småfolk med i ryggsekken, og det er en epoke i livet jeg er ferdig med. Som voksen kvinne med et relativt godt etablert liv ønsker jeg å kunne gå på byen, kino eller reise på tur, på sparket. Noe som ikke er lett når vi snakker om mine og dine uker! Om jeg skal ha småfolk inn i livet mitt i fremtiden så er det med barn som kommer fordi det har raslet i farmoreggstokkene!

Å påstå at menn som viser interesse for kvinner som er godt eldre enn dem selv ikke er seriøse, er syke, dumme eller at kvinnen er stinn av penger, er vel å trekke det litt langt! Og hvem er du – eller jeg – som kan dømme i slike situasjoner?

Jeg har selv hatt et langvarig forhold til en mann som er 16 år yngre enn meg! Et flott forhold – som jeg brøt ut av – og det var ikke på grunn av alder!

Som Stjerne62 – skriver jeg aldri en første melding til noen som ikke har min alder med i sitt aldersintervall – men opplever å få mange brev som er både mye yngre – og - mye eldre enn meg selv! Uansett – å gi et svar som at nei takk – du er ikke helt hva jeg søker – prøver jeg å gi alle – de fleste respekterer dette – det er ytterst sjelden nødvendig å sette en stopper for kontakt ved å blokkere!

Sier bare Happy hunting jeg!

(kvinne 54 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2013 21:22 Privat melding

Kan ikke annet enn å le :-) Dette temaet har vært diskutert siden tidenes morgen, menn viser frem sine unge trofeer....supert i mannens øyne.....kvinner som gjør det samme, er ekle.....i mannens øyne. Tenker at 2013 må være moden for at mennesker som velger å være sammen, uavhengig av alder, rase, kjønn, skal få være det, uten å bli fordømt av andre :-) i rest my case :-)

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 21:23

@ -m-)

Avsporing ikke akseptert, lag heller ny lenke

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 21:33

@ Marigot Du har sikkert gjort mye riktig men ser at tiden har innhentet deg og fuglene har fløyet

@ jasidet49 Du er ikke så inntørket heller :)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 21 jan. 2013 21:47

@Tommy

Ser at jeg har glemt et *ikke* i mitt innlegg.
*Jeg selv skriver aldri til noen om jeg ... ikke... er innen for aldersintervallet...* Skulle det selvfølgelig være:)))))

Det står ellers ingenting i mitt innlegg at jeg søker aktivt etter en mye yngre mann??? Så jeg skjønner ikke helt at du gikk i strupen på meg der?
Men håper for guds skyld at jeg kan nyte god sex med min partner når jeg er 60 år .- uansett om han er eldre eller yngre enn meg :)

(kvinne 54 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2013 21:50 Privat melding

En stund til hofteoperasjon og rullator ennå.....når jeg er 85 kanskje :-)

Skjult ID med pseudonym cc ma. 21 jan. 2013 21:54

Helst yngre, svikter aldri. Og jeg slår et slag for yngre menn, modne kvinner.

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 22:02

jasidet49

Slike ting oppstår gjerne rundt de 70 men det er ingen fasit på det
Skulle kanskje ikke skilt meg; hun er sykepleier

Skjult ID med pseudonym Tommy ma. 21 jan. 2013 22:07

@ stjerne
Alt ok :) no harms done so far

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 21 jan. 2013 22:41 Privat melding

For et seriøst forhold så er det jo en fordel at man er sånn omtrent på samme sted i livet :)
Så sant ikke dama eller fyren ønsker seg en "trofekjæreste" som er mye yngre. Men det har jo en overhengende fare for å havarere lenge før man tar farvel på dødsleiet til den første som vandrer heden :)
Og da er liksom litt av vitsen med å finne seg noen å dele resten av livet med borte tenker jeg :P

Så jeg ønsker meg en mann som er på samme sted i livet som meg, og ikke alt for langt unna i alder :)
Men om han er fem år eldre eller fem år yngre spiller ingen rolle. Er vel helst dersom det nærmer seg ti eller mer den ene eller andre veien at jeg ville ha tenkt ekstra grundig igjennom alle de faktorene som kan vippe et forhold av pinnen pga aldersforskjell.

Men folk er jo så forskjellige :) Og det finnes jo mange eksempler på at store aldersforskjeller også kan gå i lengden. Men for hvert par som har lykkes på dette, så finner man nok ganske så mange flere som har havarert.
Så man har vel ikke akkurat oddsene på sin side :P

Uansett så er vel de fleste enige i at alder har mye mindre å si dersom man skal ut på noe useriøst :)
For da er det vel den berømmelige kjemien i senga som spiller større rolle kanskje :P

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 21 jan. 2013 22:42

Når det gjelder besøk på min profil, ser jeg at flesteparten av damene er eldre enn meg, eller bittelitegrann yngre. På matchlistene er damene rundt min egen alder, det er sjelden jeg ser noen som er i den aldersgruppen som interesserer meg (altså noen år yngre, 8-15 år yngre er greit). Noen sier at det er kvalmt å ha kjæreste som er ung nok til å være ens egen sønn/datter. Hvabehager? Jeg reproduserte ikke da jeg var 20 år, ikke 30 heller. Barna mine er rundt 40 år yngre enn meg selv, så da blir det veldig hypotetisk å tenke at ei smekker dame på 20 (som i parantes bemerket nok er for ung for meg) _kunne_ ha vært like gammel som noen av mine egne barn. Om jeg venter i 15 år og SÅ finner ei på 20, ja da vil man nok kunne tenke seg at hun kanskje gikk i barnehage samtidig med mine, men så er jo det også et veldig hypotetisk eksempel.

Hylekor, vær så god!

Skjult ID med pseudonym Spirrevipp ma. 21 jan. 2013 22:54

Nå må vi la "peace and love" få en sjans her inne, og det er ikke noen forskjell på forsmådde kvinner og menn. Eldre kvinner blir sure om yngre kvinner vil ha eldre menn, og eldre menn blir akkurat likedan om yngre stuter stikker av gårde voksne kvinner. Jeg tror mange her skyter seg selv i foten når de bebreider aldersforskjell da vi alle ønsker oss tilbake til ungdommen med ubetinget og naiv lidenskap og at vi av den grunn så lett bebreider den voksne part i et aldersforskjell-forhold. Alt dreier seg bare om lidenskap og kjærlighet i den rekkefølgen event i skjønn forening. Den siste skanse som faller her i jantelovens land er aldersforskjell siden vi har godtatt og lovfestet rett til kjærlighet mellom forskjellige kulturer og av samme kjønn.

Skjult ID med pseudonym colplay ma. 21 jan. 2013 22:57

Words @Spirrevipp
Flytte til Frankrike, tror jeg, Jævla jante-norge

Skjult ID med pseudonym Eleni ma. 21 jan. 2013 23:18

Alle er i sin fulle rett til å søke hva de måtte ønske. Det har vel ingen andre noe som helst med.

Vi har forskjellige preferanser, og det er vel det som gjør at det tar litt tid for en del av oss å finne en det klaffer med.

Skjult ID med pseudonym Tommy ti. 22 jan. 2013 22:13

Ingen regel uten unntak heter det og heller ikke i dette men jeg skal banne på at i tradisjonelle ekteskap har mer enn 90% mannen som eldre eller lik i alder
Her inne er det 90% som ønsker ditto YNGRE menn men det er kanskje bare i runde nummer 2 eller 3 ?

Skjult ID med pseudonym 90% avvik ti. 22 jan. 2013 22:47

Tommy, velkommen inn i varmen der avikene samles

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 22 jan. 2013 22:59

*Satte meg på hendene mine ang denne tråden, menneh....uhm...MÅ skrive noe...*

For noen år tilbake kom jeg i snakk med en som er ikkemye eldre enn meg. Han hadde begynt å planlegge pensjonstida si, og gledet seg til å gå av med pensjon. Seriøøøøøøst? Vi snakker drøyt 30 år før dette er overhode aktuelt.
Og DET i seg selv er nok (for meg) til å si Sayjonara! Makan! ;-)

*Når det gjelder hva andre gjør og ikke gjør...og hylekor, @TS? Jeg holder meg til Kardemommebyloven, jeg. :o)*

Skjult ID med pseudonym Tommy on. 23 jan. 2013 01:05

@ Tingeling

Ville tro du også var mer fan av Ole Brum : "Ja takk, begge deler" :)

(mann 64 år fra Oslo) on. 23 jan. 2013 01:40 Privat melding

@ Aquarius-L

Du er selvsagt på damenes parti og vil ha 10 år yngre mann og derfor allerede i kategoriene som er nevnt i tråden fra før
Du ser jo veldig bra ut og jeg vil tro du får mange muligheter til å boltre deg i unge menn som gjerne spermer deg villig vekk. Håper at familie, dine barn, venner og naboen er like liberal som deg.
Tror ikke det men da er det vel alle de andre som tar feil av situasjonen og er misunnelige?
Kanskje du er en wannabe Cougar ala hun i sex and singelliv ?

ojjjjjj, på tide å legge seg i grisebingen. .. . . . . . . ZZZZZZZZZZ