Alle innlegg Sukkerforum

Vere kynisk eller vere sårbar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gunder ma. 21 jan. 2013 19:38

Eg har vore inne på sukker lenge. Eg har hatt mine oppturer og nedturer. Inntil for eit halvt år sidan var eg mest ute etter sex. Det var relativt enkelt. Det var ikkje nødvendigvis enkelt å få sex, men det var ein enkel og grei innstilling å ha. Eg prøvde å få jenta til seng relativt kjapt. Enten greidde eg det eller så greidde eg det ikkje. Ingen blei såra trur eg. Men det gav veldig lite. Det var ein enkel, lettvint, billig og kortvarig glede.

No i det siste har eg tenkt at eg har lyst på ein kjærast. Jenter som er interesserte finst. Men eit spørsmål som dukker opp er. Skal eg date mange av gongen? Skal eg flørte med mange jenter av gongen? Ein del av meg har lyst til å halde meg til ei jente. Gi det ein sjanse. Kanskje prøve å få til ein forelskelse. Men ein annan del av meg synes dette er farleg. For kva om eg satser på ei jente, medan jente held på å flyg rundt med alle moglege slags gutter. Då blir jo eg sittande igjen med skjegget i postkassa som ein annan jomfru maria. Den dydige snille tøffelhelten som hadde lyst på kjærast.

Det verker som om svært mange jenter held på med mange menn samtidig. Har du litt flaks dater ho deg først. Har du litt uflaks dater ho den andre først.

Så kva skal ein gjere? vere kynisk og date mange samtidig sånn at ein ikkje blir for betatt av ei dame for fort? Eller date ei jente, flørte med ei jente på sukker og så risikere at ein blir rævpult av ei kynisk dame som speler på mange hester samtidig?

Skjult ID med pseudonym MoiNoir ma. 21 jan. 2013 19:48

Sitter litt på samme plassen bare at jeg har ikke ligget med andre enn kjærester. Det er utrygg is du begir det utpå og det er ikke usannsynlig at det vil bli skuffelser underveis. Men om du vil snakke med flere samtidig, treffe flere samtidig, er helt opp til deg. Jeg vil ikke det men det er nå bare meg :-)

Skjult ID med pseudonym språkpurk ma. 21 jan. 2013 19:54

Hmm… det er vel litt vanskelig å gardere seg fullstendig mot å bli «rævpult av ei kynisk dame som speler på mange hester samtidig», men du kan jo ta utgangspunkt i hvor mye risiko du er villig til å ta veid opp mot hvordan du selv ønsker å bli behandlet. Ellers er det jo bare å spørre på et forholdsvis tidlig tidspunkt om daten din treffer andre enn deg eller ei. Da kan du jo også gi uttrykk for hva du foretrekker at hun gjør og håpe på at hun tar hensyn til dette. Noen garanti mot å bli såret har du ikke uansett, dessverre.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym klara ma. 21 jan. 2013 20:00

Jeg tror at det er de som tør å satse på en person om gangen som vinner til slutt.
Alt jaget med å ikke stole på folk og alltid leite etter andre når man har funnet en som er ok, fører til et lengre opphold her.

Hvis man selv er til å stole på, vil man selv tiltrekkes folk som er til å stole på. Det er i alle fall det jeg håper på.
Jeg tror jeg ville merket hvis den andre personen snakket med andre, og ville gjort meg mindre interessert i han.

Når jeg dater en fyr vil jeg deaktivere brukeren min her og kommunisere om dette til han. Hvis det ikke går har du i alle fall på det rene at du gjorde et ærlig forsøk og kan se på neste forsøk med hevet hode.

Skjult ID med pseudonym MoiNoir ma. 21 jan. 2013 20:05

Klara, i like :-) Ikke dumt å deaktivere brukeren, slipper så å forklare at jeg er dessverre opptatt for tiden :P

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 21 jan. 2013 20:09

Jeg er kynisk, vil harve over flest mulig, og hvem som helst egentlig (unntatt forumkvinner, har da noen grenser).

Skjult ID med pseudonym språkpurk ma. 21 jan. 2013 20:13

@Lowry,

men den agendaen din er vel strengt tatt ikke så veldig skjult, så du er vel ikke å regne som den mannlige ekvivalenten til kvinnene som TS vil verge seg mot?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 21 jan. 2013 21:29

Du sitter vel ikke med skjegget i postkassen om dere ikke gjør alt helt likt fram til dere finner ut at det er på tide å snakke om et forhold. Hvordan kan du tenke sånn? De færreste treffer andre etter kyssing og avtale om å sees igjen. Nei, du har ingen garanti. For annet enn at du faktisk har mulighet til å leve det livet du synes er riktig for deg.

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 21 jan. 2013 21:30

Tror ikke man trenger å være kynisk for å snakke med flere samtidig. Ikke min kopp te, men hver sin smak.

Snakk med et par om gangen, dra på date om det klaffer litt med en eller flere av dem. Se hvordan det føles etterpå, men la inntrykkene synke ordentlig inn før du tar en endelig avgjørelse. Hvis du finner ei jente/dame du virkelig liker kan du jo prioritere henne, og etter hvert diskutere mulighetene for å være "exclusive", som det så fint heter.

Alternativt kan du holde deg til ei om gangen hele veien. Det viktigste er at du gjør det som føles rett for deg selv, og at du ikke gir deg hen til negative tanker og impulser.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 21 jan. 2013 21:43

Følg hjertet ditt rett og slett mener jeg. Føles det rett å date en om gangen så gjør det selv om du er litt redd for å bli såret. Det er vi alle. Det er viktig å ha det bra med seg selv oppi det hele, og gjøre det som føles rett. Jeg vil tro at for de fleste jenter er dette et veldig bra karaktertrekk ved deg :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 jan. 2013 22:17

Vel.....siden du spør:

Om du vil vinne skal du holde deg til en jente.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 21 jan. 2013 23:27

Jeg tenker at man må satse helhjertet for å vinne, og må våge å være synlig for å bli SETT.
Og for min del handler det om å gjøre dette i tråd med mine verdier og mitt moralske kompass. Hva som passer for andre å gjøre legger jeg meg ikke opp i. Det ligger ikke innenfor min kontroll. (Jeg er også fullstendig klar over at _muligheten_ er tilstede for at jeg kan bli sweettalked trill rundt nårsomhelst, men det får jeg ta på min kappe om så skulle skje. Jeg synes det er verdt å ta en sjanse. De fleste mennesker er mye bedre enn "ryktet" tilsier.)
Det viktigste for meg er at jeg kan se meg selv i øynene, hver dag - og vite at jeg opptrer slik jeg ønsker å bli behandlet selv. Det er mitt ansvar og ønske. Intet mindre.
:-)

Skjult ID med pseudonym Rosalita ti. 22 jan. 2013 18:07

Jeg tenker at dette går litt av seg sjøl og er vanskelig å planlegge? Hvis jeg treffer noen jeg liker og vi skal møtes igjen, mister jeg som oftest interessen for å treffe andre før jeg har sjekka ut hva dette er for noe. Jeg skjønner ikke helt denne stillingskrig-innstillingen med at man må passe på å være like "kynisk" som den man dater. Gjør det du føler er rett for deg, hva andre gjør får du uansett ikke gjort så mye med. Og blir du gira på noe fast, så spør du om det er aktuelt. Så enkelt, og så vanskelig:)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 23 jan. 2013 09:57

Jeg pleier sjonglere med fler baller ..grunnen til det er at luften går ut av de fleste med det samme du kniper litt i dem...Og flate baller gidder jeg ikke forholde meg til:)

Skjult ID med pseudonym storlav on. 23 jan. 2013 10:00

@irene;), når du velger baller av dårlig kvalitet så skjer d der! ;)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 23 jan. 2013 11:41

Jeg VELGER de ikke hehe, men det er bare slike baller her på planeten tydeligvis..må innrømme det er blitt en hobby..skvise lufta ut av dem;) mest for å håpe lappingen styrker og de framtrer mer robust senere..Kun for deres egen skyld såklart...

Skjult ID med pseudonym storlav on. 23 jan. 2013 12:48

hahaha irene;), hvordan fungerer det da, hvis du ikke velger de?? xD Tror de fleste her vet hvordan tiltrekning fungerer i kjønnsmarkedet i dag, hvis du ikke "velger" disse ballene så er det jo voldtekt...?

Som sagt, du VELGER feil menn så ikke klag på at "alle" er sånt, klag heller på at du har den smaken du har! Og husk at selvinnsikt er en dyd! ;)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 23 jan. 2013 13:21

Nå snakker jeg da ikke om å innlede noe seksuelt før jeg klemme luften ut av dem;)
Jeg har utsøkt smak ser du, er ikke der problemet ligger..er mer utvalget..Selvinnsikt?? Pøh

Skjult ID med pseudonym HærliÆrli on. 23 jan. 2013 15:49

Føler med deg Gunder.

Hadde akkurat en dårlig opplevelse selv.
Viste interesse og skrev med hverandre, merket at det begynte å rør på seg.

Vurderte ikke å date andre, hva for folk holder på sånn!?

Alt var klart for date Fredag, men fikk mld tidl om at hun var blitt syk og vi skulle forsøke igjen neste uke.
Dagene gikk og jeg klarte ikke å dy meg. Sendte en sånn "blir det en kaffe" mld og ventet spent.

"...har fått kontakt med ex'en min...Fint å bli kjent med deg.."

Ble skikkelig såra jeg ihverfall :(

Skjult ID on. 23 jan. 2013 16:07

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre. Men en ting som aldri er feil er å lytte til en selv, hva en føler er riktig.

Har selv datet et par jenter fra Sukker, og har ligget med begge. Begge har jeg datet på forskjellige tidsrom, fordi jeg føler det er rett for meg. Og skal jeg prøve å få noe til å funke i det hele tatt så føler jeg at jeg må det.
Begge gangene har endt opp med at de sier at jeg er alt de kan tenke seg, men allikevel så føler de at det "siste" mangler.

Du kan se på det rent statistisk om du vil, og om du da dater flere samtidig, så har du større mulighet til å finne deg ei fortere. Men det blir mye styr spør du meg.

Jeg velger å se på det, at visst jeg skal prøve å like noen, så kan jeg ikke hoppe fra jente til jente, fra dag til dag.

Men så gjenstår jo dette med følelser som er så viktig. Mulig jenter/damer legger mer i dette enn gutter (ref, meg selv). Jeg er opptatt å få ei jeg liker å tilbringe tid sammen med, følelser er noe jeg mener utvikler seg over tid. Nylig så ble jeg fortalt av ei jeg datet fra sukker. At jeg var alt hun så etter og bla bla bla. Om det var noe hun sa for at jeg ikke skulle føle meg helt ubrukelig vet jeg ikke. Jeg likte hun veldig godt, og hun sa hun likte meg fortsatt veldig godt, men ville ikke prøve mer fordi det siste manglet. Noe jeg mener kommer over tid, men det kan aldri komme, eller komme med en gang.
Når man har blitt brent et par ganger så blir en kynisk, det er en lett måte å beskytte seg selv på.

Jeg skulle gjerne vært foruten noen opplevelser i livet, men nå kan jeg ikke skru tilbake tiden, og dessverre så er fortiden med på å utvikle åssen vi blir fremover.

Vet ikke om dette kan kvalifiseres som noe svar, men gjør det du føler er rett for deg. Du har kun den selv å svare for.

Skjult ID med pseudonym storlav to. 24 jan. 2013 08:58

@irene;), ja bare fortsett å fortell det til deg selv så tror du nok på det til slutt!! ;) hahahaha xD

(mann 35 år fra Akershus) to. 24 jan. 2013 12:50 Privat melding

@irene Når man har for mange baller i luften om gangen, som du så fint sier det.. Så blir samtalene deretter engasjerende. Har skrevet med et par som virker som bare svarte for å svare. Og da går jo selvsagt luften ut... Hvem det er som punkterer ballen, er en annen diskusjon igjen. Det er hvertfall min oppfatning. Men det er jo også frustrerende å prioritere noen, som avskriver deg fortere enn du rekker å snu deg....

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 24 jan. 2013 17:44

Tolk som dere vil:)
Selvsagt tror jeg det@storlav.. Jeg er bare dønn ærlig og utrykker meg en smule på kanten..Jeg har alltid rett uansett hvordan du ønsker snu det..for det er min virkelighet..

Mulig det er noe i det @ktb..men nå er jeg høflig og svarer alle, mange er desverre tomme for luft i utgangspunktet;)

Skjult ID med pseudonym ktb to. 24 jan. 2013 18:08

Jeg tror hvertfall det. Setter selv pris på høflighet.. Og svar på tiltale.. Men om motparten ikke gir noe i samtalen, kan det være samme faen.. Next! :P