Alle innlegg Sukkerforum

Liten brannfakkel... ;-)

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) ma. 21 jan. 2013 22:34 Privat melding

I tråd etter tråd her klages det over mannfolk som sender sexmeldinger, som "bare er ute etter mus", som lyver på alderen for å dra ungjenter osv...

Nå vil jeg tro og håpe at det er som i så mange andre sammenhenger... De mest høyrøstede er veldig få, men fordi de gjør så mye ut av seg så er det de som legges merke til og huskes, og det er jo synd for de mange mannfolkene som opptrer høvisk og fint og ikke er så opptatt av å komme raskest mulig til sengs...
(Her gjør jeg selvsagt unntak for Lowry... ;-) )

Så, den ene etter den andre kvinnen her gir uttrykk for stigende kynisme og tretthet i møte med dette uvesenet, og det går ut over mannfolk som tar kontakt ellers fordi kvinnenes antakelse etterhvert er at alle mannfolkene er playere til det motsatte er bevist...

Så, på vegne av alle høviske mannfolk her unnskylder jeg at det finnes neandertalere iblant oss som kun handler på egne vegne og ikke på vegne av mannfolk generelt.

Så, undertegnede ser ingen grunn til å stresse for å få dere jenter oppi senga mi raskest mulig... Det privilegiet får dere for pokker gjøre dere fortjent til først! ;-)

(mann 42 år fra Telemark) ma. 21 jan. 2013 22:48 Privat melding

Kan det tenkes at flere av de som lager sånne tråder har hatt med samme mann å gjøre?

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 21 jan. 2013 22:54

@Tenker1914: Bravo, la jentene jobbe for det privilegiet :)

Skjult ID med pseudonym Knerten ma. 21 jan. 2013 22:57

@Tenker1914 Støtter opp om denne tråden!:)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 21 jan. 2013 23:02 Privat melding

Vi er nok ganske mange damer her inne som ser at det også finnes mange seriøse og flotte menn her også :)

Er vel noe med at de positive tingene sjelden kommer som tråder på forumet, og slik sett så kan man få inntrykk av at alle damer på Sukker blir nedrent av "sextullinger" hele tiden :P

Jeg for min del setter ærlighet og høflighet ganske høyt. Så dersom en fyr på en real og høflig måte tar kontakt for noe useriøst, så dømmer jeg ikke han nedenom og hjem som "sextulling".

Jeg har vel heller en liten bås hvor både et par seriøse og et par useriøse har havnet sammen i kategorien "tullinger" :P

Inntrykket mitt er jo også at det er mange seriøse menn her inne som egentlig ønsker seg en kjæreste. Men som tenker at å leve i sølibat hele tiden mens de venter på den rette, ikke er noen ønskesituasjon det heller.

Så her finnes jo mange "kombinasjoner" av både seriøse og useriøse.

Det viktigste er å være ærlig om sine intensjoner uansett tenker jeg :)
Og at intensjonen ovenfor en dame kan være noe annet enn ovenfor en annen dame. Og at en mann derfor også kan oppfattes på forskjellige måter til tross for at det er samme fyren.

Skjult ID med pseudonym Mia ma. 21 jan. 2013 23:26

Finnes for mange som sutrer og syter over de minste bagateller, og må forte seg å syte på forumet om sine stakkarslige opplevelser. og ikke minst hvor mye folk tenker og spekulere på personer de ikke engang har møtt eller kjenner, morsom lesing;-)
Folk har så høye forventninger, krav og omså tror jeg noen er noget naive til denne nettverden.
Gjengen her inne er da vel ikke noe anderledes enn ute i irl. Mange typer mennesker og like mange perosonligheter, noe som gjør det både intr og trivlig å bli kjent med folk her inne. Og jeg har truffet mange! og vil ikke kalle en for tulling!, men liker heller ikke å bemerke andre mennesker som tullinger heller.

Så @1914....jeg kan ikke si annet enn finnes så mange trivelige og flotte menn her inne! :-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 22 jan. 2013 00:07

Sex med meg er ikke et privilegium, men snarere en forbannelsen. :P

Skjult ID med pseudonym QQ ti. 22 jan. 2013 00:12

'Liten brannfakkel'? Hmm. Kinaputt uten futt ville jeg heller sagt. Typisk overskrift for å trekke oppmerksomhet mot noe som ikke har interesse for folk flest. @Tenker, skjerpings.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2013 00:40 Privat melding

Ikke linjalen nå igjen QQ... Sår på fingertuppene allerede, jeg... ;-)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2013 21:52 Privat melding

Ja, ja QQ, du forsto ikke at bare den siste setningen var ment som brannfakkel... Resten er bare transportetappen... ;-)