Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 33 år fra Oslo) on. 2 juli 2008 22:53 Privat melding

Hvorfor skal det være så vanskelig å finne en ordentlig mann?? Kan ikke du komme å redde meg fra dårlige dater snart? Kan noen ta litt ansvar?

Skjult ID med pseudonym Ostepop on. 2 juli 2008 22:55

Bra at du står fram med bilde slik at de som har datet deg ikke tviler på hvem de er....

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 2 juli 2008 23:01

ostepop er godt:-)

(mann 35 år fra Rogaland) on. 2 juli 2008 23:03 Privat melding

Er jo her jeg da.

Skjult ID med pseudonym Ostepop on. 2 juli 2008 23:06

Men egentlig så skjønner jeg problemet, forrige daten min heiv sykkelen min ned på T-banesporet og skrev stygge ord bak på jakka mi :(

Skjult ID med pseudonym jente to. 3 juli 2008 02:22

hva ?

Skjult ID med pseudonym ¡míreme! to. 3 juli 2008 02:38

Der er vi nok flere i samme båt dessverre, 1Erle. Ikke sitt å vent på at vi skal ta kontakt med dæ, velg heller fra øverste hylle før noen andre gjør det... Romantikerene er de som ikke har noe stort behov for å gjøre noe stort nummer ut av sæ.

Skjult ID med pseudonym Mr.A-cup to. 3 juli 2008 08:34

Hehe, fra øverste hylle ja....ja, da er det vel meg det er snakk om. Tror vel 1Erle gjør lurt i å velge fra en av de andre hyllene, eller hva tror du jente, du kom jo oppom her i går aften? Men fortvil ikke du 1Erle, det er nok av hyller i denne båten, og om jeg kaster et blikk bakover i slepejollen, ser jeg det er lystige tendenser der også. Så fatt mot 1Erle, ifør et dertil passende livbelte, og klatre rundt i hyllene du. Her er det nok av ordentlige menn, selvom ikke alle befinner seg her på øverste hylle.

Skjult ID med pseudonym jente to. 3 juli 2008 10:24

hehheh du Mr a-cup.. er du på hylla ennnnnååå?

(mann 39 år fra Hordaland) to. 3 juli 2008 12:05 Privat melding

Jeg stiller gjerne opp på flekken!

Det finnes nok av ordentlige menn, både der ute og her inne, det er jeg skråsikker på. Menn som både er ordentlige mennesker og skikkelige mannfolk.

Men det hele koker jo selvsagt ned til hvilke konkrete egenskaper du ser etter.

Og pass deg for psykopatene!
Disse som ser perfekte ut ved første øyekast, men som er for gode til å være sanne.

Skjult ID med pseudonym jente to. 3 juli 2008 12:53

uff, det er ikke lett med disse luringene,men må kanskje passe på at man har det bra,har man det ikke bra, så er det over og ut med en gang kanskje, ellers risikerer man kanskje å bli mere såret enn nødvendig.

også er det de snille gutta, som er grunnen til at man prøver å stole på når man møter en, selv om man ikke vet om akkurat han er snill,kanskje han spiller et spill.

Skjult ID med pseudonym sd92101 to. 3 juli 2008 13:11

Det hele koker vel ned til hva du ønsker og hva du forventer å få ut av en date.

Jeg er ikke fryktelig aktiv med dating, men jeg har datet nok til å sette pris på et relativt kort og uformelt første møte, og så heller mer seriøst og langtekkelig når man etterhvert merker at vedkommende ikke er en helt håpløs match. Da blir forventningene innledningsvis automatisk ganske overkommelige :-)

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 19:05

Mr.A-cup:
lurer på om du hadde hatt godt av å dempe din noe omnipotente opplevelse av deg som som øverste-hyllekanditat p. Litt usmakelig av deg å be noen om å leite på de lavere hyllene?
Tror dette blir det siste av hva jeg kommenterer om disse forferdelig smakløse hyllene noen av dere har laget, smakløs selvforelskelse er absolutt ikke noe som er på min ønskeliste... og om det var humor, så var den innmari dårlig!!

Skjult ID med pseudonym grete to. 3 juli 2008 23:08

@juni
Om du tar deg tida med å les ka A-koppen skriv, trur æ du forstår ka han mæine. Han skriv jo næsten rætt ut at her e alle like, og om du sett dæ sjøl på øverste hylla, kan du vælg hælt fritt ifrå alle hyllan under dæ.

(mann 35 år fra Vestfold) to. 3 juli 2008 23:29 Privat melding

1Erle: Har du virkelig problemer med å finne bra mann? Du virker jeg aller tiders... Tar gjerne utfordringa jeg :P

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 23:35

grete: det argumentet går jeg ikke med på, men er jo uansett alltids en mulighet for at jeg har misforstått han.

Skjult ID med pseudonym bloomie to. 3 juli 2008 23:42

Jeg er helt enig med Grete faktisk! Mr. A-cup's humor er fortreffelig, jeg har ledd godt av alle hans strålende formuleringer....og det viktigste av alt: sett deg selv på øverste hylle = akseptere seg selv, være glad i seg selv! Viktig for å ha det bra!

Juni: Personangrep er IKKE særlig allright..... :-(

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 23:47

bloomie: han er et nick... jeg følte ikke at jeg gikk til personangrep. Jeg har bare tolket han på en måte som kanskje ikke andre har gjort. Hvor er personangrepet, bloomie? Jeg trodde jeg angrep holdningene hans, slik jeg tolket det, og IKKE personen!

Skjult ID med pseudonym juni to. 3 juli 2008 23:50

nehhh... nå ser jeg jo at jeg overtolket litt og tilla han egenskaper som det kan være at han slettes ikke har... Ja, ja... så gikk jeg vel til personangrep, da... Mot et nick...

Skjult ID med pseudonym juni fr. 4 juli 2008 00:04

Men hadde vært gøy å høre av a-cup om hvorfor han mente at trådstarter ikke burde plukke fra øverste hylle allikevel!

Skjult ID med pseudonym s fr. 4 juli 2008 00:07

@juni

Han har vel forhåpninger om at hun skal finne han selv et sted tilslutt, da, vet du.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 4 juli 2008 00:10

s: :-)

Skjult ID med pseudonym bloomie fr. 4 juli 2008 00:17

.....det finnes et MENNESKE bak et nick, Juni.......

....og ja, dine uttalelser var rettet mot innholdet i innlegget --- jeg ser det. Men det var uansett et kraftig angrep. Fint at du ser det i etterkant... :-) Bedre det enn aldri! *smiler*

Skjult ID med pseudonym Ostepop fr. 4 juli 2008 00:30

Men seriøst, du ser så bra ut at alle menn du tar kontakt med de neste ti årene vil reagere positivt. Ingen vil ta det negativt om du prøver deg på dem. Du er 23 og har ikke lært å kjenne igjen drittsekker enda. Forhåpentligvis lærer du det, noen jenter gjør det aldri..

Skjult ID med pseudonym juni fr. 4 juli 2008 00:34

bloomie: at det finnes et menneske bak nicket du angriper pleier ikke å hindre deg når du blir provosert ;-) Joda, ser jeg gikk over streken, men meldingen til a-cup virker fortsatt provoserende og nedlatende utifra hvordan jeg tenker.

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 4 juli 2008 00:44

Få deg flere guttevenner med stor omgangskrets (les som har mange guttevenner).

Skjult ID med pseudonym Mr.A-cup fr. 4 juli 2008 00:45

Heisann jenter ;-)
Ser at jeg har blitt et tema her, forsåvidt gledelig det ;-) Så da får jeg prøve å rydde opp litt etter meg.
Jada juni, grete og bloomie har avslørt meg. Du bør elske deg selv for å finne ekte kjærlighet i en annen. Og diamantene er gjemt blant gråstein, på samme måte som drømmematchen kanskje har et sukkermatchtall på 79 eller noe sånt, uten bilde... Det gjør jo selvfølgelig "oppgaven" langt mer delikat for alle og enhver, også for 1Erle, å finne den rette når denne faktisk ikke sitter på øverste hylle og venter (med delikat mener jeg selvfølgelig varsomt aggresivt med høy grad av finesse). Mitt tips til 1Erle er å være aktiv, gjerne også på forum, og selv ta initiativ om hun finner spennende profiler. Mange frosker og padder vil du finne underveis, og en og annen drittsekk og tulling, men midt i kaoset finnes det en som er helt spesiell for deg 1Erle.
Lykke til !

Skjult ID med pseudonym Nea30 fr. 4 juli 2008 00:48

@ Mr.A-cup

Vakkert! :-)

Skjult ID med pseudonym Mr.A-cup fr. 4 juli 2008 00:48

@juni
Takk for at du reagerer som du gjør når jeg trekker mine innlegg for langt! Det får meg til å tenke meg om en gang til neste gang :-)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 4 juli 2008 00:51

a-cup, fint du kom :-)
Men skjønner fortsatt ikke hvorfor trådstarter ikke er av dem som kan plukke fra øverste hylle... har hengt meg opp i den, skjønner du! men kanskje jeg bare ikke forstår tankegangen din...

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 4 juli 2008 00:54

Må ikke ta alt bokstavelig (tror jeg).

Synes ikke innlegget hans var ille i det hele tatt, jeg, og tolket det ikke som noe negativt i forhold til ts. Men vi er jo alle forskjellige, og har kanskje ulike måter å prate på.

Skjult ID med pseudonym Mr.A-cup fr. 4 juli 2008 00:58

@juni
Ja, jeg tenker alltid så krokete. Tanken er at om 1Erle følger vanlig tankegang, som har blitt drøftet på annen tråd, og vurderer øverste hylle etter utseende, lommebok eller matchtall, da vil hun trolig ha vanskelig å finne sin drømmematch på øverste hylle. Min teori er at kjemi er det viktigste, og kjemi er en flytende greie som er vanskelig å legge fra seg på en hylle...

Skjult ID med pseudonym juni fr. 4 juli 2008 00:59

Hansomspør: hehe... mulig jeg har hengt meg opp i en formulering jeg ikke har forstått og dermed blitt vanvittig provosert :-)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 4 juli 2008 01:05

A-cup, fint for meg å få misforståelsen av veien, og beklager at jeg har skrevet om deg som jeg har gjort :-) Misforståelsen min kom nok fordi du har fleipet med det at du ser på deg selv som en på øverste hylle, og da ble jeg provosert når jeg forstod det slik at du mente at trådstarter ikke skulle kunne leite fra øverste hylle.
Beklager Mr.A-cup :-)

Skjult ID med pseudonym Mr.A-cup fr. 4 juli 2008 01:15

Ingenting å beklage juni, jeg har lett for å trekke humoren for langt, og jeg er sikker på det er fler enn deg som har missforstått. Og da er det jo kjekt å ha en som deg, som er villig til å rydde opp :-) Takk skal du ha !