Alle innlegg Sukkerforum

ville dette fungert i norge?

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 22 jan. 2013 15:09

Hvor mange menn gjør sånn? skjer det noengang med dere kvinner?

http://www.youtube.com/watch?v=ABgL2LcoBTU

Jeg føler sammfunnet i norge er så.. kaldt

Skjult ID ti. 22 jan. 2013 15:31

du "føler" sammfunnet i norge er så kaldt? du har fått med deg at det ER kaldt her i norge? xD

Skjult ID ti. 22 jan. 2013 15:40

good point

her er samme fyren som later som han er super dårlig med damer, blir flau av å se på lol

http://www.youtube.com/watch?v=tw1zGQ6St1M

hvorfor skal noe så lite være så skummelt?

(mann 31 år fra Akershus) ti. 22 jan. 2013 15:44 Privat melding

I Norge så er det nok ytterst få som gjør sånn..

Jeg har noen kamerater som driver med det dem kaller "day gaming" hvor de utfordrer hverandre til å gå bort til jenter i forskjellige situasjoner, noen ganger funker det og noen ganger ikke. Det som er herlig med de gutta er at de har kommet helt over frykten for å få et "nei!" og de byr 100% på seg selv hver gang.

Men som du sier: Norge er et kaldt land (på flere måter) og det er ytterst få som gjør sånt. Litt synd da det er en veldig enkel måte å bli bedre kjent med en person du synes er attraktiv!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 22 jan. 2013 15:57

Så klart det kan fungere i Norge. Hvorfor skulle det ikke det? :-)
Tror absolutt ikke dette handler om kaldt samfunn, jeg...men mer om hvordan vi forholder oss til hva som er forventet av oss. Og her på toppen av kloden er vi nok litt mer reserverte og tilbakeholdne ift fremmede enn i mange andre land. DET behøver jo ikke bety at vi bryr oss mindre, er kaldere eller mindre glad i mennesker. Tror nå JEG da. :-))

Jeg har forøvrig opplevd begge de to youtube-eksemplene. Priceless! Og definitivt noe jeg husker. :o)

Og så er det noe med å håndtere avvisning som ligger bakenfor dette, som sjelden blir nevnt. Man er ikke nødvendigvis KALD selv om man ønsker å ivareta sine følelser og sin selvtillit. Dette handler om forskjellen på å være i komfortsonen, utfordringssonen og panikksonen. ;-)
Jeg tror generelt, ut fra min erfaring, at vi har mindre frykt for å skille oss ut/dumme oss ut dersom vi har noen som backer oss opp. Så det kan jo være en god idé...for de som ønsker å bli flinkere til å ta kontakt med noen de liker...? Ha en "støttekontakt" som man kan få en klem av og et klapp på skuldra DERSOM det skulle gå til skogen på de første 2, 20, 200 forsøkene. :o))

Skjult ID med pseudonym storlav on. 23 jan. 2013 09:55

Beste og morsomste kommentar jeg har hørt angående nordmenn er at dere er født med minus i promille, derfor dere trenger å drikke dere til "0" så dere blir som "resten av verden" xD Og stemmer ganske bra IMHO!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 23 jan. 2013 10:21

Jeg har gjort noe lignende noen ganger hvis jeg har likt en jente, men aldri fullt så direkte og rett på sak. "Er du singel?" "Ja…" "Kan jeg få nummeret ditt?" Det krever baller det der, og en fandenivoldsk innstilling om at et nei ikke betyr en dritt. Og det gjør det faktisk ikke. Men selv tror jeg nok først foretrekker å få jenta litt i prat først, finne ut om hun er interessant og morsom og snakke med, og kanskje få noen indikasjoner på om hun er interessert før jeg spør.

Gjorde det senest på bussen for et par dager siden. Hyggelig og søt jente, hyggelig prat, men rundt fem minutter ut i samtalen nevnte hun at hun hadde samboer. Den trivelige praten fortsatte til vi begge skulle av bussen (det viste seg at vi bodde like ved hverandre), men det er jo ikke noen vits å spørre om hun vil møtes igjen når hun har en kjæreste som venter på henne hjemme. Utroskap er jeg uansett ikke noe fan av, selv hvis - hvis - hun likevel skulle ha sagt ja.

Men for ordens skyld, jeg har feiget ut eller ikke kommet på noe å si før det var for sent flere ganger enn jeg har stukket hodet frem og tatt sjansen, så burde helt klart blitt bedre på dette jeg også. Litt kjipt å plutselig en dag sitte tvers ovenfor drømmedama på trikken eller stå ved siden av henne ved grønnsaksdisken, få øyekontakt og se at hun er nysgjerrig, og så fryse helt og la sjansen gå fra seg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 23 jan. 2013 11:57

Er enig med @(Skjult ID ) - ti. 22 jan. 15:31.
Det ER kaldt i Norge. Ingen stor fan av 25 minusgrader. Hadde holdt med rundt 10 minus syns jeg. :P

Hva er den store greia med å få 'Nei.' egentlig? Jeg er mye mer bekymret for å få et 'Ja.' i grunn.

(kvinne 28 år fra Oppland) on. 23 jan. 2013 12:26 Privat melding

Kaldt? Jeg synes det er tiltrekkende når menn gjør det, viser jo interesse. Har opplevd at en mann har kommet bort til meg på den måten tidligere (ikkje full, som de fleste norske menn er når de først gjør det) og vi jenter setter så klart pris på det. Ikke kaldt, men tøft :))

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 23 jan. 2013 12:43

Du gjør i alle fall et inntrykk når du flørter og prøver deg, og gjør du det på en morsom og hyggelig måte så er det vel stort sett utelukkende en positiv opplevelse for jenta også, selv om hun skulle takke nei (at du tar et eventuelt avslag på en pen måte er jo i så fall også viktig).

Hun kan jo ha mange grunner til å avvise deg, som at hun har kjæreste, er på dater'n med en annen og vil se hvordan det går, er mer interessert i jenter, ikke er fysisk tiltrukket av akkurat deg, bare har en dårlig dag, eller bare feiger ut selv og sier nei, noe hun godt kan angre på senere – det skjer også. Uansett har du som mann høyst sannsynlig gjort hverdagen hennes litt bedre, fått henne til å føle seg ettertraktet og vakker, og etterlatt et godt inntrykk av deg selv, og sjansen er faktisk stor for at hun vil kjenne deg igjen om dere tilfeldigvis skulle møtes igjen selv et år eller to senere. Det har i alle fall jeg opplevd, og det var overhode ikke noe negativt for noen av partene men tvert i mot bare hyggelig og morsomt. Og ikke bare kan situasjonen være annerledes da og hun kan være singel og mer interessert enn første gang dere møttes, hun vil sannsynligvis uansett ha et positivt inntrykk av deg selv om hun fortsatt er opptatt og kanskje ha lyst til å bli venner i stedet, eller har lyst til å introdusere deg for en venninne som er ledig på markedet.

(mann 33 år fra Akershus) on. 23 jan. 2013 21:27 Privat melding

@Powpowgutt
Helt enig, ja er mye skumlere enn nei.

Skjult ID med pseudonym barten on. 23 jan. 2013 21:42

JA! De fungerer! Jenter er ikke vant med det her, så de blir ekstra positivt overasket ;)