Alle innlegg Sukkerforum

Bittelitt forvirret kjenner jeg..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym crio ti. 22 jan. 2013 15:55

Jeg er forvirret, rett og slett..

Jeg har inntrykk etter å ha lest inne på forum at det som irriterer mest menn er at damer ikke svarer... correct me if I'm wrong?

Naiv som jeg er har jeg da vært "flink jente" og svart alle som har sendt meg melding, enten med et "takk, men nei takk", eller sendt et par intetsigende meldinger frem og tilbake med de som har sendt meg sånne, men hvor jeg har tenkt at jeg skal gi fyren en sjanse, det kan jo hende kommunikasjonsegenskapene tar seg opp.. (evig optimist der altså ;-) )

Og så får jeg kjeft av en mann fordi vi har skrevet bittelitt og sporadisk i en knapp uke, og hvor jeg nå kjente at dette absolutt ikke var noe, men det kan jo av og til ta litt tid før man faktisk innser det.. kan det ikke?

Så jeg sender en hyggelig melding hvor jeg sier at jeg synes kanskje det er greit at vi avslutter praten da jeg har innset at han ikke er "min type".

Resultatet er at jeg får kjeft fordi jeg har svart i det hele tatt i første omgang, jeg forklarer da hvorfor jeg har svart (1. han virket litt søt og interessant med én gang og 2. jeg er da høflig).

Responsen er da som følger: Ja, det er fint å være høflig, men hva med å respektere andres tid?

Hjelpes, hva skal en stakkars forvirret dame ta seg til?

(mann 39 år fra Nordland) ti. 22 jan. 2013 16:12 Privat melding

Noen blir jo aldri fornøyd uansett hva man gjør. Jeg synes det er utrolig bra av deg at u gjør en innsats for å svare på alle meldingene. Jeg har også lest at det er endel irritasjon fra folk her at de ikke får svar. Det må da være mye bedre å få vite at en ikke er intressert enn å bli ignorert.

Det at han ble irritert for at dere snakket i en periode sier jo mer om han. Vet ikke om han hadde forestilt seg at siden dere pratet så måtte det bety at da var du var oppslukt i han. Virker jo som om noen forventer å finne seg noen med en gang på nettet som om det fungerer slik om dere hadde møttes på en bar.

Synes du gjør det bra jeg, fortsett som du gjør nå.

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 22 jan. 2013 16:15

Så du fikk EN tilbakemelding som var negativ, og så lager du en tråd på dette og er forvirret? Er du seriøs?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 22 jan. 2013 16:18

Gjør som du selv føler er riktig for deg? Og evt i tråd med hvordan du vil behandles selv? :-)
Og selv om du føler at den avslagsmeldingen er hyggelig...er det jo ikke sikkert mottaker tenker det samme.
DET kan du ikke gjøre noe med, actually. Og dette med tid er forøvrig en så subjektiv oppfatning at...hm...ja.
Lykke til! Keep it up! :-)

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 22 jan. 2013 16:22 Privat melding

Jeg prøvde i en periode å skrive et høflig avslag til de uinteressante som tok kontakt og ønsket dem lykke tid vidre. Men da fortsatte mange bare å skrive. Så nå svare jeg kun de jeg liker, enkelt og greit.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 22 jan. 2013 16:22 Privat melding

Huff, ble noen skrivefeil, skylder på iPhone :)

Skjult ID med pseudonym crio ti. 22 jan. 2013 16:28

@glosse:

Takk, det er liksom det jeg tenker jeg også, men blir litt forvirret fordi jeg trodde svaring var en bra itng, men tydeligvis ikke alltid ;-)

@Flux:
Hehe, seriøs og seriøs.. ja, jo jeg er da dét... ;-)

Det er jo ikke bare ham, men han hadde kanskje den mest forvirrende responsen til mine riktig så høflige avslag, og den kom i dag..

Er det noen regler om hvor mange ganger ting skal skje før det er "lov" å lage en tråd? Hvis det er det, så har det glippet forbi meg da jeg leste reglene for forumbruk.. ;-)

Jeg tenkte at denne var grei jeg da. Ikke klager jeg på den sexfikserte andelen av meldingene jeg får, ikke klager jeg på at noen av de jeg har sendt en melding til ikke svarer, det er altså bare dette med å kaste bort andres tid.. for det vil jeg jo ikke.

Grunnen til at jeg lager en tråd er fordi jeg lurer på om det er noen "kjøreregler" på hvor lenge/mange meldinger man "kan" sende, før man er over i "kjerring-du kaster-bort-tiden-min-kategorien" på en måte? ;-)

Skjult ID med pseudonym The One ti. 22 jan. 2013 16:43

Hehe @TS, dette er litt som "det er ikke farta som dreper, men bråstoppen". Det var ikke det at du brukte av hans tid som egentlig er problemet. Det var det at du ikke var helt klar for å gifte deg med ham etter den fantastiske samtalen dere hadde hatt.

Lev etter mottoet mitt. "Gjør som du vil at andre skal gjøre mot deg". Hvordan mottakeren responderer på det kan ikke du ta ansvar for :-)

Lykke til! ....eller kan du snart se å få sendt meg en melding!!!

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 22 jan. 2013 16:46

Hehe, du finner informasjon om slike kjøreregler på samme sted hvor reglene for å starte en tråd står ;)

Neida, det er klart at man kan skrive om det man vil :)

Jeg tror at surmaga personer vil alltid finne noe å klage på, så jeg synes du skal fortsette med å sende et hyggelig avslag. Jeg har bare fått en melding hvor det var opplagt med en gang at dette ikke var noe for meg, så da sendte jeg et hyggelig avslag. Fikk ikke noen tilbakemelding på det, men det forventet jeg vel kanskje ikke :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 22 jan. 2013 17:03

"Kjerring-du kaster-bort-tiden-min-kategorien" på en måte? ;-)"

Altså...den DER er det vel umulig å unngå å treffe på før eller senere, er det ikke? ;o))
*humrer*

Skjult ID ti. 22 jan. 2013 17:19

Stor takk til de damene som svarer. Kan love at det er en mye større andel som setter pris på det, enn at de ikke får respons i det hele tatt. Å bli oversett føles enda verre enn å få avslag. Ihvertfall over tid. :)

Forøvrig så kan jeg tipse om at blokkering etter høflig avslag er lurt. Da slipper man eventuelle kjipe tilbakemeldinger. Og så er det en stor fordel til med det. Dere forsvinner fra hverandres lister. Og det er jo en bra ting. Da blir det ørlite grann lettere for begge parter i jakten på den rette fordi man har færre profiler å forholde seg til. Og det er jo ikke noe poeng å se profiler som ikke er kjæresteemne uansett :)

Skjult ID med pseudonym crio ti. 22 jan. 2013 17:28

@The One:
*gliser*, godt poeng.. men mannen mangler antenner hvis han syntes samtalen vår var "fantastisk"..hehe

@Flux: tror jeg trenger briller eller noe jeg.. hehe :-)

@Tingeling: jeg tror jeg brått havnet i den kategorien gitt.. hehe

Jeg har ekstremt høy terskel for blokkering kjenner jeg.. føler at det er så "slemt", men det kan hende det er nybegynneren i meg som ikke helt har skjønt blokkeringsdynamikken her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 22 jan. 2013 17:29

Der har du vært i kontakt med mitt nemisis: En som blir sur av å få et høflig avslag.

Jeg er tilhenger av svar samme hva det svaret måtte være. Etter en stund på sukker så innser man jo at "Ikke svar" = "Nei takk", men det tar litt tid før man vet sikkert at man har fått det svaret. Da er det mye bedre å få klart svar selv om det ikke akkurat er det svaret du ønsker deg.

Ellers støtter jeg The Ones analyse: Det var nok mest skuffelsen over at det ikke ble noen date på tross av litt meldingsveksling som provoserte det sure oppstøtet. Det ligger i sakens natur at man fort kan komme i samtale uten det tenner den store lidenskapen. Bortkastet er det likevel ikke etter min mening.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 22 jan. 2013 17:32 Privat melding

Man vil aldri kunne gjøre alle til lags, hverken her eller på andre arenaer i livet :)

Men så lenge man har oppført seg høflig og greit, ikke har utnyttet noen, vært seg selv og vært ærlig.
Så tenker jeg at det er den andre parten som eier det problemet.

Så for all del, la det fare. Ikke bruk tid på å gnage på at en fyr ble sur for noe som egentlig bare er en bagatell.
"Snill-pike" syndromet vil bare gjøre deg sliten, og kanskje ekstra sliten på et sted som dette.
Så tillat deg selv å gi litt F..... Og rett fokuset mot dem som er hyggelig og takknemlige her inne :)

Skjult ID med pseudonym Rosalita ti. 22 jan. 2013 17:43

Skjult ID 17.19: Dette med at det er verre å bli oversett enn å bli avvist ... ihvertfall over tid ... Nå vet jeg ikke om du snakker om deg selv nå, og det spiller forsåvidt ikke så stor rolle i denne sammenhengen, men kanskje det er sånn at hvis man blir oversett av veldig mange over veldig lang tid, så bør man kanskje tenke litt mer på hvem man henvender seg til? Bare en tanke, ikke vondt ment:)

Det var vel egentlig litt utenfor poenget med tråden, men måtte bare skyte det inn likevel.

Skjult ID med pseudonym crio ti. 22 jan. 2013 17:49

@Minney: takker, jeg bruker ikke så voldsomt mye energi på det egentlig, med unntakk av den pågående trykkingen på tastene.. ;-)

Det er jo så mange hyggelige her (også etter at jeg har takket pent nei), og jeg ser vel litt på min vandring ut i nettdatingens verden som et forunderlig og interessant supplement til det "vanlige" livet mitt, så får man se hva det bringer.. :-D

@The One,
skulle gjerne sendt deg en melding jeg, men måtte blitt telepatisk eller noe det da? ;-)

Skjult ID ti. 22 jan. 2013 18:06

@rosalita
Nei, det er ikk meg jeg tenker på. jeg vet hvordan ting fungerer på sukker. Men alle trådene på forumet tyder jo på at å få et svar er noe spesielt menn ønsker. Damene vil ikke ha avslag, de vil heller være uvitende. Det går tydeligvist utover selvtilliten deres eller noe slikt når de blir avvist.. Sånn er det bare :)

Og jeg vet også at IKKE svar, er IKKE det samme som IKKE interessert i mange sammenhenger. I motsetning til hva mange tror og hva mange her på forumet stadig vekk prediker. Mange grunner til at folk ikke svarer.
Hvis jeg ikke får svar fra de jeg henvender meg til, så prøver jeg ofte igjen etter en måned eller to. Overraskende mange som svarer da. Dater har det blitt også. Derfor så er det meningsløst å gi seg ved ikke svar. Det er faktisk litt tafatt. Og hvem vil egnetlig date litt tafatte personer?
Og derfor er det også bedre om man faktisk får ett avslag hvis personen ikke er interessert. For begge parter....

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 22 jan. 2013 19:08 Privat melding

Folk er forskjellige, enkelt og greit.

For mitt vedkommende synes jeg det er høflig, empatisk og hyggelig å svare på en henvendelse som er ordentlig skrevet og personalisert (ikke noe klipp/lim- eller "hei går det bra"-melding). Jeg pleier alltid å svare og er takknemlig for å få svar selv når det bare blir "takk men nei takk". Jeg synes det er ingenting verre enn å bli ignorert fullstendig særlig når man faktisk har tatt seg tid til å lese gjennom en lang profil og brukt energi på å skrive en hyggelig melding.

Men det er altså bare meg. Om noen faktisk blir fornærmet pga. et høflig avslag sier det mer om vedkommende enn om deg selv. Du har i hvert fall gjort det du selv syntes var riktig, og vært både høflig og ærlig i prosessen.

Skjult ID med pseudonym storlav on. 23 jan. 2013 09:52

Send avslag og vær klar for å blokkere idiotene som ikke takler det!! Syntes det er flott at du gjør som du gjør, og kan ikke forstå karer som må "klage" på avvisning.

Selv setter jeg pris på avvisning mer enn stillhet, men det er meg.