Alle innlegg Sukkerforum

Har vært forelsket i min sukkermann i 6 mnd nå..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinnfolke ti. 22 jan. 23:51

Og møttes 7 mnd siden... Holdt på "profilen" for å gi den bort. Men nå gidder jeg ikke å få oppdateringer lengre, så da ryker den lille avgiften.. For jeg traff endelig noen som kunne spe på livet mitt med manndom, humor, flott smil, og mye mye mer.

Jeg elsker denne mannen, og deilig er det å bli elsket tilbake.. Jeg hadde innfunnet meg at jeg kunne nyte livets hverdager i singelhet, men lot døren være på gløtt.. foff, så var han der... Og skremte liv i meg... ;) ..

Må hele tiden minne meg på at livet mitt kretser ikke rundt å ha en mann, men at Denne flotte kjekke mannen skal så lenge han og jeg vil, nyte livet vårt sammen.

Lykke til alle som søker, leter, gløtter, nekter, gamer, drømmer,analyserer, bedømmer, flørter, leker og elsker. Må dere få ro i sjela m el uten bonus. Husk vi er jo bare dyr vi og, selv om vi er high tech..

Skjult ID on. 23 jan. 00:06

Så det tok deg 1 mnd å forelske deg? Godt å høre dere er lykkelige. Ha det fint så lenge det varer, helst resten av livet:)

Skjult ID on. 23 jan. 00:07

P.s. Håper forelskelse går over til kjærlighet...

(mann 34 år fra Oslo) on. 23 jan. 00:14 Privat melding

Så koselig! :D

Skjult ID med pseudonym mm on. 23 jan. 01:08

Så fint:) Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym 4 u on. 23 jan. 09:13

Så koselig :)
Det er jo dette i håper på alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 23 jan. 09:19

Koselig. Og egentlig litt inspirerende at det ikke var kjærlighet med første blikk også, men at det tok en måneds tid før forelskelsen kom - selv om jeg selvsagt antar du synes han var en flott fyr som hadde potensial da du møtte han første gangen også, og ikke var totalt uinteressert.

Lykke til!