Alle innlegg Sukkerforum

Bli superbruker-garantert kjæreste! (/one night stand)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 15:15

Hvor i all verden har dere lest noe slikt? Ikke hos Sukker. Ikke hos de andre nettdating-tjenestene heller. Slutt å sutre, folkens. Mann, du får svar hvis dama synes du er interessant, klaffer med kropp og attraktiv og bor i hennes nærområde. Kvinne, du får svar hvis han synes du er attraktiv, klaffer med kropp, er spennende og bor hvorsomhelst. Og så kommuniserer dere. Hvis den kommunikasjonen går i dass? Vel, ingen date, helt klart. De som møtes? Jo de møtes og gjør sine vurderinger.

Nå må dere slutte å henge dere opp i 'hvem som svarer hvem', 'hvem som aldri svarer', 'hvem som svarer sjelden', og heller se på dere selv. Menn og kvinner. Rusher dere mot et møte så fort som mulig med en som gjerne vil vite litt mer først? Snakke litt og flørte litt først? Eller drar dere det ut i evigheten uten å møtes? De fleste brukerne her inne er faktisk interessert i å finne en partner. Et mindretall driver med 'elsker, jeg er gift/samboer' greia, men lett å finne ut av. Og så er det de som bruker siden til utpressing, penger skal sendes før man møtes osv (prostitusjon).

Slapp av litt, presenter dere selv ærlig og ta kontakt, glem at man ikke får svar med en gang eller aldri. Prøv igjen. Vær aktiv. Ta kontakt med de du tror matcher deg selv, ikke 12 poeng høyere eller lavere. Du er ikke så kjekk og fantastisk som du tror du er ;)

Skjult ID med pseudonym lusa to. 24 jan. 2013 15:18

Jøje meg. Også den strenge tonen...

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 15:20

Ja lusa, men mente jo aldri å være så streng med deg, siden du aldri er streng med noen her inne ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 24 jan. 2013 15:25

"Du er ikke så kjekk og fantastisk som du tror du er ;)"

Pøsj!
;-)

Skjult ID med pseudonym storlav to. 24 jan. 2013 15:34

Mener å ha lest at nordmenn er de som klager mest i verden over betydningsløse ting, sier jo bare hvor bra det er her til lands! :P

TS klager over de som klager, så kommer vi andre som sauer og klager ovet at klageren klager over de som klager.... Vi er rare dyr! :P

(mann 36 år fra Oslo) to. 24 jan. 2013 15:42 Privat melding

IRL-kjemi teller i mine øyne mye mer enn Sukker's matchtall.. Tall er tall, praksis er noe annet, ofte. ;)

(mann 37 år fra Vestfold) to. 24 jan. 2013 15:56 Privat melding

Det var da svært..........

Skjult ID to. 24 jan. 2013 15:57

Enig med han over her som sier tall er tall.
Derimot er matchtreet det første jeg ser på når jeg kikker på en profil. Er det rødt på vesentlige ting som religion, sexlyst, vil ha barn osv, så tror jeg sjansen for et fungerende forhold er veldig liten.

Ellers synes jeg virkelig Ann Thrax er spot on som vanlig. Forumets eneste fornuftige skribent. Hadde jeg vist hvem hun var, skulle jeg sendt en melding.

Skjult ID med pseudonym jente to. 24 jan. 2013 16:01

Jeg er faktisk såååå fantastisk og kjekk som jeg tror. Det er din sak hva du tror om deg selv. Men jeg er Nr.1 Såååå slutt å preke, kjerring !

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 16:03

@ 15:57 Takk for hyggelig komplimet :-) Hvis du bor i Oslo og matcher meg er det ikke så vankelig å finne ut hvem jeg er.

Skjult ID to. 24 jan. 2013 16:03

@15:57 Jeg vet hvem TS er og jeg garantere deg at hun forsvinner ikke herfra med det første...

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 24 jan. 2013 16:06

Problemet i sjekkeverden er at litt for mange synes de samme få personene er attraktive og forsøker seg på dem. Dermed blir noen bombet med tilbud, mens andre får ingenting. I nettsjekking gjør man seg attraktiv ved å vise litt andre egenskaper som blir vist frem enn i RL. Derfor er noen arenaer bedre egnet for noen enn andre.

Men, uavhengig av arena, er det noe poeng å forsøke å sjekke opp en man ikke synes er attraktiv?

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 16:08

lol @ 16:03, takk for den. Jeg har ikke vært her lenge nok til at du kan si slikt ;) Bortsett fra at du ikke liker mine uttalelser, det er det få smålige, slappe og redde menn som gjør. Jeg utfordrer deg til å si noe imot posten jeg skrev, istedetfor å angripe en person du ikke vet hvem er.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 16:14

@ Riaakhan, enig. Det tar tid og innsats å bli kjent med noen man faktisk er interessert i. Men det er bortkastet tid og innsats hvis du allerede misliker han/henne fra hva hun sier i profilen og meldingene. Alikevel sier folk her inne at man 'skal gi dem en sjanse'. Selv om du allerede spyr av hvem de er? Nei. Mitt bidrag er bare å sette ned foten for alt som ikke passer deg eller du ikke liker. At folk ikke kan takle at noen ikke liker dem, vel...institusjon.

(mann 36 år fra Oslo) to. 24 jan. 2013 16:18 Privat melding

Takk for støtten, Skjult ID! :) Ja, sant det, da..

Skjult ID to. 24 jan. 2013 17:09

Forsøkte å lete deg opp Ann Thrax,men fant deg ikke. Mulig jeg ikke er kreativ nok. Ellers så har jeg kanskje forsøkt før og endt opp med å blokkere for å rydde i listene.

Skjult ID med pseudonym grimstad82 to. 24 jan. 2013 17:25

kanskje jeg burde drive med utpressing, har vel ca like mye hell der ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 24 jan. 2013 17:27 Privat melding

Deilig med en "kjeftesmelletråd" hvor begge kjønn får samme pepper`n :D

Og så tar den for seg en svært reell problemstilling som til tider kan være ekstrem slitsom her på Sukker.
For det finnes omtrent ikke noe mer energitappende enn folk som klager over bagateller.
Og noe av det verste er jo at folk som klager over "manglende respons" fra det annet kjønn ofte gjør det på en svært lite attraktiv måte. Noe som jo gjerne bare gjør dem enda mindre interessante å ha kontakt med på noe vis :P

Jeg tror vel også at en del av dem som klager faktisk får respons fra det annet kjønn. Men at de "glemmer" at de selv avviser dem som overhodet ikke er interessante for dem. Og bare henger seg opp i alle de pene jentene eller kjekke guttene de så gjerne vil ha respons fra, men som ofte overser eller avviser dem.

Og dette er vel noe som skjer med svært mange her inne (for de fleste avviser noen på et eller annet tidspunkt her, og blir selv avvist av andre igjen) :P
Forskjellen er vel bare at noen ser sine begrensninger eller tenker at det er en fair greie når noen som ikke er interessert avviser en.
Mens andre på død og liv må finne en "feil" et sted når slike ting skjer med dem. Og at den "feilen" alltid ligger hos den som avviser, og aldri noe hos dem selv.

Skjult ID to. 24 jan. 2013 17:29

@trådstarter@AnnThrax, problemet ditt er at du tror du er noe bedre enn vi andre her inne.

Skjult ID to. 24 jan. 2013 17:51

Ann Thrax ser ut til å være smartere og mer reflektert enn 99% av bøsset jeg har sett på forumet, så hvis hun tror hun er bedre, så stemmer det med virkeligheten slik jeg har observert den.

(mann 48 år fra Oslo) to. 24 jan. 2013 18:16 Privat melding

Jeg er delvs enig med deg Ann Thrax, men synes huskeregelen din med 12 opp og 12 ned er for streng. Tallet alene er ikke eksakt vitenskap, men jeg ser på matchtreet sånn som skjult ID også sier. Er det illdrødt og stort blad på sexlyst, religiøsitet eller andre vesentlige ting så lar jeg være å ta kontakt.

(Jeg hadde et forhold for lenge siden med ei som var religiøs, men ellers ei fantastisk dame. Men, kan man være med noen som plutselig blir veldig trist fordi kjæresten hennes skal til Helvete slik at vi ikke vil få være gift med hverandre i evigheten? Det varte ikke særlig lenge...)

Og... "Du er ikke så kjekk og fantastisk som du tror du er ;)", jovisst er jeg det! Og ingen skal få fortalt meg noe annet! Men, jeg er bare kjekk og fantasisk for dem som søker en med mine egenskaper og evner, mens andre som fokuserer på andre ting ikke ser meg som hverken kjekk eller fantatisk, og dem om det... Det som mangler er ikke at jeg skal senke kravene og ønskene til et realistisk nivå, for jeg søker slett ikke ei 20 årig Pamela Anderson kloning, jeg venter bare på at rett person skal kjenne meg igjen som det hun har lett etter så lenge... Og det kommer... Det er muligens rett rundt hjørnet? (Wink, wink, nudge, nuge, say no more...;-) )

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 18:32

@ Minney, som vanlig, veldig koke ord :-) Jeg er selv skyldig i noe av det du sier, setter egen innbilskhet foran kontakt til tider når det er reelle 'dealbreakere' der, men jeg popper ikke opp som en av de som 'svarer sjelden'.

@ 17:29, tja, jeg vet ikke om jeg synes jeg er bedre enn deg, for jeg har aldri møtt deg bortsett fra det barnslige utsagnet du kom med her. Her er det du som definerer deg som dårligere enn meg, ikke omvendt.

@ 17:51 Tusen takk for hyggelig kompliment :-)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 18:36

@v Tenker, prøv å tenk litt mindre, 12 eller 10 eller 8... Du presenterer både masse baggasje og håp for fremtiden, klarer du å sortere dette? Du er suverent positiv, det skal du ha :-) Men ikke lynsj meg fordi jeg både har hjerne og ikke liker menn med mer hår enn... meg.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 18:43

@ 16:03, lykke til. Jeg har vært her i 6 mnd og inaktiv i de periodene jeg dater, min profil er aldri online. Og du kjenner meg? Du er bare sur på meg fordi jeg tar deg på kornet, og vil så gjerne at jeg ikke har draget ;) Lykke til med den.

(mann 48 år fra Oslo) to. 24 jan. 2013 18:45 Privat melding

Jepp, klarer nok å sortere... Fortid er fortid, famtid er framtid... :-)

Og, kan ikke se at jeg på noen måte prøver å "lynsje" deg... Det er et utrolig sterkt ord med en meget brutal betydning. Tvert imot, jeg sier meg jo enig med deg unntatt på et par punkter... Og, om du selv ikke finner meg interessant av nevnte årsaker så er jo det helt opp til deg jeg mente ikke (gjorde ikke) å snakke nedsettende om dem som ikke finner meg interessant om det nå skyldes hår og skjegg eller om det skyldes annet, men poenget mitt er jo at jeg heller venter og finner den som liker en som meg enn å senke kravene fordi jeg "ikke er så kjekk og fantastisk" som jeg tror jeg er. Jeg søker jo ei jeg kan trives med lenge og som kan trives med meg lenge, og da må det jo være nok til felles for det...

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 18:45

@ pgmp, god ide. Flere av oss burde prøve det ut

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 18:50

@ Tenker, jeg har ikke tenkt på deg i kategorien som sender meldinger til 20 år yngre jenter som bor 300 mil unna hvor ingen av dere gidder å flytte. Jeg tror at når folk begynner å flørte og snakke sammen her inne, er det med en motpart som faktisk ikke er en 'dealbreaker', men i utgangspunktet passer i søket ditt. 12 betyr ikke 12 i utseende. Det betyr at man klaffer på ting som i utgangspunktet er 'ja takk', (ikke så mange som treffer den) og så begynner en samtale. For mange inkluderer det alder, bosted, høyde, barn/ikke barn osv. De fleste her vet at bildene ikke gir riktig credit.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 18:54

15:57, hvis du vil ha min profil, kan du alltids ta kontakt med Minney eller Athena, men hun vil kun gi meg din profil/beskjed.

Skjult ID med pseudonym 2mas to. 24 jan. 2013 19:49

Jeg vil tørre å påsta at det er lov å bli litt irritert når du bruker en god stund på å skrive, la oss si 20, gode og innholdsfyllte meldinger og ikke får svar på en eneste en. Selv så har jeg ikke fått et eneste avslag(men veeeldig mange ubesvarte), men jeg ville tatt et høflig avslag på en grei måte. Det er greit å få en bekreftelse på at den er lest iallefall, så man ikke føler at man fisker i et tomt vann.

Forøvrig så lærte jeg ganske raskt her at å skrive lange og "gode" førstemeldinger en meningsløst. Nå går det stort sett i to-setnings-vittigheter også bygger jeg på der jeg får svar. 99% går jo på utseendet uansett.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax to. 24 jan. 2013 20:01

@ 2mas
Jepp, for lange førstemeldinger går i søpla. De som treffer rett på etter at du har lest profilen hennes/hans, får gjerne et svar. Skjønner at du blir sur når det ikke er svar på mange meldinger. Men for det første 1) det er veldig lett å se at dette var en melding som ble sendt 20 ulike profiler, 2) du hadde en på lager fordi det funket en gang før og 3) totalt skivebom (oftest, feil fylke, alder, jeg vil ha barn, du ikke, jeg er allergisk mot pelsdyr, du driver med både hund og hest osv).

Selvinnsikt er det de fleste damene her etterlyser. Google selvinnsikt, kanskje?

Men ikke kom her og skyld på at 99% går på utseendet. Det er en av de 'det er ikke noe feil med meg, min fremgangsmåte eller hvem jeg skriver til' - svaret. Hvis noen har sagt det, ikke tro på det. Hvis du har funnet det opp som en unnskyldning for hvorfor du ikke får napp, gå bort fra den.

Jeg er bare litt over gjennomsnittlig attraktiv selv, nettdating er rått. Så jeg blir ikke hoppendes forbanna når jeg ikke får svar. Og jeg tiltrekkes ofte menn som ikke ser ut som filmstjerner.

Skjult ID med pseudonym grimstad82 to. 24 jan. 2013 20:09

@Ann Thrax

Selvinnsikt er vel noe begge ser etter, damer kan google selvinnsikt like mye de som oss :)

Utseende har nok mer å si her enn det mange kanskje vil innrømme, men nå er jo det helt individuelt.

"Beauty is in the eye of the beholder" klisjé men still!

(mann 36 år fra Vest-Agder) to. 24 jan. 2013 22:57 Privat melding

sitat TS:
"Bli superbruker-garantert kjæreste! (/one night stand)"
"Hvor i all verden har dere lest noe slikt?"

Her på sukker-forumet.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 25 jan. 2013 00:58 Privat melding

*Legg bruker i handlekurv og bestill?!* :O

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 25 jan. 2013 01:07

virker litt sånn ja, fikk en mld her nå nettop fra en fyr i baris som lurte på om jeg ville komme bort en tur og knulle hele natta :P altså...hehe akkurat nå var det jo litt fristende..men er det seriøst noen som går på den der? snakk om å ta en sjangse liksom :P men men man tar det som en kompliment. Sånne meldinger blir jeg vertfall ikke sur av..hadde det derimot vært en ekkel gamlis..

nei peace out nå er det natta!

(mann 36 år fra Oslo) fr. 25 jan. 2013 10:23 Privat melding

Haha, -m-, du får sagt det.. ;)

Skjult ID med pseudonym BadBoy fr. 25 jan. 2013 12:34

Mulig at jeg går under kategorien GAMLIS for deg men her kunne du få kjærlig elskov med en erfaren MANN som tar deg opp dit du vil. Kvalitetssex er stikkordet
Egensentrerte guttunger som bare skal penetrere og dumme seg ut i ett raskt knull + adjø ( tøm og røm ) er vel bortkastet tid både for fitta di og deg selv som tror du har gjort en god figur men er egentlig madrass for de som gidder

Skjult ID med pseudonym lusa fr. 25 jan. 2013 12:49

Oooh BadBoy, talk dirty to me!

Haha! Eg tror eg dauer. Forumet gitt, det er bra saker

Skjult ID med pseudonym BadBoy fr. 25 jan. 2013 12:52

@lusa

I will baby.
Spank my butt . ;))

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 25 jan. 2013 12:56

@lusa, så du er med på tøm og røm, og vil være madrassen min? :-)

Skjult ID fr. 25 jan. 2013 13:04

Ja

Skjult ID fr. 25 jan. 2013 13:05

Hvem?

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 25 jan. 2013 13:07

@Skjult Id 13:04, så er du også et lite insekt, en liten lus? :-)

Skjult ID med pseudonym BadBoy fr. 25 jan. 2013 13:13

Tydeligvis noen som ikke vil vise nicket sitt. Ignorer dem

Skjult ID med pseudonym BadBoy fr. 25 jan. 2013 13:16

@ lusa
Klart det, det er jo freddan i dag da ! Remember? ;))

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 25 jan. 2013 14:05

hehe altså jeg har da hatt kvalitetsex med både yngre og eldre gutter så at man automatisk får amazing sex med en eldre mann er nok ikke tilfelle. Men selfølgelig skal være enig med deg i at erfaring hjelper.

Beste sexen på lenge hadde jeg med en som var 4 år yngre enn meg, nå nylig så at de yngre gutta er dårlig på det område der stemmer nok ikke alltid. Kansje hvis de er helt pur unge og ferske i faget og ikke helt har lært seg kvinnelig anotomi så, da skal jeg være enig med deg :P

(mann 48 år fra Oslo) fr. 25 jan. 2013 14:13 Privat melding

Erfaring hjelper jo absolutt, men det er ikke mulig å generalisere på det punktet... Eventyrlyst, kreativitet, og vilje, og mange andre faktorer spiller inn... Individuelt det der, veldig individuelt...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 25 jan. 2013 14:15 Privat melding

Jeg har nå hvertfall inntrykk av at alder ikke sier noe som helst om hvor god en fyr er i senga :P
Ikke hvor lang fartstid han har eller hvor mange han har hatt sex med heller.
Men at fyren er genuint interessert i hvordan en kvinnes kropp er og fungerer på det området, samt at han er observant og flink til å kommunisere om det som foregår i senga, er alfa og omega tenker jeg :P

Skjult ID fr. 25 jan. 2013 14:22

Hvor mange ganger har du pult i ditt liv? Og med hvor mange? Få høre!

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 25 jan. 2013 14:24

Spør du alle her skjult ID?

Jeg skal svare dersom du står frem med bilde og profilen din og forteller først selv ;)

Skjult ID fr. 25 jan. 2013 14:31

Det er nok ikke naturlig for meg å brette ut om slikt.

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 25 jan. 2013 14:34

Men det er naturlig for deg å spørre andre om det likevel? :P

Hvor ble det av den der med at man gjør mot andre.......osv? ;)

Skjult ID fr. 25 jan. 2013 14:39

"Hvor ble det av den der med at man gjør mot andre.......osv? ;)" Det er en tøysete regel. Folk er for forskjellige for den.

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 25 jan. 2013 17:56

Tøyseregel?

Synes ofte det sier mye om en person jeg, dersom vedkommende gjør noe, spør om noe, sier noe, osv, som personen overhodet ikke "takler" eller ønsker å få "tilbake".

Alle har jo forskjellige grenser på mange ting. Men man ber jo ikke andre om ting man selv vet er over ens egne grenser.
Sånn generelt sett vel og merke, for der finnes jo unntak som er helt legitime dersom man skal begynne med flisespikkeri :P

Skjult ID med pseudonym Moybon fr. 25 jan. 2013 19:34

@minney
Hvem er det du krsngler med? Har ikke du selv bretta ut om hvem du liker best å pule idag?Da må du også tåle å høre fra dem som ikke er med på dette. Verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Sima fr. 25 jan. 2013 20:18

Min erfaring er at jeg kun trenger å si "hei", å renner det inn med villige kandidater. Kan jo hende det er annerledes for deg, men kan ikke skjønne at dette normalt skal være et verdensproblem.

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 25 jan. 2013 20:40

@Sima, hei :-)

Skjult ID med pseudonym Sima fr. 25 jan. 2013 20:44

Lowry: Møtes utenfor Schous om en halvtime? Eller har du dårlig gjennomføringsevne?

Skjult ID med pseudonym Lowry fr. 25 jan. 2013 21:25

@Sima, leste ikke innlegget før nå, men siden du tydeligvis har vært her en stund, så kan du maile den adressen jeg pleide å flashe oftere før, så avtaler vi privat treff, jeg har nemlig ikke så stor tro og tillit til dere forumkvinner at jeg vil bruke tid på å stå forgjeves ute og fryse i -10.

Skjult ID med pseudonym Moybon fr. 25 jan. 2013 22:09

@lowry
Det har ikke han noe med å gjøre.

Skjult ID med pseudonym maskulnist fr. 25 jan. 2013 22:22

Haha tenkte sånn før jeg også. Da jeg og lowry alltid dro ut på torsdagslunch.

Skjult ID lø. 26 jan. 2013 02:02

Torsdagslønsj liksom. Det var daglig.