Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Klar lø. 26 jan. 2013 12:10

Da ble ikke dette noe heller, to måneder med god kjemi og kosestunder, og plutselig rakner det!

Lurer på om jeg må bli flinkere til å kjenne etter og ta signaler, før man lager for mye ut av det ..

Skjult ID med pseudonym grimstad82 lø. 26 jan. 2013 12:12

ce la vie.

Kipt men lite å gjøre med det. Det er ikke alltid signalene er så lette å kryptere heller, hadde vært bedre om folk bare sa det som det var.

Skjult ID med pseudonym Klar lø. 26 jan. 2013 12:16

Jo men det er noe med at man i en voksen alder vet godt hva man vil ha og ikke motsatt, og den kritiske vurderingen legger man litt vekk hvis man blir betatt av vesenet.
Veldig merkelig at de jeg føler tiltrekkning til , viser det seg alltid at ikke er de jeg passer sammen med :P

Skjult ID lø. 26 jan. 2013 12:17

Velkommen i klubben. Har hatt tre tilsvarende runder siste året. Fellesnevner var at ingen av disse damene noen gang har hatt et forhold av mer enn tolv måneder varighet. Nå spør jeg alltid om det på første date og skyr slike som pesten.

Skjult ID med pseudonym grimstad82 lø. 26 jan. 2013 12:20

@Klar

Kjenner godt til det, men "heldigvis" så er jeg så skadet at sånne uber forelskelse følelser får jeg aldri lengre. Men jo lengre jeg holder på med noen jo mer glad blir jeg i de. Det virker som at mange jenter/damer legger til grunn at de skal bli swept away med en gang ellers er det ikke noe å satse på. Du kan heller ikke tvinge noen til å være sammen med deg, pga du liker de.

Du er i godt selskap om det hjelper deg noe :)

Skjult ID med pseudonym Klar lø. 26 jan. 2013 12:26

@ Grimstad

Nå er det slik at jeg ikke gikk rundt å var stormforelsket, følte at hun var mere betatt. Men det tok en rask vending alikevel, ble plutselig tungt . Jeg har også fått min posjon med svik og skuffelser, så jeg blir dessverre fort usikker
og da mister man jo litt personligheten sin. Men det føles som det var riktig at det ble slik, men jeg synes det er utrolig kjedelig at det blir slik når man føler litt fysisk kjemi. Det er jo ikke så ofte :P

Skjult ID med pseudonym grimstad82 lø. 26 jan. 2013 12:33

@Klar

Vil ikke si at man mister personligheten, men den forandrer seg.
Fysisk kjemi, det du kan få på Karl Johan og ;)

Bare ta tiden til hjelp, så dukker det opp noe annet.
I mellomtiden så har du jo sorte krokodiller og øl, de forlater deg aldri :)

Skjult ID med pseudonym lola lø. 26 jan. 2013 16:04

@men jeg synes det er utrolig kjedelig at det blir slik når man føler litt fysisk kjemi. Det er jo ikke så ofte

eg synes du liker henne. liker hun deg?

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 26 jan. 2013 16:07

Tror det er lurt å kjenne på de signalene man egentlig får fra seg selv, samtidig når man først oppnår så god kjemi så er det lett å bare nyte det der og da og bare skyve vekk de signalene man får på at dette ikke var så lurt. Brent meg på den mange ganger på forskjellige måter, så nå er jeg nok blitt sånn at jeg kansje hører for mye på de signalene igjen da,,man må liksom finne en mellomvei :P

Skjult ID med pseudonym Fred lø. 26 jan. 2013 16:19

du kommer til å bli forvirret her. du må besteme kva du vil alene. hvis du liker henne , bør du tar kontakt og se hvis dette kan fungere. du sier hun er betatt, eg regner med at hun liker deg godt. kansje hun er den rette. livet er ikke enkelt. du liker henne, hva er du redd for?

Skjult ID med pseudonym Klar sø. 27 jan. 2013 10:39

Jeg følte meg usikker på om jeg kjente nok, var litt til og fra. Men når det nå bare ble bråslutt fordi hun mente vi var for forskjellige ,, så ble jeg veldig overrasket. Knytter meg fort til de jeg får litt følelser for,, da er det så vanskelig og se at den andre fikser det "fint"...

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 27 jan. 2013 10:48

@Klar

Story of my life, men nå er det som regel sånn at for den parten som ikke vil mer så er det jo mye lettere mtp følelser enn for den som vil mer.
Kjenner meg godt igjen i den situasjonen du er i, det er kjipt men dessverre lite en kan gjøre noe med.
Gå og besøk noen venner, finn på noe, prøv å ikke sitt alene da virrer tankene ofte litt for mye.

Skjult ID med pseudonym Alexis sø. 27 jan. 2013 10:54

Du sier at du var usikker og litt til og fra. Når det er signalene du sender er det kanskje hennes forsvarsmekanisme å bråslutte det dere hadde, spesielt hvis hun er betatt og "sårbar". Få vil vel bruke mye tid og energi og utsette seg for å bli såret av en "vinglepetter" ? Ikke sikkert hun fikser det "fint", men hun ser på en avslutning som et bedre alternativ enn å satse på en som er usikker, fordi hun rett og slett foretrekker å vite hvor hun står ;-)

(kvinne 44 år fra Hordaland) sø. 27 jan. 2013 11:01 Privat melding

Jeg synes det Alexis sier over her høres veldig sannsynlig ut, forutsatt at frøkna har vist så mye interesse som TS gir uttrykk for. Men skal en da bare rulle seg over og gi seg? Eller skal en forsøke å sende noen ord i et forsøk å få endret på situasjonen? Kanskje hun venter på at TS skal utvise en sikkerhet, som vil gjøre at hun da tør videre??

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 27 jan. 2013 11:13

@Alva

Det er jo nettopp dette som skaper mer usikkerhet for oss gutter når det kommer til dating.
Dere sier dere vil sånn og sånn, også sier dere at dere liker oss, men vil ikke treffes mer. Så kommer noen andre jenter og sier at de egentlig kanskje vil at vi skal gjøre noe for å "overbevise" dere om å satse på oss.
Hva skal vi gutter tro, dere sier noe, mener egentlig noe annet, vil en tredje ting og håper at vi gjør en fjerde ting.
Det er faen meg ikke lett å være gutt/mann når det kommer til slike ting.

Dette skjedde nettopp med meg, og jeg velger å høre på det hun sa, selv om jeg vil noe annet.

Skjult ID med pseudonym Klar sø. 27 jan. 2013 11:24

@Alva74

Jeg har ikke vinglet ovenfor henne, bare litt inni mitt hodet. Jeg har gitt henne masse komplimenter og kos, som jeg selvfølgelig mente. Hun sa ihvertfall at hun synes jeg var digg osv,, og fysisk kjemi var veldig bra , på områder hvor det teller. Men på en uke eller to ble det litt småtungt, og jeg fikk mye mindre oppmerksomhet.
Og da kjenner jeg at jeg synes det var tøft , så jeg fikk jo kjenne på at jeg hadde følelser.
Jeg er blitt for sugen etter en å leve med,, Også er det så sjelden man føler tiltrekning til noen,,, Og da går man dessverre litt på "akkord" med seg selv. Men man blir kanskje litt oversensitiv også,,, (føle seg ihjel) . Jeg burde nok jobbe litt med meg selv i forhold til å bli flinkere til å ta ting som de kommer.

Nå er det 3,5 år siden jeg skiltes, og jeg synes det begynner å bli tragisk at jeg ikke har klart å innhente meg en medspiller igjen :(

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 27 jan. 2013 11:29

Det er ikke enkelt med denne datingen om man er mann eller dame tror jeg. Jeg veit vertfall med meg sjøl at jeg stort sett ikke veit hva jeg vil og er veldig vinglete. Så hvordan i alle dager skal en mann vite det?

just saying....ikke en enkel greie det her...

*gir Klar en god klem*

Tenker at du nok finner ut av dette, lytt til magefølelsen din og gjør det du føler mest for. Men ikke vær sammen med dama bare fordi du har vært singel lenge og syns at du trenger å finne deg en medspiller igjen som du sier. Veit hvor hardt det kan være etter et samlivsbrudd selv og egentlig tror jeg man trenger lengre tid på å komme seg enn man trodde i utganspunktet.

Skjult ID med pseudonym Alexis sø. 27 jan. 2013 11:39

Du må aldri undervurdere kvinnelig intuisjon! ;-)
Selv om du tror det bare er i hodet ditt du vingler, så har hun mest sannsynlig oppfattet det likevel.
Om du vil, for å bruke Alvas ord, rulle deg over og gi deg eller sende noen ord i forsøk for å endre situasjonen er helt og holdent opp til deg.
Hva har du å tape på å fortelle henne hva du tenker?
I verste fall er det slik at hun ikke var så betatt som du trodde, da får kanskje stoltheten en liten knekk, men ut over det kan vel ikke situasjonen bli verre enn den er i dag?
Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 27 jan. 2013 11:39

@-m-

Men visst dere vil at vi egentlig skal "gå etter dere" når dere sier at dere ikke vil mer, hvorfor kan dere ikke bare si det sånn som det er. Dere gjør jo ikke saken noe lettere når dere vingler, nå skal ikke jeg si at det bare er damer som gjør dette, er helt sikkert nok av gutter og. Men det virker som at det blir et spill, der man egentlig skal vite spillereglene, og gjør du ikke det så er du fucked.

Jeg tror at man må gi det en del tid før man kan ta en stilling til om noe vil funke eller ei, 1 til 2 måneder er ikke nok slik som jeg ser det. Når man har erfart et samlivsbrudd så er man nok temmelig reservert når det gjelder å starte noe nytt som kan bli seriøst. Derfor er det viktig, mener jeg å gi det tid, ikke tro at følelsene skal være på plass fra dag 1 eller dag 13, men vil begge, og man liker å være sammen å gjøre ting sammen, så tror jeg at føleleser vil komme. Jeg vil aldri få følelser like raskt som før, og vil derfor trenge tid, men det betyr ikke at jeg ikke er glad i jenta.

Skjult ID med pseudonym Lykkelig!! sø. 27 jan. 2013 11:51

Føler med deg :(

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 27 jan. 2013 12:03

grimstad82) - sø. 27 jan. 11:39

Følg med nå:

"Men visst DERE vil at vi egentlig skal "gå etter DERE" når DERE sier at DERE ikke vil mer, hvorfor kan DERE ikke bare si det sånn som det er. DERE gjør jo ikke saken noe lettere når DERE vingler, nå skal ikke jeg si at det bare er damer som gjør dette, er helt sikkert nok av gutter og".

"Dere" er vel kvinner nå igjen? Og -m- står i posisjon til å svare for alle kvinner? I think not. Kjenner meg ikke igjen litt engang. Så - enten er jeg unntaket som bekrefter regelen, eller (mer sannsynlig) så er det ikke tilfelle at _kvinner_ er sånn/tenker sånn/gjør sånn.

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 27 jan. 2013 12:09

@lusa

Jeg kan bare skildre det fra min side, litt vanskelig å se det fra jenter ståsted når jeg ikke er jente :p
Og det hadde vært artig og hørt fra ei jente som har erfart det samme fra flere vinglete gutter for å kanskje prøve å forstå mer.

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 27 jan. 2013 12:14 Privat melding

@TS
det er vondt når slikt skjer, men prøv å ikke overanalysere. Jobb deg gjennom det.
Kan hende hun har kjent på at noe ikke føles riktig, selv om dere hadde det bra sammen i et par mnd. Det kan være veldig mye som spiller inn, og det er ikke nødvendigvis deg det er noe galt med.

Aldri lett det der, og ingen er like.
Noen kvinner (og menn) liker kanskje å bli jakta på når de gir inntrykk, eller sier de ikke vil mer.
Jeg kan kun snakke for meg selv, og jeg er ikke slik. Avslutter jeg noe, så er det en grunn for det, og da blir det bare slitsomt om motparten skal prøve å jakte etter, eller analysere alt åpenlyst overfor meg. Blir ikke det tatt hensyn til, så oppfatter jeg det mer som mas, og kutter gjerne alle bånd, selv om jeg gjerne skulle ha fortsatt kontakten i utgangspunktet.
Det finnes ingen fasit, man må nesten bare føle seg frem, og om motparten ber om avstand eller annet, så respekter ønskene, ellers vil det ofte bare resultere i at du skyver vedkommende enda lenger bort.

Skjult ID med pseudonym Klar sø. 27 jan. 2013 12:25

Ja , jeg har sendt de nødvendige ord i forhold til at jeg ikke føler meg ferdig. Men tror nok hun har gjort opp sin mening. Så jeg skal la det være med det, ja hun var veldig betatt det merket jeg , men muligens fikk hun for mye av meg,, Og muligens var jeg for åpen og tømte meg for alt som jeg strever med...
Men uansett er det bare dumt å overanalysere, jeg kjente jo på usikkerhetsfølelsen når jeg stod godt i det,,,
Så det er vel mest det at det er tungt å føle seg "dumpa" og missforstått .....

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 27 jan. 2013 12:27 Privat melding

Sender deg en stor klem! Vet sånt gjør vondt.
Følelser kan man ikke styre dessverre. Selv om man gjerne ofte skulle ønske det.

Skjult ID med pseudonym Klar ma. 28 jan. 2013 19:29

Hælvete!!! så kjipt det er å kjenne på den følelsen,, ting skjedde så fort at jeg ikke fikk tid til å tenke en gang...

Skjult ID med pseudonym zzzzzzz ma. 28 jan. 2013 20:31

Kjipt men lite å gjøre med det