Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym -m- sø. 27 jan. 2013 13:48

I dag har jeg rett og slett lyst til å krype inn i en krok å grine, eventuelt fosterstilling i sofaen :/
Klarer akkurat å balansere nok til at jeg ikke knekker sammen så jeg kansje får fiksa litt her hjemme til jr kommer i morgen...

sukk..på dager som dette jeg skulle hatt en trygg, god armekrok å krype oppi! En som ikke dømmer, en som ikke trenger å vite hvorfor men bare lar meg være der å gråte og føle meg trygg bare for en liten stund..

Noen andre som rett og slett har en sånn dag i dag?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 27 jan. 2013 13:50 Privat melding

Har ikke en sånn dag, men synes det er trist å høre at du har det sånn... Sender deg en varm god virtuell armkrok, for det det er verdt... :-)

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 27 jan. 2013 13:51 Privat melding

Sender en stooor klem til -m-
Jeg vet veldig godt hvordan det er.
Blir nok ikke helt det samme, men du kan iallefall låne en skulder å grine på av meg, og få en god klem, om du skulle trenge det

>:D<

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 27 jan. 2013 13:55

Tusen takk dere, hjelper med virtuelle armekroker og klemmer. :) Fint å se det er noen snille sjeler der ute, alltid godt å vite for er så lett å tro det motsatte :/

Skjult ID med pseudonym Hrmf sø. 27 jan. 2013 13:57

Ikke i dag, men det hender jeg har slike dager. Der og da er det ikke noe gøy, men det er på en måte greit å finne en bunn på humøret en gang iblant. Ikke forvent for mye av deg selv i dag og husk at det går over.

Den rette armkroken dukker nok opp når du minst venter det...

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 27 jan. 2013 13:58 Privat melding

Du er en flott person -m-, og jeg liker deg og det du sier og står for her inne på forumet. Det vil alltid bli vanskelige dager, men det kommer også bedre dager.
Du vet hvem jeg er, og skulle du få behov for noen å skravle med, eller blåse ut til, så er det bare å sende en pm om du vil det.

Skjult ID med pseudonym Mica sø. 27 jan. 2013 14:00

Forstår frustrasjonen din. Er midlertidig sengeliggende etter en operasjon. Er så mye jeg skulle gjort.

Sender over en god klem :)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 27 jan. 2013 14:05

Tusen takk alle sammen<3

Liker deg og nilaya syns du er en flott jente med et stort hjerte :)

God bedring Mica
*sender over en god klem og blåser på*

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 27 jan. 2013 14:19

Du kan få både virtuelle og ekte klemmer herfra også om du vil :) Det hjelper kanskje ikke så mye med kvinnelige klemmer, men i mellomtiden kan det kanskje være væl så greit. Bare rope ut hvis du trenger en vin/grine/e/skravle-kveld (jeg er nemlig i nærheten) :)

(mann 33 år fra Akershus) sø. 27 jan. 2013 14:19 Privat melding

Hadde ca. en sånn dag i går. Hodepine som bare ble verre utover dagen, jeg lurte på om jeg var i ferd med å få sammenbrudd pga. stress, influensa pga. svakt immunforsvar pga. stress, eller hva som egentlig var greia. Lå i senga med vondt i hele kroppen, angst, hodepine og antydning til kvalme. Føler meg bedre nå så jeg håper det går over til jeg skal på jobb i morgen..

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 27 jan. 2013 14:37 Privat melding

Slik dager er fæle, og jeg vet godt hvordan du har det.
Kan ikke annet enn å sende deg en stor klem :)

Ofte kan det hjelpe å bare tvinge seg selv ut av huset, kontakte noen man kjenner og få snakket en stund :)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 27 jan. 2013 14:46

Takk Takk kvinnelige klemmer hjelper så absolutt :) Hadde vært kos med en skravlekvell, hva gjør du i disse trakter da? Hadde formen min ellers vært litt bedre så hadde jeg sagt ja med en gang. Takk frøken :)

koraboros

uffa, jeg har og det der svake immunforsvaret så påvirket meg sikkert ekstra det også driver å sloss med nå sykdom greier igjen akkurat nå (sånn utenom de daglige tingene)sjøl så har fått beskjed av legen å holde meg mest mulig i ro neste uke og..sikkert hjulpet å være sosial men ble helt utslitt bare av å gå til søppelkassa i går så formen er ikke på topp gitt :/ får håpe du er" frisk" til jobb i morgen da. Jeg har "heldigvis" (eller mer uheldigvis?) ikke noe sånt nå. Har fått avklaringspenger til sept og håper jeg kan begynne å jobbe igjen etter d , lengter etter å funke nogenlunde normalt igjen :)

Skjult ID med pseudonym Blid sø. 27 jan. 2013 14:48

Har det sånn hver dag!

Skjult ID med pseudonym nettliv sø. 27 jan. 2013 14:55

Du @ -m-, ta deg en tur ut. Frisk luft gir det bedre kikk enn Sukker i hvert fall.

Skjult ID sø. 27 jan. 2013 14:56

Hva med å tenke at du tross alt har alle sansene i orden og slipper å være lam fra halsen og ned og kan bare glemme å finne deg en kjæreste og få barn, synes disse setningene er mer enn nok til at du blir frisk med engang

Tenker du deg om nå, er du sikkert enig at det du sliter med nå er bare filleting i forhold

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 27 jan. 2013 15:00

nettliv

bra tanke i utgangspunktet men har fått beskjed om å holde meg mest mulig i ro og ikke utsette immunforsvare for mer trøbbel før jeg er ok på den biten igjen.
sånn generelt enig med deg der hjelper å komme seg ut litt.

skjult id 1456

klart jeg er glad for at jeg ikke er lam, allerede har barn og ikke trenger å tenke på det og sånn. Jeg veit ikke hadde vært enklere med brukket fot feks da kunne jeg si at det bare var en fysisk ting. Litt mere vanskelig å få forståelse generelt når man sliter med ting som ikke vises utenpå.

Skjult ID med pseudonym nettliv sø. 27 jan. 2013 15:09

@-m-, immunforsvaret ditt har sikker også best å få friskt luft, det er jeg overbevist om. Husk at røyk / også passiv / og alkohol kan skade immunforsvaret men den friske luften renser lungene og gir hjernen og hjertet mye godt...
Så valget er ditt.