Alle innlegg Sukkerforum

Sukkersyke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym alex fr. 4 juli 2008 09:30

Etter de siste innlegg er det nærliggende å anta at økende sukker-inntak kan ha helsemessig konsekvenser dersom forventet følelse av tilfredsstillelse uteblir.

Hva er de fysiologiske årsakene til at dette skjer?

Hvordan er prognosene?

Noen anbefalte og velutprøvde behandlingsformer?

Og hvordan kan Sukker-tilbydere eventuelt vaksinere sine brukere mot dette?

(mann 51 år fra Oslo) fr. 4 juli 2008 10:10 Privat melding

Grunnen til fustrasjonsutbruddene på forumet nå, kan være ferietiden. Da blir det klart for mange at det egentlig er noe som mangler i livet. Den grå hverdagens trivialiteter skjuler mangelen.

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 4 juli 2008 13:40

Hørt om begrepet Angry White Men?

Begynner å bli en del av slike menn her i Norge også, selv om de ikke er så våpenglade som amerikanerne.

Men det begynner med at de føler seg forrådt, enten av en (eller flere) dame, være seg hun de ikke fikk eller en eks. Hvis det er barn i bildet, så føler de seg ofte forrådt av staten, som har gitt dem for lite kontakt/samværsrett med sitt barn. Så betaler de barnebidrag og bor alene og det går tråere økonomisk. Så kommer sinnet mot innvandrere, alenemødre og andre som får sosiale ytelser fra staten, og så eskalerer sinnet videre.

Til slutt finner du noen av dem sittende på ulike nettfora og spre sitt sinne. Det mest populære er selvrfølgelig å klage på "panserfeministblekka" Dagbladet, Mannsutvalget, Huitfeldt osv på VGs diskusjonsforum under temaene Likestilling.

Dette var ganske generaliserende, men er likevel spot on :)