Alle innlegg Sukkerforum

Hva har du spist til middag?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 28 jan. 19:18

Hva har du spist til middag, I wantz to knoaw!

Skjult ID med pseudonym pyselusa ma. 28 jan. 19:22

Åååå, for en kjekk tråd, da gitt!

(noe sier meg at jeg gikk litt for hardt ut med å antyde at jeg spiser noe veldig bra til middag, så jeg tror bare jeg holder det for meg selv.. - Men kjekk tråd var det uansett, altså..)

Skjult ID med pseudonym coma ma. 28 jan. 19:26

Jaha?

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 28 jan. 19:28 Privat melding

meget kjapp, enkel og god middag bestående av hjemmelaga kremet kyllingsuppe med nudler og grønnsaker :)

Skjult ID med pseudonym GI-MÆ-MAIL ma. 28 jan. 19:29

Svisker

Skjult ID med pseudonym Bengt ma. 28 jan. 19:34

Sure svisker.

(mann 33 år fra Troms) ma. 28 jan. 19:34 Privat melding

@pyselusa
Har du sagt A må du si B.
Du la opp til denne tråden selv, så da skyller du oss et svar:)

Har ikke spist middag selv, så ser på denne tråden som gode forslag

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 28 jan. 19:35

3 brødskiver med nugatti så klart.

Skjult ID ma. 28 jan. 19:43

Risotto

Skjult ID med pseudonym pyselusa ma. 28 jan. 19:50

Haha. Jaja..

Sein jobbing fordrer rask og enkel middag - og det ble det. Men jeg er tilhenger av gode råvarer og ikke mange ingredienser, så da er veien til suksess som regel ikke så lang.

Blomkålsuppe, laget på kun blomkål og noe hønsebuljong jeg hadde i frysen. Ikke noe fløte eller melk eller annet tull. Stavmiksifisert, ikke noe biter og vas, men tykk og fin. Stekt bacon på topp. Og pepper ja.

Så er det gyldne trikset: et par runder med dråper av hvit trøffelolje til slutt. Jømmi.

Så ja... det var da det. Jeg hadde ikke kjempegrunn til å skryte meg opp. Men det er jo bare mandag... ;)

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 28 jan. 19:57

Ikke så alt for galent det, er bedre enn mine brødskiver, dog var det hjemmebakt brød :)

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 20:06

Hjemmebakt brød er bra!

Kanskje fordi jeg spiser det utelukkende når jeg er på besøk hos andre.. heh.

Jeg og gjær er nemlig bitre finender. Litt som meg og Toro :)

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 28 jan. 20:16

haha :)

gjær og jeg er nokså gode venner, har drevet med litt gjærbaking de siste årene, og jaggu får jeg det ikke til og.

Hva er galt med toro? Vil ikke posene høre på deg?

Skjult ID med pseudonym K ma. 28 jan. 20:18

Ikke kald pølse i dag Lusa? ;)

I dag har det gått i svinestek med grønnsaker :) Veldig godt, veldig enkelt og veldig sundt!

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 20:26

grimstad82) - ma. 28 jan. 20:16
Hehe, nei fyttirakkern det smaker jo død... Æsj. Gjær, derimot, er jeg litt mer muggen over at jeg ikke er venner med. Fraværet av dét vennskapet er nok mitt tap. Toro derimot. Eller Knorr *grøss* Jeg mener jeg har hørt noe sånt som at Djevelen opererer under mange navn... Jajaja, jeg blir nesten religiøs bare ved tanken.

K) - ma. 28 jan. 20:18
Nah.. pølser? Er du rusk? Jeg tok for noen måneder siden en avgjørelse på at det nå også er slutt på å kjøpe ferdig kjøttdeig. Skal jeg spise noe sånt, skal jeg lage det selv. Rene produkter, takk! :)

(mann 34 år fra Aust-Agder) ma. 28 jan. 20:32 Privat melding

@lusa

Ah så det er ikke det at du ikke får det til, du bare liker de ikke, men det er jo helt greit.
Du må ta noen kurs hjemme hos moren din så kanskje du får gjæren til å gjøre det du vil :)

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 28 jan. 20:33

øh flaut si det, men ferdiglaget fiskegrateng....blæh, men hjemmelaget potetmos med purreløksmør. Og Med fisk har man ALLTID dessert her i huset, så vi spiser mye fisk.JADA vet at det sikkert er 5% i en slik og resten er søppel. men desserten var snadder:)

Skjult ID med pseudonym K ma. 28 jan. 20:33

Lusa, det er godt å høre :p hørt noen rykter om at det gikk i kalde pølser en stund når man har mye å lese.... :p
Rene produkter er som regel mye sunnere ja! Men man kan få f.eks Meny til å lage kjøttdeig til deg, du kjøper kjøtt så lager de og ferdigpakker det.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 20:37

Grimstad82
Vanskelig sak... Min mor har lært meg alt hun kan, det inkluderer også å være rævdårlig (beklager språket her, jeg snakker ikke sånn irl, så jeg føler meg litt unnskyldt) til å bake.

irene;)) - ma. 28 jan. 20:33
Hvis jeg ikke hadde hatt så mange tvangstanker i forhold til hva jeg spiser, så ville jeg definitivt tenkt som du gjør. Ingen tvil - whatsoevvah!

(mann 34 år fra Aust-Agder) ma. 28 jan. 20:39 Privat melding

@lusa

hahahaha, du er unnskyldt ;)
Hvilket ord bruker du irl når du skal si noe sånt? Ble nysgjerrig nå.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 20:40

K) - ma. 28 jan. 20:33
Hm. Det høres kjent ut, uten at jeg klarer å huske det helt... Og du skal ikke se vekk fra at det kan ha skjedd i ekstra travle tider. Men det er når hardprioriteringene settes inn, i så fall:)

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 20:41

Hehe.

Skikkelig dårlig, @Grimstad :D

(mann 34 år fra Aust-Agder) ma. 28 jan. 20:42 Privat melding

@lusa

hahaha, det var da ikke særlig til kraft ord ;)

Skjult ID med pseudonym K ma. 28 jan. 20:42

Lusa, trenger ikke huske alt da, vi kan dele på å huske ting ;) denne kan jeg ta meg av! I ekstrem travle tider er det lov med noe usunt også :)

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 28 jan. 20:42

hehe en lus med tvangstanker:) Vel slikt gidder ikke jeg, er utrolig priviligert og innvilger meg retten til å spise det jeg vil..eh el det jeg gidder:)

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 20:47

Grimstad82
I know... Det skylder jeg også på min mor.

irene;)) - ma. 28 jan. 20:42
Jojo, jeg spiser det jeg vil altså. Men jeg vil ikke spise kjipen mat, bare.. :)

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 28 jan. 20:50

@lusa

Greit når man kan skylde på andre, er det ikke? ;)

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 28 jan. 20:54

Egentlig ikke jeg heller :/ Er egentlig flink på rene produkter..men er makelig og:)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 28 jan. 21:01

Fikk krabbet bort til spisebordet for litt siden og klemt innpå halvannet benfri kotelett og en shitloada brokkoli. Var så sulten at jeg holdt på å forgå. Og muttern som ikke hadde middagen klar da jeg kom hjem fra jobb..FYSJ :P

Skjult ID med pseudonym Snuppa ma. 28 jan. 21:10

Hadde pølsefest idag :-)

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 28 jan. 21:13

@bene

å fy skamme seg! Hadde hun ikke klar middagen til sin kjære datter når hun kom hjem fra jobb, det er jo bare tragisk :p

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 21:24

Åh.. Den som hadde hatt en mor stående fast på kjøkkenet! Eller en far da, i rimelighetens navn. Eller - nei, forresten :)

Skjult ID med pseudonym Bunb ma. 28 jan. 21:25

Spist lus idag. Små og mange.

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 28 jan. 21:32

@Snuppa, gangbang, altså, @Bunb, du har god smak :-)

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 21:44

Veldig så poppis det er med lus i maten for tiden. Her tidligere dreiv alle og påsto at de kjente lusa på gangen...

Smittsomt altså. Som en slags influensa

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 28 jan. 21:47

@lusa

hjemme der jeg vokste opp så var alltid pappa på kjøkkenet, men når jeg pusset opp kjøkkenet for gamlingene i fjor vår/sommer, gjett hvem som stod og snakket høyt om SITT nye kjøkken :p

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 28 jan. 21:56

Vel.
Min far står for det meste av kjøkkentjeneste. Likevel er det min mors kjøkken (sier min far). Men huset som helhet er min far sitt (sier OGSÅ min far). Jeg tar alt på regningen for at han er familiens eldste, og dermed også den først som blir(er blitt?) skrullete :)

(mann 34 år fra Aust-Agder) ma. 28 jan. 21:57 Privat melding

@lusa

mamma vet hvor kjøkkenet er, men hver gang hun er der ser det ut som har gått seg vill, eller gått feil :p

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 3 feb. 15:53

Hva søren gjør man med sånn der fersk gjær??

Blander det i væsken, eller er det noe annet hokuspokus?

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 feb. 16:00

bland det i en nyåpna cola..det er et triks jeg har lært. Så skrur du korken på igjen og rister litt foriktig mens du varmer opp til 37 grader i et vannbad.. men du må ha en fin sil til etterpå, slik at du får skilt ut gjæren...Blir nydelige deig av slikt;)

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 3 feb. 16:03

Fersk gjær blander du i væske som er ca. 37 C, tørrgjær vil ha det litt varmere, ca. 40 C.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 3 feb. 16:06

Åh, herlig! Tusen takk, akkurat i grevens tid :-)

Irene: Grr.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 3 feb. 16:07

Altså, riktignok heter denne siden Sukker, men det er ikke noe bakeprogram fordet!

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 3 feb. 16:08

Pyselus

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 3 feb. 16:10

Ja, the one, men dere var faktisk den kjappeste løsningen nå som jeg trengte det.

På nett fikk jeg opp ørten blogger og bakedallsider som alle bare sa: "lag en vanlig varmhevet deig, og så blablablabla"

Jeg er nok på et litt mer grunnleggende nivå.

Skjult ID med pseudonym pyselusa sø. 3 feb. 16:11

Yeah!

Skjult ID med pseudonym The One sø. 3 feb. 16:15

Send over en brødskive med brunost så er du unnskyldt ;-)

Skjult ID med pseudonym pyselusa sø. 3 feb. 16:23

Brødskive? Jeg driver ikke med sånt. Dette er bergenskringler. Patriotisme all the way! ;-P

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 3 feb. 16:28 Privat melding

kylling og pommes

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 3 feb. 16:31

Yess, fikk den forbaskede komfyren til å fungere igjen, så da ble det burger på meg.

Sånne touch platetopper er no herk ...

Skjult ID med pseudonym MoiNoir sø. 3 feb. 16:36

Siden det er søndag, så tok jeg meg sammen og laget entrecote med potetmos og erter, gadd ikke lage saus. Overrasket hver gang at det tar omtrent like langt som å steke en ferdigpizza og smaker mye bedre... men så er jeg litt glemsk og lat...

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 9 feb. 19:09

Hm... har ikke spist middag ennå. Ut og kjøpe!

Skjult ID med pseudonym Brungønner sø. 10 feb. 04:22

Bønner?

Skjult ID sø. 10 feb. 15:08

Tenkte meg det

Skjult ID sø. 10 feb. 22:03

@bønna
Var midagen god i går.

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 10 feb. 22:08

Biff tikka.

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 11 feb. 17:52 Privat melding

Stekt svin ytrefilè, med ovnsbakte poteter med pepper, havsalt og timian :-D Nam nam

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 11 feb. 18:14

Ørret med rotgrønnsaker :)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 11 feb. 18:25

Lager cottage pie

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 11 feb. 18:38

http://tinyurl.com/dxocr69

Skjult ID med pseudonym sirene ma. 11 feb. 18:47

Karbonader med stekt løk, kokte poteter og gulrøtter :-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 11 feb. 19:39

Sushi

Skjult ID med pseudonym stuck! ma. 11 feb. 19:47

røkte pølser poteter og gulerøtter ketchup og bergbys søt sennep.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 11 feb. 19:53

Æhm. Nå sitter jeg med noe dampet torsk og stekt ris med egg og spinat foran meg. Rar kombo, men det var det jeg hadde som jeg kunne lage fort som fy.. I dag får mat være mat.

Skjult ID med pseudonym Brungønner ma. 11 feb. 19:53

@bønna
Bønner?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 11 feb. 20:04

En pose lakrisbåter + dobbel espresso.
Yey, det er mandag!

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 11 feb. 20:06

Jeg har rester, lusa...

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 11 feb. 20:13

Det er vel ikke så galt det, fyr, det kommer an på hvilke rester det er.

Men NÅ: Pære til dessert :)

Skjult ID med pseudonym rattatoill ma. 11 feb. 20:36

Pære til dessert her også!! *anser fra nå av Lusa som sjelevenn*

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 11 feb. 20:37

Det er rester av cottage pie, lusa. Jeg lager ikke flere middager samme dag :p

Skjult ID med pseudonym BOFF ma. 11 feb. 20:38

Stor pose med ostepop.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 11 feb. 20:39

rattatoill) - ma. 11 feb. 20:36
Naaaw! <3 (og sånt)

fyr84) - ma. 11 feb. 20:37
Samme dag? Er du på middag nummer 2?

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 11 feb. 21:07

Lager ikke flere samme dag! Eneste gangen jeg har spist middag to ganger samme dag var på jobb i Narvik hvor vi spiste middag og så insisterte kunden på å spise ute med oss senere på kvelden.. Aldri igjen.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 11 feb. 21:34

men @fyr

ma. 11 feb. 18:25 mente du at du laget cottage pie, og...

ma. 11 feb. 20:06 spiste du rester?

Da betyr det at du lagde hyttepaien din av rester?

Eller... hvasøren?

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 11 feb. 21:35

To fiskekaker:) Hjerteformede såklart..

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 11 feb. 21:38

Må passe blodtrykket tingeling;)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 11 feb. 21:39

Kneggebrød.

Humre humre..

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 11 feb. 22:17

Ååh. Rester til deg, lusa! Ordentlig mat!

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 11 feb. 22:19

Jeez. Tog'an. Litt på etterskudd bare... :P

Skjult ID med pseudonym padde ma. 11 feb. 23:46

Mange gode insekter, fluer, lus etc.

(kvinne 32 år fra Buskerud) sø. 3 mars 18:42 Privat melding

Kalkunbrystfilet og brokkoligrateng. Omnom.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 3 mars 18:45

Driver å lager en slags kjøttsuppe. Fra bunnen av.. steike lang tid det der tar men så har jeg og mat i mange dager :)

Skjult ID med pseudonym rattatoill sø. 3 mars 19:17

Kebab. Angrer.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 3 mars 19:21

kottis og poteter:)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 3 mars 19:22

Kan ikke noen komme å lage middag til meg? Jeg har ikke spist middag enda, og begynner å bli grådig sulten. :)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 3 mars 19:24

Svin, storfe (evt. hest) og kylling i en hærlig blanding uten noe særlig poteter og grønt (det er for unger og kvinnfolk).

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 3 mars 19:25

@søker: du glemte bacon ....

(mann 36 år fra Telemark) fr. 5 april 18:25 Privat melding

Wok med kylling, grønnsaker, nudler og krydret med soyasaus, chicken and steak krydder og en del grovkvernet pepper.

Satt som et skudd i sikringsboksen :D

Skjult ID med pseudonym bad-guy fr. 5 april 18:36

Ekte moderne Menn spiser kotletter og microbakte poteter en fredag !

(må jo holde ut gode rampestreker sene nattetimer !!)

Skjult ID med pseudonym bos fr. 5 april 19:04

jaaaa.......mat !!!

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) fr. 5 april 19:06 Privat melding

I dag ble det rester fra torsdagen, faktisk indrefilé i bacon og ovnsbakt potet .. med en god rødvin *nam* :D

Skjult ID med pseudonym Radioaktiv fr. 5 april 19:08

I dag er jeg IKKE sulten, bare veldig, veldig TØRST!!!