Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter,men dødt likevel

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jærra ti. 29 jan. 2013 00:42

Opplever ofte å bli markert med hjerter,men uten at dem skriver noe. Og om jeg skriver noe å prøver å få kontakt så er det fremdeles stille...da kan du like godt LA VÆR å trykke på hjerte da!

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 29 jan. 2013 00:47

Kanskje de bare fisket etter oppmerksomhet, eller ville se hva du klarte å lire av deg når du har fått "tillatelse" til å skrive.

Skjult ID med pseudonym Jærra ti. 29 jan. 2013 00:55

Er ikke til å bli helt klok på. Jeg vil påstå jeg har skrevet ålreite meldinger når jeg har skrevet etter å ha fått et hjerte.

Personlig vill jeg nok svart hvis jeg fikk noe hint om at jeg var noe tess..hverfall hvis det var noen som jeg synes virker interressant.

Apropos den varselgreia nede i hjørnet...den er veldig opp å ned om fungerer....utallige ganger det har kommet meldinger uten at det kommer noe varsel

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 29 jan. 2013 01:09 Privat melding

Med tanke på hva hjertene "betyr", dvs. hva Sukker omtaler dem som når du gir de - det være seg gule eller røde - anser jeg de for å være et forsiktig forsøk på kontakt, ikke så veldig mye annet. Et rødt hjerte er gjerne i mange sammenhenger assosiasert med en interesse som kanskje ikke helt treffer overens med hva som defineres her på dette nettstedet, noe som igjen kan føre til at man kan ha litt....urealistiske forventninger til responsen man får av de.

Jeg er ikke så veldig gjerrig på hjerter jeg deler ut; ser jeg en interessant profil så slenger jeg gjerne fra meg både gule og røde, alt ettersom. Jeg får imidlertid sjelden en respons, noe jeg ikke forventer i særlig stor grad heller. Men det kommer jo helt an på hvordan man tolker et rødt hjerte, og ikke minst på førsteinntrykket. Det hender nok altfor ofte at et hjerte parkeres på en profil uten en ledsagende tekst, og i så tilfelle er det heller ikke alltid like lett å finne på noe smart å svare vedkommende som har vært innom og vist interesse.

Det blir på mange måter det samme som et kjapt blikk på puben - joda, jeg har sett deg og jeg tror kanskje jeg liker det jeg ser. Men om vi ikke møtes i barkøen og kan veksle noen ord, blir det nok ikke mer ut av det verken den kvelden eller andre.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 29 jan. 2013 01:24 Privat melding

Har dere ikke lest reglene? Hvis du får et rødt hjerte har du et tidsvindu på 20 sekunder til å svare.

Er du for seint ute, er det kjørt.

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 29 jan. 2013 01:27 Privat melding

Regler er til for å ignoreres.

....sa mannen som hver gang han kjøper et jævla Ikea-møbel tilbringer 4 timer med å banne før han kaster verktøyet i veggen og går for å lete etter bruksanvisningen som han i sin urokkelige tro på seg selv umiddelbart etter åpning kastet i søpla.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 29 jan. 2013 20:03 Privat melding

TS: Hvorfor sender du ikke et brev til vedkommede da, eller et hjerte! I tilfelle du ikke viste det så er denne funksjonen ikke noen garanti for kontakt, vedkommede bruker den kanskje bare forå huske deg.
Sender du brev uten å få svar så kan jeg forstå at du lurer.