Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor skal dere alltid sitte ved siden av meg på første date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sitron ti. 29 jan. 2013 21:19

Har merker at guttene alltid vil sitte ved siden av meg på første date. Jeg foretrekker at vi sitter på hver vår side av et bord og ikke bryter intimgrensa med en gang. Noen setter seg til og med ved siden av meg når jeg tar den dårligste plassen for at det skal vil naturlig for han å sette seg på motsatt side. Forklaring?

Skjult ID med pseudonym K ti. 29 jan. 2013 21:21

Er bare å si i fra det :) Ærlighet fra første stund hjelper som regel bra!

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 21:23

Jeg vet at jeg kan si i fra, jeg bare lurer på hva de tenker på. Hvorfor sitte trangt ved siden av meg på en krakk når jeg har holdt av sofaplassen?

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ti. 29 jan. 2013 21:23

Skal man prate så er det greit å sitte sånn at man kan se ansiktet til hverandre. Er det naturlig å bevege seg nærmere så gjør en det.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 29 jan. 2013 21:24

De tenker ikke på samme måte som deg det er nok svaret :P ;)

Skjult ID med pseudonym K ti. 29 jan. 2013 21:25

De tenker vel på å komme nærmere deg pga intimiteten, men er som regel noen som heller har lyst til å sitte over bordet, snakke og bli kjent.
Kanskje du velger feil gutter ;) hehe

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 21:26

Alle jeg har møtt i det siste setter seg enten ved siden av meg, eller står å nøler og ikke vet hvor de skal sette seg. Tvers ovenfor bordet er jo den mest logiske plassen, så jeg skjønner ikke greia. Får jo bare vondt i nakken av å måtte vri meg 90 grader for å prate.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 jan. 2013 21:27

Vil nå tro at det mest logiske ville vært å sitte ovenfor hverandre. Liker å kunne se personen jeg snakker med.
Mulig det er jeg som er rar. :P

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 21:28

Sykt at de tenker på intimiteten allerede på første kaffedate. Det skremmer meg bare bort. Er dette vanlig, eller har jeg vært svært uheldig? Dette er oppegående gutter ellers.

Skjult ID med pseudonym K ti. 29 jan. 2013 21:30

Klementin, prøv å spørr dem neste gang, skal vi gå rett i senga og se hva de svarer ;) Hehe
Kan hende du er uheldig ja, men finnes gutter som hadde fint satt seg på andre siden. Finnes også veldig mange jenter som skal sitte klint inntil deg :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 29 jan. 2013 21:42

Enkelt: Vent til han har satt seg...SÅ setter du deg. ;-)

*Next-time*

Skjult ID med pseudonym mann35 ti. 29 jan. 2013 22:02

Jeg for min del liker best å sitte ved siden av en jente, eller ved en annen side av bordet men ikke rett ovenfor. Altså på bordsiden til høyre eller venstre da mener jeg. Tvers ovenfor med et bord i mellom oss synes jeg ofte føles mer som en intervjusituasjon, mer tilbakeholdt og mer på vakt, skjønt enkelte ganger kan det jo selvsagt være naturlig å sitte der også. Ved siden av er imidlertid mer avslappet, etter min mening. Det blir også lettere en litt anstrengt atmosfære hvis man plutselig går tom for ting å si, og det blir raskere en pinlig stillhet og påfølgende intetsigende, uinteressante spørsmål bare for å holde samtalen i gang. Hvis man ikke sitter rett ovenfor hverandre er det i slike situasjoner enklere å bare lene seg tilbake litt, titte på folk rundt seg og kanskje komme med en kommentar til ett eller annet dere ser. Er du ute med venner så må du vel ikke på død og liv holde en samtale gående non-stop i en time da heller? På en ”date”, og ikke minst en førstedate, så kan det nærmest se ut som om det er forventet og nødvendig, for at ikke møtet skal oppleves som kjedelig og uten ”kjemi”, i og med at alt jo står og faller på hvordan dere går overens på det første møtet. Men når det er sagt, så er det alt i alt ikke så veldig viktig hvor jeg sitter for min del. Jeg klarer fint å føre en samtale fra andre siden av bordet også.

Og når det gjelder intimitet på første date: Poenget er ikke at en på død og liv skal eskalere fysisk på første date. Poenget er å faktisk ha muligheten til det hvis det passer. Sitter dere med et bord og kanskje to eller flere kopper eller glass mellom dere så er det en fysisk barriere som du i så fall må lene deg over hvis du for eksempel spøkefullt skal gi jenta en rask klem etter å ha ertet henne for ett eller annet, og det gjør det helt unaturlig. Så da blir det ingen fysisk kontakt i det hele tatt. Greit nok for en 45-minutters kaffedate kanskje, men litt kjedelig hvis dere er ute sammen en hel kveld og kjemien ellers er på topp.

Skjult ID med pseudonym rita ti. 29 jan. 2013 22:14

Jeg tror det har med øyekontakt!

Mange sliter litt med mye øyekontakt og blir fort forlegne og sjenerte.

Jeg selv er veldig bevisst på dette og merker fort hvilke menn som er usikre.
De blir blir fort veldig flakkende i blikket og vet ikke helt hvor de skal se.
Sammen med andre usikre fakter..

Derimot veldig selvsikre menn stirrer deg både lenge og dypt inn i øynene.

Skjult ID med pseudonym K ti. 29 jan. 2013 22:15

Stirre på Rita :D

Skjult ID med pseudonym Sitron ti. 29 jan. 2013 22:16

Godt vi ikke skal på date mann35. Det som skjer når en fyr setter seg ved siden av meg eller i 90 graders vi kl ved bordet er at jeg lener meg vekk fra han fordi jeg syntes det blir for i intimt, blir også sånn at jeg unngår øyekontakt om han er for tett på. Når jeg går ut med familie, venner, kjæreste osv sitter vi alltid tvers ovenfor hverandre på bordet, så skjønner ikke hvorfor jeg skal gjøre det annerledes på første date. Skjønner heller ikke hvorfor folk er så redd for pinlig stillhet. Er da ikke noe å bry seg om det.

Skjult ID med pseudonym Sitron ti. 29 jan. 2013 22:17

Tingeling: Neste gang gjør jeg det!

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 22:22

Jeg tenker også som så at er ikke jeg/han klar for øyekontakt, så er jeg ikke klar for fysisk kontakt heller.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 29 jan. 2013 22:23

Stare-down, @Rita? Mulig sjarmerende selvsikkert signal for noen. Sosial inkompetanse i min verden.
*Godt vi er forskjellige. :-)*

@Sitron
Spent på å høre resultatet. ;-)

Skjult ID ti. 29 jan. 2013 22:23

Jeg sitter gjerne ved siden av en mann på date istedet for vis a vis.

Skjønner ikke helt problemet.
Det er da bare å sette seg litt lenger bort (hvis du synes han er for nær).

Skjult ID med pseudonym Sitron ti. 29 jan. 2013 22:26

Problemet er: Mangel på øyekontakt, stiv nakke, brudd på intimgrensen, osv...

Skjult ID med pseudonym K ti. 29 jan. 2013 22:30

Hvilken aldersgruppe snakker vi egentlig om her Sitron/klementin osv

Skjult ID med pseudonym mann35 ti. 29 jan. 2013 22:35

Rita
Jeg for min del har i alle fall ikke noen problemer med øyekontakt. Det å bruke blikket er faktisk noe jeg er bevisst på, i og med at et flakkende eller unnvikende blikk (i enhver situasjon, ikke bare på date selvsagt) er et tegn på usikkerhet. Og jeg er aldri usikker på dater. Hvorfor skal jeg være det? Jeg er da en bra og kjekk fyr som jenter flest liker, enten som venn eller som mer enn venn, og jeg har jo ikke akkurat mye å frykte fysisk fra kvinner heller. Men jeg har heller ikke noe behov for å stirre jenta i senk. Jeg ser henne i øynene når vi snakker (det meste av tiden, som er vanlig, og ikke absolutt hele tiden, som faktisk er ubehagelig for de fleste), mer hvis hun er interessant og spennende å snakke med enn hvis hun er kjedelig eller ikke en gang prøver å vekke min interesse, og enda mer intenst hvis det bygges opp en seksuell spenning.

Sitron
Det er ingenting galt med stillhet. Men når det blir til "pinlig stillhet", vel, da er det ... pinlig. Derav navnet. På en førstedate er det typisk da en eller begge begynner å titte på klokka, eller "desperat" begynner med kjedelige hvem-hva-hvor spørsmål i mangel på noe bedre å si, i et forsøk på å bryte stillheten. Og jeg må jo ikke på død og liv eskalere så raskt heller. Siste jenta jeg datet herfra satt jeg rett ovenfor på i alle fall de første to datene, kysset ikke engang før på fjerde eller femte daten, og det var vel først åttende gang vi møttes eller noe slikt at vi hadde sex. Vi datet i sju måneder, før jeg gjorde det slutt. Men jenta jeg datet før det kysset jeg under en time ut i første daten, hadde sex med etter to timer, og fortsatte å date i om lag tre måneder før hun til slutt slo opp. Så det varierer. Men sikkert helt greit at ikke vi to skal på noen date :)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 29 jan. 2013 22:36

Et helt bord imellom er litt asosialt, som en mur imellom, men sikkert greit nok for resten på forum...

Skjult ID med pseudonym The One ti. 29 jan. 2013 22:40

Uten å være skråsikker her, men antar at mange håper på litt mer intim kontakt enn bare snakk og da er veien kortere dersom det ikke er et stort bord imellom. Du får bare invitere dem på fanget ditt da vettu så blir de nok litt forlegene ;-)

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 29 jan. 2013 22:42

Hvem sier at man ikke kan lære noe på forum? :)

Ok, har lært i dag at man må se damene dypt inn i øynene hvis ikke så blir det tolket som om man er usikker.

Kanskje jeg burde skrive ned alt jeg lærer her inne, så når jeg skal på date en gang i fremtiden, så kan jeg gjøre alt riktig?

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 29 jan. 2013 22:46

ÅÅÅÅ Omg, nå ble dette vanskelig også! Så utrolig mye man kan gjøre galt. Sannheten er at jenter er helt umulige å forstå seg på. Vi gutta skyter helt i blinde. Hjjjjjelp!

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 22:55

Jeg snakker om aldersgruppen +-30.

mann35: Pinlig stillhet har jeg aldri opplevd, og jeg har vært på ekstremt mange dater og er i tillegg ikke den som skravler så mye. Synes det bare er hyggelig med en liten kunstpause jeg, så mannen får ta det på sin kappe hvs han oppfatter det som pinlig. Jeg har derimot opplevd dater der hvor jeg bare har ventet på å kunne reise hjem fordi jeg ikke likte fyren.

Skjult ID med pseudonym line ti. 29 jan. 2013 22:57

Sett deg overfor henne slik at dere lett kan kommunisere.
Ha blikkkontakt men ikke STIRR! Det er bare creepy!
Ellers smil og vær mest mulig deg sjæl!

Det er ikke vanskeligere enn det!

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 23:01

Line: akkurat som jeg skulle sagt det selv!

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 29 jan. 2013 23:02

@line eh, så du prøver å si at dette er den ene store sannheten, og det vil virke på absolutt alle?

Og når går det over fra blikkontakt til stirring da? Hvor mange sekunder? ;)

Jo, det er vanskeligere enn det desverre, hvis ikke hadde jeg ikke sitti her med en laptop på fanget :)

Skjult ID med pseudonym mann35 ti. 29 jan. 2013 23:05

@ klementin
Haha, da er vi nok bare forskjellige. Helt greit for meg. Tipper du er av typen som kun håndhilser første gangen du møter en fra nettet også, og ikke gir noen klem hvis du kan unngå det ;) Men å sitte på hver sin side av et bord og nesten ikke prate sammen høres ikke ut som noen spesielt god date for min del. Den vil jeg nok fort avskrive som lite vellykket, selv om jenta faktisk måtte mene noe annet. Og jeg har faktisk opplevd nettopp slike situasjoner der dette har skjedd, hvor jeg har synes det var en kjedelig og lite vellykket date, mens jenta tvert i mot har synes den var svært så vellykket og gjerne ville møtes igjen.

Vi mennesker er ganske enkelt forskjellige.

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 29 jan. 2013 23:07

Og etter en hyggelig date med blikkontakt og koselig prat, synes sikkert jenta at gutten var en hyggelig fyr, men det ble ikke det helt store, ok å ha han som venn men ikke noe mer.....fordi man ikke var nærme hverandre men satt på hver side av et bord oppsto ikke de litt mer intime følelsene....

Jenter ass ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 23:14

Mann35: jeg sa da ingenting om å nesten ikke prate sammen, faktisk aldri opplevd at samtalen har stoppet opp mer enn noen sekunder, også har den hentet seg inn igjen.

Hmm: hvis du blir avvist er det ikke fordi der var for lite kroppskontakt. Da var du rett og slett ikke hennes type.

Skjult ID med pseudonym K ti. 29 jan. 2013 23:25

Klementin? Date ? ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 23:45

K: nei, takk. Foretrekker å vite hvem jeg skal på date med!

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 29 jan. 2013 23:50

har du et problem med menn,at du gidder i det hele tatt bli irriteret,stakkars mann.

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 29 jan. 2013 23:54

Jeg blir ikke irritert, jeg blir ukomfortabel. To vidt forskjellige ting.

(mann 51 år fra Oslo) on. 30 jan. 2013 00:19 Privat melding

De setter seg ved siden av for å prøve å lure den inn uten at du merker det. Avleder oppmerksomheten din et lite øyeblikk, og så er det gjort. De mest rutinerte rekker faktisk å gjøre seg ferdig uten at du merker noe. Den mest omtalte og beryktede i så henseende var spanjolen Speedy Gonzales.

Som mann er det mye enklere når damene blir nærgående, man fiker bare til dem.

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 30 jan. 2013 07:55

@Fettberget, er det ikke enklere at du bare setter deg på dem, så blir de flate for deg? :-)

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 30 jan. 2013 13:36

Folk er forskjellige. De gutta du har møtt TS har vel kanskje bare et annet forhold til intimitet og kroppskontakt enn deg. Og jenter behøver for så vidt overhode ikke være særlig gode på dette de heller, hvis du som mann skulle overlate til dem å føre an. Tvert i mot, hvis ikke mannen fører så skjer det som regel ingenting. Få om noen berøringer, ingen eskalering, ingen kyss, ingenting… Og dette vet de fleste menn. Vi vet at det er opp til oss å ta sjansen og stikke hodet frem, vi vet at det er vi som må risikere å bli avvist enten det er fordi vi har misforstått jentene totalt eller fordi vi bare har gått for fort frem og jenta ikke er klar for det neste steget helt enda (og kanskje heller ikke vil bli det, siden vi nettopp gjorde en brøler ved å forsøke å kysse henne for tidlig). Venter vi derimot for lenge så ødelegger vi det også, fordi hun kan begynne å tro at vi ikke er så interesserte likevel eller fordi hun tror vi er feige (og en feig mann er jo turnoff for en jente).

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 30 jan. 2013 13:38

Sann historie: Jeg møter en jente på vors, fester sammen med henne hele kvelden, og følger henne til slutt trygt hjem utpå natta siden veien er mørk og øde og hun (og jeg) har blitt ganske fulle. Før vi begynner å gå forsikrer jeg henne om at jeg ikke skal forsøke å bli med henne inn, siden hun sier at "hun ikke er en sånn jente". På veien begynner vi å kline litt, men jeg holder ord og takk for meg og går når hun er trygt hjemme. Flere måneder senere forteller hun meg at hun hadde veldig lyst til at jeg skulle bli med inn den gangen, og jeg hadde fått ja hvis jeg hadde spurt. Men hun tok (selvsagt) ikke noe initiativ til det selv, for da hadde hun vel følt seg "billig".

Sann historie: Jeg var på sukkerdate og setter meg ved siden av jenta, men jeg merker snart at hun ikke er klar for noe fysisk eskalering. Så jeg trekker meg noen cm lenger bort helt diskret. Neste gang jeg kommer tilbake fra baren setter jeg meg tvers ovenfor i stedet, på andre siden av bordet, mens jeg later som ingenting. Daten går fint, praten flyter, men etter den første "avvisningen" av fysisk kontakt (kun at jeg kunne merke at hun ikke var komfortabel med det, og tok hintet, ingen verbal protest), så bestemte jeg meg for å overlate til henne å føre an fysisk. Yeah, right, som om jenter flest har noen som helst peiling på hvordan de skal gjøre det. De er vant til å følge, ikke føre. Hennes fremgangsmåte ble da et par timer senere, uten tidligere fysisk kontakt i det hele tatt, ikke så mye som en hånd på en skulder eller en albue et øyeblikk, å gå rett på å skulle holde hender mens vi gikk på gata. Jeg kommenterte på en spøkefull måte at vi nok ikke var kjærester helt enda og slapp hånden hennes, noe hun prøvde å ta med et smil men jeg kunne se hun ikke likte (hun ble jo avvist på en måte). Det var til slutt også jeg som måtte ta initiativet til et kyss, selvfølgelig, på et senere tidspunkt hvor det var veldig tydelig at hun var veldig klar, men (selvfølgelig) ikke selv kunne ta føringen.

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 30 jan. 2013 13:38

Kunne ha kommet med mange flere sånne historier. Poenget er at uansett hvor mye dere damer måtte like å innbille dere selv at "det bare skjedde", så skjer faktisk ingenting "bare av seg selv". Det skjer fordi MANNEN tar føringen og leder dere dit. Og i blant tråkker mennene feil og gjør ting for fort eller for sakte. Noen ganger, hvis han har litt game, så klarer han redde situasjonen og hente seg inn igjen, men andre ganger er alt ødelagt. Uansett synes jeg ikke dere egentlig bør klage for mye, for dere damer klarer jo ikke dette selv og har heller ikke noe ønske om å gjøre det, og det er ikke så lett som det kanskje kan høres ut (men det vet dere nok, siden dere overlater det til mannen).

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 13:39

Dere får jo ikke ødelagt noe ved å gå sakte frem. At dere prøver å kysse oss sier ingenting om dere er interessert eller ikke. Det jeg derimot tar som et tegn på interesse er om jeg får en hyggelig melding rett etter vi har sagt hadet til hverandre. Dessverre er ikke alle like flinke på dette.

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 30 jan. 2013 13:42

Fair enough, men hvor ofte sender du den hyggelige meldingen rett etterpå først selv? Eller venter du på at han skal gjøre det?

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 13:44

Dere går alltid for fort frem, aldri for sakte. Men dere sender for lite meldinger, ringer for lite, og tar for lite initiativ til dater. Fysisk går dere alt for fort frem.

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 13:45

Jeg sender den hyggelige meldingen med en gang jeg kommer hjem hvis jeg ikke har hørt noe fra fyren.

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 13:46

Hvilket spørsmål?

Skjult ID med pseudonym lusa on. 30 jan. 2013 13:47

Dette er grunnen til at jeg personlig ikke dater. Regler, fordommer, forventninger og alskens herk. Det er jo en ren krigssone dere frekventerer!

Skjult ID med pseudonym Flux on. 30 jan. 2013 13:56

Det mest frustrerende er jo den manglende kommunikasjonen. Jeg er en person som er like god til å lese en annen person som er jeg til å lese kinesisk. Jeg har null peiling på om en person har noen interesse for meg hvis det ikke blir sagt / skrevet.

Jeg kan heller ikke alle de dating reglene som mange tydelig forventer at man kan, så jeg gjør sikkert alt galt på en date, men vet det ikke selv.

Tenk så greit det hadde vært om man kunne bare ha pratet sammen, så man ikke tror at manglende blikkkontakt betyr at man er usikker eller uinteressert. Jeg tror spesielt dere jenter prøver for hardt å lese en person. Noen av oss er ikke så lettleste :)

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 30 jan. 2013 13:59

@ Klementin

For å være ærlig så synes jeg at jeg nesten alltid er den som tar mest initiativ til dater når det gjelder kvinner, og som er den som oftest sender sms eller ringer, og likevel synes mange av jentene at det er for sjeldent og for lite. For ja, jeg kjenner meg igjen i det du skriver, det er bare det at jentene viser enda mindre initiativ enn meg. Fordi de vil spille kostbare, la meg jakte litt på dem først, eller ikke føle seg lette på tråden kanskje? Dere skjønner vel at hvis jeg bare vil ha dere til sengs, så ville det kostet meg veldig lite å sende et par meldinger om dagen, fylle ørene deres med lovnader om hvor interessert jeg er og hvor vakre dere er, og stadig mase på å møtes, hvis jeg var en kynisk player som hadde samvittighet til det? Derimot pleier jeg ganske ofte å miste interessen etter kort tid når det er slik, fordi jeg rett og slett ikke liker å være i en situasjon der jeg føler meg som en beiler på frierferd. Å være i en situasjon hvor jeg er den som gir og gir, og hun bare tar i mot og tar i mot, allerede i begynnelsen av det som kanskje kunne ha blitt et forhold, ja det synes jeg er en veldig dårlig start. Det og aktivt vise interesse må for min del gå begge veier, også i begynnelsen av en relasjon, selv om jeg vet at mange jenter ser ut til å mene noe annet. Men da passer de ganske enkelt ikke for akkurat meg, er ikke verre enn det.

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 14:07

Jeg er veldig flink til å vise interesse, og hvis mannen føler han får for lite respons er det fordi jeg ikke er spesielt interessert. Antar det samme gjelder andre veien. Når en fyr kun tar kontakt hver 3. dag er han ikke interessert nok, og det er grunnen til at han da blir helt utilgjengelig hvis jeg prøver å ta mer konkret initiativ. Synes uansett det er ubehagelig, om en fyr ikke har hatt "tid" til å treffe meg på to uker og da skal kaste seg over meg når jeg ser han. Jeg har sikkert bare vært uheldig, men kommer kun i kontakt med menn som er dårlige til å ta initiativ.

(mann 36 år fra Oslo) on. 30 jan. 2013 16:06 Privat melding

Forskjellig smak, bekvemmelighet, komfortsone-grenser og "tidstabell". Jeg liker å sitte både ved siden av så vel som overfor. Og @Klementin: Isj, kjedelig det der, ja.. Jeg, eksempelvis, tar gjerne initiativ.

(mann 36 år fra Akershus) on. 30 jan. 2013 16:10 Privat melding

Jeg pleier ofte å plassere meg slik at vi sitter ved siden av jenta, uten nødvendigvis å sitte helt inntil. Da kan jeg stryke litt på henne, holde hånda hennes etc. dersom jeg merker at hun koser seg og synes komfortabel med det. Så langt har jeg utelukkende hatt positive erfaringer med det. :)

Skjult ID med pseudonym K on. 30 jan. 2013 17:14

Jeg er glad jeg ikke er den jenta som skal på date med Lokomotiv1... begynne å stryke osv på første date når man har satt seg for første gang på en kafe eller lignende...

Klementing, ja sant liker å se den man drar på date med, men slapp helt av.. du skal få se på meg så mye du vil når jeg sitter på andre siden av bordet ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 30 jan. 2013 17:48

@mann35, ja, det er det jeg stadig sier, kvinnens oppgave og evne er ikke å ta initiativet, kun å bli tatt initiativ mot :-)

Skjult ID med pseudonym lusa on. 30 jan. 2013 18:27

Tipper lokomotivet opplever noen kleine førstedater.. Igle seg innpå-strategien er en klam sak. *grøss*

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 18:48

Jeg hadde fått helt hetta hvis jeg hadde dratt på date med Lokomotiv1. Selv om jeg hadde møtt en fyr jeg virkelig likte og var tiltrukket av vil jeg ha han på andre siden av bordet. Nettopp fordi jeg vil observere han, se han kroppspråket og gjøre meg opp en mening. Liker at det er litt formelt i starten, men om jeg hadde gått ut med en kjæreste hadde vi også satt oss på hver vår side av bordet (med mindre vi hadde sittet ved et bord hvor dette ble unaturlig). Det med stryking på første date er vedlig negativ med mindre man ble forelsket ved første blikk, og akkurat det er jo sjansen veldig liten for. Jeg trenger gjerne en halvtimes tid for å fordøye inntrykket av han før jeg kan tenke i de baner at jeg er fysisk tiltrukket. Det blir noe helt annet hvis man har blitt invitert på date av en man har møtt gjennom venner, på fest, gjennom jobb osv. Da vet man jo på forhånd at tiltrekningen er der, så da kan man godt prøve seg på litt forsiktig kroppskontakt eller et kyss på første date.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 30 jan. 2013 18:50

hvilke menn dater du egentlig? Jeg ender alltid opp på motsatt side..og glad for det:) Utenom på forrige date, ca to timer inn..da lokket han meg over på sin side..det var et godt kyss, verdt flytte seg for:)) Første gang jeg har kyssa på første date..er vel der de fleste ender likevel..m en date altså..

Skjult ID med pseudonym Flux on. 30 jan. 2013 18:53

@Klementin: "Jeg trenger gjerne en halvtimes tid for å fordøye inntrykket av han før jeg kan tenke i de baner at jeg er fysisk tiltrukket"

Hmmm ... det tar ca 0.4 sekunder før jeg ser om jeg er fysisk tiltrukket av noen. Eller den tiden som skal til før jeg ser henne smile første gangen. Noen relativt usynlige jenter har fantastiske smil, og da smelter ofte jeg :)

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 18:56

Flux: Jeg vet jo så klart om jeg ikke er tiltrukket etter 3 sekunder, men som regel er jeg litt sånn midt i mellom og trenger litt lenger tid til å føle på det. Det er jo ikke tilfeldig hvem jeg treffer fra nettet, det er jo menn jeg synes ser tiltrukkene ut på bilder, og som virker oppegående og fornuftige, derfor ønsker jeg å gi de en sjanse selv om jeg ikke blir forelsket ved første blikk. Hvis jeg med en gang ser at dette ikke er en fyr jeg liker, prøver jeg bare å gjøre daten så kort som mulig.

Skjult ID med pseudonym Dag on. 30 jan. 2013 19:11

Har aldri satt meg ved siden av jenta fra starten av ..., men er ganske god på øyekontakt da.., og har fått høre "skal du ikke kysse meg snart..", så mulig jeg er treig av meg.

Skjult ID med pseudonym Flux on. 30 jan. 2013 19:11

Klementin: Jeg ser den. Jeg har iallefall brent meg på å gå inn i forhold med jenter jeg ikke er så veldig tltrukket til. Etter en stund så blir den manglende fysiske tiltrekningen gjerne et problem, og man sitter igjen som gode venner.

Så neste gang, hvis det blir noe neste gang, så må hun være attraktiv for meg.
Det er også vanskelig å se hele personen fra et flatt lite bilde. Noen er fotogene og er penere på bilde, og noen mye vakrere i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 30 jan. 2013 19:31

Eller heller "Hvorfor skal dere alltid ligge ved siden av meg på første date?" :-)

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 30 jan. 2013 22:17

Av natur er min tilnærming og fremgangsmåte lik den @klementin ønsker seg av en mann virker det som. Det er også slik jeg foretrekker at det utspiller seg. En klem når man møtes, men ellers en litt formell start på en førstedate. Bruke litt tid på å se an personen, humor, kroppsspråk osv. Gjøre seg litt kjent og "trygg". Vite litt hva personen står for. Gjør meg ingenting å ikke kysse før 3-4 date. Jeg er interessert alikevel! Hvis ikke, hadde jeg ikke gått mer på date med deg. Slow approach - comfort building-framgangsmåten funker for meg (veldig engelsk der). Men jeg har tilgode å treffe mange som foretrekker en såpass "passiv" eller forsiktig fremgangsmåte uten at de mister interessen - eller tror at jeg gjør det. Eller begge. Så jeg tror ikke @klementin representerer det store flertall av jenter. I alle fall ikke etter mine erfaringer. Og da, skjønner dere, da kommer alt det @mann35 snakker om til å gjøre seg gjeldende. Alle de hersens "reglene" og forventningene. Tidsfrister på ditt og datt. Det er ikke innbilte saker han farer med, det er ekte. Og jeg liker det ikke. Det blir for lettvint for meg at man skal bestemme seg etter første date om liker noen utifra en forhåndsdefinert mal (som man ikke har lagd selv engang) - og hvordan de har opptrådt i forhold til den. Yuck.

Med alt det sagt; jeg er tro mot meg selv når jeg møter nye jenter på date. Jeg gjør, og oppfører meg, slik som er naturlig for MEG - ikke det andre forventer jeg bør/skal gjøre. Alt annet blir å skyte seg selv i foten, eller på sikt sage av seg benet over kneet. Det samme håper jeg at den jeg møter gjør. Og resultatet blir at man liker hverandre i en eller annen grad, eller ikke i det hele tatt.

Jeg venter fremdeles på å treffe noen med det synet på- og utgangspunktet til dating som @klementin later til å ha. Men nå vet jeg i alle fall at det er minst én til der ute som deler mitt syn. :)

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 30 jan. 2013 22:21

Akkurat sånn jeg tenker iPodagra.

Skjult ID on. 30 jan. 2013 22:21

Ikke sex på 3 date engang... Neivell, men håper du er klar over at om en mann putter deg i vennesonen, så har du ingen mulighet noensinne å komme ut av den.. Sex hører hjemme på første date!

Skjult ID med pseudonym trine on. 30 jan. 2013 22:24

Tullball med sånne "regler" for når man skal ringe etter en date, ha sex, hvordan man skal sitte..

Gjør det som føles naturlig..og hvis den andre ikke liker det.
So be it!

Skjult ID on. 30 jan. 2013 22:27

Uff og uff vi kvinner er jammen ikke lette å ha med å gjøre!
Glad jeg ikke er mann eller lesbisk!
Jeg hadde ikke holdt ut!!

Skjult ID on. 30 jan. 2013 22:34

Kjent er noe man kan bli etter sex. Nå vet jeg ikke ossen andre menn fungerer her, men jeg forelsker meg aldri eller binder meg med en kvinne før etter sex. Og hører du ikke fra meg etter sex så er det fordi du ikke ga noe av deg selv i senga, men bare lå der som en dau potetsekk.

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 30 jan. 2013 22:38

Best mulig blir nok med minst mulig hindre ovenfor hverandre.

Skjult ID med pseudonym mann33 on. 30 jan. 2013 22:53

For meg hører det ut som enkelte jenter helst vil bli venner først, og så at det skal utvikle seg videre derfra. Hvordan fungerer egentlig det? Jeg har en del jentevenner, men jeg har aldri, ikke en eneste gang i mitt over 30 år gamle liv, opplevd at det blir noe mer med noen av dem når vi først bare er venner. For å være ærlig vet jeg ikke en gang hvordan jeg skulle ha gått fram selv hvis - hvis - jeg i det hele tatt skulle ha oppfattet at en av dem ar interesert i noe mer. For ingen jente ville jo ha sagt de rett ut, bare gitt små hint kanskje, som smil og lekende småflørt og lette berøringer, og jeg tviler på at jeg ville ha tolket de på annen måte enn vennskapelig. Nei, en gang i venneboksen alltid i venneboksen. Så hvis jeg hadde skulle gå ut med en jente et halv dusin ganger og vi ikke en gang hadde begynt å kline med hverandre enda fordi hun "vil ta det langsomt", ja da hadde jeg nok allerede ha gitt opp tanken på at det skulle bli noe mer og set på hennes som en potensiell venn i stede, gitt at hun var kul og interessant nok til å henge med på den måten.

Andre veien kan imidlertid gå greit, fra flørt, sex og dating til kun vennskap. Men ikke fra vennskap til noe mer.

Skjult ID med pseudonym kine on. 30 jan. 2013 22:57

Som jente vil jeg si at det må være en gnist der fra begynnelsen av.
Har sjelden opplevd selv å gå fra venner til plutselig å se en type med helt nye øyne.

Så er jeg interessert kommer jeg til å flørte og "klå" innen andre daten.
Hvis ikke ,så er det et tegn på "grei men ikke noe mer":-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 30 jan. 2013 22:57

Vil jo ikke at jenter skal tro jeg bare er ute etter sex ved å ha sex på første date, så sex det blir først aktuelt etter date #153.

Skjult ID on. 30 jan. 2013 23:01

Jeg også Kine:-)

Er alt for lidenskapelig til å klare å gå på date med en fyr i ukesvis eller månedsvis ..uten å "hoppe på han":-)
Jeg gir f..i datingsregler og gjør det jeg føler for.
Betyr det sex på første date så gjør jeg det.
Har aldri angret på å være spontan og å følge mine instinkter og følelser.
Det er livet så alt for kort til:-)

Skjult ID on. 30 jan. 2013 23:22

Jeg har selv fått en veninne til å bli noe mer, og klarer du å få det til så har du noe mer enn en kjæreste, saken er bare den at det er vanskelig, og det ligger mer følelser bak det enn med damer du ikke kjenner fra før. Skal du få en veninne til å bli noe mer må du også være villig til å miste henne fra livet ditt.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 30 jan. 2013 23:41

Ah jeg og blir frustrert av alle disse reglene :P Men må inrømme at det føles nok mest naturlig at mannen har styringa på en måte, men tror det blir litt feil så fort man begynner å tenke for mye man må gjøre det som føles naturlig og ta det derfra. Jeg liker og det som er nevnt lenger opp her at mannen sender melding etter daten, hvis ikke så tar jeg det som et tegn på at det ikke gikk bra. Har vell opplevd kun 1 gang å gå fra en date, er nok ikke av den typen som blir sittende hvis det er crap da går jeg. Den daten varte bare 15 min faktisk jeg fikk helt noia! Drakk ikke opp ølen engang liksom..uffamei for en type..han var nok veldig av den typen lenger opp her som klenget samtidig som han haglet ut med masse spm og komplimanger i ett sett. Rimelig spesielt på så kort tid. Utenom det så har de guttene jeg har møtt vært veldig hyggelige og har som regel blitt dating en stund ut av det. De jeg møter fra sider som denne har jeg som regel snakket lenge med på meldinger feks, typisk veldig lange meldinger her inne hvor vi snakker om alt mulig. Magefølelsen stemmer som regel :)