Alle innlegg Sukkerforum

felles bekjente

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pingla ti. 29 jan. 2013 22:08

Hvis du her inne på sukker hadde "ramla over" en person som du vet godt hvem er, du har alltid egentlig hatt et litt godt øye til denne personen, men på en måte tenkt litt at det er out of your league, eller av en eller annen grunn, som f.eks felles bekjente, eller annet, så har du latt være å ta kontakt for noe mer. Denne personen har vært singel i x-antall år, du har aldri prøvd å gjøre noe fremstøt, og dere nikker til hverandre eller sier hei dersom dere passerer hverandre på gata.
Ville du tatt kontakt med vedkommende for å lufte en eventuell interesse? Eller ville du hoppa elegant over det som alltid, og bladd videre? Hvordan ville du eventuelt ha tilnerma deg?
Blir man reddere å bli avvist av noen man fra før av vet hvem er?

(kvinne 45 år fra Vestfold) ti. 29 jan. 2013 22:11 Privat melding

Go for it! Den som intet våger.....osv.:-)

(mann 41 år fra Hedmark) ti. 29 jan. 2013 22:13 Privat melding

Kan da stikke innom å si hei ihvertfall ;)

(mann 33 år fra Akershus) ti. 29 jan. 2013 22:15 Privat melding

Blir hun mindre "out of your league" ved å lage seg en profil her inne? Mer desperat? Jaja, hvis du tror på det så får du kanskje selvtilliten du trenger til å forføre henne. Go for it! Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Sitron ti. 29 jan. 2013 22:24

Det blir ekstra skummelt, men du har jo ikke noe å tape.

Skjult ID med pseudonym Pingla ti. 29 jan. 2013 22:27

hvem sa det var en "hun"?

Og nei, han er vel ikke mer eller mindre out of league for å ha profil her inne. Jeg prøver bare å tenke litt realistisk, mtp at han aldri har vist noe mer form for interesse enn et hei, eller en kort prat dersom det har falt seg slik når vi har stumpa borti hverandre på gata eller via felles bekjente

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 29 jan. 2013 22:30

Nå er det endel som har postet at de har bedre lykke ute i "den virkelige verden" enn her inne.
Henger meg på Koraboros` poeng her. Neppe noe selvtillitsboost å få avslag på Sukker. :-)

For min del...
Dersom jeg vet godt hvem denne personen er...er det stor sannsynlighet for at jeg allerede hadde sjekka ut dette IRL - ferdig med saken. Så jeg hadde nok titta innom profilen, sagt Hei, Lykke til - og latt det være med det.
(+ trolig gitt en kompliment/tilbakemelding for bra profil, tekst, bilder eller noe i den duren)

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 30 jan. 2013 11:26 Privat melding

Det verste man kan få er ett nei.
og hva så i tilfelle?
Men man vet ikke før man har prøvd

Kansje han har gått og tenkt det samme som deg.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 30 jan. 2013 11:55

Det dukket nylig opp et kjent ansikt i sidesøylen her på sukker. En person som jobbet i samme organisasjon som meg før jeg sist gang skiftet jobb, men som hadde et helt annet arbeidsfelt, sånn at vi på ingen måte jobbet oppå hverandre. Han har invitert meg ut på kaffe et par ganger, og jeg har for lengst plukket opp på hans interesse. Hyggelig det, men så dukket han opp på Sukker, og jeg blokkerte han på flekken.

Ikke for det, dette er en bra fyr og alt det der som mange ønsker seg. Høy og mørk, evig snill, faglig flink, engasjert, litt sjenert men sikker på seg selv og litt nerdete på en okei måte. Men nå var da engang ikke dette mannen for meg. Jeg liker rl-relasjonen vi har, men vil ikke ha en runde 2 på Sukker. Her vil jeg være i fred fra folk jeg kjenner. Når kjente tar kontakt med meg her føles det nesten litt som et overtramp ift min private sfære. De har med å holde seg unna :))

Jeg tenker at en rl-relasjon kan få forbli en rl-relasjon... Er det ikke å ta et skritt tilbake å begynne å samtale på nett? Hva skjedde med å bare snakke til fyren når du treffer han? Dere er jo på hils, og da er det vel naturlig å utveksle noen flere ord iblant. Det er jo pussig å hilse over en treårsperiode uten å snakke noe mer :P

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 30 jan. 2013 11:59

Veldig enig med @lusa

Skjult ID med pseudonym Pingla on. 30 jan. 2013 12:17

Jeg ser den som du sier der. Nå er det ikke sånn at vi møtes så ofte at det blir naturlig med mer enn et hei eller nikk om vi møtes. Sist gang jeg så han er faktisk blitt 2-3 år siden nå, og da slo vi av en samtale, fordi jeg var med en felles bekjent av oss, og det ble naturlig å prate litt mer.
Jeg vet ikke jeg. Nå vil han nå se at jeg har vært inne på profilen hans, så kan jeg jo se om han tar kontakt eller kikker innom hos meg.

Skjult ID med pseudonym Uneverknow on. 30 jan. 2013 12:37

Jeg var borti samme situasjon for en stund siden. jeg er ikke så beskjeden så jeg tok kontakt og spurte om vi kunne ta en kaffe en dag. Det viste seg at nysgjerrigheten hadde vært gjensidig i en lengre periode.
Vi har vært på hils i flere år og vært på noen festlige annledninger med felles venner.

Det ble en lang og god kaffe....men det viste seg at vi hadde ganske forskjellige verdier og ønsker med hverdagen, så vi valgte å legge det hele vekk noe vi begge ble enige om. Og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tok kontakt. Nå slipper jeg i hvertfall å lure noe mer ;) (bare så det er sagt...det har ikke ødelagt noen ting mellom oss....så vi skravler fortsatt når vi møtes)

Gi gass....DU LEVER I DAG...hvem vet hva morgendagen bringer?? I mine øyne har du ingenting å tape så lenge du fikser å få et nei om det blir svaret :)) Ønsker deg masse lykke til :)

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 30 jan. 2013 13:19

Som mann vil jeg si at er du kvinne TS, så er det bare å forsøke seg. Menn flest forventer ikke at kvinner skal gjøre noe som helst for å vise at de er interessert, annet enn maksimum "tilfeldigvis" å være der du er så du som mann kan få sjansen til å ta kontakt med dem (hvis du i det hele tatt oppdager signalene og hintene hennes), så du har i utgangspunktet ikke forspilt noen sjanse ved aldri å tatt initiativet før. Det ville jo ha vært hans jobb, ikke din.

Er du derimot mann som vil jeg tippe du har forspilt den sjansen du kanskje en gang måtte ha for lenge siden, ved ikke å ta kontakt før. For har du sett jenta mange, mange ganger og dere begge har vært single, men du aldri har forsøkt deg på henne, så har du nok fått henne til å tro at du ikke er interessert på den måten. Og gjør du det nå, over nettet i stedet for ansikt til ansikt, når dette er en jente du faktisk møter ansikt til ansikt i blant, ja da er du bare feig – og det er jo enda verre enn kun ikke å være interessert.

Men hey, hva har du likevel å tape?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 30 jan. 2013 16:14

Dersom jeg slumper til å se noen jeg faktisk kjenner her på Sukker så noterer jeg meg det som interessant informasjon at vedkommende tydeligvis er aktivt ute på sjekkern. Gitt at jeg er interessert så vil jeg mye heller ta kontakt via den etablerte kontaktflaten vi hadde fra før, enn via Sukker. For meg virker det bare mer naturlig å bygge videre på de roller vi har hatt ovenfor hverandre før enn å hoppe over til nettsjekkerollene man får her.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 30 jan. 2013 23:45

man blir kansje reddere for å bli avist da. Når det er sagt har jeg fått mld her inne av gamle kollegaer og sånt det syns jeg bare er morro jeg :)

(mann 36 år fra Oslo) to. 31 jan. 2013 00:06 Privat melding

You'll never know unless you try, man anger mer på det man adri gjorde, er min egen erfaring.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 31 jan. 2013 00:13

@mann35 (kl.13.19)
"Menn flest forventer ikke at kvinner skal..."

Og jeg undrer veldig på...hvordan VET du dette?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 31 jan. 2013 00:26

Jeg er vanligvis ganske feig og treg, men hadde det dukket opp ei jeg kjente her inne som jeg kunne like så hadde jeg nok tatt kontakt.
Om så bare med en spøkefull tone i starten.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 31 jan. 2013 00:48

@ts
Doh...
Om du allerede kjenner personen, drit å i ta kontakt via sukker -.-
Lodd stemningen neste gang dere møtes, og se hvor hen det bærer.
Ta det derfra.

Hva har du å tape, sånn bortsett fra å være på hils?

Skjult ID med pseudonym Pingla to. 31 jan. 2013 01:02

arneand, jeg kjenner han ikke. Vi er kun på hils pga felles kjente.
Og jeg har ikke truffet på han på et par år, så lite sannsynlig at det vil skje i nermeste tid også.
Jeg får tenke litt på det, og se om jeg legger igjen en hilsen til han.
Så at han hadde vært innom min profil idag.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 31 jan. 2013 10:25

Har han vært innom din profil så kan du nå vertfall sende melding tenker jeg, virker jo som du har lyst til d :)

Skjult ID med pseudonym mann35 to. 31 jan. 2013 10:36

@ Tingeling

Hvis du hadde vært mann selv så hadde du nok for lengst erfart at svært mange kvinners måte å "sjekke opp" menn på er å bare gå fram og tilbake noen ganger forbi der han står i håp om at han skal se henne og ta kontakt, "tilfeldigvis" stille seg ved siden av han i baren med det samme håpet (men fortsatt uten å være den første som sier noe), eller kanskje smile og være litt ekstra hyggelig mot akkurat han når de møtes på for eksempel et kurs eller et seminar. Men fortsatt uten å ville stikke hodet fram og for eksempel spørre han om å bli med henne ut en gang, og hennes oppførsel kan ofte lett tolkes som kun vennlighet, da signalene hun sender ofte er så svake og uklare at selv andre kvinner kan ha vanskelig for å se at hun viser han interesse, og menn er som kjent stort sett dårligere på kroppsspråk enn kvinner- se for eksempel
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=546939.

Jeg, som mange andre menn (kompiser, menn som har diskutert på forskjellige forum jeg har lest, datelitteratur, etc.), har alle gjort oss slike erfaringer mange, mange ganger opp gjennom årene. Forskjellige jenter jeg har snakket med har også ofte (men selvsagt ikke alltid) bekreftet dette. De gjør seg så søte og sjarmerende som mulig i nærheten av mannen de har lyst på, og så håper de at han ser dem og "er mann nok" til å ta kontakt.

Så ja, jeg vil tro at menn flest ikke forventer at kvinner (flest) gjør særlig mye for i form av å ta initiativ i en sjekkesituasjon, annet enn å forsøke å bli lagt merke til.