Alle innlegg Sukkerforum

Sløve bussjåfører

Vis siste innlegg
(mann 25 år fra Vest-Agder) fr. 1 feb. 2013 10:36 Privat melding

Hadde nettopp den mest interessante bussturen i livet mitt. På den strekningen jeg tok med bussen klarte bussjåføren å glemme seg tre ganger. To ganger glemte han å stoppe på busstoppene, og en gang kjørte han hele 20 meter mens døralarmen durte Før han skjønte at han hadde glemt å lukke bakdørene. I tillegg var han var veldig nøye på at alle skulle ha på seg sikkerhetsbelte, når samtlige andre sjåfører på ruta ikke krever det. Alt i alt kunne jeg ikke unngå å le.

Dette er dessverre noe som ikke er uvanlig, men dagens bussjåfør tok kaka, rett og slett. Hvordan er bussjåførene i deres nærområde?

Skjult ID med pseudonym WOW fr. 1 feb. 2013 10:44

Kanskje hunden hans døde i natt? Kanskje fikk han beskjed om at kona har kreft? Kanskje ungen hans har blitt utsatt for en alvorlig ulykke? Kanskje han er overarbeidet?

De fleste gjør jobben sin så godt de kan, og som regel er det en grunn til at han er sløv. Jeg syns ikke majoriteten av bussjåfører er slik. Sa du hei til han da du gikk ombord?

(mann 25 år fra Vest-Agder) fr. 1 feb. 2013 11:04 Privat melding

Det er muligheter for det ja. Mente ingenting vondt mot ham da jeg lo, forresten. Men andre passasjerer så tydeligvis humor i det, og det var det som fikk meg til å le innvendig. Han sa hei til meg da jeg gikk ombord, så jeg sa høflig hei tilbake. Har ikke sett denne bussjåføren før, så jeg skal ikke dømme han for noe ennå. Men når sånne ting skjer påvirker det sikkerheten til passasjerene, så om det skjer igjen må en tok ta det opp med busselskapet.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 1 feb. 2013 11:44

Det kan vel hende at han ikke er særlig rutinert som bussjåfør. Noen ganger vil man nødvendigvis oppleve å bli betjent av noen som er nye i jobben (i alle yrker), og selv om han "bare" kjører buss, er det mye å tenke på. Jeg er ikke bussjåfør selv, men jeg synes det er mye de skal tenke på for at vi skal få en behagelig og trygg reise. All honnør til bussjåfører som gjør en viktig jobb for en symbolsk lønn!

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 1 feb. 2013 13:09

Kan være han var (bak)full, dopa, ikke har sovet i natt, osv....
Jeg bytta sete med en busssjåfør en gang, slik at han fikk sove litt. Det var 5. gangen jeg kjørte buss (inkludert kjøretimer og oppkjøring), så vet ikke om det var så mye tryggere, men sjåføren var i alle fall litt mer uthvilt da jeg hadde kjørt dit jeg skulle av.

Skjult ID med pseudonym Bob_Kåre lø. 2 feb. 2013 00:10

En buss-sjåfør..en buss-sjåfør--det er en mann med varierende humøør...

Skjult ID med pseudonym lise lø. 2 feb. 2013 00:19

De er vel som oss andre.Noen dager går alt som det skal,andre dager ...går alt galt!