Alle innlegg Sukkerforum

Date arenaer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hvor fr. 1 feb. 2013 21:09

Er det mange av dere som bare dater på nett??

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 feb. 2013 21:15

Jeg har hele verden som date arena jeg ;D

Er jo fult av mennesker å bli kjent med over alt bare å la skravla gå det, så går det der av seg sjøl. Hvertfall syns jeg det er lekende lett å komme i snakk med folk og er mye spennende å bli kjent med der ute. Å bare møte folk fra nettet syns jeg hørtes litt stusslig ut :P Når det er sagt så er det sikkert enklere når man bor sentralt og det myldrer av mennesker enn hvis man bor på ei lita bygd og nærmeste nabo er gamle-gunnar med traktorn ;) :P

Skjult ID fr. 1 feb. 2013 21:16

Nei det gjør jeg ikke, men det jeg liker med nettdating er at man møter mennesker man aldri ellers hadde møtt. Jeg kan ikke si det frister å gå på diskotek som spiller musikk jeg ikke kan fordra for å møte damer eller gå på steder jeg overhode ellers aldri hadde gått for å møte damer, det virker bare teit :)

Skjult ID fr. 1 feb. 2013 21:20

Nettdating er vel bare et supplement for de fleste.
Tviler på at så veldig mange finner sine store kjærligheter her inne..og selv så har jeg mine store tvil om det.
Men ikke noe problem fordi jeg tenker at det er da bare en arena ..men mange virker veldig frustrerte her inne og burde hatt godt av å ikke ta nettdatingen så seriøst.

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 1 feb. 2013 21:23

Finnes det noe reelt alternativ da? Hvis man faktisk er interessert i å gjøre en seriøs innsats for å finne en partner, så er vel dette den beste arenaen?

Løpe på byen gjorde jeg når jeg var i 20 åra, men det var på andre sida av årtusenskiftet. Man kan jo være heldig og dumpe borti noen på jobben, treninga, etc etc, men realistisk? nja ..

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 1 feb. 2013 21:38

Trenger jo ikke nødvenigvis ikke være alkohol i bildet og at man må på byen for å møte noen. Toget, trikken, butikken, legekontoret, trappeoppgangen, jobben, treninga, holdeplasser til alt mulig kolletivt ja egentlig alle steder hvor det er mennesker som står i ro en liten stund er jo en arena. Via venner og når man er med på divers ting de finner på..ja man kan møte folk over alt.

Litt ole brumm ja takk begge deler, nettet er nok litt mere tidsfordriv men hender da man møter noen hvor "skravla" går via tastaturet og det blir treff og greier være litt åpen for mulighetene rundt seg tror jeg er lurt.

Ikke være så sjenert men tørre å ta skrittet å prate, er jo søtt med sjenerte folk og..men helsikes vanskelig å vite om de liker deg hvis de ikke tør gjøre noe med d ;) :P

Jeg har vertfall en tankegang at om en fyr er hyggelig og i tilegg er pen å se på, ja da skader det jo ikke å si ja til å bli med å ta den berømte kaffen? Noen tar det så fordømt seriøst å si ja til noe sånt, trenger jo ikke være det :)

Skjult ID med pseudonym pippi fr. 1 feb. 2013 21:42

Nei jeg dater ikke bare på nett.
Hadde jeg gjordt det- hadde det blitt få dater.
Jeg er ekstremt kresen her inne..fordi det er såpass mange en får oppmerksomhet fra og kriteriene for å finne den ene rette blir dermed mange.
Ute på byen derimot kommer man i kontakt med folk på en helt annen måte og jeg blir nok lettere sjarmert da:-)

Skjult ID med pseudonym MoiNoir fr. 1 feb. 2013 21:48

For meg begynner datingen som regel ikke med første treff, for da må jeg kjenne etter hvem det er jeg har med å gjøre. Har så langt truffet en potensiell ikke-venn og ikke-kjæreste, en potensiell venn og en potensiell kjæreste.

Enig med pippi om at det er mye lettere å finne ut når man har alle sinnsinntrykkene mer eller mindre tilgjengelig irl :-)

Skjult ID med pseudonym hvor lø. 2 feb. 2013 10:27

@pippi
Ja da er vel du over gjennomsnittet attraktiv da, hvis responsen er så stor. Ettersom det er så mange som sier at
det så tamt her inne. Det gjelder vel kanskje mest gutter, de jentene jeg vil ha tar ikke kontakt med meg, jeg tar kontakt med de. Og når jeg har møtt dem irl har jeg fått gode tilbakemeldinger på utseende.

Forøvrig har det blitt mest aktiv dating her inne, bor i en kommune med 8000 innbyggere. Og hvis man regner litt på det, så skjønner man at utvalget på et 10 års intervall blant hunnkjønnene, ikke blir så mange.
Ihvertfall hvis dem skal være single :P
Men er jo selvfølgelig åpen for å dumpe borti noen, men er nok litt mer sjenert irl. Føler det er lettere her , da man fra start vet at motparten mest sannsynlig er ute i samme ærend :

Skjult ID med pseudonym jente sø. 3 feb. 2013 20:15

Jeg dater oftere folk jeg møter i andre sammenhenger enn jeg dater folk jeg møter på nettet. Synes det er noe med det første blikket, den første samtalen etc. i det virkelige liv som man aldri får på nett, så jeg foretrekker å møte folk ute i det fri. Man må ikke være så redd for å prate til noen når man er ute. Jeg synes i hvert fall det er koselig at noen prater til meg, og praten trenger jo ikke å være så lang hvis man merker at kjemien ikke var og samtalen dør ut. Jeg synes i hvert fall det er mye mer creepy med de som bare står og stirrer på meg i to timer enn de som kommer bort og sier hei og slår av en prat.

Skjult ID med pseudonym nenetten sø. 3 feb. 2013 20:22

Jeg dater aldri på nett.

En evt date, må liksom skje i RL :)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 3 feb. 2013 20:23

@jente: jo da det finnes jo jenter som deg, men så finnes det alt for mange av de som ser på deg som om du er noe dritt hun vil skrape av støvlene sine når du prøver å innlede en samtale. Nå er det lenge siden jeg har frekventert et utested, men har har blitt brent noen ganger ja ..

Skjult ID med pseudonym jente sø. 3 feb. 2013 20:35

@flux det er jo veldig trist da, at noen er så uhøflige at de ødelegger for oss som liker å komme i kontakt med andre. Men det har nok skjedd at jeg har vært litt uhøflig og avvisende innimellom jeg og. Man kan jo ha en dårlig dag, og hvis han som kommer bort er så drita at han såvidt klarer å stå på beina, da klarer jeg ikke alltid å være så høflig.

(mann 47 år fra Akershus) sø. 3 feb. 2013 21:04 Privat melding

Bare dater på nett...?

Vil ikke kalle at man skriver til noen på nett for en date...men men det er bare meg da. :-)

Skjult ID med pseudonym Tommy sø. 3 feb. 2013 21:57

@nenetten
Du har jo nettopp bedt meg på date jo. Inne her
Gullfisk memory?

;))

Skjult ID med pseudonym Pronto sø. 3 feb. 2013 22:02

Dater kun på nett.... byflying er absolutt ikke interessant !!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym nenetten sø. 3 feb. 2013 22:04

Vel Tommy... Siden du ikke svarte, tok jeg det som et avslag. :)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 3 feb. 2013 22:18

Dater bare på nett.
- For det å komme seg ut på date IRL virker veldig skummelt for de fleste. :)
De man skriver med slutter å svare,profiler blir deaktivert osv...FØR man i det hele tatt kommer seg ut av nettet :))))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 feb. 2013 22:34

Leter hovedsaklig på nett. Det finnes flere grunner til at det er det som passer meg best og som gjør at jeg har mulighet til å komme i kontakt med en større gruppe jenter enn det jeg vanligvis gjør irl.

Men jeg er åpen for at ei jente som finner meg interessant flørter med meg når jeg er på jobb.
Hva hadde vel ikke vært mer morsomt enn ei søt, småflau jente som gir meg en lapp med spørsmål om date og telefonnummeret sitt sammen med pengene når hun skal betale? :)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 4 feb. 2013 19:12 Privat melding

Dater vel overalt?

Skjult ID med pseudonym søker ma. 4 feb. 2013 19:50

Jeg prøver å kun date på nett. Men stadig vekk får jeg forslag om å møtes RL. Er det nettdating så er det nettdating, hvorfor i allverden skal jeg da møte noen?

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 4 feb. 2013 19:56

Akkurat det samme med nettekteskap vs RL ekte ekteskap...

Skjult ID med pseudonym søker ma. 4 feb. 2013 20:01

Det er mange som kommer ut av skapet på nett men enda flere RL som kommer ut av ekte skapet.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 8 feb. 2013 12:18 Privat melding

Der det føles naturlig og komfortabelt å "sjekke opp," eller bli sjekket opp, vel? Det verste man kan få er noen morske blikk og et avslag? Arenaene utvides stadig, iallfall i mine øyne. Foretrekker dog soleklart RL-møter..