Alle innlegg Sukkerforum

Luksusproblem... Oh my God!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Overveldet lø. 2 feb. 2013 12:54

Hvordan skal man utrykke dette da...?

Jeg som skriver dette er en helt vanlig mann, absolutt ikke noen Don Juan eller rundbrenner. Har ikke noen utpreget store evner som sjekker heller. Jeg har ikke behov for å ha mere enn ei dame å være med. Det holder godt for meg. Vil ha et nært og godt forhold til ei jeg kan ha det fint med i fremtiden, det er alt jeg ønsker meg.

Har kontakt med ei her som jeg har møtt og hatt det veldig moro med og som jeg møter igjen nå i helgen, og jeg tror hun kan være den rette for meg. Det er for tidlig å vite sikkert, men det er fryktelig lovende.

Men, verden ser ut til å ville teste tålmodigheten min og standhaftigheten min. For, alt som kan skje på en gang har skjedd nå. Det har vært en seksuell og følelsesmessig tørkeperiode en stund.Så kom denne uka...

Først kommer ei jeg hadde et forhold til før og vil ha mer av meg, kåt som et uvær... Det er grunner til at vi ikke er sammen, så nei... Så kommer ei god venninne. Vi har flørtet litt før i tiden og hatt oss en gang for lenge siden, men de siste årene har hun vært sammen med en drittsekk som hun endelig har kvittet seg med, og nå vil hun invitere meg ut en dag snart, og hun lar det skinne igjennom at hun kan være interessert i noe mer, den middagen har nok potensiale til å ende med "dessert" og mye mer om jeg vil det. Så kommer ei jeg hadde kontakt med tidligere på sukker, som ikke var så interessert så det ble ikke noe, med ny interesse og lyst til å møtes snart, hun foreslo denne helgen, men det passer jo ikke.

Så, hva faen er det som skjer? Uker og måneder uten at noe særlig har hendt, og nå er det ikke ei, men fire som banker på døra mi, den ene lekrere enn den andre... Og, bortsett fra hun ene jeg dater nå fra sukker så er alt sammen ut av det blå uten at jeg har tatt noe som helst intiativ... Jeg skjønner ingenting, jeg er da ikke så attraktiv? Det er jo bra for selvfølelsen dette, man blir jo smigret, men det er også ufattelig at alt hender på to tre dager samtidig. Og det blir jo et dilemma eller tre ut av det...

Men, jeg er altså ingen rundbrenner. Jeg har ikke lyst til å ha flere samtidig og sjonglere frem og tilbake. Jeg har ikke lyst til å bedra noen, så jeg holder meg til henne jeg dater herfra, og de andre får få høflige og venlige, men klare, avslag. Jeg skriver ikke dette for å be om råd i så måte. Jeg vil ha sjelefred og da er første bud å ikke drive med løgn og bedrag.

Men, dette er den rareste kloden jeg noensinne har vært på! Hva s

Skjult ID med pseudonym Liss lø. 2 feb. 2013 13:03

Det du beskriver opplever jeg også med jevne mellomrom. Plutselig dukker gamle spøkelser opp fra intet og vil ha meg. Men, det er en grunn til at det aldri ble oss, og erfaringen min er at det er godt med sex med dem, men at det aldri kommer til å bli noe mer. Mitt råd blir da å satse på sukkerdamen, og hvis daten ikke blir suksessfull, så har du plenty av damer å ha sex med til neste dukker opp.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 2 feb. 2013 13:03

hehe det der kalles ketchup effekten...opplevd det der innimellom sjøl og da får man som du sier, et luksus problem..syns du kom til en bra konklusjon her på slutten jeg :)

(mann 41 år fra Hedmark) lø. 2 feb. 2013 13:07 Privat melding

Må være forsiktig, det er kort vei fra himmel til helvete ;) Men det høres ut som om du har en viss kontroll på dette, det er nok lurt å fortsette med samme strategi. Dette er vel mest sannsynlig hva du forventer av en eventuell motpart også. Uansett vil du vel flyte godt en stund på all den oppmerksomheten :)

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 2 feb. 2013 13:21

Mentalt voldelig = noen som tenker så hardt at det gjør vondt?

Skjult ID med pseudonym Overveldet lø. 2 feb. 2013 13:25

iKommode

Jeg holder meg til henne jeg dater nå... Ingen tvil om det. Bedrag liker jeg ikke å bli utsatt for, og vil ikke utsette andre for det heller...

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 2 feb. 2013 13:29

veldig bra holdning :)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 13:43

Damer er flokkdyr. De har alltid vært det, og vil alltid være det. Dessuten vil de alltid ha menn som andre damer allerede har tatt. Målet for dem er jo ikke å få mannen, men å ta mannen fra en annen dame. De har jo konkurranseinstinkt, må vite.

lusa) - lø. 2 feb. 13:21
Mentalt voldelig = noen som tenker så hardt at det gjør vondt for de som befinner seg innenfor x meter (tenkevidde)!

Skjult ID med pseudonym Overveldet lø. 2 feb. 2013 13:47

Neida... Min hensikt er absolutt ikke å bedra noen, og så vidt jeg vet bedrar ikke noen av de andre noen heller ved å hive seg etter meg. Og, hadde det skjedd noe med noen av dem ville ikke hensikten vært bedrag.

Men, når de nå paraderer foran meg og vifter med godsakene, en etter en, så er det forunderlig og overveldende. Konklusjonen min er klar uansett, det blir henne jeg dater nå, for jeg vil ikke bedra henne med noen av de andre... Vil at tillit skal ligge i bunn oss imellom.

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 2 feb. 2013 13:47

Å ta en mann fra en annen kvinne gjelder ikke i mitt liv..Nei takk..

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 2 feb. 2013 13:48

iKommode1) - lø. 2 feb. 13:41
Jeg skjønte hva du mente, det var bare begrepsbruken som ble litt morsom :)

pgmp) - lø. 2 feb. 13:43
"Damer er flokkdyr. De har alltid vært det, og vil alltid være det. Dessuten vil de alltid ha menn som andre damer allerede har tatt. Målet for dem er jo ikke å få mannen, men å ta mannen fra en annen dame. De har jo konkurranseinstinkt, må vite".

Dette slik du mener det er? (Jeg regner fradrag for humortilskuddet som siste setning bidro med, så klart)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 15:40

lusa) - lø. 2 feb. 13:48
Sett to damer og en mann til å dele leilighet. Brått har damene synkronisert sin menstruasjon. Nylig hadde profilen min en periode på 10 dager uten et eneste besøk. Det siste døgnet har det vært ca 30 besøk og flere har tatt kontakt. I de periodene jeg har vært single har aldri noen dame gjort noen tilnærming for å sjekke meg opp i RL. I periodene jeg ikke har vært single har det skjedd flere ganger, til tross for (eller kanskje på grunn av) at de har visst jeg ikke var single.

Ergo, damer er flokkdyr!

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 2 feb. 2013 15:43

Jeg tror pgmp er spot-on her, MEN det samme gjelder menn. For mine erfaringer er like som hans. Man blir alltid mye mer poppis blandt motsatt kjønn når man ikke kan eller vil :)

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 2 feb. 2013 15:43

Jeg klarer fortsatt ikkeå få meg til å tro at du virkelig mener det du skriver.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 15:49

Hva tror du da, frk Lus?

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 2 feb. 2013 15:55

Nha.. Jeg tror at jeg er en skikkelig dårlig menneskekjenner. Mer i dag enn i går.

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 2 feb. 2013 15:56

Ja det med mens her sant det gjelder også dyr ang løpetid.. Her har nesten alle tipsene i gata løpetid likt.. J har hann hund og han blir koko av det ;-)

Skjult ID med pseudonym suzi lø. 2 feb. 2013 15:59

det var da noen merkelige konklusjoner...er man opptatt blir man poppulær, er man singel er man upoppulær. Tror nå uansett at man får respons ut fra signaler man sender ut.

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 2 feb. 2013 16:03

haha@isbj - jeg har flyttet inn i et hjem med tre tisper, og jeg har en hannhund så jeg HÅPER de løper samtidig og ikke 6 ganger i året, for isåfall kommer bikkja rett og slett til å dø :) 6 ganger à 3 uker uten særlig mat, søvn eller hvile...tja.

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 2 feb. 2013 16:06

@lusa, damer er flokkdyr, det har jeg sagt lenge, og det er mannen sin oppgave å ta initiativet og velge ut ei passende.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 16:41

@suzi
Det var din konklusjon. Du er merkelig!

@lusa
Du er muligens utestengt fra flokken og dertil liten forståelse for fenomenet. Du har det tross alt med å stikke frem nesa i stille perioder og fronte helt andre hensikter med din tilstedeværelse enn dine samkjønnede. Du begynner t.o.m. å innse dine egenskaper som menneskekjenner.

Skjult ID med pseudonym lita lø. 2 feb. 2013 16:44

Er ikke mennesker generelt flokkdyr?

Det er vel ikke engang noe å diskutere.
Våre forfedre hadde ikke klart å overleve..hadde det ikke vært for at de holdt sammen i flokk.

Skjult ID med pseudonym suzi lø. 2 feb. 2013 16:50

pgmp...ja, jeg er utrolig merkelig :-) særlig siden jeg mener noe annet enn deg. Og siden vi kvinner er flokkdyr har vi selvfølgelig snust oss frem til at din profil plutselig er veldig populær og bare måååå sjekke den ut...etter 10 dager med tørke....helt logisk

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 2 feb. 2013 17:16

Hadde dere giddet å dele litt eller? :(

Aldri opplevd noen ketchup-effekt. Er det lov å håpe på at den kommende våren kan være min vår? :)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 17:35

@suzi
Ingen har noen gang kombinert ordene "logisk" og "kvinner" i en setning som gir mening. Det er en grunn til dette. Jeg registrerer at du begynner å innse din begrensede forståelse av kvinnelig oppførsel. Velkommen skal du være.

@Pow
Folken har gått videre for lengst. De går uten bjelle og er svært vanskelige å lokalisere.

Skjult ID med pseudonym suzi lø. 2 feb. 2013 18:16

Du er nå en liten moroklump er du pgmp....:-) og dine konklusjoner taler for seg selv :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 2 feb. 2013 19:36

TS

Fokuser på hun nye du. De andre tre har alle hatt sine sjanser. Eksen er og blir en eksen, det blir ytterst sjeldent noe ut av slikt. Fungerer det ikke først gangen så fungerer det (nesten) aldri andre gangen heller. Hun gode veninnen din bør du jo ta vare på, hvis hun virkelig er en god venn du bryr deg om, men hun har tydeligvis valgt å satse på en annen i flere år, så nå bør det være hennes tur til å vente mens du finner ut av det med hun nye. Det bør være en ærlig sak, og hvis hun da mister lysten, går tilbake til drittsekken nok en gang eller finner seg en helt annen fordi hun ikke gidder å vente så kan hun jo fortsatt være en venn. Og hvem vet, kanskje vil dere en dag oppleve at begge er helt single og ikke ser noen annen samtidig, og da kan dere eventuelt prøve dere to hvis dere fortsatt har lyst. Og hun siste, den tidligere sukkerdaten ... vel, hun har vel også hatt sin sjanse, har hun ikke? At hun dumpa deg for å lete etter noen hun likte bedre, for så å komme tilbake fordi hun ikke fant noen, det hadde i alle fall fått meg til å føle meg som en reserveløsning hvis jeg var deg. Og det er jo ikke noe kult.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 2 feb. 2013 19:44

@pgmp

Faen meg vitsen med å snike seg rundt da?
Kanskje jeg skal lære meg ninjateknikker og gå til innkjøp av utstyr for å få slutt på dette at de ledige damene sniker seg forbi meg?

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 19:54

@pow
Du kan prøve bjelle. Det sises at de tiltrekkes av alphahanner. I en rekke miljøer settes en bjelle på flokkens alpha for å holde flokken samlet. Ved å ikle deg bjelle på offentlig sted, er det mye mulig at flokken, folk og det som verre er, vil legge merke til deg og samles rundt deg med ønske om å gi deg en eller annen form for oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 feb. 2013 19:55

Dette med at ting går i slike bølger er en av de virkelig utrolig kule tingene ved å leve i denne verden! :-)
Jeg DIGGER det!

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 19:55

@suzi
Du må se forskjell på konklusjoner og observasjoner

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 2 feb. 2013 20:13

@pgmp

Fuck yeah! Jævlig jeg er alphahann da. Bring it on bitches! (Bra nok alphahann imitasjon?) :P

Skjult ID med pseudonym suzi lø. 2 feb. 2013 20:15

Hehe, skal du belære meg om det og nå. Du kommer med påstander, ergo konkluderer du :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 2 feb. 2013 20:34

Bra Pow! Forsett slik!
(Også rister du litt på bjella innimellom)

@Suzi
Jeg formidler observasjoner og overlater konklusjonene til andre. Synes du klarer det fint.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 3 feb. 2013 12:34

Enig med Z ! Er jo det som gjør livet spennende at man ikke vet hva som venter.

.......................................

Apropo det med synkronisert mens, det er ganske fascinerende hvordan våre urinstinkter fortsatt til en viss grad er på plass. Ganske logisk tankegang i grunn, synkronisert mens er jo en måte å sikre på fra naturens side at man har noen til å passe på barna sammen. Veldig smart i grunn. Nå ødelegger vi jo litt av vår naturlige side med feks prevansjon. Noe som selfølgelig er nødvendig, men det er ikke naturlig. Vær gang jeg befinner meg i samme hus som mammaen min og søstra mi, så kan jeg vedde på at innen en uke er vår mens synkronisert. Fascierende verden vi lever i. Vi er i grunn fortsatt bare pattedyr, som i mange tilfeller enda handler på instinkt helt ubevist.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 5 feb. 2013 15:58

@ -Bene-

Du får gi hunden din (hunde)sjokolade, slik at han har nok energi til alle tispene. Montezuma hadde visst nok 4000 konkubiner i sitt harem, og drakk 50 kopper kakao om dagen for å ha nok energi til å … ta seg av … dem ;)

Total avsporing, men hva gjør man ikke får en stakkars bikkje i nød.

Skjult ID ti. 5 feb. 2013 16:19

Gratulerer, du har opplevd en fluke!

Skjult ID med pseudonym mann35 ti. 5 feb. 2013 16:29

-m-

Menns kroppslukt er visst nok en av de viktigste tingene som avgjør hvilken menn som kvinner med eggløsning finner mest tiltrekkende. Altså ikke parfymen eller after shaven de bruker, men feromonene de utskiller. og det skjer på et ubevisst nivå. Hvordan kroppslukt og kroppsymetri henger sammen vet jeg forøvrig ikke, bortsett fra at de begge kan ha noe med immunforsvaret å gjøre, men det får så være. En trenger jo ikke å forstå alt her i verden heldigvis.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2006/01/28/456119.html

Så dere kvinner er i det minste bare velutviklete pattedyr som handler på instinkt. Vi menn derimot...! :P

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 5 feb. 2013 16:35

mann35

Det med lukt har jeg hørt før og. Det er nok absolutt noe i det ja! Syns det er fascinerende hvordan vi fungerer jeg :) Tror nok både vi menn og kvinner handler mere på instinkt enn vi faktisk vet. Er jo logisk i grunn . Spennende verden!

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 5 feb. 2013 17:57

@mann35, kvinner er også pattedyr, instinktet deres er å være passive, bare sitte der og se pene ut, og la mannen, også et pattedyr, handle på sine instinkt, være aktiv, og ta initiativ ovenfor kvinnen.

@Overveldet, forøvrig blir Don Juan (sp.) Don Giovanni på it., min helt, mitt store forbilde :-)

(kvinne 37 år fra Rogaland) ti. 5 feb. 2013 18:16 Privat melding

For å kopiere Carrie i Sex n the City: all you need to get a date, is a date!

Kjent fenomen det der. Føler aldri jeg får så mye oppmerksomhet som når jeg er opptatt...

Er det rart vi er single? Hahaha :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 5 feb. 2013 18:26

Ah, så trikset er altså å få alle kvinnene til å TRO at jeg er opptatt så kommer de løpende? :P

(kvinne 37 år fra Rogaland) ti. 5 feb. 2013 18:35 Privat melding

Hmmm, ja du kan jo prøve;)

Funker ikke for meg (har prøvd :P

Må være ekte tydeligvis, da blir det alltid masse aktivitet! rare greier..

(mann 36 år fra Oslo) fr. 8 feb. 2013 12:15 Privat melding

Hehe, godt sagt og sitert @l4l! ;) Det har du rett i . ;)

Har opplevet enkelte ganger selv, også.. Kan være noe med magnetisk utstråling og aura, med tanke på at når man er opptatt vekkes bgjæret noen ganger mer? Noen ønsker deg forbuden frukt, sånn er det bare. Selv velger jeg bort de "utilgjengelige."

Skjult ID med pseudonym pip fr. 8 feb. 2013 12:19

Kanskje man skiller ut flere feronomer nå man føler seg ettertraktet, og tiltrekker seg flere "sommerfugler"?