Alle innlegg Sukkerforum

Alene -lørdag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sofus lø. 2 feb. 2013 16:54

Alene-lørdag,,, er ikke den beste oppladning for ny uke,,, Blir litt trist av det innimellom, vil ha meg en jente som jeg kan dele alt med.
Og som jeg kan følge i gode og tunge stunder, og bli med henne til siste slutt, uansett hva som skulle komme av uforutsett faenskap vi ikke styrer over. Synes det er så egosentrisk, overfladisk og selvrealiserende takter på mange. De jeg forelsker meg i av vesen, er ikke de jeg finner de samme verdiene i har jeg fått inntrykk av.
Jeg knytter meg nok ekstra til en partner da jeg ikke har vært heldig med oppvekstvilkår... Har så lyst på en trygg og god familiesetting. Men det er ikke greit gitt :P

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 2 feb. 2013 16:58

Hater egentlig å innrømme det, men: Privat Praksis Sesong 6, Episode 11: I want that!

Skjult ID med pseudonym hmmmm lø. 2 feb. 2013 17:01

Ser deg Sofus..har vokst opp under mindre heldige omstendigheter selv..Har alltid drømt om familie..Alt det trygge og gode det representerer. Fikk prøve noen år, men desverre funket det ikke i lengden. Trist, var vel egentlig mitt høyeste ønske at mine barn skulle få oppleve en slik oppvekst.. ha den tryggheten i bunn.
Men i motsetning til deg er jeg kanskje en smule mer vanskelig slå knute på...Og ville sikkert fått panikk av en som deg.
Men en vakker dag...kanskje:) Klem på deg

Skjult ID med pseudonym Sofus lø. 2 feb. 2013 17:14

@ hmmmm

Hehe,, hvorfor panikk ? Hvis man søker slike verdier, så kan man ikke sky folk som tør å vise at man er av den arten :)
Har prøvd en stund og fått to barn jeg også, og synes det er tragisk å sende de frem og tilbake annenhver uke.

Skjult ID med pseudonym hmmmm lø. 2 feb. 2013 17:42

vel Sofus..går vel litt på redselen for å knytte seg for sterkt til noen for så bli såret...Er vel mer det jeg skyr:) Litt hobbyanalysering av seg selv driver man med når man ikke får det til.

Ja enig, tragisk. Tror ikke de som har vokst opp i noenlunde vatret hjem ser det like ille som du og jeg. Savnet vi selv har, blir videreført og ekstra sårt. Var jo ikke sånn det sulle bli ikke sant.

Skjult ID med pseudonym Megigjen lø. 2 feb. 2013 22:09

@Sofus du er nok langt fra den eneste som søker akkurat dette.
Selv om det virker som om man ikke skal søke etter det for tiden at det er litt ut.
Vet ikke.
kjente meg godt igjen i det du ønsker :) Bare at jeg ikke vil ha en jente da hehe

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 feb. 2013 22:39

vennlige tanker til Sofus oversendes herved!

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 3 feb. 2013 01:27

God klem til Sofus

Kjenner meg veldig igjen i den sårheten. Selv hadde jeg heller ikke de beste oppvekstvilkår. Jeg hadde et ønske jeg å det var å stifte min egen familie. Noe jeg da også gjorde i ung alder. Ting gikk heller ikke som jeg trodde og håpte. Har og en sønn som jeg har annenhver uke..og det var ikke sånn det skulle ende :/ Men livet er som det er, man får gjøre det beste ut av det. Alikevell det der tror jeg alltid vil være sårt, jeg var svært bevist på partneren min, at vi hadde god økonomi, hadde et sted å bo som var vårt osv. Nå sitter jeg å ser at historien gjentar seg. Jeg og min sønn er svært fattige akkurat som jeg og min familie var. Ekstremt sårt. På den annen side har min sønn fortsatt pappaen sin i bildet, selv om jeg med gru legger merke til en del ting der som jeg MÅ legge skylapper på for å klare dette. Der har han og opplevelsen av god økonomi, selv om omsorgen og stabiliteten der ikke er så stor som den var da jeg valgte den mannen som hans far. Livet er hardt, tøft og man står i grunn aleine. Jeg har vært bevist på en del valg som aleneforelder så vet at han har et fristed her, et sted han kan si alt han tenker uten filter. For meg er det ekstremt viktig, så får det heller være at han må snuse litt på fattigdommens fæle monster når han er her. Her har han i allefall kjærlighet så det rekker i massevis. Min største redsel hele livet har vært å bli som min mor, heldigvis er jeg ikke det. Desverre er det noen likheter, de må man heller takle på en bedre måte selv. Lært meg å akseptere min oppvekst, aksepterer nå og det som skjer med mitt eget liv, selv om jeg ikke liker det. Tror nok og håper at vi som har vært kjørt litt gjennom livets søppelkværn kjemper ekstra hardt for å gi barna våre det vi selv aldri fikk.

Skjult ID med pseudonym 4 u sø. 3 feb. 2013 01:57

Tror å håper det er det de flest her søker <3
Å den dagen jeg finner det skal jeg takke min skaper. Vi er ikke lagd for å være alene...

Klem til deg sofus <3

Skjult ID med pseudonym 4 u sø. 3 feb. 2013 02:00

Du må jo vise hvem du er, som har slik flott syn på hvordan du vil ha det. Da tipper jeg at hun er rett rundt hjørnet..