Alle innlegg Sukkerforum

. . . Ny og Confuzzled

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Duplo ti. 5 feb. 2013 19:28

... Ny her (på sukker), eller har vel vært her i 3-4 dager. Min første tanke var 'hopp i det'. Og bare ta initiativ. Men responsen her er utrolig fraværende. chat-chattet litt med et par stykker, men det har vært med mennesker som jeg allerede kjenner etc etc. .

Jeg har fått både profil tittere, og folk som viser interesse. Men prøver jeg å snakke med de, løper de å gjemmer seg (virker slik ihvertfall).

Så det jeg egentlig lurer litt på er:

1. Gjør jeg det feil?
2. Er det slik det er her, eller har det blitt sånn?
3. Am i wasting my time?`

=)

Så en tråd om useriøs chit-chat, og at det var kjedelig. Hvor går grensa fra å "hilse med et Hei e.l" til det faktisk er chit chat?

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 5 feb. 2013 19:33

Det er nok ganske vanlig at interessen er litt fraværende. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg får ganske få svar, og enda færre henvendelser, men det er bare å bite tenna sammen og fortsette. Hva som er årsaken i enkelttilfeller kan være så mangt: kanskje jeg skrev noe i brevet som skurret, kanskje jeg ser feil ut, kanskje det står noe feil i profilen min, osv...

Om du kaster bort tiden, aner jeg ikke. Det skrives i blant om folk som finner hverandre, dog sjeldent, men kanskje, kanskje ikke ;p

Hilsen lav, skalla mann 24 :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 5 feb. 2013 19:36 Privat melding

Sukker har sin helt egen kutyme (eller mangel på sådan) som det tar litt tid å venne seg til.

Mine beste råd er vel som følger: Ikke forvent så mye, ikke tro at alle kommer til å gi deg respons, ikke tenk på hva du kunne gjort forskjellig (vil de ikke så vil de ikke) og ikke legg for mye i det eller ta det personlig. Ta ting som de kommer, og ikke heng deg opp i de som ikke gir deg svar. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Duplo ti. 5 feb. 2013 19:48

Har ikke problem med å la det gå, et avslag er ikke det verste her i verden.
Men er folk virkelig blitt så late, at de ikke engang gidder å gi deg et avslag (på en 'dating' side) -_-

Skjult ID med pseudonym pip ti. 5 feb. 2013 19:55

Duplo, her inne vil du bli presentert for mange ulike nivåer av dagligdags høflighet. Les Milgrims råd, og ikke ta innpå deg at du ikke får svar

Skjult ID med pseudonym Tommy ti. 5 feb. 2013 20:16

Også er det mye rappkjefta folk her inne så du får sikkert kjørt deg litt om du stikker deg for mye frem. Noen byger må du tåle men alle her inne gjør det med et smil på lur :))