Alle innlegg Sukkerforum

Ville du?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Oslo) on. 6 feb. 2013 00:08 Privat melding

Jeg er egentlig bare nysgjerrig på om noen her i det hele tatt ville sett min profil som interessant?

Skjult ID med pseudonym opplyst on. 6 feb. 2013 00:15

Nå er jeg riktignok en mann, men som en generell opplysning er det å drive reklame for seg selv på Sukkerforumet ikke akkurat superattraktivt med tanke på at du da fremstår som en noe "desperat" type.

Men for all del, det er jo lov å spørre.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 6 feb. 2013 00:34

Magda... Litt eldre så...men fint forsøk i egenreklame ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 6 feb. 2013 08:15

Desperat blir det ikke før man fisker i nesten hver eneste tråd og evt flasher email, men nå kjenner jeg forumkvinnene godt nok til å vite at det er nytteløst, de vil/klarer ikke gjennomføre noe treff :-)

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 08:34

Hei,

eg er også mann.

her er nokon punkter eg trur du bør sjå på:

1) Du er sannsynlegvis ironisk når du skriv kva du ser etter i ei jente. Ironi fungerer ikkje alltid like bra her på sukker så du bør kanskje kutte ut det. Dessutan er jenter meir enn stressa nok frå før når det gjeld kropp og utsjånad og alt kva dei skal leve opp til, så det at du kødder på dette området gjer dei berre enda meir stressa. Ha heller sjølvironi enn ironi på damenes bekostning.

2) Du bør skaffe deg eit album med veldig gode bilder av deg sjølv. Og då meiner eg veldig, veldig, veldig gode.

3) Ikkje skriv at du er snill og grei håper du. Skriv om deg sjølv og stå for det.

4) Du ser ut som ein rimeleg kjekk gutt, men på profilbildet ditt ser du litt morsk ut.

5) Denne setninga fungerer ganske bra: "om du lurer på noe som helst så bare skriv, så skal jeg se om jeg kanskje har noen god svar.." Her inviterer du damene på ein ikkje-desperat måte og du tuller litt med at du kanskje har nokon gode svar. Du verker jordnær utan å vere krypande.

6) Denne setninga fungerer dårleg: "Eller har jeg god sans for humor, tror jeg i hvertfall. kan være frekk, men på en tullete måte ;) ellers er jeg snill og grei håper jeg." Ein kjent filosof har sagt: show don´t tell. Trur du ein komiker ville ha sagt: Jeg har sans for humor? Trur du Mor Theresa ville ha sagt: Eg er snill og grei? Og trur du nokon som helst personer som veit kven dei er ville ha sagt: trur eg, håper eg...

Damer som ser dette innlegget ditt her, kjem ikkje til å ta kontakt med deg. Difor bør du kanskje slette denne tråden når du har fått all den informasjonen du treng.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 6 feb. 2013 09:48 Privat melding

Syns du har en bra profil. Ironi på rim var forfriskende. Får et glimt av en kar med humor og som ikke er bastant i sine meninger eller ønsker i partner.. om jeg skulle ønsket noe mer, var det at du delte litt mer om hvem du er og hvilke verdier som er viktige for deg:)) Fine bilder,

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 6 feb. 2013 09:49

ja og nå er du for ung for min målgruppe, så kan jo være at yngre kvinner ville ha noe helt annet å si:)) men uansett lykke til ts