Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan ser jenten ut i virkeligheten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 09:00

Jeg har brukt en del tid på sukker og har av og til blitt lurt av jentas utseendet. Det er som regel alltid i den retning at hun ser mye bedre ut på sukker enn i virkeligheten.

Her er noen faresignal:

1) Ansiktet er tatt i merkelige vinkler: Opp-ned, på skrått, i bevegelse, uklart, langt bore fra, mye skygger.
2) Ingen enkle helfigursbilder der jenten står opp-ned. Viss det er noen helfigursbilder sitt jenten foroverbøyd, har på seg vide kjoler etc.
3) Har aldri bare armer eller bare lår.
4) Har aldri bare armer eller bare lår til tross for at hun er i syden og det er varmt vær.
5) Skriver ingenting på kroppsfasong.
6) Jenter har en tendens til å overraportere fritidsaktiviteter. Kjenner en jente noen har et fotoapparat vil hun si at hun har fotografering som hobby. Det same med trening. Står ikke trening oppført som hobby betyr det at hun ikke trener og resultatet er også deretter.
7) Alle former for morobilder er som regel et tegn på at personen ikke er veldig attraktiv og ønsker å kompensere for dette gjennom å se artig ut, smile, gjøre grimaser etc.

Her er noen kjennetegn på geuint pene jenters profiler:

1) De har enkle portretter av seg selv. Rett på. Ingen bruk av skygger og vinkler for å virke penere enn de er.
2) Enkle bilder av seg selv i helfigur. Enten i trange bukser, eller i skjørt eller strømpebukse. Bare armer eller bare lår. Dette gjelder uansett hvor dydige og tilbakeholdne de er.
3) Ofte har de en kort og lite spennende profil.
4) De er generelt relativt laid-back i forhold til å svare på meldinger og til å møtes. Viss de først er interessert i å møtes er de fremdeles tilbakeholdne, initiativløse og uten kreativitet når det gjelder utformingen av datene.

(mann 31 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 09:09 Privat melding

Spot on!

Jeg er så overfladisk at hvis du ikke har tydelige "helfigur" bilder av deg i albumet så vil jeg se instagram/facebook ellerno før vi møtes.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 09:21

Gunder, Hva med et par nakenbilder, forfra og fra siden?

Da kan du vel se hvordan vi damer ser ut, og bestemme om du ønsker noen kontakt?

Og da forventer vi jo det samme tilbake :-))

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 09:25

Synes nakenbilder er turn-off. 1) damen har altfor stor tiltro til en fremmed gutts integritet. Da er hun naiv. 2) Hun skal forføre meg med kroppen OG personligheten sin. En pen og slank kropp er en nødvendig, men ikke tilstrekkelig betingelse for min romantiske involvering.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 09:28

Aha... så da rekker det med stram singlet og tights?

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 09:32

Ja. Eller dongeribukse. Eller t-skjorte. Eller høyhalset genser. Det handler ikke om å vise hvordan du ser ut. Det handler om å ikkje skjule det.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 09:34

Dette er egentleg en litt kynisk tråd. Men det er en fordel for de overvektige jentene også om de bestemmer seg hva de vil gjøre med det. Enten slanke seg, eller leve med sin overvekt og så henvende seg til et publikum av menn som etterspør en slik kroppsfasong.

De er lettere for en overvektig jente med vakker personlighet å få seg en bra kjæreste, enn for en slank jente med dårleg personligheit å få seg en kjæreste. Jeg sier ikke dette for å være politisk korrekt eller for å trøste, det er bare slik det er.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 09:35

*Legger ut bilder av meg selv, tatt søndag morgen etter en hei-dundranes fest*

Her er jeg!

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 09:40

Det virker som om jenter har tre slags strategier for hvordan de takler innlegg fra gutter de ikke liker:

1) Skjeller ham ut som drittsekk og ekkel.
2) Synes synd på ham.
3) Gjør narr av tråden, ironiserer, spøker....

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 09:42

Ja, vi er vel like på den måten, kvinner og menn :-))

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 09:43

1) Skjeller ham ut som drittsekk og ekkel. (Gutter kaller jenter for dette viss jenten har vært utro eller gitt ham AIDS)
2) Synes synd på ham. (Gutter bruker ikke dette knepet på jenter)
3) Gjør narr av tråden, ironiserer, spøker.... (gutter bruker ofte dette knepet mot jenter)

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 09:46

Pst.. man gir ikke noen AIDS... man overfører HIV-virus :-)

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 6 feb. 2013 09:47

Når det gjelder "faresignalene":

Punkt 1)
Stemmer ofte. Hvis (alle) bildene er tatt fra merkelige vinkler kan det godt være tegn på at jenta har noe hun ønsker å skjule, som skjevt ansikt, delvis lammelse i ansiktet, stygge arr eller lignende. Hvis hun bare har ett bilde og det er tatt i vinkel ville jeg kanskje ikke lagt så mye i det, bortsett fra at det kan være vanskelig å se hvordan hun egentlig ser ut.

Punkt 2) til 5)
Veldig typiske tegn på at jenta ikke akkurat er slank ja, i det minste hvis du kan hake av på flere av punktene samtidig. Enkelte veltrente, slanke jenter bryr seg heller ikke om å beskrive kroppsfasong, men da legger de ut et bilde eller to i albumet som viser det tydelig.

Punkt 6) stemmer nok også ganske ofte. "Dans" betyr ofte fylledans på byen, "musikk/konsert" kan bety Øyafestivalen og en eller to enkeltkonserter i året (vet ikke hvordan det stemmer med "interesser du bruker mye tid på"), og "kunst" kan godt bety to utstillinger og museum sturer i året. Men "uteliv" (party – party hver helg), tv-titting (ofte tre timer om dagen) og enkelte andre kan nok godt stemme.

Punkt 7) Aner ikke om dette stemmer eller ikke. Så langt jeg vet kan vel pene jenter godt ha sin andel av morobilder de også, skjønt de ligger kanskje oftere på facebook enn her.

Når det gjelder de genuint pene jentene så må jeg vel også stort sett si meg enig. Og vedrørende det siste punktet det så kan en vel anta at de har såpass mange å velge mellom av menn at de veldig enkelt kan overlate til deg, mannen, å skulle overbevise dem om hvorfor de skal ha lyst til å møde deg igjen og hvorfor de satse på akkurat deg. De vet de er pene og attraktive, så de har ingenting å bevise på det punktet. Det har derimot du, i deres øyne. Din oppgave er å gjøre det, samtidig som du også helst klarer å snu spillet litt slik at de også føler at du er en utfordring og at de må imponere og overbevise deg også. Er jenta skikkelig pen så vet hun det nok, og hun er vant til at menn stort sett bare dømmer henne etter utseendet og viser henne stor interesse kun på grunn av det, så da er det desto viktigere at du tidlig viser interesse for personen inni i stedet.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 10:14

Eg liker ærlegdom. Det går begge vegar. Men dei fleste menn eg kjenner ser ut til å synes at kropp er viktigare enn det dei fleste jenter synes.

Jentene seier: Det er ikkje så viktig at du har six pack. Guttene seier: Jo, eg må ha det.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 10:31

Hm. kva er heilt flat mage? Det er veldig få femtiåringer med heilt flat mage. Dei fleste eldre mannfolk som er super veltrena er litt teite. Six pack er veldig vanskeleg å få, og svært få jenter eg har møtt har sagt at det er viktig i det heile tatt. Kanskje du er eit unntak.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 6 feb. 2013 10:36 Privat melding

Hmm ser vi har hatt forskjellige erfaringer. Har truffet mange sukkerpersoner både damer og menn.. Og jeg syns stortsett bildene var misvisende i så måte at de så mye bedre ut irl:) mange har få bilder, og ikke alltid lett å fange utseende og personlighet på et bilde.. Derfor blir jeg glad når jeg kommer innom profiler som har flere bilder.. Gjerne tatt i forskjellige vinkler og settinger:)) på den måten føler jeg at jeg får et inntrykk av personen som står bak teksten.. Det jeg ikke liker er når mennesker har bilder som er mange år.. Vi forandrer jo oss.. Og til tykk tynn.. Tror bare du får være veldig tydelig på at det er kjempeviktig for deg ts, så slipper du nok å bli skuffet..

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 10:37

Randolf... kanskje du har spurt feil jenter? :-)

Og hvorfor er eldre (hva er eldre?) mannfolk som er veltrente teite???? Skulle gjerne hørt noen ELDRE menn uttale seg her... ????

Jeg liker mannfolk som har flat mage..

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 10:38

Jeg er veldig klar på det, og blir fremdels skuffet fordi damer har ein altfor snill målestokk som dei måler seg sjøv med.

Jeg trodde jenter var veldig strenge med seg selv, at dei var for strenge med seg selv. Men det er de ikke. De kaller seg slank og veltrenede når de ikke er det.

Skjult ID med pseudonym He, he, he on. 6 feb. 2013 10:40

Nå vet jeg, endelig... Spørsmålet "hvorfor så vanskelig å finne en partner på nettet?" er besvart i denne tråden.

Nesten alle gutter vil ha slanke, pene jenter. Slanke pene jenter vil ikke ha overfladiske gutter. Nesten alle gutter er overfladiske. Problemet kan ikke løses.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 10:40

Eldre menn bør jo også trene og halde seg slanke, men viss du skal vere 50 og ha six pack har du ikkje tid til å ha andre hobbyar for det krev så mykje tid og sjølvdisiplin å få denne six packen. Men igjen. Viss dette er det du vil ha, så er det greitt.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 10:49

@ He, he, he..... Du er inne på noe der ;-)

Men jeg synes ikke alle menn er overfladiske, faktisk er det ganske få... Men de som er det, ødelegger liksom litt for de andre, og får oss damer til å tro at alle er det. :-)

Men det går jo begge veier, som de aller fleste ting her i livet.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 10:57

Kva er galt med å vere overflatisk?

Ei jente som vil auke sin markedsverdi kan berre begynne å trene og så bli slank. Vanskeleg, men ikkje umogleg.

Kva skal ein mann gjere for å bli attraktiv? Å få six pack gjer han ikkje så utruleg mykje meir attraktiv. Når dama ser magen er det allereie for seint.

Menn er meir overflatiske enn jenter punktum. Difor er det ein lur investering av jenter å bruke tid på kropp og diett. Så enkelt er det. Det er som med sparing.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 11:05

1. Hva er markedsverdi på ei dame?

2. Hvordan beregnes dette?

3. Hvordan beregnes nedskrivningen?

4. Hva er evt vrakpanten og hvordan skal man beregne avfalsdeponering?

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 11:10

Nenetten: viss du hadde vore slank og vakker og ung, kven veit, og hatt den humoren som du har, så ville eg ha vore solgt.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 6 feb. 2013 11:10

Menn kan være som de ønsker for min del. De som mener det er viktig at jeg tyter ut bilder på nett med bar hud er soleklart ikke min type menn, så da har vi jo fordelen av at vi kan ekskludere hverandre. Vinn-vinn.
I tillegg er det noe med fordomsfulle holdninger (som eksempelvis går på kropp/det er bare en ting som er riktig) som ikke helt når opp på min topp200-liste av hva som appellerer til meg;)

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 6 feb. 2013 11:14

@nenetten, jeg er over på resirkulering, men forumkvinner er vanskelige å resirkulere, forum er for vrak, minimal eller negativ verdi, og uten vrakpant.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 11:17

La meg gjette Lusa:

Du er ganske overvektig. Liker å ete utan å tenke på antall kalorier. Du trener enten ikkje eller isåfall berre sporadisk. Du har passert førti år.

Dei fleste folk seier at det dei er god i, det er viktig.

Folk som trener massse, seier at trening er viktig. Folk som er pene, seier at skjønnheit er viktig.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 11:19

Og Lusa: vi snakker her ikkje om bikini. Vi snakker om shorts, T-skjorte, singlet, topp, middels trange dongeribukser, skjørt, kjole...you name it....

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 11:19

Eg har også ein annan misstanke:

Jenter som seier: Eg har pupper og rumpe, meiner eigentleg: Eg har pupper og hofter.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 6 feb. 2013 11:21

Randolf (pseudonym) 6 feb. 11:17
Hehe. Beklager å måtte skuffe deg. Null treff ;)

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 11:32

Oi sann Lusa. Du er slank, 25 år, har høg sexlyst, men lite narsisime, du har ein velutvikla sans for humor, mykje sjølvironi, du har eit vakkert andlet og liker å lese bøker.

Du er veldig opptatt med å vere veltrena og slank sjølv, men krev ikkje noko tilsvarande av ein mann.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 6 feb. 2013 11:51

Jeg er anonym fordi jeg ønsker å være anonym. Jeg har ingen planer om å spesifisere hvem jeg er eller hvordan jeg ser ut.
Men jeg har ikke nevnt et ord om trening i min profil (kanskje med unntak av der man kan hake av for interesser), jeg har ikke oppgitt kroppsform og jeg har ingen bilder med bar hud. Integritet er viktig for meg, å bli likt først og fremst for kroppen er det ikke. Klart er det også viktig, men det skal ikke komme i første rekke.

Og jeg kan melde at det er en utrolig stor økning i meldinger fra alt mulig slags søplemenn med en gang man inkluderer bilder med litt hud, uansett hvor anstendige bildene måtte være. Tacky/utfordrende/provoserende er ikke min gate.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 12:15

Med visse unntak så synes eg menn har ein meir respektfull omtale av kvinner enn kvinner av menn.

Lusa: Du bruker ordet s´"søppelmenn". Er du klar over kor stygt det ordet eigentleg er? Du veit, det er snakk om mennesker ?

Skjult ID med pseudonym lusa on. 6 feb. 2013 12:20

Tror ikke jeg er kjent med noen definisjon av begrepet nei. Dermed vil vel stygghetsgraden av det være avhengig av hva jeg legger i det? Og det er faktisk ikke utpreget stygt. Det jeg legger i det er menn som ikke er kompatible med hva jeg personlig ønsker i/av en mann.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 12:20

@Randolf... det igjen kommer jo an på hvem du spør..

Om man leser igjennom Sukkerforumet, så synes jeg at det er sånn 50/50 ;-))

Det er bare det at dere menn opplever det negativt til deres disfavør.. og vi damer til vår.

Skjult ID med pseudonym Patsy on. 6 feb. 2013 12:49

Du mener at du ikke har sett dem i virkeligheten ennå? (:

Skjult ID med pseudonym -m- on. 6 feb. 2013 12:54

min erfaring er vertfall at gutter har sagt at jeg er penere irl enn på bilder. Jeg har og den samme erfaringen med den menna jeg har møtt, at de har sett enda bedre ut irl enn på bildene. Ikke alle, men de fleste. Nå skal det litt til for at jeg sier ja til å møte noen, da har vi ofte blitt godt kjent og magefølelsen er god, snakket på tlf, sett hverandre på facebook og sånn. Jeg blir skeptisk til feks menn som kun har ett bilde på profilen sin, hvis de da og har det på facern, gjerne bildet av andre ting enn seg selv eller bilder tatt langt unna. Da får jeg en liten varselklokke i hodet vertfall! Selv har jeg en del bilder i albumet her, på face har jeg mange profilbilder og bilder jeg er tagget i. Gutter som spør om mere kroppsbilder er nesten uaktuelt med en gang. Jeg vil at noen skal like meg for personligheten min jeg, det er vertfall stort pluss med komplimanger som går på hvordan jeg ER. Ikke hvordan jeg ser ut :) Klart er jo hyggelig det og, men betyr mer med komplimanger som går på hvem jeg er som person.

Skjult ID med pseudonym pip on. 6 feb. 2013 14:00

En dansk undersøkelse viser at menn ser på seg selv som slankere enn hva de i realiteten er, mens de derimot ser på kvinner som feitere enn de er.

At kvinner er kritiske til hvordan de ser ut, og ofte legger på seg noen kilo bare ved å studere seg selv i speilet, er kanskje ikke noe nytt. Nå viser derimot en dansk undersøkelse at også menn bedømmer kvinner på samme måte – de ser på dem som feitere enn de er.

Studien som er gjort av sosiolog Vibeke Tornhøj Christensen inkluderte over tusen personer som fikk spørsmål relatert til kroppsvekt og høyde.

http://fitnessbloggen.no/menn-ser-pa-kvinner-som-feitere-enn-de-er/

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 6 feb. 2013 14:40 Privat melding

Jeg vil ha en mann som velger treningsmengde (eller ikke trening), kosthold, osv, utifra hvordan han selv ønsker å leve. Og hva han selv er komfortabel med :)

Jeg ønsker meg ikke en mann som legger seg i hardtrening kun fordi han ønsker seg en kjæreste.

For dersom han legger så mye av livet sitt "i hendene" på andre sine "ønsker", så er han jo egentlig ikke seg selv.
Så hele livsstilen til en mann må være selvvalgt i den forstand at han gjør det for sin egen tilfredsstillelse og fordi han velger det slik utifra hva som føles best for akkurat han :)

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 15:43 Privat melding

Jeg blir litt motløs av tråder som dette.

Hva er galt med å bare være helt vanlig da?

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 15:51

Kva er heilt vanleg? Det er ikkje noko galt med å vere heilt vanleg. Men det er noko galt med å vere vanleg og prøve å vere vanleg fordi det er vanleg. Du må vere på den måten du vil, og viss det tilfeldigvis viser seg å vere vanleg så er det greitt.

For eksempel. Eg liker slanke jenter. Dei fleste gutter eg kjenner liker slanke jenter. Men eg driter i kva dei tenker Eg har pøvd å date chubby jenter, og det fungerte ikkje. Eg hadde ganske enkelt ikkje lyst å ha sex med dei, så det gjer eg ikkje igjen.

På den andre sida liker eg å lese vanskeleg bøker filosofi og sånn. Det er ganske uvanleg.

Konklusjon: Eg er både vanleg og uvanleg.

Poenget i denne tråden er ikkje at damer skal vere så himla spesielle, men at dei skal tørre å gi eit sannferdig inntrykk av seg sjølv inne her på sukker.

***

PIP: mennene ser på damer som feitere enn dei eigentleg er??? Det viktigaste er jo ikkje her på kva slags antall kilo mennene tipper at damene har. Det interessante er jo om den ideale kvinnekroppen for kvinner og menn er samanfallande. Det kan nesten verke som om din danske undersøking meiner nettopp det.

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 15:55 Privat melding

Ta meg som jeg er ellers er du ikke verdt det!!

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 16:03 Privat melding

Er enig med å pynte på sannheten er bare dumt. Sitt virkelige jeg vil jo vise seg uansett.
..og dette gjelder vel sikkert både menn og kvinner.
Men så er man forskjellig, noen er utrolige fotogene, andre ikke. Kan være vanskelig å få ett inntrykk bare av bilder.

(kvinne 35 år fra Rogaland) on. 6 feb. 2013 16:03 Privat melding

Jeg driter igrunn i hva andre måtte synse og mene om hvordan jeg ser ut, så lenge jeg selv føler meg vel.

Skjult ID med pseudonym Pinlig on. 6 feb. 2013 16:17

Til Gunder
Du høres ut som en sørgelig kjedelig fyr.

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 16:19 Privat melding

For min del ser det ut for at tråden har utviklet seg fra det å tørre å gi et sannferdig inntrykk av seg selv, til å bli en mer eller mindre overfladisk diskusjon rundt kropp.

En ting er at det er lurt å investere i sin egen helse, en annen ting er å trene for å øke sin markedsverdi. Det siste har aldri slått meg, men samtidig: jeg er singel. Er redningen flere timer på treningsstudio?

Så når jeg refererer til "vanlig" så mener jeg utseendemessig, som jeg oppfatter som hovedtema igjennom hele tråden.

Men for all del, @Randolf: "vanlig" er relativt.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 16:28

Ok. Sukkers debattforum er veldig avhengigheitsskapande.

Kva er galt med å gjere ting for å auke sin markedsverdi? Livet er eit einaste stor kompromiss.

Folk som seier: "Eg er meg sjølv. Ta meg som eg er." Det eg høyrer er: Eg har ikkje sjølvdisiplin så du må akseptere meg for at eg gjer dei same feila som eg gjorde for tretti år sidan...

Eksempel: Røyking: Det er usunt. Du er eit dårleg forbilde for din barn. Etc etc. Dårleg ånde. Lukter av kleda. OG DET REDUSERER DIN MARKEDSVERDI.

Markedsverdi og sunn fornuft er ofte, men ikkje alltid samanfallande.

Same med fedme og overvekt: Fedme gir mange, mange helseplager. Og det reduserer markedsverdi. Så bli slankare og slå to fluer i eitt smekk.

Lillekikk: fleire timer på treningsstudie er ikkje redninga. Trening og eit sunt kosthald kan vere ein del av det som gjer deg meir attraktiv. Har du supersexy kropp, men er usympatisk så er det mange som har lyst på sex med deg, men ingen har lyst på eit forhold med deg.

Ja takk. Begge deler. Ein vakker sjel i ein vakker kropp. Som Aristotoles sa.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 16:32

Lillekikk: Nokon gonger er alt som skal til det å trene. Ikkje for deg. Du er slank nok. Meir enn slank nok. Heilt utmerka.

Ingen menn vil ha ei radmager modell. Vi vil ha funksjonelle vakre damer som kan gå i fjellet. Drikke seg drita. Løfte ein ganske stor stein. Slike ting.

Vakre funksjonelle damer. Hugs: Ein gong kunne vi gå veldig langt og slakte dyr og krige og slågg med stokker. Eg vil gjerne ha ei jente som er slik. Ikkje ei jente som ser ut som om ho har lagre seg nok fettreserver til å sove i hi i to år til.

Skjult ID med pseudonym Randolf on. 6 feb. 2013 16:36

Ikkje meininga å smiske for mykje med deg Lillekikk, men du har ingen vanleg kropp. Du har ein langt over gjennomsnittleg veltrena kropp. Viss alle 20-åringer hadde like bra kropp som deg så hadde eg aldri skrive denne tråden.

Skjult ID med pseudonym klara on. 6 feb. 2013 16:40

Man søker vel det som passer for en. Blir for dumt å begynne å trene for harde livet bare for å bli godkjent her.
Da blir man til slutt godkjent av noen man ikke passer sammen med.

Hvis en person bare ser etter utseende vil han aldri passe til meg uansett, så er ikke opptatt å bli likt av alle.

Latt de som kun ser etter utseende lete etter sin perfekte make, uten å bli provosert.
Jeg for eksempel ser kun etter folk som ikke ser atletisk ut. Er ikke noe mer kjedelig og usexy enn en mann som ikke kan sitte i ro og nyte maten, og er bekymret for hvordan han ser ut.

For min del ville jeg aldri trent for noe annet enn lyst og morro.

Men ja, Gunder høres utrolig døll ut!

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 16:47 Privat melding

Men det er vel det som ofte er problemet med nettdating.
At noen pynter på sannheten, både med bilder, alder og hobbyer.
Jeg ønsker iallefall og treffe noen som liker meg akkurat sånn jeg er, og prøver å være så sannferdig som mulig.
Men har hatt dater der jeg overhodet ikke har kjent igjen motparten utifra bilder som var lagt ut....hva forventer en da liksom....

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 16:47

Artig med Klaras og Pippis forakt for meg. Skal tru kva den kjem av?

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 16:50 Privat melding

@Randolf: det var da voldsomt...

Heldigvis finnes det noe som heter "jeg kan bare ta ansvar for det jeg sier, ikke for hva du hører."

Skjult ID med pseudonym sirene on. 6 feb. 2013 16:58

Tror ikke Aristoteles sa det, du @Randolf.... men "Mens sana in corpore sano" (en sunn sjel i et sunt legeme), er fra Juvenals satirer :-)
*bare for å være litt "tørr"*
;-)

Skjult ID med pseudonym pip on. 6 feb. 2013 17:05

@Gunder: er det pip du mener når du refererer til pippi?

Skjult ID med pseudonym søker on. 6 feb. 2013 17:07

Herregud TS, nettdating handler om å selge seg selv og da viser man sine beste sider.
Det er stor forskjell på å vise seg frem fra beste vinkel og å lyve.
Jeg syns de fleste jentene jeg har møtt er mye penere i virkeligheten enn det jeg forventet, men så har ikke jeg noen fasit på hvordan en jente skal se ut heller da.

Det er nok langt mer vanlig at jeg sier "nei takk" til en jente fordi hun har urealistiske forventninger til meg enn fordi hun ikke er pen nok.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 6 feb. 2013 17:15 Privat melding

Hvilken kategori kommer jeg inn i? Finnes det ingen mellomkategori?

(kvinne 54 år fra Hordaland) on. 6 feb. 2013 17:18 Privat melding

Tror ikke TS at det å "pynte" på sannheten i en profil gjelder både kvinner og menn? Man blir jo uansett oppdaget når man treffes uansett, så hva er poenget, enig med deg der. Går det ikke an å spørre i en mld om man har flere bilder som viser mer figur, eller spørre etter vitale mål, dersom dette er det viktigste for å ønske å møte noen. For noen er mine vitale mål det som er ønskelig, for andre for stor, andre igjen...for liten. Vil jo tro der er noen for enhver smak her inne, bortsett fra at damer på 45 + ikke har noe her å gjøre...bare min erfaring da:-)

Skjult ID on. 6 feb. 2013 17:28

Mintgrønn (kvinne 29 år fra Oslo)

Jada, du havner inn under normalfigur men kategori cougar, på søken etter yngre gutter.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 6 feb. 2013 17:30 Privat melding

Hæ? Søker jo ikke yngre gutter jeg da.

(kvinne 54 år fra Hordaland) on. 6 feb. 2013 17:31 Privat melding

yngre gutter? er det det man får ut av min profil? hm....tanken har ikke falt meg inn...takk for tilbakemelding :-)

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 6 feb. 2013 17:33 Privat melding

jasidet: Tror den kommentaren om yngre gutter var til meg, men er ikke det jeg er ute etter uansett. Skjønner ikke hvor man får det inntrykket fra.

(kvinne 54 år fra Hordaland) on. 6 feb. 2013 17:41 Privat melding

å, ja ser det nå....plutselig dukker det opp ett innlegg mens man skriver :-) du er da ung og vakker, trodde cougar var kvinner på minn alder som jaktet på unge menn jeg, i all min uvitenhet

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 feb. 2013 17:43

Jeg er umulig klassifisere ut i fra de "reglene" der i allefall... men så lenge jeg ikke viser helfigur så er vel det avgjørende faktor hehe. Trodde alle likte overraskelser like mye som meg jeg...uansett er jeg glad jeg bare er generelt skeptisk og ikke har en regle for å avgjøre hvem jeg blir kjent m...

Skjult ID med pseudonym sukkerbit on. 6 feb. 2013 17:49

Og du da, Ts? Hvordan er du?

Som svar på førsteinnlegget, så mener jeg at du tar feil. Selv om ei jente ikke har helhetsbilde av seg selv, betyr ikke at hu er feit eller ikke ser bra ut. Du er kun en av mange med din mening, og kanskje du aldri helt har forstått selv HVA du vil ha. Kanskje du ender opp med ei jente som veier 10 kg mer enn deg, eller ei du i det hele tatt ikke ville ha i utgangspunktet? I mine øyne, så vil jeg si at du forhåndsdømmer litt. Du tenker ikke på hva det ligger bak en profil her på sukker (og ja, det meste går ut på vindusshopping), fordi det kan hende at jenter som ikke har helhetsbilder kanskje mener at de har for store pupper, hofter eller lår når de egentlig er helt fine. Både jenter og gutter har lav selvtillitt noen ganger, selv om de ser veldig bra ut.

Poenget er at du ikke skal dra over alle med samme kam, men kanskje være mer åpen for ting?

Og bare for å nevne det, de punktene du har oppgitt som "genuint pene jenters profiler", er det virkelig ei sånn jente du har lyst til å date? Det kan jo virke sånn, ettersom du tydeligvis elsker (det du mener er) pene jenter.

(mann 51 år fra Oslo) on. 6 feb. 2013 17:57 Privat melding

Brutal tråd. Men TS har et poeng. Hva er konsekvensen av at man pynter på sannheten? Får man et feilaktig inntrykk av egen markedsverdi, som igjen fører til et møte med virkeligheten hvor man blir avkledd og funnet for lett? Eller tung, alt ettersom...

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 18:04

Mintgrønn: Du er også i kateogiren veltrena.

Folk som seier normalkropp: Då tenker eg halvfeit. Men ja.

Og du da, Ts? Hvordan er du? ( Høy, trener seks fem ganger i uka, slank, seks års utdannelse, leser bøker, relativt kjekk...)

Som svar på førsteinnlegget, så mener jeg at du tar feil. Selv om ei jente ikke har helhetsbilde av seg selv, betyr ikke at hu er feit eller ikke ser bra ut. (Som oftest betyr det det. Ikke alltid. Det er iallefall min erfaring) Du er kun en av mange med din mening, og kanskje du aldri helt har forstått selv HVA du vil ha. (Jeg vil ha en slank dame. Jeg har alltid villet han en slank dame. Det står i profilen min at jeg vil ha en slank dame. Jeg skjønner ikke hvor du skal ha fått det ifrå at jeg kan også liker tykke damer?) Kanskje du ender opp med ei jente som veier 10 kg mer enn deg, eller ei du i det hele tatt ikke ville ha i utgangspunktet? (Begge deler har hendt. Som oftest er det det at jenta er for tykk. Andre ganger at hun bare er mindre pen i virkeligheten enn på sukker. Men det som irriterer meg mest er overvekt som hun ikke har vært ærleg om på sukker) I mine øyne, så vil jeg si at du forhåndsdømmer litt. Du tenker ikke på hva det ligger bak en profil her på sukker (og ja, det meste går ut på vindusshopping), fordi det kan hende at jenter som ikke har helhetsbilder kanskje mener at de har for store pupper, hofter eller lår når de egentlig er helt fine. (Går det ann å ha for store pupper? For store hofter og for store lår. Ja, det skjer ofte. Helt fine??? Helt fine for hvem. Ikke for meg. Ja, sikkert for noen. Vær ærlig da. Vis de store lårene dine og de store hoftene dine. Hva er vitsen med å gå på date med noen som ønsker seg en partner som er langt penere enn deg???Slank deg eller forson deg med din skjebne, ikke lyv) Både jenter og gutter har lav selvtillitt noen ganger, selv om de ser veldig bra ut. (Det er en myte. De fleste som er vakre, vet det. Det fleste som er overvektige vet det. )

Poenget er at du ikke skal dra over alle med samme kam, men kanskje være mer åpen for ting?

Og bare for å nevne det, de punktene du har oppgitt som "genuint pene jenters profiler", er det virkelig ei sånn jente du har lyst til å date? Det kan jo virke sånn, ettersom du tydeligvis elsker (det du mener er) pene jenter. (Ja, eg vil gjerne date genuint pene jenter.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 18:07

Gutter er overflatiske på sukker og i virkeligheten. Jenter er berre overfladiske på sukker.

Sånn er livet. Voks opp. Forson dere med det.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 feb. 2013 18:15

Ser utmerket godt hva du sier ts, og slik er det bare, men som fler sier her og du selv sier så er ikke listen en fast mal, men din erfaring:) Og som kvinne kan jeg jo ikke motsi deg da jeg ser profiler av menn...og menn etter min erfaring ikke helt ærlig heller:)
Men slik er det her, og jeg ser ikke grunnen til å lyve på seg noe, bortkastet tid..

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 18:43

Eg er litt kjekkare på bildene her enn i virkeligheita. Det fungerer heilt fint. Jentene reagerer ikkje på det.

Andre vegen derimot....

Skjult ID med pseudonym suzi on. 6 feb. 2013 19:08

Og jeg fikk pepper i en annen tråd fordi jeg foretrakk menn som var høyere enn meg :-)......Kvinner "pynter" gjerne litt på antall kg...menn er flinke til å "pynte" på andre ting.....alder f. eks...."jeg ser mye yngre ut enn jeg er" ......sjelden jeg møter en mann som ser yngre ut enn han er....tvert imot....tenner på smil, øyne, utstråling, intelligens jeg....det kommer i så mang en innpakning.....ber ikke om å få sjekke sixpacken før jeg går på date i allefall.

Skjult ID med pseudonym hmm on. 6 feb. 2013 19:21

Jeg bare lurer...er dette en tulletråd? Gunder & Randolf (samme person ikke sant?) er akkurat LITT for overflatiske og usympatiske til at det kan være sant....

Hvis det er en tulletråd : Godt jobba :) Tatt skikkelig på kornet D

Hvis det ikke er tull......uff, da

Skjult ID med pseudonym suzi on. 6 feb. 2013 19:23

Tenkte akkurat det samme som deg hmm....mistenkelig like de to trådene :-)

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 19:23

Bra Hmmm... Endeleg ei politisk korrekt dame.

Sorry. Dette er ingen tulletråd. Dette er berre hardcore enkle triks menn kan bruke for å luke ut dei damene som ønskjer å gi eit falskt bilde av seg sjølv. Føler du deg truffet?

Sorry. Din moral kan ikkje hjelpe på din manglande treningsiver.

Skjult ID med pseudonym hmm on. 6 feb. 2013 19:28

sorry @ Gunder, jeg er mann.

Så jeg føler meg ikke truffet men det du skriver er så utrolig langt fra min virkelighetsoppfatnig at hjernen min ikke klarer å oppfatte det som annet enn "tatt på kornet" humor.

Bevisst eller ubevisst.....det er temmelig morsomt. Litt som å se på luksusfellen......folk som ikke skjønner hvor totalt dust de virker

Men som sagt....er det tull, så er det BRA tulla :)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 6 feb. 2013 19:32

Sikker på at Gunder og Randolf ikke er samme person? Jeg har også tenkt den tanken. I den andre tråden blander Randolf bokmål og nynorsk i førsteinnlegget. Litt vanskelig å skille personlighet kanskje?

Skjult ID med pseudonym hmm on. 6 feb. 2013 19:36

Den andre tråden? Den må jeg se :)

Skjult ID med pseudonym _________ on. 6 feb. 2013 19:51

"Løfte ein ganske stor stein"

Denne var god, tror jeg legger den til som ønske på profilen. ;P

Skjult ID med pseudonym ... on. 6 feb. 2013 21:00

19:23 og 19:28

Her ser det ut at dere gutta matcher bra med hverandre :) I hvert fall med meningene deres om tema :)

Skjult ID med pseudonym Calienta on. 6 feb. 2013 21:15

TS:
Det er tydeligvis ikke mye du vet om "feite" damer...
Jeg er uten tvil det du ville kategorisert som "feit", etter å ha lest hvordan du kategoriserer de slanke, veltrente pene damene...

Min oppfatning av meg selv:
Helt generellt ok utseende, men med sjarm i smil (både øyne og selve munn smilet jeg snakker om her).
Kraftig, for stor oventil enn hva jeg ønsker å være, for liten nedentil i forhold til hva jeg ønsker å være.

Din oppfatning av meg:
Feit.
Trener ikke.
Ser masse på tv.
Eter usunt.
Beveger seg lite. Hvordan kommer jeg ut av det fra dine punkter? skal vi se;

faresignal:

1) Ansiktet er tatt i merkelige vinkler: Opp-ned, på skrått, i bevegelse, uklart, langt bore fra, mye skygger.
Ja, har noen slike bilder... Ikke alle riktignok, men har noen slike. Hvorfor? Hater å bli tatt bilde av og tar dem derfor selv de dagene jeg ikke føler meg mindre pen.

2) Ingen enkle helfigursbilder der jenten står opp-ned. Viss det er noen helfigursbilder sitt jenten foroverbøyd, har på seg vide kjoler etc.
Husker ikke om jeg har helfigursbilde, faktisk... Muligens et poeng til deg

3) Har aldri bare armer eller bare lår.
Hos meg finner du i allefall bare armer... husker ikke om bilder med bare lår finnes, men som sagt, husker ikke om jeg har helfigurs

4) Har aldri bare armer eller bare lår til tross for at hun er i syden og det er varmt vær.
Har bare armer til tross for alle forskjellige årstider =P

5) Skriver ingenting på kroppsfasong.
Tror faktisk ikke jeg har sagt et ord om min kroppsfasong. Hvorfor skulel jeg det? Mener da folk har øyne å se med, de ser det sikekrt selv, med mindre de ØNSKER å lure seg selv

6) Jenter har en tendens til å overraportere fritidsaktiviteter. Kjenner en jente noen har et fotoapparat vil hun si at hun har fotografering som hobby. Det same med trening. Står ikke trening oppført som hobby betyr det at hun ikke trener og resultatet er også deretter.
Bortsett fra jeg nevner dansing og at jeg liker å finne på ting, har jeg ikke nevnt trening, ei heller krysset det av som hobby. Har eget kamera,og selv min mobil er full av bilder... Viser jeg liker det på bildene, men husker ikke om jeg har nevnt det. MEN... jeg trener 5 dager i uka, pluss sykler 2,3 mil til og fra jobb hver dag når det er bare veier.
Syntes ikke så mye på meg, men det er sant.

Skjult ID med pseudonym Calienta on. 6 feb. 2013 21:20

Desverre er ikke resultatene mine deretter...

7) Alle former for morobilder er som regel et tegn på at personen ikke er veldig attraktiv og ønsker å kompensere for dette gjennom å se artig ut, smile, gjøre grimaser etc.
Jeg har noen grimasebilder... Fordi jeg elsker humor og vil finne en dude som setter humor høyt. Drømmer faktiskom at en dude kommenterer et slikt bilde i stedet for smisker som førstebrev...
For noen er jeg visst ganske attraktiv, får i allefall nok kommentarer om det =P (nope, ikke skryt, bare fakta)

Når det kommer til din åpstand om genuint attraktive jenter...
Ikke enig. Fordi jeg har vært nok på jenteprofiler til å se det du skriver sjeldent stemmer, fordi jeg kjenner fler jenter som du beskriver som genuint pene jenter som har profil her,og deres profil samsvarer ikke med din beskrivelse...

Lurer fælt på dine søkekriterier når du klarer å bomme så radikalt på de du finner...
Lurer, fordi jeg har maaaange uaktuelle på min liste, som liksom skal være så kompetable med meg, men de fleste er trenings folk eller action folk, som sjeldent passer med meg, nettopp fordi de deler ditt syn

Skjult ID med pseudonym zara41 on. 6 feb. 2013 22:02

Jeg er så glad for at det finnes mennesker her inne som har lært seg å kategorisere og sette den riktige markedsverdi på kvinner og menn av ulike slag. Nå får vi bare håpe alle finner plassen sin og ikke begynner å innbille seg noe. Verden blir mye tryggere og mer oversiktlig på den måten.

Og fy skamme seg til alle som prøver å gjøre seg pene her inne!

Gunder - håper du en dag lykkes med å finne en Genuint Pen Jente - det merkes at du prøver hardt ;-)

Skjult ID med pseudonym klara on. 6 feb. 2013 22:20

Hva med å bare be om flere bilder eller skype før treff..så slipper du å bli så lurt:-)

Hilsen en som er blitt lurt mange ganger av menn i forhold til alder,utseende,trening,jobb,hvor sporty de er..osv osv...
Listen er ganske lang! Dere menn er noen orntlig luringer!

(mann 51 år fra Oslo) on. 6 feb. 2013 22:25 Privat melding

Det ble etter hvert noen rimelig stygge personangrep her. Helt unødvendig, selv om temaet er sårt for mange.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 22:36

Ok.

Denne tråden begynner å bli lang. Men noen punkter.

1) Noen av de jenter jeg har hatt best samtaler med, har hatt best humor, har vært mest interessante samtalepartnere er jenter som har vært 20-30 kilo overvektige. Dette er mennesker jeg setter veldig pris på. Jeg elsker å være sammen med de. De bringer genuin glede inn i mitt liv hver gang jeg samtaler med de. Disse bringer mye mer glede inn i mitt liv enn hva en eller annen pen jente uten personlighet bringer inn i livet mitt.

2) Jeg liker kunst, bøker, filosofi blabla. Svært få slanke vakre jenter gjør det. Svært få chubby jenter gjør det. Men de jentene som har disse i mine øyne interessante interessene har alle vært chubby.

3) Det er ingen link mellom å vere pen og det å være slank. Slanke jenter kan være pene eller de kan vere mindre pene. Tykke jenter kan være pene og de kan vere mindre pene. Du kan ikke gjøre så mye med ansiktet ditt, men man kan gjøre mye med vekten sin.

4) Denne linken er om hvem jeg kunne tenke meg å bli kjæreste med. Den handler ikke om gode personer eller dårlige personer. De aller fleste "pene, slanke" jentene jeg har vært borte i har hatt null hobbyer og null interesser. De har vært kjedelige innvendige. En del overvektige personer har vært utrulig morsomme, interessante og spennende mennesker. Dessverre greier jeg likevel ikke å tenne på disse menneskene i den sistnemnte gruppen. Etterhvert som jeg blir eldre tenner jeg heller ikke på den førstnevnte gruppen.

Skjult ID med pseudonym yliana on. 6 feb. 2013 22:43

Dette er bare så generaliserende!

Prøv å ikke vær så opptatt av å putte folk i kategorier men åpne blikket ditt mer.

Da vil du oppdage at mange jenter kan være både pene OG interessante..kanskje tilogmed like kunst,bøker osv.
Jeg selv er slank,belest,samfunnsengasjert og har ganske bra dragpå menn.Dett er ingen unik kombinasjon:-)
Kjenner en drøss av andre jenter som meg:-)

Skjult ID med pseudonym suzi on. 6 feb. 2013 22:44

så kipt å ikke tenne på noen etterhvert...og det mener jeg faktsik helt seriøst

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 6 feb. 2013 22:45

For meg er det to kategorier, båser, forumkvinner og ikke-forumkvinner :-)

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 22:45

Jeg har ikke problem med å finne en genuint pen jente. Jeg har derimot problemer med å finne en genuint pen jente som også har en spennende personlighet.

De fleste jenter tenker enten eller. Enten fin personlighet eller et fint ytre. Veldig sjelden begge deler.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 22:46

Hvor gammel er du da Yllana?

Skjult ID med pseudonym ida on. 6 feb. 2013 22:49

Igjen noe rart Gunder!

Men dette sier vel mer om hva slags damer du finner attraktive og som du tiltrekker deg.
Muligens du tiltrekker deg litt dumme bimboer.. mens de virkelig spennende og attraktive damene ikke finner deg interessant:-)
Hmm..kanskje er det ikke bare damene rundt deg det er noe "galt" med!

Skjult ID med pseudonym yliana on. 6 feb. 2013 22:52

I 30 årene Gunder ! ..og jeg er nok enda mer kresen enn deg når det gjelder valg av partner:-)

En ting er utseendet men menn må også ha intelligens,ha gode sosiale antenner og en god porsjon med humor og selvironi:-)
Akuratt det siste faller endel menn igjennom på:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 6 feb. 2013 22:53

Hva ER det her for noe vissvass?

"De fleste jenter tenker enten eller. Enten fin personlighet eller et fint ytre. Veldig sjelden begge deler"

Når tas denne beslutningen tror du? På konfirmasjonsleir?

Skjult ID med pseudonym klara on. 6 feb. 2013 22:53

Hm nå må jeg endre pseudonym siden noen tydeligvis har rappet mitt.
Jeg har ikke blitt såret el lurt her inne så langt.

Og synes det er helt greit at noen menn ikke vil ha oververktige kvinner.
Det finnes da kvinner som ikke vil ha overvektige menn.
Alle kan ikke passe med alle. Da hadde nok ikke steder som dette fantes.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 feb. 2013 22:57

@Gunder
Det er vel å overdrive en smule dersom jeg påstår at du avslører en fin personlighet i denne tråden.
Men utover det virker du å være svært tydelig på hva du står for.
Anyway: Lykke til. Håper hun du søker også søker deg.
:-)

Skjult ID med pseudonym suzi on. 6 feb. 2013 22:59

Har akkurat samme problemet når det gjelder menn jeg...:-) så utolig få pene, attraktive,unge, veltrente intelligente menn....som er single....er jo noe med at de beste går først :-) Nå reklamerer de jo for ett nettsted for de som er kresne og har høye ambisjoner på en eller annen tv kanal...kanskje det er noe for deg Gunder? jeg har for liten selvtillit til å prøve :-)

Skjult ID on. 6 feb. 2013 23:10

TS:

FÅ DEG BRILLER!!!

Man trenger ikke noe helfigursbilde for å se om noen er overvektige eller har "mindre pene" trekk.

Skjult ID med pseudonym Gunder on. 6 feb. 2013 23:14

Var faktisk litt i tvil om jeg skulle skrive denne tråden siden er er litt usympatisk. Den kan også bidra til å stigmatisere overvektige damer.

Basert på denne tråden kan jeg nok sikkert virke som et rasshøl.

Jeg holder på å bli skallet så nei, tror ikke jeg ville ha passet inn i et program med svært pene mennesker.

Skjult ID med pseudonym dinda on. 6 feb. 2013 23:17

Jeg ville definitivt ha luket deg bort da Gunder!

Jeg har ikke sans for menn med lite eller ikke noe hår.
Vi har alle våre preferanser men å skrive slike tråder er bare direkte usympatisk.
Hvordan hadde du likt å lese en tråd om hvor ekle og stygge menn uten hår er??

(mann 32 år fra Østfold) on. 6 feb. 2013 23:17 Privat melding

Du har så ufattelig rett :D

Skjult ID med pseudonym petter`n on. 6 feb. 2013 23:18

TS trekker det kanskje litt for langt, men jeg er helt enig på mange punkter.

Jeg forventer ikke at alle skal like meg, verken fysisk eller psykisk, men jeg gir i hvert fall sjansen til å la folk gjøre seg opp en mening gjennom å ha noen skikkelige bilder på profilen slik at overraskelsen ikke skal bli for stor hvis vi treffes.

Damer som sier "må like meg som jeg er", "ta meg som den jeg er", osv., vet egentlig at de ikke ser så bra ut og bruker det som en beskyttelsesmekanisme.

Damer som ser opp i kameraet så vi skal se kløfta, lager trutmunn, lager grimaser, you name it. Bye bye uansett.

Altså - jeg vil ha en normalt pen jente som er det i mine øyne. Å tro at bare man får kontakt og får fremvist sine fine personlighet så betyr ikke det andre noe lenger, lurer bare seg og meg.

I 9 av 10 tilfeller vinner utseendet over personlighet. That`s a fact.

Skjult ID med pseudonym happ on. 6 feb. 2013 23:23

Skjønner hva du mener. Har flere ganger skrevet med hyggelige, fine fyrer, bare for å oppdage på daten at de snakker bergensk. Føler meg lurt.

Skjult ID med pseudonym tora on. 6 feb. 2013 23:27

..eller hva med de mennene som er minst 5 cm.lavere enn oppgitt i profilen.

Eller de som har trukket av på alderen her inne og oppgir at de er 10 år yngre..

For ikke å snakke om de som legger ut bilder som er 15-20 år gamle.

Disse skulle vært "tuppet" ut herfra!

Skjult ID med pseudonym petter`n on. 6 feb. 2013 23:30

TS trekker det kanskje litt for langt, men jeg er helt enig på mange punkter.

Jeg forventer ikke at alle skal like meg, verken fysisk eller psykisk, men jeg gir i hvert fall sjansen til å la folk gjøre seg opp en mening gjennom å ha noen skikkelige bilder på profilen slik at overraskelsen ikke skal bli for stor hvis vi treffes.

Damer som sier "må like meg som jeg er", "ta meg som den jeg er", osv., vet egentlig at de ikke ser så bra ut og bruker det som en beskyttelsesmekanisme.

Damer som ser opp i kameraet så vi skal se kløfta, lager trutmunn, lager grimaser, you name it. Bye bye uansett.

Altså - jeg vil ha en normalt pen jente som er det i mine øyne. Å tro at bare man får kontakt og får fremvist sine fine personlighet så betyr ikke det andre noe lenger, lurer bare seg og meg.

I 9 av 10 tilfeller vinner utseendet over personlighet. That`s a fact.

Skjult ID med pseudonym pppst on. 6 feb. 2013 23:50

jeg måtte kaste opp litt i munnen av denne tråden..

Skjult ID med pseudonym pppst on. 6 feb. 2013 23:53

jeg måtte kaste opp litt i munnen av denne tråden..

Skjult ID med pseudonym Tommy on. 6 feb. 2013 23:56

Min profil er 98% ærlig og bildet er 2 dgr gammelt og mine 2 siste dater sier jeg ser bedre ut i RL :)
Maven er flat og håret er fyldig, smilet er bredt og ekte
Dama jeg velger får en snill, kjærlig og ærlig mann og er heldig (og omvendt håper jeg)
Utseende er ok men ingen Adonis
Spennende fyr for noen, døll for andre

Tror at personlighet vinner over bimbolook, puppeguri og frk Braindead

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 7 feb. 2013 00:15

Søkte faktisk rundt på internett etter damer som hater menn som er skalla. Fann ikkje så mange. Eit par. Ein del menn har derimot laga eit eige forum der dei rakker ned på seg sjølv. Dei vil ikkje forplante seg sjølv fordi dei føler seg stygge og ekle fordi dei har mista håret.

Det handler ikkje om å vere slik eller slik. Det handler om å vere ærleg. Kven er du ? Korleis ser du ut?

Eg skriv jo til damene før eg skal treffe dei ofte at kjem til å vere skalla om eit par år. Så kan dei luke meg ut eller seie at vi ikkje har kjemi eller noko sånn. Det er jo ein vinn vinn situasjon. Dei slepp å bruke tid på ein fyr dei uansett ikkje kjem til å tenne på. Og eg slepp å bruke tid på ei dame eg uansett ikkje har sjans på. Viss dei synes folk som er skalla er ekle så er det jo deira sak. Eg kan jo ikkje gjere noko med min manglande hårvekst. Vel. Eg kunne brukt tupe, men det er jo enda meir uglesett enn det å vere skalla.

***

Kjenner forresten ein gutt som lever av å coache folk i korleis dei skal lage ein betre online dating profil. Han oppgir konsekvent at han er fem centimeter høgare enn i virkeligheita. Han har sikkert datet 100 damer, og det har aldri blitt bemerka.

Skjult ID med pseudonym pppst to. 7 feb. 2013 00:24

det hadde vert fint om profilene kunne oppgi hvem som er idioter, så man hadde slippi å truffet noen som er helt blåst og høy på seg selv også.

det er altså greit at menn pynter på profilene da, selvfølgelig. jeg har mange manger merka at gutter har jugd på høyden. det er virkelig ikke så vanskelig når jeg veit hvor høy jeg er selv, og om noen er et par cm lavere enn meg.

det verste er disse selvgode mannfolka som virkelig tror de har krav på det beste, når de ikke eier sjel eller noe godt i seg. hva skal man egentlig med sånne?

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) to. 7 feb. 2013 00:34 Privat melding

Jeg er så lei av å bli stemplet som dum bare fordi jeg er pen!
Dem som sier at dem er dumme, dem er dumme dem sier jeg da ;P


Hipp, hurra for forum!!

Skjult ID med pseudonym JSSJ to. 7 feb. 2013 00:35

Å ja, det var ironisk ment for de som ikke tok den :P

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 7 feb. 2013 00:50

Jeg tenker ikke på liga og sånne ting. Og jeg tenker ikke at jentene skal tenke på liga når de prater med meg heller.

Jeg tar kontakt med de jeg liker. Og så viss de liker meg så svarer de. Og viss de ikke liker meg så svarer de ikke.
Det same gjelder andre veien.

Noen synes jeg er sjarmerende, andre synes jeg er noe så inn i hellvete usjarmerende. Sånn er livet.

Skjult ID med pseudonym pppst to. 7 feb. 2013 01:00

Men du veit at akkurat DET, holdningen din, spydigheten din- DET går det an å gjøre noe med :P så ikke tro du er perfeksjon.

Skjult ID med pseudonym Calienta to. 7 feb. 2013 07:05

Det er mange som skriver at man svarer stygt fordi man føler seg truffet, eller rokket på.
Joda, jeg kan se at folk reagerer på at noen sier høyt at feite damer er æsj. Men slik ts selv skriver; bedre å vite at de syntes det er æsj og slippe å bruke tid på det, enn ikke.

Min reaksjon litt lenger oppe, kommer ikke av at feit og tynn greia. Den kommer av generalliseringen av store og slanke. For det er ikke vanskelig å se at de fleste mener at de "fete" er late, beveger seg lite overdriver sin aktivitetsnivå og event eter mye/dårlig.
Og omvendt på de slanke. Slanke er visst de som trener. Det er de som er sunne osv osv.
Men egentlig ER det jo ikke slik! Kjenner ei jente, søt, hyggelig og herlig. Hennes største missnøye er at hun praktisk talt ser ut som et skjellett. Det skjønner jeg godt.
Hele livet sitt har hun prøvd og prøvd å legge på seg, både muskler og fett. Hun spiser masse junkfood og godis og fett og alt bare for å få det lille ekstra... Hennes kropp har nok mer kolesterol i seg enn mange andre store jeg kjenner. Men hun ser sunn og slank og veltrent ut fordet.
Hun har mitt motsatte problem. Jeg ELSKER å bevege meg, gjør det mye og på rett måte.
Aldri syntes noe spes om fet mat og junkfood er noe jeg kun spiser et par ganger i året fordi ungen vil ha. Og til og med helst da skal jeg lage en hjemmeversjon for å ha mindre fettinntak.
Har aldri eller sjeldent godis hjemme og brus har vi kun når besøk tar med eller når vi er på selskap.
Jeg går praktisk talt ikke ned og vet at mange tror jeg er lat. Og ja, jeg lar meg fornærme over det...

Slik menn og kvinner ikke har stereotyper, selv om mange tror det, og de fleste (inkludert meg) ofte klarer å legge folk i bås i begynnelsen, slik er det heller ikke stereotyper på store og slanke mennesker.
That's all I wanted to say

Skjult ID med pseudonym Z to. 7 feb. 2013 08:04

Jeg har ikke lest tråden....kanskje jeg gjør det, kanskje ikke. Men en kommentar til startinnlegget:

Du har selvfølgelig rett i de fleste tilfellene. Men hva er egentlig poenget med å ha rett i en slik skissering?

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg alltid har blitt lurt av samtlige dater jeg har vært på gjennom tidene!
Samtlige. Alle. Hver eneste en av dem. Det er ikke EN MANN som har gitt seg ut for å være det han skriver.
Hvorfor? Fordi man har ulike oppfatninger både av seg selv og andre. Vi oppfatter ikke likt! VI er ULIKE.
Og jeg synes det er helt herlig, deilig fantastisk at det er akkurat sånn! :-)

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 7 feb. 2013 08:41

Jeg skjønner ikke hvor man har det fra at gutter mener at feite jenter er æsj. Hvor står det?

Jeg er en gutt. Av og til ser jeg en gutt som jeg kan se er skikkelig vakker. Men jeg tenner ikke på han likevel.

Jeg kommer forbi overvektige jenter og de kan vere snille, kule, intelligente og morsomme. Men jeg tenner ikke på de. Sorry. Jeg kunne ha prøvd, men lysten er ikke noe jeg styrer med.

IKKE FÅ EREKSJON AV ER IKKE DET SAME SOM ÆSJ OG STYGG. LES DET EN GANG TIL.

***

Jeg er fornøyd med mine holdninger. Mine holdninger finner du lett når du leser min profil. Jeg prøver ikke å skjule de. Slik også med overvektige damer. De som viser det har jeg ingenting imot, de som skjuler det er jeg litt kritisk til.

***

Om en jente kan for at hun er tykk eller ikke, betyr ingenting for om jeg har lyst på henne. Når det er sagt er det ikke slik at alle overvektige damer har en metabolsk sykdom. De fleste jentene som er overvektige enten trener for lite eller spiser usunt/ trøstespiser.

De overvektige jentene eg kjenner blir som oftest observert med en muffins, en lys bagett, en sjokolade: En eller annen slik karbohydratrik/ sukkerrik gjenstand og har dårlig samvittighet for det. De trøstespiser. Det er greitt det. Men ikke kom her og si at det skyldes gener. Det skyldes feil mat.

Om de ville slanke seg kunne de prøvd et lavkarbo kosthold: Mer protein. Mer fett. Og mindre karbohydrat.

Skjult ID med pseudonym Gunder to. 7 feb. 2013 08:42

De fleste som er overvektige kan gjøre noe med det viss de trener fire fem ganger i uken + spiser sunt/ lavkarbo.

Skjult ID med pseudonym pppst to. 7 feb. 2013 10:37

Aquarious-L, du ser jo fantastisk ut, og om man velger å gjøre det er jo helt opp til seg selv. men det å MÅTTE kle av seg for at menn skal være interessert, gidder jeg ikke. Jeg har ikke en gang bilde, og gutter skriver fortsatt med meg. jeg er hverken feit eller stygg, men jeg har bare ikke lyst til å utlevere meg selv mer enn nødvendig. det er masse mannfolk her av typen EKKEL.

Skjult ID med pseudonym pppst to. 7 feb. 2013 10:38

og da mener jeg blandt annet holdninger i forhold til damer...

Skjult ID med pseudonym klukk to. 7 feb. 2013 15:33

ja, og sånn er det når det å møte en livsledsager blir en vitenskap i hvordan presentere sitt ytre på en best mulig måte på nettet, drit i om den vakre "innpakningen" bare er det den er....innpakning. Løper ut i solen og smiler til de jeg treffer på min veg, sjansen er større for at noen smiler tilbake der ...enn her.

Skjult ID med pseudonym pppst to. 7 feb. 2013 15:52

synes alle får gjøre sin egen greie, også kan man heller tolke ut i fra det.. jeg har ingen interesse av å ha den perfekte profilen, men vil heller tiltrekke meg de folka jeg faktisk har lyst til å ha kontakt med.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 7 feb. 2013 15:59

> Hvordan ser jenten ut i virkeligheten?
Når man er nødt til å stille det spørsmålet er det virkelig på tide å gå ut døra og se seg om!

> (126 svar)
og det gjelder for mange

Skjult ID med pseudonym Staedtler to. 7 feb. 2013 17:19

En ting jeg alltid passer meg for er menn som har lukket munn på bildene og avstandsbilder. Det vitner ofte om skeive/misfargede/stygge tenner og dårlig hud, og det er ikke aktuelt for meg.

Jeg har både positive og negative erfaringer med menn fra nett. De fleste har faktisk vært bedre i virkeligheten. Det vll si at de ikke har vært fysisk penere, men de blir mer tiltrekkende når de er sjarmerende og har en bra personlighet i tillegg. Motsatt vei har jeg møtt menn som har hatt gamle bilder på profilen og som ikke ser bra ut i virkeligheten. Da har jeg avsluttet datene raskt.

For meg dannes en persons utseende på bakgrunn av personligheten. Bra personlighet kan gjøre en middels pen mann kjekk, mens dårlig personlighet kan gjøre en kjekkas mindre pen. Stygge tenner og dårlig kan likevel aldri aksepteres hos meg da...Uansett personlighet :D

Skjult ID med pseudonym A. Powers to. 7 feb. 2013 17:23

Stygge tenner?
Who cares? wanna shag now? Yeah, baby, yeeea

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 7 feb. 2013 20:00 Privat melding

Man skulle tro det var unøvendig å lyge om seg selv, når smaken er forskjellig :-) Noen liker meg og andre liker deg!

Skjult ID med pseudonym petter`n ma. 18 feb. 2013 09:22

Er så jævlig lei av profiler med elendige bilder. Jeg vil se bilde mest mulig lik slik man ser ut i det virkelige livet.

Jenter som tar bilde der de ser opp i kameraet eller ned. Hvem ser slik på folk til vanlig? (Jeg kan tenke meg en situasjon der du ser oppover på meg, men det før vi ta senere...)

Enda verre er det når de tar bilde nedover slik at man kan se kløfta. Djeez.

Like idiotisk,men ikke fullt så ille, er det de som har et eller annet flørtende blikk der du nesten ikke ser øyene deres og med en trutmunn. WTF.

En del av disse jentene er åpenbart ingen catch for meg uansett, men enkelte virker faktisk forholdsvis normale. Så hva faen tenker dere med?

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 10:51

@petter'n: vel hos meg er what you see what you get.. bortsett fra at jeg smiler MYE mer i virkeligheten enn på bildene mine, men det er bare fordi jeg ser ut som en forstenet frosk når jeg smiler "vanlig" på bilder. Jeg har kameraskrekk og et vettskremt, påklistret smil er ikke mye sjarmerende ;-) hehe

Bildene mine er rett forfra og (ja, jeg innrømmer det) litt på skrå ovenfra, men om du er litt høyere enn meg så er det jo sånn du kommer til å se på meg.. hihi ;-) Flørtende blikk har jeg vel på det ene også, men hey, jeg bruker det blikket hele tiden, så ikkeno' lureri der heller.. haha

Folk er forskjellige, JEG for eksempel er ufattelig lite fotogen, men har venner som ser ut som "a million dollar" på bilder, men som er høyst ordinære "til vanlig" :-P

Falske bilder av "F-kjendiser" som profil/albumbilder er derimot noe dritt.. tror folk at vi ikke gjennomskuer dette? Vi lever i 2013, er bare å ta et kjapt søk på nett hvis man blir i tvil om bildets originalitet..

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 11:02

TS: forresten glemte noe jeg tenkte på da jeg leste trådstarten, bare armer finnes det ikke mye bilder av meg med ;-)

Jeg har kjempekomplekser for overarmene mine, og hvis det er noe som helst jeg gjerne skulle gjort med kroppen min av ymse inngrep så er det å fettsuge fra albu og opp til skulder..

Jeg må være på grensen til anorektisk for at fettet/kjøttet der skal gå bort, og så viktig er det ikke, men irriterende så absolutt og jeg foretrekker derfor klær som dekker overarmene... satster på at mye styrketrening og diett i vinter kanskje kan hjelpe litt, men frykter at det er en stor genetisk faktor tilstede.. hehe :-)

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 11:03

Jeg innbiller meg også at jeg er bare lite fotogen, for det er mye mer komfortabelt enn å innrømme at jeg kanskje bare ikke er spesielt attraktiv ;)

Det jeg synes er en turnoff når det gjelder bilder, er de som har 30-40 bilder av seg selv i alle mulige positurer. Jeg tenker at noen som er så selvopptatt passer nok ikke spesielt godt sammen med meg :)

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 11:06

@Flux.. jeg ER lite fotogen når jeg VET at kamera er der.. er ikke så verst når jeg ikke er obs skjønner du..

..ikke led meg ut av villfarelsen om at jeg er usedvanlig sexy, hot, pen, attraktiv og tiltrekkende noen illusjoner må da en gammel dame på 33 få lov å beholde om seg selv.. ;-)

*humrer i skjegget*

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 11:11

Gammel dame på 33? Hvis du er gammel, da er vel jeg senil ;)

Men jeg skjønner jo så klart hva du mener, måtte bare erte litt :)

Jeg har ei vakker venninne som er ekstremt lite fotogen, og hver gang jeg ser bilde av henne så lurer jeg på hvordan det er mulig at hun ikke ser bedre ut på bilder.

Vi trenger alle litt illusjoner i hverdagen :)

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 11:18

@Flux: ser at ".." -tegnene hadde falt bort, hehe, var det jeg mente, "gammel" altså..

Illusjoner er bra!

Speilet på det ene toalettet på jobb for eksempel..

Alle damene går ned to etasjer for å gå dit de dagene man ikke føler seg helt på topp. Det speilet er en confidence-boost deluxe, alle blir superhøye, velproposjonerte og slanke der.. and we love it! :-D

(kvinne 29 år fra Hordaland) ma. 18 feb. 2013 11:23 Privat melding

Det handler vel til syvende og sist å gi et sannferdig bilde av hvem man er, enten man er har et Y-kromosom eller ikke.

Heldigvis er det ingen gitt sannhet om noen, og man står fritt til å formidle sin egen person på den måten man selv ønsker;)

(mann 45 år fra Oslo) ma. 18 feb. 2013 11:31 Privat melding

".."
¨¨¨¨
@crio
Kult ansikt du lagde. Du glemte munnen.

Skjult ID med pseudonym lillekikk ma. 18 feb. 2013 11:33

Enig med @teslaxxx.

Jeg tenker at noen oppfatter sikkert meg som litt selvdigger siden jeg har mange bilder, men jeg håper at totalen av bildene mine gir et mest mulig helhetlig inntrykk av meg.

Det er mange grunner for at folk gjør som de gjør. For min del er ikke mange bilder = selvdigging. For meg er det usikkerhet og nervøsitet for å skuffe fordi jeg kanskje ikke ser ut i virkeligheten som det ene øyeblikket fanget i ett bilde.

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 11:35

hehehe, den var søt! :-D

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 11:35

@crio: Genialt med slike speil som booster moralen :)

Men generelt så viser vel dette bildet under hvordan menn og kvinner ser seg selv i speilet, så vi gutta trenger ikke superspeil for å tro at vi er alle kvinners drøm ;)

http://www.funny-games.biz/images/pictures/933-mirror-image-perceptions.jp g

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 18 feb. 2013 11:50

@Flux
De som har 118 foto av seg selv er ikke nødvendigvis selvopptatte. Det kan være mange grunner. Og kanskje de ønsker eller forventer at den andre også har masse foto av seg. De er kanskje ekstrovert anlagt. Kanskje de får desto bedre følelse i seg jo flere smil de sender. Eller hva som helst. (Det er bare fint med bilder.)

o | o
-,-,-,-

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 18 feb. 2013 13:28

@lillekikk

Hadde flere sett ut som deg, så hadde jeg gått på stolper jævelig mye oftere enn hva jeg gjør :) Heldigvis skjer det ikke så altfor ofte (ja, jeg har faktisk gått på stolper pga jeg har snudd meg etter damer)

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 13:44

@Flux: det bildet der er helt fantastisk og jeg tror det stemmer ganske bra med virkeligheten :-P

Jeg har vel satt opp at jeg er gjennomsnittlig i profilen min tror jeg fordi jeg er livredd for å "skuffe" noen hvis jeg skulle møte dem "in real life", nettopp fordi jeg antagelig ser et sånn speilbilde som hun dama gjør..

Skal jeg skrive at jeg er slank og/eller muskuløs så skal jeg vite at jeg kan tilby det jeg "selger" hehe ;-)

Jeg forbauses imidlertid stadig når jeg leker meg med matchsøket og søker f.eks etter muskuløse og eller atletiske menn... de aller aller fleste av de mennene som dukker opp da er hva jeg (og de aller fleste andre tror jeg?) ville karakterisert som gjennomsnittlige, og på nippet til utrente, men men fint for dem at de har bra selvbilde, tror det er mange menn der ute som har sånn speil som det du lenker til..? ;-)

(PS: må ikke på død og liv ha muskelmann altså, leker meg med utallige variasjoner av søk bare for gøy, men det har slått meg at enkelte har et litt urealistisk kroppssyn kanskje?)

*Crio ønsker av og til at hun var mann - vil ha sånn mannespeilbilde* :-P

Skjult ID med pseudonym (--) ma. 18 feb. 2013 14:41

@Gunder 7.2.

Jeg er en av de som ofte har truffet menn som har løyet på høyden.
Utrolig irriterende at de kaster bort min tid og det hjelper meg lite at de liker damer med lange ben og at det ikke spiller noen rolle om jeg kan ta dem under armen når jeg i kler meg mine høye hæler...

Jeg vil ikke ha en lav mann, det tenner ikke meg uansett hvordan resten måtte være. (og jeg har forsøkt)

Min tanke er at det er noen for alle, ikke lyv og lat som om du er en annen enn den du er.
Ingenting er bedre enn det andre, vi har bare forskjellige ønsker i forhold til partner.

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 15:36

@crio : Ja, det bildet tar kvinnelig og mannlig selvbilde skikkelig på kornet. Jeg kan godt skjønne at du vil ha et mannlig selvbilde noen ganger :)

Jeg er en av de som har skrevet atletisk om kroppsform selv om jeg ikke har store muskler. Jeg er veltrent, god kondisjon og for meg er det en atletisk person. hadde jeg hatt store muskler ville jeg sagt muskuløs :)

Når du trener med 40 kilo i benken, så er jeg sikker på at du kan skrive atletisk i din profil med god samvittighet :)
Jeg vil heller ha ei veltrent jente som har noen kilo for mye på kroppen, enn ei slank dame som ikke har en muskel og blir sliten av å reise seg opp av sofaen ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin ma. 18 feb. 2013 17:28

@Felipe: Det må være noe av det mest fordomsfulle jeg har lest på lenge. Du så en fyr som syklet fort og hadde topp utstyr. Du vet ingenting om hvor han bor, hvilket parti han stemmer eller hva han snakker om på jobb. Den arrogante holdningen din bør du legge av deg.

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 17:28

@Flux:

Jeg ser at jeg ikke kanskje hadde trengt å ta med "atletisk" i kommentaren tidligere, min definisjon av atletisk er nok den samme som din ;)

Det er imidlertid mange "atletiske" der ute som nok har vært særdeles atletisk i sofakroken over lang tid.. uten å gjøre noe med det, det kan være at de har tenkt å gjøre noe med det, eller har begynt, men frem til du har blitt en "atlet" er du nok dessverre en av de mange gjennomsnittlige, evt med et par kilo ekstra ;-)

Jeg innser at jeg nok hører til den mer veltrente kategorien, sånn egentlig, men frem til jeg vektmessig og formmessig har nådd de målene jeg har satt meg (innen mai cirka) så blir nok min kroppsform stående på gjennomsnittlig altså :-P

PS: Lover at jeg skal skrive atletisk når magerutene på magen vises skikkelig ;-) Da kan det hende det vanker et profilbilde i bikini også som TS var så ivrig på.. hihihi

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 17:55

@crio: Jeg lover ikke å stille opp i speedo ;) Det er vel ikke akkurat verdens mest sexy plagg ;)

Hvis du har planer om synlige maveruter i mai, så tror jeg at du er relativt atletisk allerede, eller så er du på vei inn i en syk diett ;)

Jeg synes jenter med synlige maveruter er veldig sexy :) Mange menn blir skremt av jenter med muskler, og vil helst ha myke damer å kose med. Jeg liker jenter som liker å ta i når de trener, og ikke er redd for å bli Marit Bjørgen eller enda større :) Du skal ha spesielle gener for å¨få den type muskulatur som jente med normal trening.

Hvilke mål er det du har satt deg da? :)

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 18:27

@Flux: still i Borat-drakt og jeg er solgt ;-)

Hehe, ser ut som jeg må gå for syk diett alternativet et par måneder akkurat nå ihvertfall, men ser konturene av noe rart der så er nok på vei..håper jeg :-P

Tror jeg har litt Bjørgen-gener, har lett (litt for lett nesten) for å bygge, skulle gjerne hatt litt lengre slankere versjoner av de muskelfibrene, men akkurat det får jeg ikke gjort noe med :-) Nei, jeg er ikke sånn jente som er redd for å løfte, det er jo det som er GØY!! :-D

Altså, jeg er ikke sånn fitness-dame.. de er rååå forresten, men har nok ikke nok selvdisiplin diettmessig over lang tid, tror jeg. Skal aldri si aldri da.. plutselig står jeg der på en scene med brunkrem og bikini.. haha ;-)

Målet akkurat nå er magerutene, brasildamerumpe *fniiis* og få vekk litt mer underhudsfett på armene så det vises at jeg trener og ikke bare ser ut som jeg har giga-armer.. hehe..

Summasumarum:
Jeg mener 10 kilo ned, PT mener 5-6, sist sjekk så hadde jeg gått ned 1,4 kg fett, og opp 1kg i muskler så da sier det seg selv at badevekta er litt mislikt om dagen, egentlig så er det jo ikke kiloene så mye som fettprosenten som teller.. men jeg er dame for pokker og jeg nekter å veie mer enn det jeg er høy- 100 .. hehe :-P

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 18:49

@crio: De fitness damene eller alle egentlig som driver med fitness eller bygging må ha utrolig selvdisiplin for å kjøre slike strikte og ufattelig kjedelige dietter over lang tid for å få underhudsfettet ned på "akseptabelt" nivå. Hatten av for alle som har selvdisiplin til å klare det.

Hvis jeg skulle ha vært med i noe fitnessorientert så virker Atheletic Fitness spennende. Jeg digger dips og pullups, men å stå på scenen i bokser og med brukrem for å vise frem kroppen er ikke helt meg ;)

Squats er greia for å få skikkelige muskler i rumpa. Både front squat og vanlig, men det vet du sikkert som har PT :)

Nei, vi gutta lever vel lettere med at vekta er over høyde -100, spesielt hvis mesteparten er muskler.
Men jeg mistenker at du snart kommer til å nå målsetningen din :)

Jeg ønsker det iallefall lykke til med treningen, og er samtidig utrolig frustrert over at jeg ikke vet hva profilnavnet ditt er :)

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 19:51

@Flux: Vet du hva? Synes rumpa har bedre av baklengs utfall altså ;-) Alternerer med squats og ymse utfallsvarianter :-)

Tror det er kjedelig matliv ja, men bare som en utfordring for å se om man klarte.. ?
hehe, apropos scene.. nei, jeg klarer ikke helt å se for meg meg selv i bikini og brunkrem heller altså ;-)
PS: tror ikke det holder med bokser, tror det må være mer sånn speedo-variant.. haha

Tenkte på det med profilnavn mens jeg kjørte hjem fra jobb på skikkelig møkkaføre.. funderte på hvordan jeg skulle klare å lure ditt ut av deg så jeg kunne "snoke"...

*gliser*

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 18 feb. 2013 21:01

Svar:
De ser ut som jenter.

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 18 feb. 2013 21:15

@ lillekikk

kunne ha sverget på at du eller tvillingen din var i Oslo ikveld :P

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 21:32

@crio: hehe, to sjeler, en tanke :) Hvor i verden er det du holder til da? For alt vi vet så trener vi på samme sted ;)

Jeg liker også utfall, men har ikke tatt mye utfall bakover. Utfall med en tung kettlebell i hver hånd er en favoritt :)

Er generelt ikke flink nok til å trene bein siden jeg trener mye spinning / sykling / løping / ski etc, er bena ofte tunge og ikke så mottagelige for trening. Men jeg trenger litt mer trøkk så jeg må prioritere litt annerledes tror jeg :)

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 18 feb. 2013 22:16

lillekikk

Det var dumt, men det gikk bra..var ingen stolper i nærheten, kun dansegulv :)

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 23:03

@Flux: haha, nice try! ;-)
må nok være bitelitt lurere tror jeg.. fniis

Skjult ID med pseudonym crio ma. 18 feb. 2013 23:04

@Flux: men siden kjeden er landsdekkende, så kan jeg vel røpe såpass at det er Stamina HOT "grøss" navnet gir meg frysninger :-P

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 18 feb. 2013 23:46

@crio: Stamina HOT har jeg aldri hørt om, så da trener vi ikke på samme sted ;)
Nei, jeg er ikke noe nærmere å finne ut hvem du er, men jeg elsker en utfordring, så ikke føl deg for trygg ;)

Skjult ID med pseudonym crio ti. 19 feb. 2013 11:01

@Flux: har ganske greit konkurranseinnstinkt selv så her er det intens hjerneaktivitet på høyt nivå, gruble.. hva vet jeg om deg?

1. du er mann (?)
2. du har satt atletisk i profilen din..
3. du har/låner hyttte på Norefjell
4. jeg antar at trening/blabla/blabla er på en av interessene
5. du er eldre enn meg, så slår på 5 år før jeg søker..

tralala.. søker... søker... søker...

Damn!
Det var mange menn det... *sukk* må nok vente på flere drypp her ;-)

Skjult ID ti. 19 feb. 2013 11:14

Spot On!

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 14:33

@crio: Får litt dårlig samvittighet jeg nå da, siden jeg jo er alt for gammel for deg, men har allikevel veldig lyst til å finne ut hvem du er for det er så trivelig prate med deg :)

Nå kaster jeg alle hemninger til side her så hvis du og alle andre her inne vil vite hvem jeg er så er jeg hertugen av ankh morpork :)

Nå er det bare å kvesse alle søkemotorer, så finner du ut av det :)

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 19 feb. 2013 14:44

Hoho. Avsløringer!

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 14:55

Ja, jeg begynner å bli litt lei av hele pseudonym greia. Jeg har jo ikke noe å skjule :)
Skulle ønske jeg visste hvem du er lusa, men man kan ikke få alt man vil ha her i verden ;)

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 19 feb. 2013 15:09

Forstås. Da er det vel bare å sette skapdøren din på vidt gap;) Forøvrig, hvis siste setning egentlig var et spørsmål, så synes jeg du svarte veldig fint på det selv. Flink!

Skjult ID med pseudonym crio ti. 19 feb. 2013 15:19

@Flux, morpork?? seriøst, eller var det en gåte på en måte? :-P

For "morpork" nekter å dukke opp hos meg.. (vises du ikke til folk uten match kanskje?)

PS: hahaha, jeg trodde du var en annen (veldig glad du ikke var)

Kjenner at jeg blir veldig nysgjerrig på hvor gammel du er altså.. hehe ;-)

Dessuten for gammel for meg eller for deg?

Er ikke spørsmålet om du er for gammel for meg opp til meg å bestemme?
Så kan du få lov å bestemme om jeg er for ung for deg.. hehe ;-)

Skjult ID med pseudonym crio ti. 19 feb. 2013 15:24

@Flux, vent ¨litt- nå skjønner jeg.. det manglet en bindestrek der.. men jeg leser jo ikke fantasy.. hehe, hjelpes og så jeg som egentlig har det alt for travelt til å sukre i arbeidstiden.. men fem minutter kan jeg vel "ofre" på slike fascinerende mysterier ;-) google here I come! :-D

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 15:26

@crio: Jeg har tydeligvis overvurdert dine detektivegenskaper. Prøv en annen søkemotor enn sukker sin kanskje ;)

jeg var jo sikker på at halve sukker ville tusle innom profilen min nå etter min store avsløring ;)

Jo da, du skal få bestemme alt du vil du, jeg ville bare ikke gi noen falske forhåpninger ;)

Skjult ID med pseudonym crio ti. 19 feb. 2013 15:36

@Flux: slik som jeg leste det du skrev så sto det inne i hodet mitt:

jeg er hertugen av ankh: "morpork", men jeg løste det jo etterhvert.. :-P

Skjult ID med pseudonym søker ti. 19 feb. 2013 15:51

Hærlig hvis to anonyme på forumet kan finne hverandre i en tråd som handler om utseendet.
Det burde flere gjort, hva sier du lusa?

Skjult ID med pseudonym crio ti. 19 feb. 2013 15:55

@søker: great move! :-D go for it.. ;-)

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 19 feb. 2013 16:30

Da vet jeg hvem @Flux er ;-) Tok meg 1 minutt (har en tenåring i hus som elsker Terry Pratchett og Discworld)

;-)

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 16:36

@sirene: Da har du en sønn med veldig god smak i bøker. TP er favorittforfatter nr 1 :)

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 16:38

@crio: til ditt forsvar så manglet det en bindestrek, for byen heter Ankh-Morpork :)

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 19 feb. 2013 16:40

Gutten er vel bevandret innen TP`s merkelige verden, og leser kun på engelsk for å få med seg alle poengene ;)

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 16:44

Leser selv bare forfattere på originalspråket. Oversettelser blir alltid farvet av oversetteren, og det blir aldri det samme. Jeg har noen hyllemeter med TP :)

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 19 feb. 2013 16:52

Hehe...da har du og min sønn noe til felles ;-)

Jeg har "Night Watch", men har ikke fått begynt på den ennå. Har ikke lest de andre i serien heller, og den jeg har er vel ganske langt ut i serien...så det er vel kanskje lurt å begynne med en tidligere bok?

Må være vanvittig morsomme bøker ihvfall, hører eldstemann sitter og haukflirer når han leser ;-)

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 17:10

Night watch er ikke min favoritt, og ja ganske langt ut i serien.

Kanskje denne er et bra sted å starte? En veldig morsom bok, og man blir kjent med en god del av mine favorittkarakterer, og også med byen Ankh-Morpork :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Guards!_Guards!

Ja, jeg ler også høyt av de bøkene :)

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 19 feb. 2013 17:24

I virkeligheten er hun en mann.
I tillegg, hvis hun er 14, er det kripos.

Skjult ID med pseudonym søker ti. 19 feb. 2013 17:57

@Patsy
Det er nok mer sansynlig at hun er en nigeriansk mann og at det er en sak for økokrim.

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 19 feb. 2013 18:01

Randolf: Men jeg trener og er slank. Hvordan kan jeg øke markedsverdien min?