Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare de slanke og pene damen som er interessante?

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) on. 6 feb. 2013 21:10 Privat melding

Nå har jeg vært her inne på Sukker i neste en måned, og jeg må si at stedet er litt nifst. Jeg har forsøkt å komme i dialog med menn som jeg finner interesante. Sist jeg var her inne så opplevde jeg mye bra og fikk mange trivelige henvendelser. Det var et trivelig sted å lete etter en kjæreste.......

Denne gangen så opplever jeg at stedet er kaldt. Mennene er uhøflige og direkte frekke mot meg. Jeg bryr meg ikke så mye om det, gitt at jeg ikke skal finne mer enn en mann, men allikevel.

Det virker som dette er et sted for de perfekte, om du ikke har den rette ditten og den rette datten så er en ikke interesant som menneske.

Jeg kan ikke forklare forskjellen med klare ord, bare at dette stedet kjenner kaldt og nifst nå. En skulle jo tro at det var plass til "vanlige" damer også. Et innlegg nedefor om kvinners utseende er nærmest nifst å forholde seg til.

Jaja, jeg er bare en smilende trivlig dame med en kilo eller to ekstra på kroppen. Jeg trener ikke 100 timer i uken og jeg kan ikke alt. Jeg bare smile rog er glad jeg har et godt liv, og kunne tenke meg å dele det men en spesiell og trivelig kar, som ikke heller er perfekt, om dette ikke er bra nok, vel da er det ikke bra nok.

Med smilet om munnen så vandre jeg ut irl, og kanskje finner en flott fyr der......

She46

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 feb. 2013 21:14

Uff..kjipt at du opplever det slikt..mulig det ER blitt mer kynisk her..Men som du sier, det burde være rom for mer, er da flest av de som ikke er "perfekt"..vi er alle perfekt for noen:)

Har troen jeg, på at du treffer en flott fyr der ute.. våren er rett rundt hjørnet:)))

Skjult ID med pseudonym -m- on. 6 feb. 2013 21:16

lurer på om det kan ha noe med å gjøre at nettdating nå er blitt mere vanlig enn det var før? Derfor er det og mere valgmuligheter, dermed og enda flere av de lite hyggelige folka. Ikke opplevd noe av det sjøl men bare en tanke..

Skjult ID med pseudonym Meg on. 6 feb. 2013 21:18

Hei!
Jeg beklager at jeg så ærlig men jeg tror at du har tatt på deg noen kilo siden sist og da er du ikke interessant lenger.
Her gjelder det nemlig vekta. De som veier minst har størst sjanse.

>Eller er det omvendt??? <

Skjult ID med pseudonym DP on. 6 feb. 2013 22:01

Er nok litt som -m- sier.
Det er mange valgmuligheter her, vi er nok evig optimistisk på å kapre drømme dama (visuelt)
og da blir nok de idealistisk vakre kvinnene kontaktet og resten er uinteressant.
Men det finnes heldigvis unntak, gi ikke opp, det tar tid. Alle skal få :-)

Skjult ID med pseudonym cicero on. 6 feb. 2013 22:12

Det er tilfeldigheter som rår. Kanskje møtte du noen bedre folk sist du var her, som ikke er her lengre nå. Kanskje har du ikke møtt de nye som har dukket opp her etter dem. Man kan da vel ikke gå rundt og tenke på hva man må gjøre og hvordan man skal ditt og datt for å være attraktiv for andre. Om man møter den rette som liker deg for den du er så har det ingenting å si, og alle de andre var ikke noe for deg.

Jeg bedrer meg primært for å føle meg bedre med meg selv, ikke nødvendigvis for at alle andre skal tenke høyere om meg. Det ligger noe i det at om man er fornøyd med seg selv så vil andre legge merke til det. Og det er nettopp den personen en bør gjøre seg attraktiv for. En selv.

Skjult ID med pseudonym K on. 6 feb. 2013 22:13

Ærlig og brutalt... så er svaret *trommevirvel* Ja

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 on. 6 feb. 2013 22:16

Kloke ord Cicero

Skjult ID med pseudonym søker on. 6 feb. 2013 22:17

Hvorfor tror du at det har med utseendet å gjøre?
Hva med å se på hva du forteller i profilen/treet ditt med en manns øyne?

Skjult ID med pseudonym Z on. 6 feb. 2013 23:12

"Jaja, jeg er bare en smilende trivlig dame med en kilo eller to ekstra på kroppen. Jeg trener ikke 100 timer i uken og jeg kan ikke alt. Jeg bare smile rog er glad jeg har et godt liv, og kunne tenke meg å dele det men en spesiell og trivelig kar, som ikke heller er perfekt, om dette ikke er bra nok, vel da er det ikke bra nok."

Enig med deg, jeg - og underskriver gjerne denne.

Måten svært mange bruker sukker har endret seg, og "sjargongen" har endret seg.
Dessverre for slike som deg og meg.