Alle innlegg Sukkerforum

Tar seg god tid til og svare !!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dr.F on. 6 feb. 2013 21:57

Chatter med noen damer her inne og føler de tar seg veldig god tid til og svare på mine meldinger!!
Greier ikke helt og tolke om det de gjør seg kostbare eller bare jatter med!?

Trodde det og svare noenlunde raskt på meldingene viste at en var interessert, men det ser ikke ut som jeg tenker riktig der !? jeg prøver og få logget meg inn en gang om dagen for og svare på noen meldinger. men det kan ta alt fa en til tre dager før damene svarer :O

(Nå har jo jeg forståelse for at folk lever ett liv uten for sukker og ikke har muligheten for og svare vær dag)

Hva tror dere om dette?

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 feb. 2013 22:01

ja hva skal man tro..jeg forstår meg mindre på kvinner enn menn så....men om jeg var interessert hadde jeg svart ganske raskt.. det tar jo kort tid? Nå er jeg kanskje mer "bundet" til hjemmet en din målgruppe og derfor mer tilgjenglig.. men 3 dager? Men jeg spiller ikke spill heller..er for gammel til slikt tull.

Skjult ID med pseudonym nenetten on. 6 feb. 2013 22:01

Jeg tror jammen at vi har vært igjennom dette temaet et par ganger før også....

Here we go again :)

Skjult ID med pseudonym klara on. 6 feb. 2013 22:03

De er åpenbart ikke veldig interessert!

Vi kvinner er ikke så ulike dere menn der..
Er man interessert så finner man tid..hvis ikke så er man veldig laidback,

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 6 feb. 2013 22:09

Hmm kan være flere grunner. Jeg er ofte skyldig i å svare sent. Noen ganger leser jeg meldinger på mobilen, men ønsker å bruke tid på å gi et svar. Noen ganger får en ikke tid til det samme dag, andre ganger kan det være at en blir avbrutt i det en skal til å skrive for noen vil ha hjelp med lekser, vil ha hjelp med noe, bli kjørt på trening osv ... Noen ganger er man i dialog med en som en håper det skal bli noe med, og ønsker å ha fokus der før en åpner en dialog med en ny mann.. Og så er det sikkert noen som også spiller spill...

Er også slik med menn. noen bruker tid på å svare, andre svarer med en gang. Jeg tenker at siden jeg selv noen ganger er treg med å svare, så er det mye slakk og lite stress hvis andre og er trege ... Jeg tenker vel at de bare ble stoppet litt av livet:))

Skjult ID med pseudonym Dr.F on. 6 feb. 2013 22:34

Robinsve@:
Du sier noe der. Kanskje på tide og ta litt tid jeg også :) ikke noe vits i og virke desperat :P

Klara@:
Det første jeg tenkte når de ikke varte med en gang var jo at de ikke er veldig interessert men vet jo at en del damer forventer at mannen skal ta initiativet så trodde de(damene) forventet at vi skal Holde samtalen i gang. Å de har jo svart…. Men hva vet vell jeg :P

Gillia@:
Ja ser den! Og jeg forstår jo at folk (eller kvinner i dette tilfelle :P) har ett liv og leve uten for sukker. men hyggelig at du setter det i perspektiv :)

Man har lett for og bli veldig selvsentrert her inne godt og få tips og råd fra andre!

Ps: tusen takk for mange fine svar :D

Skjult ID to. 7 feb. 2013 00:37

Senk skuldrene og slapp av ;-)
Vi er mange ordentlige jenter/damer her inne, og vi lever som tidligere skrevet et liv utenfor Sukker. Det virkelige livet :-) La oss få lov til å ha et avslappet forhold til Sukker, og til å få svare når tiden er der. Etter min mening så blir jeg lettere betatt av en mann som har flere andre interesser enn bare å henge her inne ;-)
Smil og vær positiv. La det få utstråle i mailene du skriver, og du skal se du får raskere svar tilbake ;-)
Tenker også at man raskt kan se på innholdet i mailen om noen er interesserte eller ikke, og da er det jo bare å følge opp ut ifra innholdet.
Det er mange her inne som dette bare er et spill for, som er gifte, samboende osv osv...
Men husk, det finnes ei til deg også ;-)
Ha en fin kveld og lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym -m- to. 7 feb. 2013 00:42

Jeg tror at du ikke skal stresse så mye med det. Hadde det vært sms på tlf så burde du jo så klart forvente kjappere respons. Selv er det veldig forskjellig noen svarer samme dag noen går det et par dager på. Samme med meg hvis jeg driver med noe annet og ikke har tid til pcen. Jeg tenker nok litt over hva jeg svarer, har jeg ikke tid til å lese meldingen og svare så leser jeg den heller ikke men venter til jeg har tid til å svare.

Skjult ID med pseudonym Tommy to. 7 feb. 2013 01:12

Etter å ha skrevet noen mailer med en du virkelig vil ha kontakt med er det litt depp når det går 3-4 dager og ikke hører noe og heller ikke er pålogget heller. Helgen kanskje
Men når det lyser gult i postkassa og h*n dukker opp på skjermen med ett "HEI :) " så kiler det bra mye og verden er igjen et bra sted å leve
Så er det å streve seg igjennom noen timer før man sender et gjennomtenkt svar

(mann 36 år fra Oslo) to. 7 feb. 2013 10:37 Privat melding

Godt svart, Tommy! :) Det er jo også sån at ingen dager er like, og for mange strr kanskje ikke tiden til, eller så trenger de mer tid på å svare. Glemskhet er også en annen ting.

(mann 36 år fra Oslo) to. 7 feb. 2013 11:11 Privat melding

Og flere enn meg som synes tastaturet f*cker opp her på sukker mange ganger? Strekker til, skulle det stå.. Sånn, autocorrect.

Skjult ID med pseudonym pp to. 7 feb. 2013 11:27

Vi er ikke så interessert om det går en dag og tre før vi svarer... sånn er det!

Skjult ID to. 7 feb. 2013 21:27

Påstand: De som sier at man alltid finner tid til å svare dersom man er interessert, har ikke barn eller de helt store forpliktelsene (som å ta seg av handicappede søsken, demente foreldre, står i rettsaker, kronisk sykdom osv osv, syke barn, mobbesaker osv).

Enkelte ganger i livet finnes det ikke rom for å svare, selv om interessen er der. Men som hovedregel går det bra. Derfor er det forskjell på de som alltid svarer etter tre-fire dager og de som gjør det en gang i blant.

Skjult ID med pseudonym savage to. 7 feb. 2013 21:56

Kvinner får flere mld enn menn og har flere å svare. Jo mer man er her inne og prøver å svare menn, jo flere mld får man.

Hvis dere menn vil ha en som føler seg heldig for at akkurat du sender henne en melding må dere sende mld til kvinner som ikke har vært her inne på et par dager. Det tyder på at hun ikke får så mange mld.

Og til kvinner anbefaler jeg i grunnen å ikke snakke/møte med flere enn to om gangen. Hvis man har ti menn man til enhver tid snakker med, vil ingen utmerke seg.

Selv om det går fire dager betyr det ikke at man ikke er intressert, det betyr bare at man har et liv.

Skjult ID med pseudonym søker to. 7 feb. 2013 23:03

@TS: Det er vel opp til deg hvordan du vil reagere på det. Vi er alle ulike og poenget med dating (nett eller ikke) er jo å finne noen som passer sammen med akkurat deg. Så da gjelder det jo å finne noen som allerede fra starten passer med deg. Noen liker spillet, andre ikke. Noen finner seg i alt mulig fra en potensiell partner mens andre forsvinner øyeblikkelig hvis det er noe tull. Bare det at du spør om dette på forumet får meg til å mistenke at du finner deg i mer enn du burde, gå videre og ikke tenk mer på de som ikke gidder å svare med en gang. Hvis en dame tuller slik allerede på første meldingen hva må du ikke da finne deg i senere når du er stormforelsket og første unge er på vei?