Alle innlegg Sukkerforum

Kan melde om at kaffetraktere er djevelens verk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lusa to. 7 feb. 2013 09:32

Nå har jeg nok en gang laget noe tjukt, drepende oljesøl på den nærmeste trakteren på jobb. Kan ikke skjønne hvordan det skal være mulig å lage noe drikkende på noe sånt.. Vurderer å maile support og høre om de kan sende en mann med en presskanne. Vel anvendte ressurser, tenker jeg!

Håper for all del at ingen så at det var jeg som laget den - da kan jeg skylde på karen på nabokontoret. Bedre at skulende blikk addresseres dit enn hit. Mihi.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 to. 7 feb. 2013 09:43

Hehe.. Herlig å høre at det er fler.. Har blitt bedt om å ikke lage kaffe på jobb av mine ansatte jeg.. Blir alltid feil:)) så gir kaffedrikkere på besøk hjemme hos meg går det i instant kaffe.. :)) bror tar derfor ofte medbrakt når han stikker innom:)) men lager knakandes god te da:))

Skjult ID med pseudonym isbj to. 7 feb. 2013 09:48

He he er ingen stor kaffe drikker jeg heller, men å lage kaffe det klarer jeg fint .. du får prøve igjen i morgen Lusa ;)

Skjult ID med pseudonym pip to. 7 feb. 2013 09:54

Jeg er en kaffekjærring, og liker sterk kaffe. Noen av kollegene mine er ikke alltid i balanse av kaffen min. Sjefen ville trekke meg i lønn pga at jeg traktet så sterk kaffe, men jeg sendte den i retur og sa jeg fortjente å gå opp i lønn for å kickstarte og holde kollegene våkne

Skjult ID med pseudonym kit to. 7 feb. 2013 10:08

Djevelens verk som jeg nå sitter og venter på. Jeg må ha!

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 7 feb. 2013 10:18

Coca Cola har også en rar virkning på folk, sier dem.

Skjult ID med pseudonym rattatoill to. 7 feb. 2013 10:43

Friele sin feil. Suppa som blir resultatet av bønnene hans er faktisk djevelens verk. Jeg tror Lusa er flink jeg. Så det så.

Skjult ID med pseudonym lusa to. 7 feb. 2013 12:00

Jojo, klart jeg er flink. Det er jo utstyret det er noe feil med. Helt sant.

pip (pseudonym) 7 feb. 09:54
... Dessuten burde kanskje alle andre også gå opp i lønn? Rent risikotillegg. En vet aldri hvilket hjørne magesåret ligger og lurer bak. :-o

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 7 feb. 2013 12:04

Usj denne kaffen her er ikke noe skryte over iallefall..men det er ikke min feil..Pulverkaffe! Egentlig forstår jeg ikke hvorfor jeg drikker dette skvipet--men blir morsomt etter neste kopp tenker jeg, number 5 :) torsdagskål

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 7 feb. 2013 12:12

Eneste nytten jeg noen gang har funnet av en kaffemaskin er å varme sjokolademelk med steameren.

(kvinne 35 år fra Rogaland) to. 7 feb. 2013 13:04 Privat melding

Jeg har aldri vært flink å trakte kaffe. Må alltid spørre hvor mye vann, og hvor mye kaffe. Men så er jo måleskjeene forskjellige også, så ikke lett det der. Før ba jeg alltid gjestene lage kaffe selv hvis de ville ha, så fikk de den som de liker. Nå har jeg kaffemaskin, så da kan jeg og kose meg med cappuchinoen min :D Mye bedre sånn

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 7 feb. 2013 13:19

*Amatør...;-)*

Skjult ID med pseudonym -m- to. 7 feb. 2013 13:25

Aldri hevet meg på kaffebølgen, drikker mest te. Har en presskanne som brukes hvis jeg får besøk, og pulverkaffe. Hender en sjelden gang jeg lager til meg selv..men da må jeg ha med melk og sukker :P: )

Men husker på forje jobben at det tok av på kaffedrikkinga på jobb..for å klare å trene når jeg var ferdig, eller før jobb..det var sånn automat som var gratis. Men hele gjengen drakk så mye at de måtte slutte å la den være gratis :P

Skjult ID med pseudonym klukk to. 7 feb. 2013 14:36

Håper du ikke er ansatt hos meg...ikke på grunn av kaffen, men at du er på sukker i arbeidstiden.....og nei...jeg er ikke på jobb i dag.

Skjult ID med pseudonym lusa to. 7 feb. 2013 14:45

klukk (pseudonym) 7 feb. 14:36
Haha! Jeg jobber nok ikke for deg nei. Jeg har selv kontroll på alle deler av min jobb, ligger foran med alle prosjekter og gjør på ingen måte noe som gjør at arbeidsgiver har noe å utsette på meg.
Noe mer du lurte på da, eller vil du heller gå tilbake til å vokte over og piske dine ansatte? :))

Skjult ID med pseudonym klukk to. 7 feb. 2013 14:57

oioi, var det noen som følt seg trakka på lusetærene nå :-) Betaler jeg folk for å jobbe for meg, bestemmer jeg vel også hva de skal bruke tiden til, handler om tillit, verken vokting eller piskin. Men, for all del, fortsett med sukker og dårlig kaffe :-)

Skjult ID med pseudonym lusa to. 7 feb. 2013 15:17

Vurderer om jeg skal gå i gang med å vaske golvet, eller om jeg skal slenge beina på bordet og plukke opp en bok.
Får vel bli det siste, siden renholdspersonalet allerede har vasket, gitt... ;-)