Alle innlegg Sukkerforum

Ingen svar. Hva gjør jeg galt?

Vis siste innlegg
(mann 27 år fra Oslo) to. 7 feb. 2013 20:08 Privat melding

God kveld.

Jeg meldte meg inn her for tre- fire uker sia og etter å ha sendt meldinger til noen jenter her har jeg ennå til gode å få noen svar. Jeg ser også at jeg av én er blitt blokkert. Litt merkelig, med tanke på at det var den mest interessante.
Har sett gjennom en del poster og skjønner det sånn at det er ganske vanlig. Så sånn er jo det.

Så da må jeg fokusere på det jeg kanskje får gjort noe med; profilen og meldingene jeg sender.
Skriver typisk: "Hei. Du virker som en hyggelig person." "Det" og "det" er interessant. Kan du fortelle mer om det?", osv, noe jeg skulle tro var greit som melding nummer 1, men uten hell.
Er også sånn "ok" fornøyd med profilen.
Allikevel lurer jeg på om jeg gjør noe feil. Føler jeg trenger litt starthjelp.

Noen som tror de kunne hjulpet meg litt? Forslag til første melding eller tilpasning i profil?
Hadde satt stor pris på det.:)

Hilsen meg :)

Skjult ID to. 7 feb. 2013 20:23

Dette er kanskje et svar du ikke vil høre, men sukker er ekstremt utseende fokusert. Profilbildet ditt er ikke tipptopp, det ene i albumet hvor du har sånn "hanekam" ser mye bedre ut.

Stalltips: gå til en fotograf og ta noen fete bilder. Du kan sikkert bruke en fotostudent også. Tør garantere at du får mye bedre respons.

(mann 51 år fra Oslo) to. 7 feb. 2013 20:28 Privat melding

Ikke still spørsmål eller krev svar på noe i første melding. Har du humor, bruk den. Er du interessant, vis det.

Hvis ikke, gjør du som alle andre; bløffer.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 7 feb. 2013 20:51

Du er sikkert bare så uheldig at du har sendt meldinger til feil jenter. Skjer ofte her inne tydeligvis. :P

(mann 27 år fra Oslo) to. 7 feb. 2013 21:30 Privat melding

Ok. Takk for svar.
Kvarteret etter at jeg skiftet profilbilde hadde jeg fått to nye besøkende, noe som er ganske bra for meg, ettersom de foregående tre ukene bare har gitt seks besøkende, så takk for den.

Har en kusine som driver med foto, kanskje jeg skulle tatt kontakt med hu.

Ellers så er jeg åpen for flere tips. :)

Skjult ID med pseudonym habahaba to. 7 feb. 2013 21:34

Det finnes en egen liste med "svargaranti". Kanskje du finner noen der som du syns er ok, da får du jo i det minste svar...kanskje.

Skjult ID med pseudonym Z to. 7 feb. 2013 21:38

Åh, kjære deg!
Du gjør INGENTING galt! Absolutt ingenting. Så se heller utover enn å se etter feil hos deg selv :-)

Slik jeg føler det, har nettdating blitt ganske mye vanskeligere å lykkes i. Tidligere var nyhetens interesse stor, og "alle" måtte prøve. Folk synes det var spennende å skrive med nye mennesker, var nysgjerrige og åpne nok til å dele av seg selv. Nå har nyhetens interesse blitt erstattet med kjedsomhet eller med kynisme for mange. Derfor har det ikke med deg eller meg å gjøre. Det finnes noen som liker oss også, det gjelder bare å møte dem!

Men om det skjer på nettet, vet ingen! Men du har lov å håpe, drømme og satse! Go for it! :-)

*Men ja, man må nok være aktiv, og man må nok også tåle noen nederlag uten å bli altfor lei seg*

TVI TVI :-)

Skjult ID med pseudonym jessda fr. 8 feb. 2013 00:28

Opplever akkurat det samme (Oslo, mann, 24). Skrevet til nærmere 30 jenter og mottatt ett svar (motsvaret på dét svaret har jeg dog ikke fått noe på. Var nok bare en høflighetsgest). Jeg forstår selvsagt at det er attraksjonen som gjør at jeg ikke får svar. Jeg burde nok se til jentene som er 20kg over matchvekt og med et utseende som står mer i stil med mitt. Slik er visst livet.

De pene jentene på Sukker får garantert i området 20-50 meldinger hver dag og gir nok totalt faen i en med mindre en ligger i utseendesjiktet 9/10.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 8 feb. 2013 00:30

KTH90 ser ut som en utrolig snill fyr! Og siden jeg kunne vært moren din, legger jeg til at det er ikke sånn at alle leter etter fotomodeller. Noen leter etter et virkelig GODT menneske. Da handler det om å både synliggjøre og se dette gode i mennesket - det vi ofte holder litt skjult for hverandre.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 8 feb. 2013 00:35

@TS du ser da langt bedre ut enn de fleste. Men bildet ditt er tatt fra en vinkel som gjør seg veldig godt for jenter men mindre bra for gutter (med mindre du ønsker en dominant dame). Når jeg ser på bildet ditt så ser jeg ned på deg, prøv heller å ta bildet motsatt slik at jeg ser opp på deg.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 8 feb. 2013 00:45

Det avhenger av hvordan bildet er tatt, alt med moderasjon. Overdreven arroganse er jo heller ikke bra, men det skader ikke med litt. Hvordan ulike mennesker reagerer på bildene er jo også svært forskjellig. Men jeg tror nok mange, som meg, ligger mer vekt på den umiddelbare subjektive følelsen vi får for personen på bildet enn objektive vurderinger av hvor attraktivt utseendet er.

(mann 27 år fra Oslo) fr. 8 feb. 2013 01:11 Privat melding

Tusen takk for tilbakemeldinger så langt. :)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 8 feb. 2013 01:32

Jeg ville ikke bekymret meg så mye om hva du skriver i meldingene. Selv improviserer jeg hver gang (aldri noe standard format). Jeg kan være ganske frekk og skremmer vel endel bort, men siden jeg er frekk så ville jo ikke de passet med meg uansett. Jeg bruker gjerne meldinger omtrent slik du beskriver det, det skulle være nok. Noen jenter forventer å bli underholdt med mer gøyale meldinger, men de jentene vil bare bli et mareritt på date uansett. Svarene jeg får på slike meldinger kan være skeptiske eller ivrige svar på spørsmålene eller så ivrige at spørsmålene ikke er besvart i det hele tatt. Hele poenget er at du har sagt hei, hvis ikke det er nok så er det ikke din skyld.

Skjult ID med pseudonym Høg Mann fr. 8 feb. 2013 07:46

Du må fokusere meir på albumet ditt som det har blitt sagt før. Du må ha bilder av deg sjølv i ulike situasjoner aleine og saman med andre mennesker. Ta fram bilder der du er på fjellet eller driv på med ein av hobbyane dine. På absolutt alle bildene som du putter i albumet ditt så må du se bra ut. Du må enten se glad ut eller tøff ut. Du må aldri se forsiktig ut eller trist ut.

Du kan prøve å skrive et par profiltekster slik at du får trening i det. Prøv å test ut ulike ting. Prøv å vær litt mer ærleg og selvutleverende. Fortell litt mer detaljert om deg selv. Hva er unikt med deg. Hvilke biler elsker du? Hvilke hobbyer elsker du? Hvorfor elsker du de hobbyene.

Eksempel: Jeg elsker biler, fordi jeg elsker far. (Kjedelig)

"Jeg elsker biler, og eier en Rød Honda Civic. Hver dag pusser jeg litt på den. Jeg drømmer om å sette inn en større motor i den sånn at den brummer litt ekstra. Så hviss du er en jente som også liker gromlyd fra Hondaer så kan du ta kontakt :) " (Dette er mer spennende)

Du kan godt være litt sær i din profil. Litt. Du kan definitivt være mer sær enn du er i profilen din.

Litt avhengig av hvor mange du sender til og hvor pene de, men de aller fleste du kommer til å sende meldinger til kommer ikke til å svare. Sånn er livet.

Skriv gjerne en litt lengre og mer personlig melding. Skriv hva du liker med henne. Og så skriv bitte litt om deg selv.