Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 10 feb. 22:22

Undrer meg over hva det er som tillater menn som virkelig ikke er guds gave til kvinnen og behandle jenter som dritt? Skjønner jo at det må være dårlig selvtillit osv... Har hørt om flere tilfeller, men heldigvis- pene og oppegående jenter lar seg ikke bruke av idioter!;)
Kjøp dere horer- er nok mer passende til tapere det;)

Skjult ID sø. 10 feb. 22:47

Kvinner har blitt undertrykt i alle generasjoner i de fleste kulturer. Det disse mannfolka ikke forstår er at de er skapt av en kvinne selv. Deres mor er en kvinne, samt deres søster.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 10 feb. 22:50

Ja, så var i der igjen da med den kjønnskampen og drittslenging. Føles det bedre når dere har fått spydd ut en masse eder og galle på den måten?

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 10 feb. 22:53

Trond nok me kvinner lar oss lure også :-)
Me håper vel og tror at dette skal være drømme manne og velger og la oss rive med i leken og drømme om at dette er LOVE :-)

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 10 feb. 22:55

Tja, i mange tilfeller er det jo nettopp det jentene vil ha. Drittsekkene får mer oppmerksomhet, de tror de kan "fikse" dem og gjøre dem bedre. Jeg vet ikke helt jeg?

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 10 feb. 23:03

TS: Hva med menn som ER guds gave til kvinnen? Har de tillatelse? ;p Nei, jeg er definitivt ikke en av dem, jeg er bare nysgjerrig.

22:47: Menn er skapt av både en kvinne og en mann.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 10 feb. 23:04

Hva med menn som ER guds gave til kvinnen da? Er det ok at de behandler kvinner som dritt? Eller i hvertfall mer ok enn de mennene som ikke er guds gave til kvinner?

Lar stygge og oppegående jenter seg bruke av idioter?

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 10 feb. 23:05

ble ikke menn og kvinner skapt av gud?....

Skjult ID sø. 10 feb. 23:05

Mange menn er bare kun etter en ting, dritsekker! Når de har fått sex av dem, sender de en mld dagen etter vi er for forskjellige det kan bli noe mer. Derfor må kvinnene lære seg å gjøre det samme, bare bruke opp menn. Jeg er ikke noe menn hater, men de fortjener det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 10 feb. 23:08

Jeg har dårlig selvtillit. Men det betyr jo ikke at jeg behandler damer som dritt for det.
Ikke en gang horer vil ha sex med meg, for så mye som krever for det har jeg ikke. :P

Skjult ID sø. 10 feb. 23:38

Jeg vet ikke hvordan du tolker det, om vi er bitre etc. Men sannheten er vondt å høre.

Skjult ID med pseudonym grimstad82 sø. 10 feb. 23:39

@powpow

det finnes billige nok horer en eller annen plass :)

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 10 feb. 23:42

Tror du fint kan skrive noen personer er kun ute etter osv. Nå er nok ikke kvinner så mye bedre enn menn. Selv om kjønnene liker å tro at deres kjønn er så mye bedre enn det andre. Har nok mer med personlighet enn kjønn å gjøre dette. Noen bruker, noen lar seg bruke osv osv.

Selv om du har opplevd dette med kanskje noen får menn, altså typ 10 stk så vil det ikke si at alle menn er slik. Det gir veldig liten statistisk treffsikkerhet. Men du har jo rett til din egen personlige mening da :)

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 11 feb. 00:02

23:05:
Hvis du skal ta igjen på samme måte, er du jo ikke noe bedre enn de mennene som har vært leie mot deg. Ikke synk til deres nivå, og ikke tro at det gjelder alle menn.

Hvis du blir behandlet dårlig av alle menn du møter, bør du kanskje revurdere hva slags menn du velger å engasjere deg med, istedenfor å skylde på alle. Hvis man lar seg trekke inn i tankegangen at "alle andre er syke", er jo det et tegn på at problemet nettopp ligger hos en selv :)

God kveld, ønsker deg lykke til med kjærligheten, og alt godt i livet!

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 11 feb. 00:36

Helt enig menn er no dritt... :P

Men de kan jo og være awsome!

med trykk på "kan"....

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ma. 11 feb. 00:39

right back at ya -m- ;)

(mann 50 år fra Oslo) ma. 11 feb. 00:56 Privat melding

Nok en person som har mer bruk for psykolog enn profil. Rart at ikke Sukker klarer å luke ut slike skrullinger som TS, det burde jo være en smal sak å legge inn en liten ekstraseksjon for mental helse, når man først var i gang med alle spørsmålene....

Skjult ID med pseudonym Blokkert ti. 12 feb. 16:24

Drittsekker er drittsekker, uavhengig av kjønn. :)