Alle innlegg Sukkerforum

Profiltekst eller førstemelding?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blabla ti. 12 feb. 2013 00:01

Dette spørsmålet går egentlig mest ut til den kvinnelige delen av denne siden, men siden det kan hende at kvinner lurer på det samme angående menn er det jo fritt frem for alle å svare.

Hva legger dere mest vekt på når dere bestemmer dere om dere skal svare en person eller ikke? Er det hva som står i meldingen eller er det profilen generelt. Har sendt avgårde et par "hei alt vel?" til en del kvinner som jeg finner sånn halvveis interssante og det gir omtrent samme svar-ratio som de jeg har sendt en lengre melding til der jeg faktisk har tenkt meg om hva jeg skriver.

Kan jo for saken skyld nevne at jeg er mann i slutten av starten av 20-årene (24) så det er jo først og fremst fra denne målgruppen jeg ønsker svar, men som nevnt øverst er det egentlig litt samme hvem som svarer.

Skjult ID med pseudonym blabla ti. 12 feb. 2013 00:06

Men det er det som er poenget. Det gangen jeg skriver mye mer så er det omtrent samme antall som svarer.

Skjult ID ti. 12 feb. 2013 00:07

Er ikke kvinne, men vil tro bildene er det som teller mest, også for kvinner.

Min erfaring er også at det ikke "lønner" seg å sende lengre "skreddersydde" meldinger. I forhold til innsatsen altså.

(kvinne 37 år fra Rogaland) ti. 12 feb. 2013 00:16 Privat melding

Slutten av 20-årene (24)? Jeg som er 32, er jeg da tidlig i 40-årene?:p

For meg ville det vært en helhetsvurdering. En blanding av bilder, profil og mld sendt. Eneste jeg kan si sikkert er at de uten og bilde og uten tekst (som jeg av en eller annen grunn blir mye kontaktet av), er lite spennende å svart på.

Skjult ID med pseudonym Hugo ti. 12 feb. 2013 00:19

Bilder bilder og atter bilder.

Erke dama fin kan hun ha verdens råeste profiltekst og skrive som en gud.

Menn kan gå i vennefella, jenter som jeg ikke finner attraktive er født i vennefella.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 12 feb. 2013 07:07 Privat melding

For det første:

l4l;

Han skreiv slutten av starten av 20 årene... Det er og kjent som midten av 20 årene om man skriver det mindre tungvindt... Så du kan ta det med ro, du er nesten like langt unna de tidlig 40 som jeg =)

blabla;
Helt ærlig svar fra meg til deg:
Det kan faktisk være helt tilfeldig at svarratioen er den samme på korte "hey, skjer a" brev som de lengre "la meg vise deg jeg har lest profilen din" brev.
For eksempel, kan de være du treffer mye på de jentene som svarer alle, uansett (en tilfeldighet i såfall, for det virker som det er svært få som lander på de). Det kan være alt fra basert på høflighet, til de som er lei av å være single.
Eller det kan være at du har sinnsykt bra bilder, er dritdigg å se på, eller har akkurat den enen tingen på profilen din, som vil tiltrekke damer. Dette vet jo ikke jeg, men gir deg muligheter..

Men, all in all; Good for you! Får du svar, kan jo en av dem være den du leter etter!

PS: jeg vet jeg ikke svarte på spm ditt. Og jeg vet jeg er fra feil aldersgruppe... Men jeg er jo blanmdt dem som svarer alle, på en eller annen måte

Skjult ID med pseudonym tørrfisk ti. 12 feb. 2013 08:54

Dette, som med alle andre "sjekketriks" , har nok mye med tilfeldigheter å gjøre. Men jeg tenker at folk er forskjellige, og i den grad det spiller noen rolle hva du gjør så er det ikke "virker" vs "virker ikke", men heller at det er forskjellige folk som vil svare. For min del er det uinteressant å bruke mye tid på en førstemelding som det er mest sannsynlig at ikke blir svart på, men jeg har en grei profiltekst for de som tar seg bryet med å lese den. De som ikke svarer på en trelinjerrs melding fordi den er for kort uten å gidde å lese hvem jeg er har issues jeg ikke vil ha noe med å gjøre... Men det finnes mellomting mellom "alt vel?" og lang avhandling, prøv ihvertfall ett spørsmål om noe du faktisk lurer på, da blir det lettere å svare.

Skjult ID med pseudonym crio ti. 12 feb. 2013 14:42

Jeg må innrømme at en melding som "bare" inneholder

- Hei, alt vel?

Ikke akkurat gir et svar jeg legger mye i, jeg svarer alle, dog de aller fleste med et:

- Takk for melding, blablabla, ønsker deg lykke til her inne! :-)

blablabla inneholder enten ett:

"du driver aktivt med seiling og jeg blir sjøsyk på danskebåten når den ligger ved kai, så jeg tror nok ikke vi matcher"

"jeg har en date til helgen så ønsker ikke sette i gang en flørt med noen andre akkurat nå"

"hvorfor har du ikke bilde? Jeg skriver ikke med ansiktsløse personer ;-)"

Pheww.. avsporing de luxe.

En kort melding som inneholder et eller annet som viser at mennesket (mannen) faktisk har lest profilen min gir et mye mer imøtekommende svar, gjerne med et spørsmål/interesse tilbake..

Jeg svarer faktisk alle da jeg har sendt et par meldinger som ikke har blitt besvart, og det føles rett og slett ikke bra, og da tenker jeg at jeg skylder de jeg selv får melding fra å vise at jeg faktisk har sett dem (og setter pris på meldingen, mannen trenger ikke være min type, men han er da et menneske uansett). Ultrakort melding gir som sagt kort, og ikke veldig entusiastisk svar tilbake..

Skjult ID med pseudonym blabla ti. 12 feb. 2013 16:40

Takker for svar. Spørsmålet er kanskje ikke besvart, men har litt mer innsikt.

(kvinne 36 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2013 19:17 Privat melding

Selvfølgelig er det bildene som er viktigst... Jeg gidder ikke å prøve å ljuge på meg noe annet. Deretter kommer innholdet i teksten. Om noen skriver en vittig eller interessant førstemelding, så svarer jeg selv om avsenderen ikke vinner noen skjønnhetskonkurranser og ikke har fylt ut profilen sin.

Jeg har skrevet eksplisitt i profilen min at korte masseutsendte meldinger uten innhold ikke får svar. Får jeg likevel en melding ala "Hei, står til med deg?:-)" så vitner det om at personen kun har sett på bilene og ikke lest profilteksten. Ergo ingen svar.

En førstemelding trenger ikke være hverken lang eller utleverende: -Jeg ser du liker lamaer, har du sett denne sketsjen på Youtube med lamaen Åke? (link).

Skjult ID med pseudonym tora ti. 12 feb. 2013 20:54

Jeg ser på bildene...fenger de oppmerksomheten så leser jeg profilteksten.
Hvis den ikke fenger ..så er du ute!