Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CH ti. 12 feb. 2013 17:43

Jeg er litt ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe [sett inn klisjé her om noen å ha en i armkroken etc ] noen, men alle virker som om de er på en uendelig høyere hylle en meg(ok, noen av dere er). Alle ser ut til å reise jorda rundt 24-7, har en 20 år lang utdannelse (og ønsker det samme fra 'drømme partner') har masse bilder som viser hvor fantastiske de er men veldig lite om hvem de virkelig er.

Jeg er ikke interessert i å vite hvor mye du reiser eller om du driver med Yoga, hvem bryr seg om slikt? Jeg bryr meg om hvem du er når vi snakker sammen, når vi depper sammen eller når vi jubler sammen. Hva vi snakker vi om når vi ligger i samme seng og leser hver vår bok? Jeg vil vite om hvordan du er når du er glad, hvordan du er når du er trist og hvordan du ser på meg når jeg gjør eller sier noe som du liker eller tenner på. Hvordan du er hvis du er skuffet eller sint på meg.

Er jeg den eneste?

PS for å sitere meg selv :

"Jeg er ensom og jeg kunne ønske jeg kunne treffe..." Nei, jeg sier ikke dette til noen, dette er mine innerste tanker.

-mann 30+

Skjult ID med pseudonym søker ti. 12 feb. 2013 18:09

Det er nok ikke bare deg. Damene er akkurat like lat som deg uansett hvor mye det står om trening og reising i profilen. Det er bare tull alt sammen. De elsker turer i skog og mark, trener hver dag og løper på fjellet. Men tar du de med på en kort fjelltur så ender det en kilometer eller to fra bilen.

Skjult ID med pseudonym søker ti. 12 feb. 2013 18:20

Du kan nok finne ut mye av det du lurer på ut fra både profil og meldinger. Men da må du ikke lese ordene, du må lese mellom linjene. Satt litt på spissen så er dette en gjenganger i kvinnelige profiler:

Jeg er alltid positiv.
Jeg hater røyk så du må ikke røyke.
Hvis ikke du har ambisjoner så hold deg unna.
Jeg tåler ikke uærlighet, jeg fikk nok av eksen.
Jeg vil ikke ha.........

Skjult ID med pseudonym crio ti. 12 feb. 2013 18:43

@TS: det der sa du veldig fint.. er ikke det vi alle vil ha?

@søker:Tjoho, hvis DET er gjengangeren i jente-profiler så skjønner jeg hvorfor jeg får så mange kommentarer om at jeg har en fin og annerledes profil :-D Jippi!

"Sola skinner og jeg er så glad, det er fordi jeg treffer deg i dag.. og jeg var full av dritt, og du var dritafull og det var kjærlighet ved første ... nananana.. "

PS: Jeg trener faktisk mer (mye mer) enn jeg gir inntrykk av i profilen min, men jeg gidder ikke lyve på meg at jeg løper på fjellet hver helg, for det gjør jeg ikke.. løfter vekter jeg, og løper inne eller i skogen når jeg "må" :-P

(kvinne 36 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2013 18:55 Privat melding

Sorry ass... Hvis vi skal ha noe å snakke om i den sofakroken så må det være noe annet enn å studere fibrene i sofaputene.

Jeg har reist verden rundt, og kommer til å fortsette med det. Jeg ville ikke hatt spesielt sansen for en som aldri har vært utenfor Ring 3. Ikke fordi man skal skryte og sammenligne, men fordi jeg ville vært sammen med en som er nysgjerrig og åpen for andre opplevelser enn Taco-fredag på sofaen. Samme med jobb og utdannelse. Om du ikke akkurat har en toppsjef-stilling, så bør du ihvertfall ha noe å strekke deg etter (også kalt ambisjoner)

Men jeg er enig i at det er over-fokus på trening i profilene. Det bryr meg virkelig ikke hvor mye en person trener, det er jo like interessant som å vite hvor ofte de går på do

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 feb. 2013 19:03

Jeg syns selv det er morsomt å reise, dog det er nok noen land jeg rett og slett ikke er interessert i å besøke.
Poenget til TS er vel heller det at noen gir inntrykk av at de reiser absolutt hele tiden. I hver eneste lille ferie så bærer det av sted til det store utland.

Men hvis en ikke bor i Oslo, så har en jo automatisk vært utenfor Ring 3. :P

Skjult ID med pseudonym Jente 34 ti. 12 feb. 2013 19:13

Så enig med Fauer_ Frei. Jeg har selv reist verden rundt, men stillre ikke det som et absolut krav til en annen. Men dersom en potensiell kjæreste ikke er interessert i fritiden og interessene mine, så passer vi definitivt ikke sammen. Dessuten tror jeg at like barn i stor grad leker best, så dersom man synes det er så mange profiler her inne som er fulle av svada, så kanskje dette ikke er rette stedet å søke etter noen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 feb. 2013 19:19

@Jente 34
Må han være interessert i alle interessene dine? Må han være interessert i hva du bruker hvert eneste minutt av fritiden din på? Er det ikke greit med litt tid for seg selv, herunder egne interesser og fritid den andre ikke trenger å bry seg om?

Skjult ID med pseudonym CH ti. 12 feb. 2013 19:34

@Feuer_Frei :

Jeg har vært over det meste av Europa, jeg gidder ikke dra til land som Albania eller Kosovo. Vært i Asia også. (nei, ikke på sex ferie)

Sofaen min er ganske komfortabel så jeg trenger ikke puter. Taco på fredag er helt ok, fordi jeg lager maten selv(fra bunnen av) og taco hos meg er ikke tex mex som du muligens er vant til. Det hender også at jeg spiser kjøttkaker! (nei jeg er ikke fra bygda....ikke noe galt å være fra bygda faktisk planlegger jeg å flytte dit, jeg som er fra Oslo så med andre ord dine urbane vaner imponerer ikke meg...jeg har sett og hørt det uendelig ganger før) Faktisk har jeg spist det meste (nei jeg er ikke feit) og retter med parma imponerer ikke meg. Min taco er bedre en hva en det nå er du betaler for på hvor en det er du spiser med mindre du snakker om michelin stjerne.

Utdanning? Jeg har betalt skatt (sammenhengende)siden jeg var 17 og jeg dømmer ikke folk basert på hva de har på veggen, men hva de har mellom ørene men mest av alt hva de har i hjertet! Spør meg gjerne om idioti presentert av høyt utdannede mennesker.

Jeg ble litt provosert over innlegget ditt men for å ikke virke passiv aggressiv gir jeg deg et smilie :)

:)

Skjult ID med pseudonym -- ti. 12 feb. 2013 19:44

Utifra TS sitt inlegg lurer jeg på hvordan han kan vite det han vil utifra en profil her inne? Det du vil vite avhenger jo av at du blir kjent med en person?
Om ikke folk her inne skal skrive hva de liker å bruke tiden sin på så lurer jeg på hva man skal fylle ut profilen sin med? Bilder av hvordan de ville sett på deg når de var triste? Eller glade?

Du har vært over det meste av Europa, men land som Albania og Kosovo gidder du ikke? Det tolker jeg dithen at du har vært på Gran Canaria og London. Dømmende som jeg er..

(kvinne 36 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2013 19:53 Privat melding

Jeg håper jeg aldri ender opp på date med CH, for vi hadde bare snakket forbi hverandre absolutt hele tiden

(mann 61 år fra Buskerud) ti. 12 feb. 2013 19:55 Privat melding

Nei da TS det er mange som tenker som deg uansett hvor i pyramiden man befinner seg men s finnes de som ikke tenker som deg og de har også rett .

Kansje du bør endre på hvilket type kjæreste du søker eller bli litt mer bevist på hvem du søker . For meg står det helt klart hvordan du vil ha det og ikke noe galt i det :-) og ikke desp. det synes veldig godt :)

Skjult ID med pseudonym CH ti. 12 feb. 2013 20:10

@skjult ID

"Du har vært over det meste av Europa, men land som Albania og Kosovo gidder du ikke? Det tolker jeg dithen at du har vært på Gran Canaria og London. Dømmende som jeg er"

Gran Canaria (den delen jeg besøkte) og London var flott, Europa har 40+ land, jeg har vært i en god del av de...noen av de var med charter :D

@Feuer_Frei : Muligens, men vi hadde i alle fall snakket samme, noe sier meg at du hadde blitt en erfaring rikere. Hvem vet, kanskje min primitive sjarm kunne smelte ditt iskalde ytre?

Skjult ID med pseudonym Artigkar ti. 12 feb. 2013 20:17

Jeg tror jeg forstår trådstarter ganske godt. En følelse av å være "utilstrekkelig" ikke fordi man synes dårlig om seg selv, men fordi alle andre virker så innmari aktive/engasjerte/reiselystne/friske/opplagte/osv... men det har en sammenheng med at man vil vise frem sine positive sider. Og så når man sammenligner seg med andre - legger man merke til styrkene man ikke har selv. For meg virker det som om alle vil ha en som er høy og mørk, og bor sentralt uten barn. Jeg elsker å reise, men jeg har ikke reist så mye som jeg skulle ha gjort, da familien min og jobben min har tatt mye tid. Feuer_Frei er jo ei flott dame, men om hun ønsker å reise ut av landet flere ganger i året, så er ikke det noe jeg har tid til uten å forsømme den gode jobben jeg har som gjør at jeg strengt tatt tjener nok til å reise, men har ikke tid. Og hadde jeg fått tid, hadde jeg ikke hatt råd. Sånn sett har jeg litt problemer med å se hvordan enkelte organiserer turene sine :D Jeg blir litt misunnelig for jeg digger når jeg først reiser, men det blir maks 1 til 2 ganger i året.

Jeg føler av og til at jeg ikke har noe å tilby en dame, da de lett kan velge noen som er bedre - men da begynner det å skrape på overflaten, finere bil, finere klær, flottere leilighet - mens jeg er mer glad i en god bok, gode opplevelser, en god vin, en god samtale - jeg er trofast og vet at jeg behandler alle mennesker med respekt - jeg har mye å stille opp med, men ikke om jeg sammenligner meg med de som har utdad "lykkes" mer enn meg. - og da må jeg si til meg selv at det driter jeg jo egentlig i, og det er jo ikke "den" dama jeg vil ha.

Reise er gøy, fjellturer er gøy, fiske er gøy, party er gøy, alt som er gøy er gøy, men herremin jeg har ikke tid til "alt" så da blir det heller et godt glass rødvin på fredagskvelden og en god bok, frem til jeg har noen å snakke med. Så får jeg heller ikke være så hard å be om noen har lyst å finne på noe.

Skjult ID med pseudonym CH ti. 12 feb. 2013 20:21

@Artigkar : Du satte prikken over i'en.

The end for min del....

Skjult ID med pseudonym søker ti. 12 feb. 2013 20:33

@Feuer_Frei: "Jeg har vært på månen, så jeg ville ikke hatt sansen for noen som ikke har vært utenfor atmosfæren"?
@CH: Du er da utdannet du også hvis ikke du begynte å betale skatt før du var 17. Er alle som har lengre utdannelse idioter? Jeg har betalt skatt siden jeg var 13 men har da klart å ordne meg lang utdanning likevel.

Er det rart vi er single?

Skjult ID med pseudonym CH ti. 12 feb. 2013 20:38

@søker

"Er alle som har lengre utdannelse idioter?"

Absolutt ikke!

Skjult ID med pseudonym søker ti. 12 feb. 2013 21:03

@CH
Jeg forstår at du ble provosert lengre oppe i tråden, det ble jeg også. Men det handler om at mennesker har ulikt verdisyn. Det er stadig snakk om personlighet vs utseende, men for meg er det ingen ting som er viktigere enn verdier. Jeg har selv tilbrakt store deler av livet på kollektivtransport (fly) og hotellrom men ville gladelig truffet en som aldri har vært utenfor ring 3. Ja, jeg har opplevd mye, men så har jeg gått glipp av mye innenfor ring 3 også da. Det finnes nok jenter for oss også, de er bare litt vanskelig å finne:-)

Skjult ID med pseudonym oo ti. 12 feb. 2013 21:04

CH
"Jeg er ikke interessert i å vite hvor mye du reiser eller om du driver med Yoga, hvem bryr seg om slikt?"

Hallo - kjære deg? Hvordan kan du i det hele tatt bry deg om en kjæreste hvis du ikke er interessert i å vite hvem h*n er? Du som selv er så bereist (at du har vært i 40 land på charterferie, tja kanskje ikke..) - nekter du at disse reisene har gjort noe med deg som menneske? Mener du at du hadde vært den samme selvom du ikke har reist?

- da vil jeg hevde at du ikke har reist...

Jeg har reist jorden rundt og i mange land, og det har helt klart preget meg som menneske. Jeg har fått en mye større horisont & forståelse. Reisene har gitt meg tusenvis av øyeblikk og et hav av ny kunnskap.

Og yoga - sannsynligvis vet du lite om dette - men treffer du en som utøver yoga slik det er ment så er det en livsstil som du helt klart må interessere deg for hvis du har planer om å være sammen med en som lever yoga...

Hvordan kan du deppe, juble, ha glede, sorg osv med en partner når DU skal sette grenser for hva det skal prates om? Hvordan tror du din partner vil dele med deg når du ikke vil ta imot det utenfor din egen snevre ramme?

Skjult ID med pseudonym CH ti. 12 feb. 2013 21:28

@søker, vi er på bølgelengde :)

@oo : "Hallo - kjære deg? Hvordan kan du i det hele tatt bry deg om en kjæreste hvis du ikke er interessert i å vite hvem h*n er?"

Nå snur du ting på hodet, men jeg skjønner hva du mener. Hvis du leser igjen...kanskje du ser hva jeg mener?

"Du som selv er så bereist (at du har vært i 40 land på charterferie, tja kanskje ikke..) - nekter du at disse reisene har gjort noe med deg som menneske? Mener du at du hadde vært den samme selvom du ikke har reist?

- da vil jeg hevde at du ikke har reist"

Både fysisk og psykadelisk (i min ungdom), jeg har reist. Reisene har gjort mye, det har gjort meg til den jeg er og gitt meg mitt perspektiv. At det er en viktig del av livet mitt...det er det ikke. Med det mener jeg at hvis du ikke har reist utenfor ring-3 som man har snakket om så vet du hva....jeg vil ikke bruke det mot deg.

"Hvordan kan du deppe, juble, ha glede, sorg osv med en partner når DU skal sette grenser for hva det skal prates om? Hvordan tror du din partner vil dele med deg når du ikke vil ta imot det utenfor din egen snevre ramme?"

Det her her jeg åpenbart feiler. Slik jeg ser det er ikke min ramme snever, det jeg......det jeg sier er at det er lett å være et offer for snevre rammer. Ironisk, åpenbart.

Jeg får nå en vond smak i munnen, da jeg skrev denne tråden mente jeg ikke å være negativ...bleh :(

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen ti. 12 feb. 2013 21:32

Ts virker som en dødelig gjennomsnittsmann og slett ikke unormal.

Det som er litt synd er at enkelte bedrevitere aldri vil blir tilfredse med seg selv eller sine nære og de er det vel strengt tatt ikke så mye å ta vare på når det oppdages.. på sikt iallefall.

Hadde en periode med dobbeltgjengeren til Freu freu, hun pratet og fjaset og dullet selvopphøyet om seg selv til stadighet, så hun fikk etter hvert servert en behagelig dramatisert utgave av min omgang med ei ambassadefrue jeg elget meg innpå og pleiet omgang med, med privatsjåfør limosin og 5* hotell-aftener, slikt overgår jo endel og får ofte deres historier litt amputert. (satt langt inne men og vil jo helst ikke være like selvopphøyet)

Freufreu sin dobbeltgjenger følte seg nok litt avkledd i dobbelt forstand og forsvant ut av min verden men helt okey !!

Det blir rett og slett et ork å ha slike slitsomme energityver i hus !!

Skjult ID med pseudonym søker ti. 12 feb. 2013 21:33

@oo
Det avhenger av hvordan du leser innlegget hans.
I utgangspunktet så leser jeg innlegget hans som en frustrasjon over at kvinnelige profiler er så like, det er bare en moderne utgave av "turer i skog og mark og slappe av i sofaen". I sin iver av å være som alle andre poengteres det med mye trening når det er snakk om 2 timer i uken, eller en skriver at en reiser mye selv om det bare er 3-4 turer i året.
Jeg er helt enig med TS i at det kan virke som om det følges en slags norm om hva man skal skrive. Statistikk viser derimot at damer har alt å vinne på å skille seg ut og vise sine særegenheter. Det mest attraktive en kvinne kan skrive om seg selv er "nerd", selv om det også har begynt å bli en slags norm som alle som har iPhone liker å kalle seg.

Så ender tråden i den klassiske gutta på gulvet vs gutta på kontoret konflikten, hvor gutta på kontoret ser ned på de snevert synte gutta på gulvet mens gutta på gulvet klager på de som tror de er noe uten å ha gjort et realt dagsverk i hele sitt liv.

Det er ingen som er tjent med denne skyttergrav mentaliteten. Vi har ulike verdier og vi gjør ulike valg. Gutta på gulvet og gutta på kontoret trenger hverandre. Men når vi skal velge partner så tror jeg det er viktig å ha noenlunde like verdier.

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 12 feb. 2013 21:47

Feuer_frei - ei damerompe siger i gjennomsnitt 5,4cm i løpet av trettiåra, ennå mer for de som ikke trener, tenk på det.

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 12 feb. 2013 21:50 Privat melding

Jeg har nok en dødelig kjedelig profil. Ikke er jeg spesielt bereist. Ikke har jeg vært på de kjente fjelltoppene. Ikke kjenner jeg noen virkelig kjendiser. Ingen bikinibilder eller bilder med kløft. Klarer jeg ikke "selge" meg som den jordnære kvinnen jeg er, så får det så være. Å spille et spill for galleriet......det nedlater jeg meg ikke til. Poenget mitt er; at det trådstarter forteller om i første innlegg, gjelder nok både kvinner og menn

Skjult ID med pseudonym Carl Fred ti. 12 feb. 2013 21:53

Hobbylegen - spot on..

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 12 feb. 2013 22:05

Pøh noen som nevnte ei god bok og et glass vin på en fredagskvell? Ja takk! Sitter gjerne å leser hver sin bok i sofaen, nyter stillheten og roen og slapper av med vin jeg :) Det er mye mere naturlig for meg enn å skulle hoppet i fallskjerm , eller sust avgårde til london på shopping..:P Jeg syns og det er så mange mennesker som har gjort så mye. Jeg skjønner heller ikke hvordan de har hatt både tid og ikke minst råd til det. Nå kommer jeg og fra en familie med beina meget godt plantet i jorda, så jeg føler at jeg er mye mere lett å glede enn den allmenne massen. Syns man skal se på det sånn jeg, vi som er enkle vesner. Blir nå egentlig fornøyd om den vinen var en kopp te og jeg! Selfølgelig hadde det vært digg å spise kaviar og spille biljard med sjeiker i det fjerne østen..skulle mann vunnet jackpot i lotto. Men jeg tror nå det jeg da, at selv om jeg hadde hatt allverdens med penger og tid så hadde jeg alikevell trivdes i den sofaen :) jeg er meg, det får være mer enn nok, det er og nemlig mer enn nok for en som jeg vil være sammen med. En med beina plantet godt nedi jorda, og med gode grunnverdier som vi begge deler :)

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen ti. 12 feb. 2013 22:16

Mymy,

If the story didn` t help Freufreu and her "comfused sisters" in here the minds of the story fare east made my day !!

Skjult ID med pseudonym grimstad82 ti. 12 feb. 2013 22:27

@CH

Kanskje det er en grunn til at alle de som har så lang utdannelse som du gir de cred for å ha, og reiser så mye, er single? Har du tenkt over det.

Men over til poenget.
Det som er viktig er å finne noen som er nokså lik en selv på de store punktene, men en må ha evne til å se fordi de eventuelle "feil" som personen kanskje har på andre ting.
Også er det med åpen kommunikasjon, som jeg mener er hjørnesteinen i alle forhold, utrolig viktig. Hva er personen villig til å ofre for meg, hva kan jeg ofre for den, hva kan vi skape sammen.

Jeg har vært både hit og dit, og såvidt jeg husker så ramser vel ikke jeg opp det i profilen min (må lese etterpå), har ei heller noen bilder av plasser der jeg har vært.
Som de fleste andre så setter jeg mer pris på den daglige praten enn en rund tur rundt jorden. Men en må se alt i et større perspektiv. Det må ikke bli det ene eller det andre, man må klare å kombinere litt og inngå et kompromiss. Samme gjelder når det kommer til trening som tydeligvis er noe av det viktigste for mange her inne. Igjen hva kan vi gjøre sammen. Noen bryr seg katta om dette, mens andre vil gjerne at en gjør dette sammen.

Er det ikke greit at en forteller litt om interesser og hva en setter som fokus. Tenk hvor dummer det hadde vært og gått på dates på dates med damer som ikke forteller at deres største drøm her i livet er stikk motsatt av ditt?
Det er en effektiv måte å sile ut de som man selv mener ikke passer til sin egen personlighet.

Praten kommer av seg selv den CH, ikke tenk så mye på den akkurat på sukker :)

Skjult ID med pseudonym Jente 34 ti. 12 feb. 2013 23:00

@Powpowgutt
Ikke ta alt så bokstavlig da.