Alle innlegg Sukkerforum

Svarer sjelden...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym L_mann ti. 12 feb. 2013 19:05

Mulig dette har vært forslått før, men hva med å merke profiler med "får sjelden meldinger" (underforstått: denne brukeren vil gjerne ha melding!) på samme måte som merkingen "svarer sjelden"?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 feb. 2013 19:08

Sympatimeldinger er vel kanskje det siste jeg vil ha....
Alt annet enn sympatimeldinger egentlig. Om ei jente hadde sendt meg en melding og skjelt meg ut for å ha sett på profilen hennes, ja da syns jeg det hadde vært mer stas enn en sympatimelding.

Skjult ID med pseudonym søker ti. 12 feb. 2013 19:16

Kvinner og menn reagerer ulikt på dette. På en annen nettside for en tid tilbake hvor kvinner kunne sette poeng på meg så hadde jeg en ganske middelmådig rating. Straks profilen min ble merket med "svarer sjelden" så kom det massevis med meldinger og ratingen gikk i været. Så for menn ville nok en merkelapp som "får sjelden meldinger" være en spiker i kisten.

Skjult ID ti. 12 feb. 2013 19:19

"Får sjelden meldinger" = Taper. Damer vil ikke ha menn som ikke andre damer vil ha.

Skjult ID med pseudonym crio ti. 12 feb. 2013 20:05

Oisann! @(Skjult ID ) - ti. 12 feb. 19:19:

Jeg tror kanskje den ideen der ikke var så dum.. man trenger jo ikke være taper selv om man sjelden får meldinger.. !

Det kan jo for eksempel være at personen virker så "out of my league" at man rett og slett ikke tør å sende melding fordi man antar at dette mennesket får så mange meldinger av mye flottere "konkurrenter" enn en selv at man regner med å "forsvinne i mengden".. Tenk om dette mennesket aldri får meldinger fordi alle tenker sånn? ;-)

Nå skyter jo jeg meg selv i foten ved å si dette fordi jeg har sendt melding til mr. "Oh-my-god-du-er-så-kjekk-at jeg-må-smile-hver-gang-jeg-ser-profilbildet-ditt" uten å få svar. Trøster meg med at jeg har forsvunnet i mengden, men hvis han hadde en merkelapp med "får sjelden melding" hadde jeg jo ikke hatt den unnskyldningen..

hmmm, nå ble jeg litt usikker på om jeg egentlig synes det er en god ide.. må tenke litt kjenner jeg ;-)

(mann 25 år fra Vest-Agder) ti. 12 feb. 2013 20:50 Privat melding

Tror det gjør vondt verre å ha en slik markering, synes jeg. For det første vil det i første øyekast virke nedlatende på den det gjelder da vedkommende "åpenbart" ikke er populær. For det andre så vil man få en psykologisk effekt i form av en generell antakelse at vedkommende heller ikke gjør en innsats for å bli synlig.

Er riktignok ikke psykolog, men har opplevd det selv flere ganger at når jeg blir "flagget" vil folk ofte verken hilse på meg eller si noe fint når en først blir hilst på.

Skjult ID med pseudonym Blokkert ti. 12 feb. 2013 20:54

Jeg sier meg enig med kasiba92, og synes han har et svært godt argument.

Der røk stereotypen om menn som avbilder seg i bar overkropp ;P

(mann 25 år fra Vest-Agder) ti. 12 feb. 2013 21:07 Privat melding

Hehe :-) Takker for den. Er egentlig ikke typisk meg å ha sånne typer bilder, men så er det ikke hver dag en blir invitert på amatørphotoshoot heller ;-)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 12 feb. 2013 21:31

hehe! En god tanke, men det er vel fare for at flere vil føle seg forfulgt og ikke se humoren i tiltaket...

;-p

Skjult ID med pseudonym L_mann ti. 12 feb. 2013 22:02

Bra respons. Dette var nok ikke veldig seriøst ment fra min side. Mer et uttrykk for litt oppgitthet. Hvis jeg ikke er aktiv og sender meldinger, går det uker/måneder mellom hver gang det dukker opp meldinger i innboksen. Unntak er selvfølgelig disse russiske supermodellene med hotmail adresse.... Det rare er at responsen er mye bedre på det andre sjekkestdet jeg er registrert, til tross for like bilder og tekst.... :-/

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 12 feb. 2013 22:04

Makan.

Det er store bilder av en tilsynelatende nudas mann, i denne tråden. Dette har jeg ikke betalt for!

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 12 feb. 2013 22:09

eh uff? Altså...det ville vell kansje bare føre til at en som allerede fikk lite følte seg værre? Ikke minst et dårlig intrykk for den som går inn på profilen..hey dette er mr/ms upopulær vær så snill å i ren medfølelse send meg noen ord? :P nei nei *rister på hodet*

Skjult ID med pseudonym Hugo ti. 12 feb. 2013 22:13

Enig med TS - og enkelte menn burde også gå rundt med "får aldri pult" i panna på byen...

Skjult ID med pseudonym stuck! ti. 12 feb. 2013 22:31

"svarer sjeldent" er bra men hva med " Får masse meldinger"

Da sier det seg selv at resten bør være klar for din melding :) og ingen føler at de får sympatimelding eller blir stemplet som lite attraktiv.

Betyr at en som det står "svarer sjeldent" på sikkert også har " får masse meldinger" :)

Skjult ID med pseudonym crio ti. 12 feb. 2013 22:48

@L_mann: vel, jeg er dame og det flommer ikke akkurat over av meldinger hos meg heller.. hehe, tror det bare betyr at vi er kun for "noen spesielle". Jeg burde vel antagelig være mer oppgitt enn deg siden jeg er dame, og "alle" damer oversvømmes jo av meldinger hele tiden, bortsett fra meg da.. hihi ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin ti. 12 feb. 2013 23:47

Hva men å like gjerne merke profilene med alphahann eller betahann?