Alle innlegg Sukkerforum

Hva bør h*n gjøre for å være interessant?

Vis siste innlegg
(kvinne 29 år fra Hordaland) on. 13 feb. 2013 11:42 Privat melding

Et kjapt spørsmål til både mannfolka og jentene her inne:

Hvilke fritidsaktiviteter/interesser synes dere er med på å gjøre en profil interessant?

Jeg må helt ærlig talt innrømme at jeg er drittlei hobbykokker og langrennsløpere. Det er ikke bare det at vi ikke nødvendigvis deler hobbyen, men det er ikke interesser som drar meg inn eller gjør meg nysgjerrig på hva han driver med.

Kjenner litt at jeg er der hvor en fyr som driver med lamaoppdrett er mer spennende enn en fyr som liker å ferdes i nordmarka. Dette til tross for at jeg har mer erfaring med(og trives med) nordmarka selv. Det er bare så trivielt. Kjedelig.

Jeg tenker også ofte at menn som har interesser de tør å gutse på med, som er utover det vanlige, er mer selvsikre og trygge. Da det krever litt mot for å legge så mye tid og energi(penger?) i noe som kanskje ikke Kari Nordmann forstår eller aksepterer. Det viser også at de er selvsikre og lidenskaplige.

Hva tenker dere om saken?

Har en liten hunch om at det er flere som har slike interesser, men som kanskje ikke tør legge de ut her? Noen tanker om det?

Og litt sånn på siden: Hvor aktive skal man ære på et område før man kan føre det opp som hobby/fritidsaktivitet/interesse her?

(mann 25 år fra Vest-Agder) on. 13 feb. 2013 12:13 Privat melding

Dette er i grunn veldig vanskelig å si noe konkret om, rett og slett fordi vi alle er unike på hver vår måte med tanke på hva vi foretrekker og ikke foretrekker, og i hvor stor grad vi synes det vi foretrekker er viktig for helheten. Det som imidlertid kan fattes på generelt grunnlag er at en hobby ikke nødvendigvis utøves i stort format. Det kan være små og store ting, og det kan brukes lite eller mye tid på. Personer kan allikevel oppfatte det som en hobby dersom det er tingen man bruker mest tid på av det en gjør, og hva interessen er for det en driver med. Noen vil anta at det å være veldig interessert for noe, og bruke noe tid på det vil anses som en hobby.

Hva spenningsgraden til en hobby er for enkelte, er også veldig subjektivt. En har ikke noe fasitsvar på dette. Når det gjelder hobbyer knyttet opp mot selvtillit, er det vel mest slik at de som føler seg sikre på det de driver med, vil de ikke ha noe imot å publisere eller offentliggjøre det. De som ikke er sikre nok, eller som føler at det de driver med kan oppfattes som sært eller uvant, vil naturligvis mange holde det for seg selv inntil de kjenner deg litt bedre.

Skjult ID med pseudonym tt on. 13 feb. 2013 12:18

Hvis damen nevner noe om hennes interesser, så bruker jeg det som et filter og filtrer bort de jeg ikke er interessert i. Som f.eks. de som lever og ånder for hunden(e) sin(e) eller som trener 20 timer i uken. Aktiviteter/hobbyer som er sammenfallende med mine egne, påvirker ikke valget verken den ene eller andre veien. Jeg bruker altså den type informasjon kun til å sortere damer bort. Jeg leter ikke etter noe som MÅ være der, om du forstår.

Selv nevner jeg ingenting om mine hobbyer i profilen. Jeg prøver heller å vise min personlighet og foto. Men så er min strategi å møtes til en date fortere enn svint, slik at jeg kan se med egne øyne hva slags menneske hun er, fordi jeg er skeptisk i utgangspunktet om det som står i profilen. Eller rettere sagt, jeg bryr meg ikke så mye om hva hun mener om seg selv - jeg forbeholder med retten til å være min egen dommer på det punktet.

Skjult ID med pseudonym bønna on. 13 feb. 2013 12:26

ts er inne på noe - kanskje noe viktig og... et snev av originalitet vekker alltid interesse!

(kvinne 29 år fra Hordaland) on. 13 feb. 2013 12:33 Privat melding

@tt: Det kan nok være at du har et poeng mtp hvordan man bruker profilinformasjonen. Sammenfallende interesser er hyggelig, og helt greit, men det utgjør ikke noen stor forskjell i positiv eller negativ retning. Derfor vektlegger jeg nok det som skiller seg ut og lar det definere profilinnehaver i større grad enn de sammenfallende interessene - selv om interessen som skiller seg ut kanskje ikke praktiseres i like stort omfang. Er det rettferdig?

@bønna: jeg håper flere tenker det og vi får diskusjonen i gang ! :)

Skjult ID med pseudonym Sojourner on. 13 feb. 2013 12:53

Selv liker jeg å nyte et godt måltid i Marrakech eller Barcelona når jeg ikke fullfører en halv Iron Man, dykker blant haier og sting-rays, kjører firehjuling over savannene og sanddynene blant ville løver og elefanter i Afrika, danser salsa på Cuba, seiler og snorkler blant delfiner i Karibien, klatrer, hopper i fallskjerm, eller kajakker blant hvalross og isbjørner utenfor Svalbard. Trener så godt som hver dag og enkelte dager både før og etter jobb, reiser utenlands minst 7 – 8 ganger i året og noen ganger mer (tror det ble 11 i fjor), og vil se og oppleve mest mulig av verden før jeg dør. Men jeg går både på langrenn og lager mat, så jeg er nok ganske kjedelig egentlig. Har for øvrig skrevet veldig lite om de andre tingene i profilen. Selvskryt er ikke sjarmerende.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 13 feb. 2013 13:30

Å være helt normal får ingen til å skille seg ut fra mengden. Vil du ha oppmerksomhet, fremhev dine sære sider. Vær dog forberedt på at mesteparten av oppmerksomheten vil ha negativt fortegn. Men det spiller neppe noen rolle om du ikke har som målsetning å gå på date med mesteparten av medlemmene her.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 feb. 2013 13:36

Jeg fremhever mine sære sider. Har andre interesser enn dyr, ski og marka.
Det forhindrer kvinner i å sende meldinger virker det som. :P
Og jeg skiller meg ikke SÅ mye ut.

Så da spør jeg tilbake, vil egentlig folk ha de som skiller seg litt ut. Av erfaring så er svaret nei. :P

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 13 feb. 2013 13:47

Pow
Om du ikke får oppmerksomhet med negativt fortegn, er du ikke så sær som du tror

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 feb. 2013 14:10

@pgmp

Jeg blir blokkert uten å gjøre noe som helst. Teller det som oppmerksomhet med negativt fortegn, selv om det bare er noen som rydder opp i listene sine? :P

Hvis ikke så er det jo enda verre. Da faller jeg mellom to stoler. Ikke sær nok til å være sær og ikke alminnelig nok til å være alminnelig. :P

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 13 feb. 2013 14:32

Bra pow. Når alle andre har blokkert deg, er det din utkårede som står igjen til slutt. Nå trenger du bare å lokke til deg folk som blokkerer deg raskere enn du får nye medlemmer på matchlistene så du kommer i mål. Å skrive dumme ting i forumet, med åpen profil hjelper godt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 13 feb. 2013 14:50

Folk er tydeligvis for late til å søke opp nicket mitt og blokkere meg. Men dem om det. :P

Uansett, er ikke så farlig om ikke alle interessene er de samme. Viktigste er at en hvertfall har en felles interesse.
Så får en heller finne nye felles interesser sammen. :)
Det er også sunt og ha litt egne interesserer.

Men det @Teslaxxx snakker om i sin siste post, er ikke nesten litt sånne guilty pleasures?

Skjult ID med pseudonym søker on. 13 feb. 2013 15:56

Hva som spesifikt er interessant er jo helt individuelt.
Men at de som har en interesse som de gutser på med er mer selvsikre eller interessante er jeg veldig uenig i. Hvis du treffer de på hjemmebane så kan det gjerne virke slik, men hvordan står det til på bortebane?
De som har et bedere interessefelt og hiver seg på nye ting er nok mye mer vant til å være på bortebane og derfor tryggere på seg selv i uvante situasjoner.

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 13 feb. 2013 18:59

hvis dama sier hun har sett alle sesongene av smallville..... ja da er det håp :) Og hun bør få litt frysninger hver gang hun hører theme sangen til supermannfilmene :p haha. Fremdeles ikke funnet denne damen. Bare nesten.
Har vi dette til felles tror jeg interessene på andre områder vil matche bra jeg. :) ????

Skjult ID med pseudonym stuck! on. 13 feb. 2013 19:00

men sånt nevner man jo ikke i en profiltekst.... eller aldri igrunn.

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 13 feb. 2013 19:15

Hobbyer som gjør fyren interessant:
Sporty aktiviteter som langrenn og sykling. De må like seg både på fjellet og på sjøen, stå slalom eller lignende.
Jeg synes også det er positivt med menn som er flinke til å lage mat.

Interesser som teller negativt (ikke fordi det er galt, men fordi de da ikke passer sammen med meg) er: Veldig mye fokus må musikk, kunst og kultur. Litt er ok, men blir det for mye vet jeg vi ikke passer sammen.

Skjult ID med pseudonym søker on. 13 feb. 2013 19:24

@Klementin
Men dette er jo aktiviteter som du forventer å nyte godt av. Hva vil du ha skal gjøre for seg selv?

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 13 feb. 2013 19:27

søker: Jeg vil at han skal gjøre de tingene som er nevnt over for seg selv (og sammen med meg av og til), ellers må han gjerne være interessert i fotfall, biler og andre typiske gutteting, men dette er ting som ikke interesserer meg.

Skjult ID med pseudonym Flux on. 13 feb. 2013 19:28

Jeg er vel en typisk sukkerbruker da siden jeg er sprek, går på ski, liker å gå i fjellet etc. Bare fyll på med klisjeer ;)

Hvis jenta gror fast i sofaen så har vi jo ikke så mye felles, men man må jo ikke være sammen 24 timer i døgnet, så jeg vil ikke utelukke noen på grunn av hobbyer og interesser.

Skjult ID med pseudonym BOFF on. 13 feb. 2013 19:43

Er det ingen kvinner her inne som driver med lagsport? Jeg syntes kombinasjonen av konkurranseinstinkt og de sosiale egenskapene du bør ha for å være lagspiller er sexy! (Det betyr selvfølgelig ikke at alle kvinnelige lagsportutøvere er sexy)

Skjult ID med pseudonym søker on. 13 feb. 2013 19:53

Problemet er at det er så ulike tolkninger av hva det vil si å gro fast i sofaen.
Noen som tilbringer en time av kvelden og resten i sofaen sier de er aktiv.
En annen som tilbringer en time av kvelden i sofaen og er i aktivitet resten av tiden sier gjerne han/hun elsker sofakroken.

(mann 46 år fra Vestfold) on. 13 feb. 2013 20:03 Privat melding

Kvinnfolk som liker å rulle seg rundt oppå fjellet, trener 100 timer i uka, elsker sjø og båtliv, langrenn og alle de andre trivielle tingene trenger ikke nødvendigvis være kjedelige, men det gjør ihvertfall profilen hennes lite interessant om hun ikke skriver om annet. Selv har jeg ingen interessa av å fly beina av meg oppå en steinhaug. Ei heller trene hver dag. Trening for meg er ikke en hobby, det er et nødvendig onde.

Driver hun derimot å restaurerer/bygger gamle amerikanske biler samt kjører litt street legal/dragracing i tillegg, daa...................... :)

Vi må ha noen felles interesser, ellers tror jeg vi slipper opp for samtale-emner og at vi begge blir lei av å høre om den andres interesse hvis vi selv ikke deler den.

iKommode1 hadde en fin kommentar over her om at få ER hobbyen sin. Jeg vil egentlig påstå at jeg er en av de få :)

Skjult ID med pseudonym . on. 13 feb. 2013 20:10

Fatter ikke hva som er galt med å ha vanlige interesser eller hvorfor man må skille seg ut for å være interessant (såfremt man ikke er gjør noenting, da). Skjønner at å dra på chaterferie all-inclusive er kjedelig, men vanlige interesser på fritida bør vel matche de mange andre som også har vanlige interesser, skulle mene de tross alt er i flertall.

Skjult ID med pseudonym NisseNøff on. 13 feb. 2013 20:21

Det er vel ikke snakk om å skille seg ut, men å finne noen som deler ens interesse, alle her kommer jo med sin egen personlige mening og er vel ikke opptatt av hva flertallet mener. Mener du flertallet skal avgjøre hva alle de andre som skiller seg ut skal gjøre?

Skjult ID med pseudonym . on. 13 feb. 2013 20:41

Jeg mener at flertallet sannsynligvis har normale, kjedelige interesser. Det blir som gauss-fordelingen, i utkanten har vi de som skiller seg ut, i midten gjennomsnittet. Det er lettere å finne hverandre om begge tilhører midten i gauss-fordelingen såfremt de ønsker å finne noen som matcher. Hvis en i midten, med kjedelige interesser, ønsker å treffe en i utkanten, med oppdrett av zebraer som interesser, er sjansen litt mindre for å treffe hverandre.

(kvinne 42 år fra Rogaland) to. 14 feb. 2013 21:50 Privat melding

Det virker nesten som at samme hva en skriver i profilen så blir det feil. Noen mener at en skal være ærlig hvis du er kjedelig andre sensurere seg selv hvis de er for aktive. Andre blokkere hvis det er noen som skriver klisjeer som feks. er hjemmekjær og liker å lage mat.

Er det ikke positivt å være ærlig lenger? jeg kan feks ikke skrive at jeg er eventyrlysten og verdens mest sexy dame for å få flere interesserte, sannheten vil jo komme frem før eller senere allikevel.

Og fordi profilen kan være litt kjedelig så trenger ikke personen være det, men at ikke alle er like flinke til å skrive om seg selv.
Tror og flere som er her inne har blitt såret og skuffet i kjærlighetsslivet før og kan være sårbare for kyniske personer her inne.
Mulig jeg havnet litt på siden i forhold til tråden her, men det var bare non tanker som dukket opp etter å ha lest denne tråden.
Det viktigste er vel å ha ett åpent sinn og ikke avvise over lav sko?
Kanskje det bare er jeg som er ny som tenker slik og de av dere som er mer erfane kjenner igjen pissprat med en gang og ikke gidder bruke tid.;)

Skjult ID med pseudonym Sta to. 14 feb. 2013 22:00

For all del ikke ha ett åpent sinn @Krepsen38, noe så unorsk :p
Veldig enig, man får veldig lite og ofte feil inntrykk av en profil.

Skjult ID med pseudonym søker to. 14 feb. 2013 23:27

@Krepsen28
Det er den tankegangen som blir feil. Hvis du har en god profil så er det meningen at den ikke skal være for flertallet. Når alle jentene skriver det samme i profilen sin så er det jo umulig å vite hvem de er.
Jeg er sikker på at 95% av de som leser profilen min ikke liker det de leser, men det er ikke de 95% jeg søker etter.

Hvis du for eksempel liker menn med rosa hår og lang nese, så skriv det i profilen. De fleste som leser profilen din vil gjerne syns det er latterlig, kanskje klager de på forumet også. Men en dag kan det være at det er en mann med rosa hår og lang nese som leser profilen din, hva tror du han tenker....

Når du viser mer av dine særegenheter og er mer spesifikk i hva du ønsker så vil færre menn være interessert, men du vil gjøre større inntrykk på de få.

(kvinne 29 år fra Hordaland) to. 14 feb. 2013 23:54 Privat melding

@søker: Thank you! Dette er jeg veldig enig i!

Noen andre som har tanker om dette? Sensurere dere dere selv for å få innpass hos flertallet, eller tør dere legge ut særegenhetene og kanskje treffe en mindre målgruppe?